![]() |
Yok mu senin insafın yok mu
Bir güler yüzün çok mu Dağ mısın taş mısın Uzak mı bu eda bu hal tuzak mı Hak mısın bana yasak mı Dost musun düşman mısın İki gözüm seneler geçiyor Gönül ektiğini biçiyor Bir selam lütfet bu ne çok hasret Gel barışalım artık Canözüm bahar geldi Dalları kiraz bastı Yedikat eller yakınım oldu Gel kavuşalım artık |
Sus yeter söyleme ter****p gitsen bile bilmek istemem
Sus sus bir tanem sus yalvarırım konuşma artık söyleme Garip oldu yüreğim gidince Tutkumdun benim delice bir tanem Ne çok hasret saklıymış bir günde Aklım takılmış sevgine yüreğine anladım şimdi Gel deneyelim yeniden Boşverelim geçmisi eskiyi Sevgimiz yeter |
içinden geleni söyle kalırsa yazık olur.
hayata küsü verirsin hüzünler seni bulur. bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için. başından geçeni anlat masaldır benim için. hele bi geeeell... uzaklar sana gelir sen hele bi gel bütün dertler biti verir. hep seni bulurrr uzun zor sıkıcı günler yazık olur hadi gel kurtar bizii içinden geleni söyle kalırsa yazık olur. hayata küsü verirsin hüzünler seni bulur. bişeyler yapabilirsem güzel gözlerin için. başından geçeni anlat masaldır benim için. hele bi geeeell... uzaklar sana gelir sen hele bi gel bütün dertler biti verir. hep seni bulurrr uzun zor sıkıcı günler yazık olur hadi gel kurtar bizii.... |
Ogün Sanlısoy - Yaşıyoruz
Yeni doğan bebek kadar güzelsin aslında Giyinmeden gelen Bi dur otur dön aklına bi bak Ne varsa at zarar veren sana yaşam denen olay bir an kadar Ölüm yakında belki de uzak Bırak bunu biraz önüne bak Yaşa hayat henüz kararmadan Dur oflama,dur oflama,dur oflama,dur oh oh oh Yşıyoruz hala,yaşıyoruz hala Yaşıyoruz hala,Yaşıyoruz hala Bak |
sözlerini yazdığınız şarkıların isimlerini kimin söylediğinide yazsanız daha güzel olacak
|
Feridun Düzağaç - Beni Unutma
Ne konuşuyor bu insanlar Ne kadar uzak kelimeler anlamdan Aynama bir yabancı sızmış Bakıyor bana uzaktan Sensizlikten kalan en acı gerçeğim hiçliğim Ucuz basit ve sıradan Pazara çıkmış gibi sanki ipliğim Hayat beni unutsa da sen beni unutma Adımı unutacak kadar kaybettim kendimi Olsun Beni unutma***8230; beni unutma Bir uçurumun en ucundayım O kadar yokum ki görmüyorlar Kalbim susmuşlar yeri Kuşlar korkup kaçmıyorlar |
zz top - shiek
i met a shiek from mozambique who led me to the congo. he dreamed to go to mexico and sample a burrito. my tempature had risen again, it must have been a hundred and ten. under the oaks i was telling some jokes and thinkin´ i had it made- gettin´ on with the folks, havin´ some coke and coolin´ off in the shade. my tempature had risen again, and it must have been a hundred and ten. i took a boat that couldn´t float to rio de janeiro. so with my scuba i swam to cuba bur i´ll be gone tomorrow. my tempature had risen again, it must have been a hundred and ten |
k-otic - call for me
what do you do when you´re down when nobody else is around who´s gonna love you forever who´s going down for me and you don´t know what to do feeling like a fool playing by the rules but every day the world gets stranger to you now but some things never change you can always call for me where ever you are oh baby you can call for me no matter how far its crazy but some say that love fades away but you know where ill be call for me |
-otic - gina
love always seemed an illusion to me i could never make things fit but now that thought turned around cause everything feels so right you see i met you on this big day i saw your face and got filled with emotion so now the sky seems a different blue cause i know my heart belongs to you ohh gina could you look at me once more before you walk out of that door ohh gina just wanna look you in the eye cause i cant stand sayin goodbye i know it would be hard for us to be couldn´t we just give it a shot but i know your heart must agree just wanna love you till the end of time |
m people - and finally
(pickering/heard/small) one day when the last leaf has fallen from the trees, when water no longer runs in the stream. that day we´ve had our last dance. when the cat has had it´s tenth chance. when i can no longer feel the morning dew on my skin. i need to know you´ll be here within. [chorus] [x2] i´m calling. will you be here with me? calling. is this our destiny? one day when we´ve cried our last tears and the last glass is drained. when i can no longer hear sweet marvin or van. will you be here and be my man? to the last note of my love serenade when the last wish has been made. and as the earth lies bleeding and lets out it final scream, close your eyes, dream your last dream. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:16 . |