![]() |
Güneş doğmuyor sabah olmuyor
Uykularım haram oldu gücüm yetmiyor Gece olunca hüzün vuruyor Ay geceme senin gibi ışık saçmıyor Dünya bir yana Sen bir yana Çok sevdiğim sevdiceğim Yavrum bir yana Hasret bir yana Dağlar bir yana Akar gider gözlerimden Yaşlar bir yana Hay hay hay Ağlama hiç yavrum Üzme sen kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim Sızlama sen canım Üzme hiç kendini Dünya hain dünya Ben ne deyim |
Ağlıyorsam bakma ağladığıma
Ben aslında sensiz bir ölüyüm Yasıyorsam bakma yasadığıma Sen ellerin yari oldun neyleyim ah evvelden bilseydim bu canimi verir miydim Haram olsun lanet olsun seni böyle sever miydim Haram... Bundan sonra seni sevmek Haram... Bundan sonra seni görmek Haram... Senden sonra senle olmak Haram... Senle olan her şey bana HARAM ... |
nedir ki gecmeyen dünya icinde
ümitler sevgiler gün olur gecer yikila yikila büyüse insan gün olur basi dik gururla gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer gülen gözler aglar sac beyazlanir teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gülerde gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer |
Hayatıma bir son vermek istersen,
Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya Anladım çare yok unutmam için, Her yerde hatıran izlerin var ya Birgün olsun mutlu uyumam için, Yastığa gerek yok dizlerin var ya Yastığa gerek yok dizlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya |
Ne söyledim ne söyledim sana ne söyledim ki
Vurdun kapıyı gittin Be vicdansız be insafsızın kızı be nankör **** İnsan birşey söyler Sevmek dedin sevmedik mi Aşka boyun eymedik mi Bütün kötü huyları hatta güzel dostları Senin için terketmedik mi Bugün yine bana bana ayrılmak düşer Deli gibi döne döne savrulmak düşer Bugün yine bana bana of çekmek düşer Bugün yine bana bana ağlamak düşer Çıra gibi yana yana kül olmak düşer Bugün yine bana bana ah çekmek düşer Boşver be gitsin Allah büyük Her acının bir ahı vardır Bir of çekesin biter herşey |
Yine sen yoksun karşımda
Acılar pusu kurmuş Yine hasretler ordu gibi Geliyor üzerime Ay gibi, nur gibi yüzüne bakınca Nefesim kesilirdi Sense beni burada boynu bükük Bırakıp gidiyorsun Yapma canım ne olur Beni bırakıpta gitme Gitme ne olur bırakıp gitme Sensiz yaşayamam ben böyle Gitme, ne olur bırakıp gitme Bir ömür boyu yaşayamam böyle Yine hasretler koydun sen Uzanan ellerimde Yine yalnızlıklar gezinir Yanımda aşk yerine |
içimdeki NEFRET...
herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, Dökülen bu kanlar yaralar bağlamaz, Acı değil bu vatan toprağına dökülen karış karış, Ya vatan ya da can rabbimden rahmet sana kefensiz yatan. Gözünü buraya dikenin oyarım gözünü Çakal fazla gölge ediyorsun ha.. Türkçe rap'te milliyet,biraz daha ciddiyet, Yaylanın lan itler şimdi NEFRET önünde... Sağa sola bakmasana lan şimdi bana, Türkçe raple geliyor işte sana bomba Dalgalanan göklerde yıldız ve hilal Hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal... Çalışan türkiye gözümün önünde Ata'm sen rahat ol yerinde Mehmetçik tepede bekler nöbette Türk bayrağı dalgalanır göklerde Türkiye için ölürüm ben sözümde Kimse duramaz türk'ün önünde Ben varsam bu dünya üzerinde Kimse bölemez bu vatan göklerde Her zaman ilerleme hedefine Sözünü tutan ve namusun peşinde Bu vatanın üstünde herkes kardeştir Bunu beynine iyi yerleştir herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, Bizanslı şaşırma sabrımı taşırma Geliyor sille türk rapinden suratına Kartal gibi havalanırım göklere Gökler benim ay-yıldız benim simgem Affedemem vatanıma yanlış yapanı Otuz bin askerin canını alanı Hatırası var şehidin unutmadım Yapılanların hepsini hatırladım Gözümün önünde ağlayan bir küçük çocuk Baba diyor babasının künyesine Mezar taşına sarılmış neden niye? Sordum bunu kendime... Vatan vatan toprak altında yatan Unutma sakın seni aldatan her zaman şeytan Bitsin artık ölümler Bitsin artık bu çile çekemem bile bile Birlikten güç doğar güçler birleşti Satik,nefret,ses,siyanür, Güçler birleşti Kötülükleri kovar vatan saolsun... Budur bizi birleştiren nokta,hedef dorukta Şaşma bir elin nesi var,iki elin sesi var Güçler birleşti, Hip-hop sonsuza kadar,sonsuza kadar... herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için, herşey vatan için,herşey vatan için,:sm19::sm19::sm19: |
çare aramadım zannetme, çıkmaz yolları zorladım
gittim olmadı, kaldım olmadı, bitti diyorsan laf değil bir anlık öfke zannetme, çoktan harcadım sabrımı kaçtım olmadı, sustum olmadı, bitti diyorsan laf değil artık bu son veda üzgünüm nefret etme benden üzgünüm ister miydim hoşçakal demek, elim kolum bağlı üzgünüm baştan yanlış yaptık üzgünüm seninle olmazdı üzgünüm azmi savaş verdim kendimle, engellere yenildim üzgünüm... |
Değmeyin feryadıma,
Figanıma değmeyin Eğer sevda bu demekse Ben vazgeçtim Beni sevmeyin Garipliğim kader değil Geçiçi gülmeyin Bu kışta efkarlıyım Bahara Allah kerim Hadi yüreğim ha gayret Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... Hele sıkı dur hele sabret Başını eyme dik tut Bu bi rüyaydı farzet hadi hadi yüreğim ha gayret... |
Ten beyaz saç kızıl güller
Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yanıma Vurdum hasretin yoluna Benzedim bahtsız Mecnun'a Yüce Mevla'ya sığındım Seyret perişan halimi bende akşam olmakta Dostlar seyrelmiş beyhude lafla vakit dolmakta Avare oldum serseri oldum terk-i diyarda Zalim senin Allah'ın yok mu? Yarin gözü yüksekte benim bir kuru aşkım var Düşmanlarım nisbette behey kara vicdanlı yar Yağdı saçlarıma genç yaşımda lapa lapa kar Zalim senin Allah'ın yok.. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:01 . |