![]() |
Biten sevgilerin ardından
Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Giden aşklarımın ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam Her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa Dün seni gördüm rüyamda Arnavut kaldırımlı taş sokakta Ah bir dili olsa da bir konuşsa Anlatırdı masumca seni bana Öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar Sarsam seni kollarımdan bir gün alırlar Sevsem seni doyasıya yıpratırlar Bir sürü kuru gürültü parçalar sevgimizi ey kader Böyle mi olmalı solmalı sevgililer |
Yalnızlığa alıştım ben
Hiç yoktun sanki önceden Her şey sona erdi bak Unuttum sevgileri Bu kalbe yeniden sev diyemem Biliyorum yanlış yoldayım Yine sevdanın koynundayım Unutmuştum böylesine Dayanılmaz sarsıntıları Sana mahkumum farkındayım Anlasan da farketmez Adı böyle aşk affetmez Yüreğin unutmaz beni Kaçsan da aşk terk etmez Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum Ne olur gülme gülme yapamıyorum Elimde değil seviyorum |
Sus soru sorma
Saril yalnizca susadim sana Sus utaniyorum itiraflardan Ama mecburum sana Sus beni yorma Olmadi iste sen olmayinca Sus benle oynama Söylemek çok zor ama mecburum sana Neden tanrim Bu yürek sana yanar Istersen deli de Ya sen ya hiç iste o kadar Ya sen ya hiç bana askin lazim Ya sen ya hiç beni anla canim Ya sen ya hiç gel öldür raziyim Ya sen ya hiç sensiz anlamsizim Ya sen ya hiç bana askin lazim Vazgeçmem senden öyle inatçiyim |
Sahiden, sahiden sevmişim
Görmeden bilmeden özlemişim Günahına sevabına talibim anla Aşk deyip,kader deyip geçmemişim İnsafsız bu nasıl acı yüreğime Öyle zor, öyle zor bilemezsin Düştüm ellerine... Yazlar bitti, kışlar bitti Ne sen geldin bana ne sesin geldi Bak bu dünya bize yetmedi gitti Ah tenim tenine değmeden (doymadan) bitti. |
Gamla kederi sildim attim
Askla yattim askla kalktim Sevdam elde bir oyuncak Izmirli sevdim ne olacak Kordon boyu dolanir dolanir dururum Sana benden bir söz nasihat dostum Seviyorum dermis terk edermis Olay bu iste son durumum Izmir deyim Ne haldeyim bir yar sevdim dertlerdeyim Kiymet bilmez yola gelmez Bu ne sevdadir ki bilinmez Sabah ögle aksam elimizde biralar Sallana sallana alsancaktan asaga Bir konakta Karsiyaka da Ben o yari arar dururum |
Allahım neydi günahım
Günahım neydi Allahım Dualarımda yalvarmıştım Onla olmaktı isyanım Can yoldaşım arkadaşım Kaderimdi sen yazmıştın Ben nerde yanlış yaptım Bitti dünyam ziyan oldum ziyan Ah bir anlasam nerede nerede nerede Ben nerde yanlış yaptım Mumlar yakmıştım yalvarmıştım Sen yazmıştın olabilirdi Sevgi yeterdi sen kaldırdın Allah'ım Ben nerde yanlış yaptım Allah'ım |
Elimde olsa hiç ağlar mıydım?
Elimde olsa bel bağlar mıydım? Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden içim kan ağlar, Yıkılsın dağlar, açılsın yollar, Senin elinden, içim kan ağlar Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Elimde olsa hiç sever miydim? Elimde olsa dert çeker miydim? Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Ayrılık çöktü, belimi büktü, Senin hasretin, canıma yetti Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım Başımın tacı, kara sevdalım, Gözümün nuru, başı belalım |
Bir türküm olsun ağıtlar yakan
Bir sözüm olsun destanlar yazan Bir gülüm olsun solmadan dursun Hiç kırılmasın koparılmasın Bi tanem deli gibi severim seni ben Özüm gibi severim seni ben Bu canıma can ederim inan bi tanem Bu başıma taç ederim inan bi tanem Bir yarim olsun kalbimden vursun Bir oğlum olsun adı can olsun Bir gecem olsun seninle olan Ömrümü yanına bırakan kalan |
Döndüm kıbleye doğru açtım ellerimi
Yalvardım Allahıma duysun diye beni Damla damla gözyaşım dökülürken gözümden Çektiğim acıları yaşıyorum yeniden Bir kulunu çok sevdim o beni hiç sevmiyor Kalbimi ona verdim artık geri vermiyor Elim kolum bağlanmış çaresizim Allahım Bu canımı sen verdin benden almak istiyor Hor gören şu gururun tükenmek bilmezmi Sevginle yanan kalbi üzdüğün yetmezmi İyi niyet uğruna yaşıyorsak dünyada Seven garip olsada sevilmeye değmezmi |
Şu fıratın suyu akar serindir
Ölem ölem derdo ölem akar serindir Yarimi götürdü anam kanlı zalimdir Ölem ölem kanlı zalimdir nasıl gülem Daha gün görmemiş taze gelindir Ölem ölem derdo ölem taze gelindir Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem Kömürhan köprüsü harput'a bakar Ölem ölem derdo ölem harput'a bakar Kör olası zalım fırat ocaklar yıkar Ölem ölem ocaklar yikar nasıl gülem Ahbapların gelmiş ağıtlar yakar Ölem ölem derdo ölem ağıtlar yakar Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:41 . |