![]() |
Sönmüştü şehrin ışıkları büsbütün,
Yine her yer karanlık,sessiz ve ben sensizim yapayalnızım, Bu şehirdeyim akşamüstü buğulanmış gözlüklerimle, Senin evinin taa öbür ucunda Benim evim ise diğer öteki ucunda olan caddenin Üzerinde yürüyorum titrek adımlarla aklımda bir tek sen. Hatırlar mısın? Caddenin tam ortasındaki parkta buluşurduk ya bazen Her 5 dakikada bir sönerdi parkın ışıkları. O an korkardık ,titrerdik ,birbirimize, Sarılmak isterdik hiç ayrılmayacak gibisine Isınırdık birbirimizin kollarında, Gözlerim gözlerini arardı,ellerim Usulca dokunurdu teninin kokusuna... Öpüşürdük doyasıya,gülümserdik, Sanki ağlarcasına, Ama 5 Dakka biterdi ışıklar, Gelirdi şaşkın bakışlarla, Gözlerinin içi parlardı senin, Benimse içim kıpır kıpır Heyecandan dolup taşardı, Yıldızlar eşliğinde sohbet ederdik , Güneşin doğmasını bekler ve günün, İlk ışıklarıyla evin yolunu gözlerdik. Sonunda ayrılırdık ve her ayrılık, Sonunda usanmadan,bıkmadan Sana tekbir şeyi kekelemeden söylerdim Seni seviyorum bitanem... Şuan burada ışıklar yine söndü, Her yer karanlık ve sessiz Aklıma yine sen geldin. Ben sensiz yapayalnızım bu Şehirdeyim akşamüstü buğulanmış gözlüklerimle, Karanlığın içine yürüyorum.. |
Seni Ben Gibi Seviyorum
seni tanımak bir ömrü tanımakla eş değerde ve seni tanıyana dek kendimi tanımamışım aslında bir yıldız misali kaydın ve girdin ömrüme seni ne zaman anlatmak istesem suskun kalıyorum kendime bile an oluyor candan bir dost an oluyor sevecen bir arkadaş an oluyor sevgililerden daha sevgili an oluyor bir ana gibi şefkatli ama her seferinde cesur yürekli sesin sessizliğe ses veriyor oysa ama çığlığın suskun biriktirip gözpınarlarında buselik yaşlarını içine bir şelale gibi akıtıyorsun da yine de kimseye belli etmiyorsun yüreğinin kasırgalarını fakat ben anlıyorum adım atışından bir lokmayı ağzında tutuşundan kirpiğinin üst üste iki kez vuruşundan bekliyorum hep kopacak yerini incelen ipin sen tam kopacağı zaman oraya da bir düğüm atıyorsun da yine şaşırtıyorsun beni savaşıyorsun karanlıklarla aydınlık adına elindeki dibi kalmış mumla ve her defasında karanlığı sen yakıyorsun zifire bulanmış yerlerinden aydınlatıyorsun yine bir köşesinden umudun adı mısın sen? sevmenin de bir zamanı var yaşamın içinde olmanın da bir sebebi var sana göre tıpkı ölümün olduğu gibi nedense ben seni hep dinliyorum dinliyorum da hep ışığı, mutluluğa giden yolu senin gösterdiğin yönde buluyorum her ne kadar sen o yöne gitmesen de seni daima yanımda buluyorum hayalet bir rehbersin sanki cadı diyorsun kendine ama sanki bir iyilik meleğisin çok zorsun aslında ama ben iki kelimeyle ipin ucunu buluyorum sabır taşı olsa çatlar ya bazen sen o taştan bile sabırlısın bu sabır nasıl olur? derken kendime yüreğini avucuna alıp içinde yetiştirdiğin umut tohumunu gösteriyor yeşerecek bak köklenmeye başladı diyorsun suskun kalıyorum oysa umudun en tükenmiş hallerinde kendi kabuğundan dökülen bir çeltik tanesi gibi yine kendine açıyorsun yetiştirdiğin umutla sana ne halde gelirsem geleyim bazen bitik bazen yitik bazen suçlu bazen kırık farketmiyor senin için bitiksem tamamlıyor yitiksem buluyor suçluysam bağışlıyor kırıksam tamir ediyorsun da yine de kendine pay biçmiyorsun bir kez ben demiyorsun sonsuz bir sevdasın tüm güzellikler adına umutsun umutsuzluklara inat çirkinliklere nispet güzelliklerin anasısın şefkatin diğer adısın suskun bir çığlıksın her daim sessizliğinin sesisin kısaca sen bensin ben sen seni ben gibi seviyorum |
ağlıyordu.
yol ve sokaklar onun gelişini bekliyordu, ve özlüyordu onu tekir bir ****. o ise pencereden yıldızları gözlüyordu, o hep ulaşılmazı istiyodu. onun düşleri hep imkansızlar içindeydi. bir kuş olmayı ve uzaklara kanat çırpmayı istiyordu ve bu hiç bir zaman olmuyordu; o bunu anlıyordu am dedim ya o hep imkansızı istiyordu. ara sıra gözleri ufuklara takılırdı işte o anda onu kim görse uçuyor sanırdı. bir kuş olmak nasıl bir duyguydu yada kanat çırpmak nasıl bir şeydi işte bunu ondan başka kimse bilmiyordu. onu görmeyeli üç beş ay oldu daha dün duydum o göklere kavuşmuştu, bilmiyorum niye ve nasıl oldu bildiğim tek şey var o artık uçuyordu |
Cok gec artik yüregime gömdüm askini
aramiza eller aramiza yillar girdi ben yalnizliklarin adami,sen ellerin kadini aramiza sira daglar aramiza yollar girdi dönemeyiz bu yollari yeniden baslayamayiz engel olur gururumuz,yasananlari unutamayiz ne ben eski benim,ne'de sen sensin degisti herseyimiz,kirlendi en güzel duygularimiz benim degilsin sen bir baskasina aitsin ardimdan aglasanda silemem göz yaslarini o taptigim sevgili sen olamazsin,o sen degilsin uzanamam sana dokunamam ellerin kadini cevir yüzünü yüzümden benden sevkat bekleme aramiza mesafeler aramiza ucurumlar girdi hakkin yok benden bir yudum sevgi isteme aramiza kalesligin aramiza ihanetin girdi bir zamanlar alev alev yakan saclarini söndürdüm icimde düsürdüm dilimden adini sen beni bes paraya askimi sattin seni isteyemem seni sevemem ellerin kadini :( |
HADİ GİT
Git istersen hadi git. Yüreğimde deprem olmadan, Kafam karışmadan, tutkularım alt üst olmadan git. Hislerim uyanmadan, yasağım kalkmadan git. Hadi git... git... Gitsene ya... Gittt... Git ki Keşkelerim olsun anlatacak Git ki Amalarım olsun kafamı yere vuracak Git ki Özlemlerim olsun haykıracak Git ki Bu şehir bana zindan olsun Git ki Bu benim sonum olsun Hadi git... Hazır zamanı almışken koynuna İş işten geçmeden... çok geç olmadan vakit Arkana bakmadan ağlamadan git... Bana geldiğin ilk gün gibi git.. Kalırsan ÖLECEĞİM biliyorsun Henüz ölmeden yaralı bırakda git Hadi git... git... |
döktügüm göz yaşı bir avuç sanma
belki bir nehir bir derekadar ister beni unutup anma yolunu beklerim mahşere kadar geceren olunca artar hüzünüm sanki meçhul olmus dünüm bugünüm tarifsiz işgence cekilmz zulum gunes batımından sehere kadar nıce agıt yaktım tutuldu dilim hazan görmüş gülü andırı halim yinede gelirim inan sevgilim bensiz gittigin ellere kadar |
Hasret
sensiz bu hayat olmaz biliyorum alistim bir kere birakamiyorum sensiz gunler geçmiyor sanki bukadar hasretine dayanamamki yeter diyorum artik ama olmuyor gene uzaksin bana kavusacakmi ellerimiz birgun ben her saniye onu dusunurum bakda gor gulum ne hallere dustum hasretin yuzunden kaderime kustum dayanmiyor yurek artik yapamiyor anladimki sensiz olunmuyor kara topraga kavusmadan sana kavusmak istiyorum olabilir belkide çok diliyorum ama suanki tek dilegim sensin sana kavusmakta varsa sonum varsin olsun olum gelsin |
sen sevdadan ne anlarsın gülüm
sevda yürekten gelir dilden gelen yalandır ne mesafe tanır nede yokluklar sevdanın hası dürüst olandır korkma sevmelerimden büyük severim ben bakma ağlamadığıma karşında taş giibidir yüreğim içine ağlar belkide her zaman inanma gözyaşlarına esas olan gönülden ağlayandır çaresizlikmi gurbetlerde olman yok oluşuna sebep bumuydu sanki bu kaçış çaremi kurtulabilecekmisin içindeki dertlerinden ilk günkü gibi sevmiyorum seni artık ilk günkünden daha çok seviyorum sanmaki ulaşılmaz olduğundan dedim ya sevmelerim büyük olur benim sevdimmi dürüstçe severim tertemiz severim ayaklar altında olmaz bu sevdam gözyaşlarıyla sulanmaz sevdamda yürekten gelir gözyaşımda!!!!!!!!! |
Korkuyorum ..
Yanlış bir söz söylerim diye.. Mutsuz sayılmam .. Ama mutlu da değilim.. Öyle bir yerdeyim işte, ne olduğu belirsiz Gezdiğim bütün sokaklarda ardımdan gelen fısıltıları duyuyorum Halime gülüyor kaldırım taşları Ölüm sessizliğine bürünüyor yer - gök Ürpertiyle uyanıyorum her sabah Uyanır uyanmaz aklıma düşüyor gözlerin.. Duruyor dünyam.. Sensiz bir sabaha uyanmaktan korkuyorum& Geçenlerde bakkaldan ekmek isteyecekken ismini söyledim inanırmısın ? Adam uzun süre süzdükten sonra beni -Buyur delikanlı ekmek isteyecektin herhalde dedi Gülümsedim.. Evet dedim.. Sol yanımın derinliklerinden yükselen bir ah ile.. Evet.. Evet& Çünkü sen, ekmek neyse öylesin& Çünkü sen , yaşamaksın & Sen benim için yaşamımın tek kaynağısın.. Bu yüzden korkuyorum& Sensiz bir sabaha uyanmaktan.. Senin olmadığın bir dünyada yaşamaktan.. Ürperiyorum sabahlardan.. Dertten kalelerim var aslında Hangisine saldırsa hicranlar, yıkılmalık oluyorum Kalıyorsam ayakta .. Senin için yaşadığımdandır diyor Onarıyorum dört yanımı.. Geçen bir dostuma seni anlattım Seviyor musun dedi& Korkuyorum dedim.. Niçin bile demedi.. Oysa ben seni sevmekten değil.. Yarın bir gün bırakıp gitmenden korkuyorum.. Bir film şeridi gibi geleceğin korkuları geçiyor gözümün önünden.. Sonunu göremiyorum.. Son karede ayrılığı yaşamaktan korkuyorum.. Korktuğumu duyunca deniz geriliyor.. Dalgalar çıldırıyor.. Delice sevmek bumudur yoksa.. Sende yeminler ediyor musun ? Yalnız kalınca gecelerinde hayalimle avunabiliyor musun ? Uçurum kenarlarında yürüdüğünü fark ediyor musun ? Ürperiyor musun uyandığında her sabah ? Beni anlatan şarkıları saatlerce dinliyor musun ? Gözlerin dalıp gidiyor mu ? Korkuyor musun benim gibi ? Seni yazmak istiyorum ne zamandır Muhabbetlerime seni konu etmek Şiirlerimde seni anlatmak istiyorum.. Hani bir zamanlar .. Ya sen geç doğmuşsun, ya da ben erken diyordum ya Sensiz geçen günlere küfretmek geliyor içimden Tez canlıyım işte.. Kalbim hiç olmadığı şiddette çarpıyor seni görünce.. Belli etmiyorum .. Hayallere dalıyorum Sanki dikenle dürtüyor korkularım beni.. Birden kendime geliyorum.. Hayal etmek ne güzel& Sanırım.. Seviyorum seni.. Bütün fısıltılar buna işaret ediyor.. Biliyorum ki.. Gök gürültüsünden korkarım hayatımda.. Şimdi uzattığım bu eli bırakmandan& Bensiz bir dünya hayal etmenden.. Benden uzak yaşamandan.. Kısacası& Sensizlikten korkuyorum.. |
ISIKLAR ALTINDA ZINDANLARDAYIM
hic bir sevdaya yenik düsmezdi bu gönül bir senin sevdana düstü sevdim yetmez mi diyorum hic bir zaman var olmasanda cikmak istemiyorum bu zindandan kavusmak olmasada sana bilmesende hayalindeyim bu bitmez ömür yolculugunda hasretinle savruldu bir ömür ugrunda. isiklar altinda zindanlardayim senin yoklugunda sana geldim tükenislerim kaldi sana benden hatira. biliyorum bir ben deyilim kavrulan sevda yanginlarinda andigin ben olmasamda sende bitap düstü bu sevda cikmazlarinda adini unuttum hasret,sitem diyorum sana artik beni duymasanda.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:31 . |