![]() |
Gönlümle baş başa düşündüm demin
Artık bir sihirsiz nefes gibisin Şimdi kal içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin Maziye karışıp sevda yeminim Bir anda unuttum seni eminim Kalbimde kalbine yok bile kinim Bence artık sende herkes gibisin |
Cem Karaca - Ülkem Benim
Ülkem benim Garib hüzünler içinde mahzun.. Ülkem benim Boynunu asla bükme Bükme o mağrur boynunu.. Ülkem benim! Seviyorum seni hiç bir şeyi sevmediğim gibi... Ülkem Memleketim Üzme asla canını Hangi günü gördün akşam olmamış Elbet hak dönemidir Döner de gelir Bulur herşey yerli yerini Memleketim, memleketim Memleketim benim, memleketlim Aldığımdan daha güzel Veremezsem seni, çoluk çocuğuma Lanet olsun bana... Hele okudukça istiklal harbini İnan bana..! Ülkem benim, memleketim Canım cananım Yegane sevgilim Hiçbirşey uğruna vazgeçemediğim Memleketim..! |
Doyamadan suyuna havasına
Yalın ayak çıktım yola Kalamadım Avrupa Amerika Sonunda bak döndüm sana Az gittim uz gittim Dere tepe düz gittim Çok gezdim çok gördüm Bulamadım ah... Tüm yolların sonunda Damarımda kanımda Yüreğimde canımda Türkiye... |
Ben gelirken beyaz karlar yağmıştı
Düz ovayı kara duman boğmuştu Rahat olanlara güneş doğmuştu Hasret ile iki gözü dolan var Çok azaldı kızılırmak ceyhanlar Kokmaz oldu lale sümbül reyhanlar Birbirini sevmez oldu insanlar Ne yazık ki öldüren var ölen var Mahzuni'yim alın teri yemedim Ömrümde haksıza haklı demedim Benim türkiyelim benim memedim Türkiye'den dolu dolu selam var |
Türkoğluyuz erleriz Kimseye baş eğmeyiz Bir damla suyumuzu Düşmanlara vermeyiz Ak Deniz Kara Deniz Bizi unutmayınız Dalgalarız hızlıdır Sularınız tuzludur Turgutlar Barbaroslar Sinenizde gizlidir Ak Deniz Kara Deniz Sizden yardım bekleriz Dağlarımız başından Akar kara taşından Fırat nehri dökülür Vatanın gözyaşından Ak Deniz Kara Deniz Sizde nöbet bekleriz Zülal der pek şanlıdır Dalgası dumanlıdır Size dökülen çaylar Zehirlidir Kanlıdır Ak Deniz Kara Deniz Ölür ele vermeyiz |
Sevgimiz yalanmıydı,ne kolay söylüyorsun
Kısa bir romanmıydı bitti diyorsun Harcanan zamanmıydı şimdi gidiyorsun Son defa sarılarak mutluluk diliyorsun Hayata darılarak ölümüm biliyorsun Canımıda alarak işte GİDİYORSUN.. Gitme gitme beyaz gülüm gitme Etme bana zulüm etme Ayrılığın ölüm gitme Ne olur terketme. Küllenmez közlerinin içinde eriyorum Kahreden sözlerinin sırrı ne bilmiyorum Aklımdan gözlerinin rengini silmiyorum Gönlümü avutamam umutsuz bekliyorum Hasreti uyutamam ölmeden biliyorum Unutmam unutamam SENİ ÇOOK SEVİYORUM.. Solma solma beyaz gülüm solma Yalvarırım elin olma Diken içinde kaybolma Ne olursun solma. |
alles wird gut bete mit mir ich bin bald bei dir
gib dich nicht auf schau nach vorn wir werden nicht verlieren tag ein tag aus ich will mehr von dir hören und spüren und sehen und fühlen und dein herz entführen lass mich deine seele spüren burda tek basima hasretinle yandim niye uzaklardasin yar sensiz gecen her saat bir ömür gibi doyamadim sana yar kavusmanin yollarini ariyorum hayallerim yetmiyor özleminden saniyeler sanki zülüm gibi yinede vazgecmem yar egal um welchen weg ich für dich gehen muss egal wieviel ich dafür kämpfen muss egal wie sehr ich für dich leiden muss egal was ich dafür opfern muss |
Sie liegt in meinen Armen,
ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Es war unser erster Streit, sie Stich in meinen Herz dann war sie weg (war sie weg). Diesmal ging ich viel zu weit, ohne sie dachte ich es würde gehen. Doch ich blieb zu stur, denn ich war enttäuscht! Unser Liebesschwur! (oh oh) Doch ich brauche dich, denn ich brauche dich, denn ich liebe dich! (nur dich) Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. (dann ging sie fort) Wir wollten uns sehen, darüber reden warum wir uns nicht verstehen. (nicht verstehen) Was müssen wir ändern, Wir wollten etwas finden damit wir uns wieder binden. Doch es wurde zum Streit. Wir waren nicht bereit! Du rastest aus und ranntest raus. Du schriest es ist endgültig aus! (aus) Du standst einfach auf, du liefst einfach los, und ich sah es nicht. (oh oh) Und in deinem Lauf, war ich daran schuld dass du es nicht mehr sahst. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, ich liebe dich dann ging sie fort. 2x Und Ich bete zum Herrn, dass er mich zu sich nimmt! Dass ich bei dir bin, damit wir wieder vereint sind. Sie liegt in meinen Armen, ich kann es nicht ertragen! Es war ihr allerletztes Wort, Ich liebe dich dann ging sie fort. |
Uykusuz, yorgun günler
Tükenmis, bitmis sözler Duygular beni çoktan ter****p gittiler Kurumus eski bir ask Hayattan kopmus uzak Mahkumdur, böyle bekliyorsa kara toprak Yaptiklarindan pisman olsan da Çektirdiklerin cezan yaninda Her gün dua ettim, seni merak ettim Bir gün geri döner diyerek tükendim Eski hatiralar, derinden yaralar Acilar bir gün sana hesap sorar Tanriya seni ben sikayet ettim Çünkü sen askima ihanet ettin |
kul oldum, yol oldum
gözden düştüm ah, pul oldum avuttunuz yalanlarla ninnilerle, masallarla şu vefasız insanların günahları boynuna elleri kolları kınalı bebek yüreği doğuştan yaralı bebek elleri kolları kınalı bebek büyüdün ah artık uyan a bebek uyan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 23:24 . |