![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
itiraf reyonu...
(...isim: mert yıldız ...şehir: istanbul ...yaş: yirmi dört) Beşiktaş***8217;ta kısa bir iş için dörtlüleri yakıp arabamı sağa yanaştırırken, polisin megafondan sesi gelir; ***8220;-Sakın aklından geçirme... Devam et devam...***8221; Ben tereddütte kalırım, ***8220;Bana mı diyor, başkasına mı***8221; diye, dönüp bakarım... Trafik uyarısını sürdürür; ***8220;-Bakma sağa sola... Bayansın diye bir şey demiyorum... Devam et devam...***8221; İlk kez bayan zannedilmenin faydasını görmüştüm... Ama yine de kestirdim saçları... |
Mahallenizde ***8220;Laz Bakkal***8221; varsa alışverişleriniz hep eğlenceli geçecektir...
Son ziyaretimdeki diyalog; -Sinan Abi sende Winston var mı?... ***8220;-Kısa mı uzun mu?...***8221; -Fark etmez, hangisi varsa... ***8220;-Yok... Sigara satmıyorum...***8221; :D |
![]() |
(...Lüleburgaz-Kamyon Arkası-Erdinç Kapıcı)
***8220;-SENDEKİ HAVA LASTİĞİMDE DE VAR...***8221; *** (...İstanbul-Duvar Yazısı-Levent Dinçer) ***8220;-VALLA I LOVE YOU...***8221; *** (...Bursa-Duvar Yazısı-Yeşil Vadi) ***8220;-SONUNU DÜŞÜNEN ÇÖP DÖKMEZ...***8221; *** (...Yalova-Araba Arkası-Ümit İpek) ***8220;-SEVEMEDİKLERİME İNAT...***8221; |
RAKAMLARLA FUTBOL
(...Kaybeden futbolcu replikleri) % 25: Rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz: (...Bu sene de bizden geçti) *** % 25: Gereken mücadeleyi yaptık ama şans bizden yana değildi: (...Geçen hafta hakeme sallamıştım, elimde sadece bu kaldı) *** % 25: Hakemler hakkında konuşmak istemiyorum ama... (...E başka da sığınacak dalım yok) *** % 25: Genç arkadaşlar adapte olunca daha iyi olacağız... (...Valla doldurdular çoluk çocuğu uğraşıyoruz işte) |
(...İzmir-Tanker-Fehim Tuncer)
***8220;-Küresel ısınmaya karşı su tankerlerine geçiş üstünlüğü verilsin...***8221; *** (...İstanbul-Duvar Yazısı-Nedim Küçük) ***8220;-İntihar etmeyi düşünenler buraya çöp atabilirler...***8221; *** (...İstanbul-İşyeri Panosu-Dursun Birol) ***8220;-Burada sigara içilmez... Kanserinize başka yerde yakalanın...***8221; |
![]() |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:11 . |