![]() |
Canlı Cansız Cümlemiz Bir Nesneden
Aşık Büryani Canlı Cansız Cümlemiz Bir Nesneden Varoluyor Bu Bir Hikmet Sultanım Canana Akıtır Bu Can-I Beden Kabul Etmek Cana Minnet Sultanım Sevip Aşık Olmak Ezelden Bahtım Yar Sana Kadimdir İkrarım Ahtım Senin Çün Bezendi Sinemde Tahtım Aha Teslim Oldum Hükmet Sultanım Büryani'yem Geldim Mürvete Düştüm Canımdan Malımdan Serimden Geçtim Gerçi Ezel Aşkın Meyinden İçtim Dest-İ Kudretinle Lütfet Sultanım |
Cemile'min Geçtiği Yollar Meşeli
Denizli/Acıpayam-Talip Özkan-Adnan Ataman Cemile'nin Geçtiği Yollar Meşeli Aman Üç Gün Oldu Ben Bu Derde Düşeli. Haydi Üç Gün Oldu Ben Bu Derde Düşeli. Cemile'm Sen Bu Yayladan Gittin Gideli Aman Oldum Ben Bir Haydi Oldum Ben Bir Deli Aman Oldum Ben Bir Havdı Oldum Ben Bir Deli |
Cemalin Bağına Seyrana Geldim
-Sadi Yaver Ataman Cemalin Bağına Seyrana Geldim Yar Koynunda Vara Benzer Nar Sesi Güşuma Dokunur İhsana Geldim Ayva Sesi Turunç Sesi Nar Sesi Ne Halet Var Sende Ev Peri Bilmem Gönül Verir Sana Her Gören Adem Kakülünden Gelir Güşuma Her Dem Mansur Sesi Zincir Sesi Dar Sesi Gevheri Gözyaşım Döndü Irmağa Yine Mihnet Düştü Elden Ayağa Bizi Mecnun Edip Düşürdü Dağa Ahu Sesi Gazel Sesi Yar Sesi |
Bildigin Bütün Dualari Oku
Kadere Karsi Susmasini Gideni Kalpte Tutmasini Acimi Zorla Yormasini Ögrendim Ama Sen Ögrenemedin Cok Sevdin Vede Yalandi Aptal Kalbim Buna Inandi Kapinda Köleydim Zaten Senin Öldürmen Mi Lazimdi Bildigin Bütun Dualari Oku Yinede Pesindedir Bu Korku Tanrim Gösterecek Adaletini Bundan Sonra Sana Yok Rahat Uyku Bilmiyorum Susup Azmetsem Mi Yada Bunu Hazmetsem Mi Ilk Ihanetin Degilki Bana Yoksa Yoksa Seni Mahfetsem Mi Simdi Bildigin Bütun Dualari Oku Yinede Pesindedir Bu Korku Tanrim Göstericek Adaletini Bundan Sonra Yok Sana Rahat Uyku Tesadüf Denilen Bisey Yok Yazgina Saplanir Herbir Ok Olmazsa Olmaz Aklina Sok Kabullendim Ama Sen Ögrenemedin Cok Sevdin Vede Yalandi Aptal Kalbim Buna Inandi Kapinda Köleydim Zaten Birde Öldürmen Mi Lazimdi Bildigin Bütun Dualari Oku Yinede Pesindedir Bu Korku Tanrim Gösterecek Adaletini Bundan Sonra Sana Yok Rahat Uyku |
Dokunduğum en sıcak Ağustos akşamısın
Gezindiğim avare bir deniz kıyısı En güzel mehtap sensin denize dost Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an Saçların rüzgarsa gözlerin nerede Sesin şarkılarda nerede Yüreğin Ellerimde sevdanın yanık kokusu Ey adı sevda nerede Ellerin Aradığım bulunmayan haykırdığım duyulmayan Sen asla dün olmayan bir yaşanmamış an |
Cünkü Sen
Seni Hic Tanimamis Ölmayi Cok Isterdim Hic Sevmemis Ve Hic Alismamis Ama O Eski Ben Degilim Degistim Simdi Sen Haric Herkezi Sevebilirim Sor Bana Hadi Durma Sorsana Sebebini CÜNKÜ SEN Cöldeki Yüregimi Buza Döndürdün CÜNKÜ SEN Dag Gibi Atesim Vardi Söndürdün Cünkü Sen Gülüyorken Kan Agladim Cünkü Sen Adam Degildin Cok Gec Anladim Ne Aci Mutluluk Malesef Uzakmis Ask Vurdugun Koca Bir Tokatmis Ama O Eski Ben Degilim Ögrendim Hayattin Yalan Adinsa Korkakmis Sor Bana Hadi Durma Sorsana Sebebini CÜNKÜ SEN Cöldeki Yüregimi Buza Döndürdün CÜNKÜ SEN Dag Gibi Atesim Vardi Söndürdün Cünkü Sen Gülüyorken Ben Agladim Cünkü Sen Adam Degildin Cok Gec Anladim |
Feridun Düzağaç - Ağlamıyorum
Bir yanım sana çırpınır Bütünüm boğulur sende Zincirimi kırdı arsız aşk Üzerimde demirden perde Seni düşünürken içtiğim sigarayı Korkarım ben söndürmeye Sürsün bu ölüm ağır ağır Gözlerimde boğulma diye Ağlamıyorum, ağlamıyorum Ağlamıyorum yine de Ötenazim hadi biraz gayret Batır sarı oklarını içime içime Bu aşk süsü verilmiş bir cinayet Tam istediğim gibidir üzülme |
seni çok özledim gece gözlüm benim gemilere bin gel yine gidersin sonbahar rüzgarı kırarken dalları ayrı düşen yaprak yaşar mı söyle olsaydım olsaydım ben yağmur olsaydım düşseydim bulutlardan kirpikte dursaydım olsaydım olsaydım ben rüzgar olsaydım esseydim denizlerde kalbinde uyusaydım unutuldum mu ben unutuldum mu ben seviyorsan bulutları tut gel yine gidersin unutuldum mu ben unutuldum mu ben seviyorsan denizleri geç gel yine gidersin |
Bizi tanıyan herkes bilir
Senle ben eskiden beri Hiç derdimiz olmadan büyümüştük yanyana Hani çok sevdiğin o filmi gördükten sonra Kısacık kestirip saçlarını içtin ilk sigaranı Oh Papatya, Yüzümün haline bak, Seninle kim kalacak, Işıklar kapanınca? Benden çok uzakta Oh Papatya, Son bir defa bana bak, Seninle kim kalacak ışıklar kapanınca benden çok uzakta Zaman mı değişti yoksa ben mi, Geride kaldı o günler? Aklım belli karışmış, Yüzümde gölgeler. Senin için saklayıp, sana getirip, Anlattığım herşey Artık çok boş geliyor Yalan tüm kelimeler Şimdi o günlere dönüp, Seni düşündüğüm anlarda Hala üstümde kokun, Sesin kulaklarımda |
****llica - Nothing Else Matters So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters Never cared for what they do Never cared for what they know But I know Never opened myself this way Life is ours, we live it our way All these words I don't just say And nothing else matters Trust I seek and I find in you Every day for us something new Open mind for a different view And nothing else matters Never cared for things they say Never cared for games they play I never cared for what they do I never cared for what they know And I know So close no matter how far Couldn't be much more from the heart Forever trusting who we are And nothing else matters |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:59 . |