![]() |
Soldu bu baharda güllerin dalı
Sormadın delinin nedir bu hali Görmedi endamını o gül yüzünü O yüzünü ble bile unuttum Tabi tuttum imtihana kendimi Soru sordum kendim verdim cevabı Sen sordun ya söyledin o sözünü O sözünü bile bile unuttum Aradım seni çok ayrılma yanımdan Bir umut görmedim bugünden yarından. Yaşanan ömrümün son baharından O baharı bile bile unuttum |
Köşe bucak kaçma öyle
Sen kalbinde sakla beni El sallama boyun bükme Sen kalbinde sakla beni Aşk sözlükleriyle avutma beni Ben zaten seviyorum seni Sen bilirsin seveni sevmeyeni Sen kalbinde sakla beni Bana garip aşıksın deme Her gördüğüne söyleme Nazar edip ellere verme Sen kalbinde sakla beni Beraber büyüdük beraber yürüdük Hep koşar adım el ele olduk Beraber ağladık beraber güldük Sen kalbinde sakla beni Söz vermiştik bak birbirimize Beraber gideceğiz düğünümüze El sallayacağız doslarımıza Sen kalbinde sakla beni |
Gözlerim hep ağlar oldu
Dizlerim hiç tutmaz oldu Bak güllerim sensiz soldu Sen burdan gittn gideli Yollarına bakamadım Ellerini tutamadım Seni hiç unutamadım Sen burdan gittin gideli Başımı yastığa koymadım Gittiğin günleri saymadım Kapımı çaldılar duymadım Sen burdan gittin gideli Sevgimi söylemedim kimseye Acıları gömdüm sineye Yolunu bekledim gelirsin diye Sen burdan gittin gideli |
Senin için yaşar bu beden bu can
Senin için yaşar senin için bu canan. Büyür aşk dalları açılır gök yüzüne. Yeşerir aşk dalları yeşerir senin için. Düşlerim senin için gözlerim senin için. Ağlarım senin için gülerim senin için. Bak yüreğim burkulur söner gözümün feri. Dertleriyle boğuşur kalp ağlar göz senin için. Sesini duymak ister göz görür senin için. Şiir yazar şairler şiirler senin için. Bak yine hüzün çöker sen yine yoksun diye. Karalar bağlar başına bu matem senin için. Yolcu olur düşünceler gider mechul bir yere. Gidenler dönmez pışman olurlar bin kere. Bıraktığın o durakta bindiğim o garip tren. Yol almaz yoksun diye bekler hep senin için. |
Çektim bunca çilelerdertler
Elime ne geçti seni sevince Her günüm ızdırap hegünüm çile Elime ne geçti seni sevince Bak gözümde kalmadı yaş Yaralı gönlüme bulamadım eş Sen sanki bir yıldız bir güneş Elime ne geçti seni sevince Derdim yok iken biri bin oldu Gülerdi gözlerim hep ağlar oldu Doldu yaş yerine işte kan oldu Elime ne geçti seni sevince Ellerim hisseder bedenim titrer Bak sevdiklerim biranda gider Yeter artık bukadar naz yeter Elime ne geçti seni sevince Bir dünyam vardı tersine döndü Darbeleri hep üst üste vurdu Bak aydinlık dünyam karanlık oldu Elime ne geçti seni sevince Sevmişti kalp onu hemde derinden Yakalamaz felek tutmaz elimden Kalbimi söküp aldılar yerinden Elime ne geçti seni sevince Böyle bir aşk yaşanmaz belki Açmamış goncalar soluyor sanki Vurulan darbelerin ne sonu ne ilki Elime ne geçti seni sevince |
Özledim bakışındaki kini özledim
Öfkeni özledim nefretini özledim Gülüşünü gelişini gidişini özledim. Benliğini duruşunu ben seni özledim.. Teninin kokusunu elinin tutuşunu Gözlerinle süzüşünü bırakıp gidişini. Yüreğimi ezişini sinemi yakışını Benden kaçıp gittin dönüşünü özledim.. Titreyen sesini ceylan gibi bakışını. Bana selam verişini günaydin deyişini. Umut verip cayışını seviyorum değişini. Sensiz geçen günleri ben seni özledim.. Özleten hislerini içindeki düşünceyi arzuyu. Kararını azadını cezamı çekmeyi özledim. Sabrını kanaatını bana olan sevgini özledim. Özledim gözlerini ben seni özledim.. |
Ya ölü bir tarafı sahile vurur denizin
Ya suç atar sahiline gözlerim Gözyaşlarım seni vurur kıyısına Kirpiklerimle avuçlarım seni, özlerim. Kayan bir yanı mı gönlümün sana Hesabına yazılı bir borç mu kalbim kafesinin Senden uzanan bir el mi değer alnına yüreğimin Tek işi sensin tek düşü gözlerin***8230; |
Hep aradım ama hep aradım
Yerde aradım gökte aradım Umut bu ya Kilometrelerin ötesinde aradım Girilmeyecek kalplerde İnsansız odalarda Karanlık duvarlarda Kah dualarda Kah beddualarda Hep aradım ama hep aradım Erzurum' un yaylasından İzmir' in ortasına kadar Köyde kasabada kentte Denizde , ırmakta , bentte Bazen ağıtta , bazen sohbette Askerde Koşuda , eğitimde , nöbette Sivilde Evde , yolda , gurbette Hayatta Acıda , zulümde , nefrette Aradım , aradım , aradım Ne anam verebildi ne avradım Ben bu " huzur " denen meredi Bir türlü , bir türlü bulamadım .. |
yanar mı sandın miskin bir avuntuyla aylaklığımızın geçtiği bu sokaklar temmuz akşamı gibi cayır cayır kimse bilmez bu şiiri kimse yazmadı bir duvara okumadı kimse bilmez ne yazdığımı güneş vurdukca solmayacak neyi anlattığını kalabalık bir meydana yazmıştım oysa okusunlar diye kendini burada silindi bir yağmur yağdı oysa senden aldığım tüm renkleri koprarttı ağlattı renkleri en çok gök ağladı sevindirse de yaşamak gözlerimi bir yanda ıslanır gözbebeklerim senden başkasını görmez.. |
Sen geldin dünyama, aydınlattın
Bir güneş gibi doğdun kalbime İmkansız denecek aşklar yaşattın Seni Çok Seviyorum Canım Sevgilim Hayatımın anlamı oldun bir anda Ruhumu doldurdun tüm varlığınla Yaşanmadık zevk kalmadı dünyamda Seni Çok Seviyorum Canım Sevgilim Aşkı yaşattın bana tam anlamıyla Gönül bağım oldun kapıldım sana Bırakmak mı seni? Asla bu Dünyada Seni Çok Seviyorum Canım Sevgilim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:37 . |