![]() |
Önce hava kapanır apansız
Sonra gök gürültüsü Ardından yağmur boşalır Gece konduda mesut ıslanır Hayaller ıslanır Gençlik ıslanır Sabaha ıslaktır artık herşey Kahvaltı masası Taksiti bitmeyen yatak Ve.... İşte hepsi bu.... |
yalnızım isyanlarda
zavallı gönlüm sensizim kabus dolu her günüm kimsesizim şu garip handa yalnızım bir tanem yalnızlardayım uykusuz gecelerim uzun ve sıkıcı yokluğun acı sessiz bir çığlıkgibi karanlık dünyamın güneşi sendin yalnızım bir tanem yalnızlardayım |
Yücelerden geldim
Gecelerden geldim Nuruna yandım Ruhuna boyandım Aşkına uyandım Kanmadım Kanadım Kanamadım |
Düşlerimde prangalar
Bülbülden metruk bağımda Şimdi meskun kargalar Sözlerim tutsak, Kalemim gibi Şarkılar seni söylemez oldu Özlem mahdut değil şiire Anlatılmıyor gözlerin gibi Neyleyim Seni yaşamayan zamanı Neyleyim Senden ırak mekanı Bilmeden yaşıyorum alemi Tuttum dilimi Bıraktım kendimi Artık coşmuyor bu deli pınar Gazel demiyor kuşlar Uçar gider zaman gibi sen gibi Kaçar gider rüya haram uykular Artık kanasa da yaram Göznaçar olanı arıyorum Hakim kader atı,inmek haram Nere derse oraya varıyorum |
Baharda aşk başkadır derler ya hayatım
Bak baharda bitti kış geldi Ama senin aşkın her zaman başka be bitanem Ne bahar ne yaz ne de kış Her zaman başka aşkın Başkaları yaşattığın için Başka olduğun için Seni çok seviyorum Ve bütün yağmurda karda Güneşte fırtınada bir ömür boyu Senle olmak istiyorum Sensiz güneş sensiz yağmur sensiz kar Sensiz olan her şey bana haram Senle paylaşmadığım yaşamadığım Senle tadamadığım her şey bana haram Ben ki bugün dudağına düşen yağmur tanesi Ben ki bugün üzerini ıslatan su birikintisi Ben ki bugün yanağına süzülen su tanesi Olmak için canımı verirdim Ama biliyorum gün gelecek Dudaklarım dudaklarına Tenim tenine değecek Hayallerimle yaşıyorum Yaşıyorum çünkü hayallerim var Hayalimde her yerde aşkım var Asıl yaşadığım gün Hayallerimin gerçek olduğu gündür Seni seviyorum |
Evin gölgesidir arka bahçe
Bir yatak odasının Usulca taşan sıcağı Çocuğun dokunuşu Annenin durgunluğudur arka bahçe Dudakta öpücük izi Bir yaradır kuşun kanadında Elmaya düşen ala Çatlayan yüreği narın Seksek için yollara Çizilen şekillerdir arka bahçe Bir gelinin ilk gecede Yere düşen duvağı Dul bir kadının En tenha yeridir arka bahçe İşveli ve içli sözleri Ya da yanlış yorumlanan Pembe gülüşü Asker mektuplarının Okunduğu yerdir arka bahçe Ve üzgün bir sevdanın O solgun haresi Şairin haremidir arka bahçe |
El salla taşlığa serilen güneşe
Dere ile akan dolunaya Ya da erotik duruşuna incirin Çardakta buluşmanın günahına Dişlerinden okunmalı sevincin Hamarat bir kadının koynundan Dökülen yaz meyveleri Gibi yaşamın içerisinden Bir sözcük edin ve çoğalt boyuna Ah öyle ya bak unutmuşum Bir de ölüm var arada Yorgun kokusuyla bağbozumu Ya da kuşların giz yolculuğu Gülümse dudağındaki ısırığa Yüreğindeki tırnak izine Gençlik dediğin de ne ki? Olsa olsa Turuncu kokulu kır çiçeği Düşlerinden okunmalı gönencin Ah öyle ya hatırladım, bir de Gülbozumu var arada Ya da perilerin güz yorgunluğu |
zaman ötesi bu kimse bilmez
sana olan sevgimi kimse silemez aşk kapıda oynaşırken benim gözüm senden başkasını görmez... sen ne kadar reddetsende bu gönül ferman dinlemez. şunu sakın unutma bu gönül bir tek seni sevdi senden başkasını sevemez...! |
Derinden bakma gözlerime,
Sana karşı acizim; ümitlenirim... Bırak sönsün; körük verme ateşime, Alevsiz de yanarım;içten içe tükenirim... |
Önün açık, yürü, yol geniş
Bu fırsatları iyi takip et Çalışarak biter bütün iş Bu sözlerde vardır kıymet Belki dikenli bir yol, belki çamur Uykudan uyanmış, gözler mamur Hizmet, insanlara olur yağmur Kurumadan, insanlara yetiş Seni beklerken bunca insan Akıyor oluk oluk onca kan Bu kanlara dur! Diyecek olan Sana emanettir bu zor iş Etrafta barış, hoşgörü, sevgi Bu duyguların yoktur dengi Fakat sözde sevgiden bir sergi Dur! Anlat gerçeği! Söyle yalana kiş Bak sana var bir sözüm İnsana sevgidir benim özüm Oyarlarsa bir gün gözüm Sabrederek, sıkmaya devam et diş Bir gün güzel günler gelecek bekle Biliyorum dert seninle beklemekle Çiçekler açacak güzel gelecekle Yeter ki amacın doğrultusunda iyi yetiş Günler geçmiyor, zaman yük Dert insanını sarıyor afak Bu kara günler olur ak İnanmakla olacak mucize geliş Yol senin yolundur, bu hak Etraf kir, pislik, pasak Sen devam et yolunda, bir ışık yak Yak ki yardım eder sana bir derviş Yolunda adım adım korkmadan yürü Yürüdükçe peşinde birilerini sürü Çürürsen Hakk adına çürü Muhakkak ki orayadır bütün gidiş Bu mısraların sonunda Bir emanettir, bu, kolunda Ver, korkma kolu Hakk yolunda Davan yolunda sanadır bu sesleniş |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:57 . |