![]() |
Madem Ki Ben Bir İnsanım
Aşık İsmail Daimi Kainatın Aynasıyım Mademki Ben Bir İnsanım Hakkın Varlık Deryasıyım Mademki Ben Bir İnsanım İnsan Hakta Hak İnsanda Ne Ararsan Var İnsanda Çok Marifet Var İnsanda Mademki Ben Bir İnsanım Tevrat'ı Yazabilirim İncil'i Dizebilirim Kur'an'ı Sezebilirim Madem Ki Ben Bir İnsanım Bunca Temenni Dilekler Vız Gelir Çarkı Felekler Bana Eğilsin Melekler Mademki Ben Bir İnsanım Daimiyim Harap Benim Ayaklara Turap Benim Aşk Ehline Şarap Benim Mademki Ben Bir İnsanım |
Mahpushane İçinde Attım Postumu
Orta Anadolu-Ahmet Yamacı-Ahmet Yamacı Mapushane İçinde Attım Postumu (Oy Oy) Şimdi Bildim Düşman İle Dostumu Aziz Arkadaşlar Bize Küstü Mü (Oy Oy) Yanarım Yanarım Derdime Yanarım Demir Parmaklıklardan Boynum Büker Ağlarım Mapushane İçinde Yanıyor Gazlar (Oy Oy) Oturmuş Mapuslar Çalınır Sazlar (Bayramdan Bayrama Çalınır Sazlar) İdama Gidenin Ciğeri Sızlar (Oy Oy) Yanarım Yanarım Derdime Yanarım Demir Parmaklıklardan Boynum Büker Ağlarım |
Mamudo Kurban
Aşık Mahzuni Şerif Madem Dünyaya Dargınsın Mamudo Kurban Niye Doğdun? Kader Yolunda Yorgunsun Mamudo Kurban Niye Doğdun? Kurban Gelir Payın Yoktur Haftan Yoktur Ayın Yoktur Ankara'da Dayın Yoktur Mamudo Kurban Niye Doğdun? Kim Okuyup Yazar Seni Rüzgar Değse Bozar Seni Ölsen Kovar Mezar Seni Mamudo Kurban Niye Doğdun? Adam Olmasaydın Neydin Gelir Miydin Hiç Bilseydin Keşke Doğmadan Ölseydin Mamudo Kurban Niye Doğdun? Akar Yaşın Şakır Şakır Tahta Döşek Takır Takır Ölüler Senden Rahattır Mamudo Kurban Niye Doğdun? Mahzuni İşin Doğrusu Öter Zalimin Borusu Dayımın Öksüz Yavrusu Mamudo Kurban Niye Doğdun. |
Maral Gezer Dağ Üste
Kars-İbrahim Yıldırım Arşivi-Plaktan Yazıldı Maral Gezer Dağ Üste Bülbül Uçar Bağ Üste Niye Mennen Küsüpsen Dağ Çekirsen Dağ Üste Gitme Gitme Maralım Ne Ki Derdin Ver Alım Gözüne Düz Bakmasam Gözlerinden Saralım Sözün Mene Gend Olar Ragip Barış Bend Olar Seversen Ayrılırsan O Da Yaman Derd Olar Sevgilini Gınama İnanırsan Sınama Dolanaram Başına Gelin Olsan Anama Sene Könül Bağladım Çaylar Kimi Çağladım Men Seni Bir Duygu Tek Üreğimde Sakladım Goşa Halın Zilgara Kirpiğinde Mil Gara İnanmazsan Eşkime And İçerem İlgara Sözün Mene Gend Olar Ragip Barış Bend Olar Seversen Ayrılırsan O Da Yaman Derd Olar |
Gafil Gezme Şaşkın
Gazinatep-Hasan Hüseyin--Yavuz Top Gafil Gezme Şaşkın Bir Gün Ölürsün Dünya Kadar Malın Olsa Ne Fayda Söyleyen Dillerin Söylemez Olur Bülbül Gibi Dilin Olsa Ne Fayda Sen Söylersin Söz İçinde Sözün Var Çalarsın Çırparsın Oğlun Kızın Var Şu Dünyada Üç Beş Arşın Bezin Var Tüm Bedesten Senin Olsa Ne Fayda Kul Himmet Üstadım Gelse Otursa Hakkın Kelamını Dile Getirsen Dünya Benim Deyi Zapta Geçirse Karun Kadar Malın Olsa Ne Fayda |
Gam Yeme Gönül Gam Yeme
Aşık Mahzuni Şerif Kamil Olan Kalmaz Naçar Gam Yeme Gönül Gam Yeme Kara Gündür Gelir Geçer Gam Yeme Gönül Gam Yeme Akıttın Gözümden Yaşı Sızlar Yüreğimin Başı Gelir Geçer Körün Taşı Gam Yeme Gönül Gam Yeme Mahzuni Bade İçerim İçer Serimden Geçerim Alır Cananı Göçerim Gam Yeme Gönül Gam Yeme |
Gardaş
Aşık Hüdai-Cihat Yaman İçimde Bir Yara Vardır Sarılmaz Ki Saram Gardaş Buralarda Durmak Zordur Durulmaz Ki Duram Gardaş Kayboldu Güneşim Ayım Sanki Işıksız Dünyayım Yıkıldı Gönül Sarayım Kurulmaz Ki Kuram Garsaş Der Hüdai Yandım Düne Çok Acıdım Geçen Güne Biri Kırka Kırkı Bine Yarılmaz Ki Yaram Gardaş |
Garip
Aşık Mahzuni Şerif Hızlı Hızlı Giden Yolcu Bu Mezarda Bir Garip Var Bak Taşına Acı Acı Bu Mezarda Bir Garip Var Kurumuş Yeşil Otları Toprak Olmuş Umutları Gökte Mavi Bulutları Bu Mezarda Bir Garip Var İzi Bile Yok Dünyada Onu Aramak Beyhuda Ne Gezersin Bu Ovada Bu Mezarda Bir Garip Var Gökler Yüksek Toprak Derin Rüzgar Eser Serin Serin Senin Olsun Çiçeklerin Bu Mezarda Bir Garip Var Etrafı Ağaç Dizili Vücudu Toprak Sızılı Taşı Mahzuni Yazılı Bu Mezarda Bir Garip Var |
Gayadan Bakan Oğlan (Şekeroğlan)
Ankara-Yağcıoğlu Fehmi Efe-Burhan Gökalp Gayadan Bakan Oğlan Kakili Sarkan Oğlan Gece Gelme Gündüz Gel Horuzdan Korkan Oğlan Aman Şeker Oğlan Usdan Şeker Oğlan Anasına Darılmış Damda Yatan Oğlan Elinde De Nacak Sandım Bana Vuracak İrkeklerin Günahı Gızlardan Sorulacak Aman Şeker Oğlan Usdan Şeker Oğlan Anasına Darılmış Damda Yatan Oğlan |
Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete (U.H.)
Çorum-Ali İhsan Erdogan-TRT Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme Ateşin Aşkına Canım Yakma Çıramı Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme Sen Gidersen Kendim Berdar Ederim Bülbül Gül Dalına Konmaz Niderim Elif Gaddim Büker Kement Ederim Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme Yar Sineme Vurdun Kızgın Dağları Viran Koydun Mor Sümbüllü Bağları Hüseyn'im Geçiyor Gençlik Çağları Ya Beni De Götür Ya Sende Gitme |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:14 . |