![]() |
Gözyaşlarım anlatır
Dönülmez yollarımı Kararsız günlerimi Şu garip hikayemi Gözyaşlarım anlatır Ömrümün zararını Kaybettiğim yarını Mutluluk yıllarımı Gözyaşlarım anlatır Sana ağlayan kimdi Seni kim candan sevdi Ne hale düştüm şimdi Gözyaşlarım anlatır Sensizlik neler aldı Hayallerim nasıldı Senden bana ne kaldı Gözyaşlarım anlatır Karardı gecelerim Ben neredeyim ben kimim Seni nasıl beklerim Gözyaşlarım anlatır |
Gözlerin bu sevdanın en kalleş haliydi
Vedasız gideceğin her halinden belliydi Hani ölüm ayırırdı ikimizi bu sevdadan Beni inkar edemezsin bıraktığım anılardan Düşündükçe çılgına dönüyorum Sana yabancı bir elin dokunuşunu Hiç bekleme beni teslim olmuyorum Kendime ayırdım o son kurşunu |
sarki sozu kalmadi ne var ne yok burda :D:D
|
:) ooo da cooook var
|
Yine de sen son sevdiğim
Uğruna sevgiler aşklar tükettiğim Yine de sen tek bildiğim Yollarına aşk tohumları serdiğim Bu can buna hayran Sevişine kurban Alıştırmasaydın insafsız Bu can sana hayran Gülüşüne kurban Şimdi vazgeçemem ben inan Kurşun adres sormazki Yaktın beni en derinden Depremlerde yine yüreğim Yangınlar çaresiz Dön gel yine sev beni Sar sevgine sevgimi Nefes gibi muhtacım sana Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen Senin ilacın bil ki bende sevgilim Yine de ben hep seninim İlk şarabı senin elinden içmişim Yine de sen ille de sen Benim ilacım bil ki sende sevgilim Günahın özü ise seni sevmek Cezam cehennem olsun |
SENİ SEVDİM İNANDIM HER LAFINA
KOSKOCA DÜNYAYI DAR ETTİN BANA SEVMEDİN BENİ KENDİN GİBİ HEP UZAKTAN BAKTIM EL GİBİ SANKİ BİR BENDİM YER YÜZÜNDE VURDUN HEP DÜŞMAN GİBİ SEN KAPIMI ÇALARAK İÇERİYE GİREN AZILI BİR BELASIN BEN YÜREĞİMİ SONUNA KADAR AÇIK TUTACAĞIM HERŞEY UNUTULUR UNUTMA HERŞEY UNUTULUR AŞKTAN KALBİNİ ALDIRANLAR AŞKLA KURTULUR SENİN AŞKIN YALANMIŞ BEN NEYLEYİM KALBİNDEKİ SEVDANIN NERESİNDEYİM AVUÇ AÇTIM DİLENDİM AŞKI KOYNUMA SERDİN HER GÜNAHI ŞİMDİ YANLIZSIN BENİM GİBİ GÖR YARATTIĞIN ESERİ |
Git ama biraz umut kalsın
Bir yemin gibi benim aşkım Al ve git bu gül senin Bir ömür kurut hadi Al canım ayır dikenlerden Sensiz yürek öksüz kalır Çok geç değil son kez düşün canım Senden her iz anı ama gözden uzak aşkı gonlum tanır Sonra ben ne yaptım deme Hasret vurdu dondum deme Aklım sede bilsen bile aşka galip hep bu gurur |
İtirazım var bu zalim kadere
İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin sillesine hayatın cilvesine Dertlerin cümlesine itirazım var Yarım kalan sevgiye şu emanet gülmeye Yaşamadan ölmeye itirazım var Ben hep yenilmeye mahkum muyum Ben hep ezilmeye mecbur muyum İtirazım var bu yalan dolana Benim şu dertlere ne borcum var ki Tuttu yakamı bırakmıyor Benim mutlulukla ne zorum var ki Bana cehennemi aratmıyor İtirazım var değişmez yazıma İtirazım var bu dertli şansıma Sevginin sahtesine hayatın cilvesine Talihin böylesine itirazım var Yalan dolu gözlere durulmamış sözlere Dost olmayan yüzlere itirazım var |
Tanrım
Bana kuvvet ver Bu aşka bu sevgiye Gücüm kalmadı Öyle bir vefasız yare düştüm ki Merhamet bilmiyor sevmek bilmiyor Haykırdım yıllarca ona aşkımı Duymak istemiyor beni görmüyor Aşk çemberi sardı dört bir yanımı Duymayan kalmadı bu feryadımı Bu gidişle bu aşk beni öldürür Kuluna bırakma sen al canımı Tanrım senden başka kimim var benim Şikayet etmeye kime gideyim Kuluna kul oldum severek taptım Gel gör beni tanrım bak ne haldeyim |
Her gün bir şey daha biter
Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar Aldırma deli gönlüm Giden gitsin Sen şarkılar söyle içinden boş ver Yalanlarla yasaklarla Yazılır hesabına günah günler Bitmez bu son pişmanlıklar ah Soluyor birer birer içimizdeki güller |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:11 . |