![]() |
Efendiler Bağı
Davut Sulari Efendiler Bağı Beş Gül Ağacı Çiğdem Bahçesinda Diktik Erenler Pirimin Cemalin Görendir Hacı Hal Bilmez Elinden Çektik Yarenler Benim Cenanım, Benim Sevgilim Aşığız Diyen Çok Gayıt Olmadan Cem Evine Girsem Zahit Olmadan Cebrail Adem'e Şahit Olmadan Kubbe-İ Rahman'da Tektik Erenler Tektik Yarenler, Benim Sevgilim Davut Sulari De Bir Ere Tabi Mest-i Elest Ettik Aşkın Şarabı Çeşme-i Hikmetten Doldurdum Kabı Kaynaya Kaynaya Aktık Yarenler Aktık Erenler, Benim Sevgilim |
Ekin Ektim Çöllere-2
Niğde-Ahmet Hulusi Ekin Ektim Çöllere Yoldurmadım Ellere On Beşinde Yar Sevdim Ondan Düştüm Dillere Damdan Dama Sekmeli Karabiber Ekmeli Bacın İnek Sağarken Çekip Çekip Öpmeli Ekin Ektim Gül Bitti Dalında Bülbül Öttü Ötme Garip Bülbülüm Yarim Elimden Gitti Damdan Dama Aşalım Çifte Camış Koşalım Yarim Askere Gitti Kiminle Konuşalım Dağda Davar Güderim Eve Haber Ederim Emmim Kızı Vermezse Başım Alır Giderim Ekin Ektim Bir Kucak Derdin Beni Alacak İkimizin Sevdası Kıyamete Kalacak |
El Ediyi El Ediyi (U.H.)
Malatya/Arguvan-TRT El Ediyi El Ediyi Gaşları Gel Gel Ediyi Senin O Güzel Duruşun Beni Burda Del'ediyi Yaradana Gurban Olam Geçti Gelin Eleylen Aman Diloy Dağlar Diloy Diloy Yolcum Diloy Diloy Da Hancım Diloy Su Yolunda Su Yolunda Galaylı Bakraç Golunda Eller Gibi Bir Yar Sevdim O Da Herkesin Dilinde Yaradana Gurban Olam Geçti Gelin Eleylen Aman Diloy Dağlar Diloy Diloy Yolcum Diloy Diloy Da Hancım Diloy |
Oğul Bugün Yar İçerden
Diyarbakır-Erzincan-Celal Güzelses-Salih Dündar-TRT (Oğul Bugün) Yar İçerden (Vallah) Kes Bağrımı Yar İçerden (Vallah) Gözüm Kapıda Kaldı (Oğul) Çıkmadı Yar İçerden Yeter Ağlatma Beni Dil Meze Gerdan Meze Dil Değil Dudak Meze Bilmedim Gönül Verdim Ben Bir Kadir Bilmeze |
İndim Çayır Biçmeye
Hatay/Şenköy-Yöre Ekibi-Muzaffer Sarısözen Hey Güzel Güzel Güzel Güzel Han Güzel Maya Çobanı Yar Aman İndim Çayır Biçmeye (Güzel Han) Eğildim Su İçmeye (Yar Aman) Dediler Yar Geliyor (Güzel Han) Kanat Vurdum Uçmaya Vay Aman Hey Güzel Güzel Güzel Güzel Han Güzel Maya Çobanı Yar Aman Ekşi Ayva Tatlı Nar (Güzel Han) Küsme Bana Nazlı Yar (Yar Aman) Sen Küsersen Ben Küsmem (Güzel Han) Senden Başka Kimim Var (Yar Aman) Hey Güzel Güzel Güzel Güzel Han Güzel Maya Çobanı Yar Aman |
Dağlar Oy Oy
Lütfü Gültekin Geçit Vermiyor Dağlar Baharımı Tadamadım Üzerinde Mor Bulutlar Yankılandı Çığlıklarım Yollarımı Kapama Dallar Gündüzümü Karartma Dağlar Umudumu Yok Etme Dağlar Oy Oy Duyulmaz Ahu Zarım Tükendi Umutlarım Yaşamım Oldu Zindan Kalmadı Barınağım Yollarımı Kapama Dallar Gündüzümü Karartma Dağlar Umudumu Yok Etme Dağlar Oy Oy |
Dağlar Kızı
Mehmet Koç Sen Gideli Sızım Sızım Sızlarım Dağlar Kızı Ya Sen Çıkıpta Gel Ya Ben Geleyim Dağlar Kızı Seni Çalar Seni Söyler Sazlarım Dağlar Kızı Ya Sen Çıkıpta Gel Ya Ben Geleyim Dağlar Kızı Leyli Leyli Leyli Leyli Gül Leyli Gülüm Leyli Leyli Leyli Leyli Leyli Can Leyli Canım Leyli Leyli Leyli Leyli Leyli Güzeller Güzeli Leyli Seferdeki Gemiler Hep Döndüler Dağlar Kızı Şehrin Işıkları Tek Tek Söndüler Dağlar Kızı Bir Ben Uykusuzum Yangınlardayım Dağlar Kızı Ya Sen Çıkıpta Gel Ya Ben Geleyim Dağlar Kızı Leyli Leyli Leyli Leyli Gül Leyli Gülüm Leyli Leyli Leyli Leyli Leyli Can Leyli Canım Leyli Leyli Leyli Leyli Leyli Güzeller Güzeli Leyli Kara Tren Dolu Gidip Boş Geldi Dağlar Kızı Senden Gelen Sefa Geldi Hoş Geldi Dağlar Kızı Bahar Bitti Bak Yaz Bitti Kış Geldi Dağlar Kızı Ya Sen Çıkıpta Gel Ya Ben Geleyim Dağlar Kızı Leyli Leyli Leyli Leyli Gül Leyli Gülüm Leyli Leyli Leyli Leyli Leyli Can Leyli Canım Leyli Leyli Leyli Leyli Leyli Güzeller Güzeli Leyli |
Dam Başında Dudu Var
Denizli/Acıpayam-Hasan Hüseyin Kural-Durmuş Yazıcıoğlu Dam Başında Dudu Var Dudu Gızın Adı Var Eğil Eğil Öpeyim Sen De Şeker Dadı Var Hoy Canım Gel Bana Sar Golların Boynuma Ak Devenin Uşgunu (Eşkin) Gelinlerin Coşgunu Gelinlerin Coşkunu Yalnız Gezer Gış Günü Hoy Canım Gel Bana Sar Golların Boynuma Dam Başında Gezerim İnci Boncuk Dizerim Senin Gibi Güzeli Nerde Olsa Sezerim Hoy Canım Gel Bana Sar Golların Boynuma |
Dam Başında Sarı Çiçek
Nevşehir/Ürgüp-Refik Başaran-Muzaffer Sarısözen Dam Başında Sarı Çiçek (Oy Oy) Burdan Kalkak Ürgüp'e Göçek (Nennide Feridem Nenni) Ürgüp'e Vardığımız Gece (Oy Oy) Hak Yoluna Gurban Kesek (Nennide Feridem Nenni) Gidiyorum İşte Gör (Oy Oy) Hayalde Gör Düşte Gör (Nennide Feridem Nenni) Gıymatımı Bilmeyon (Oy Oy) Bir Kötüye Düş De Gör (Nennide Feridem Nenni) Odaları Köşeli (Oy Oy) Gül-Ü Reyhan Döşelide (Nennide Feridem Nenni) Ne Ağladım Ne Güldüm (Oy Oy) Ben Bu Aşka Düşeli (Nennide Feridem Nenni) |
Can Efendim
Adem Arslandoğan Muhabbette Ehli Sohbet Vardır Benim Can Efendim Gafil Olan Çeker Zahmet Dardır Dünya Can Efendim Coşar Gönlüm Sığmaz Bende İnsan Hak İnsan Bu Cemde Durmaz Geçer Can Benden De Kardır Rüya Can Efendim Bağladı Yar Perdelerim Ağlattı Yar Didelerim Misali Paslı Tellerim Çaldırdı Yar Yar Efendim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:40 . |