![]() |
Neyleyim hayatı yoksan eğer
Ben seninim sen başka bir alem Bak canım acıyor dert büyüyor insafa gel dön biraz ayıp oluyor Ölü vereyim uğruna Yeter ki beni bırakma Gel gel geri canım İki göz evimize İnadına inat sarılırım o beline Tel tel karışalım gecenin ateşine Hem yanalım, hem mest olalım Başladı bitiyor ömür eriyor Saklama kendini gözyaşım arıyor Bak canım acıyor dert büyüyor insafa gel dön biraz ayıp oluyor Ölü vereyim uğruna Yeter ki beni bırakma Gel gel geri canım İki göz evimize İnadına inat sarılırım o beline Tel tel karışalım gecenin ateşine Hem yanalım, hem mest olalım |
Ah güzelim marmara o mavi sularında
Defineler gizlidir yakamozlarında Sarmaş dolaş sevgililer uzun kumsallarında Buruktur ayrılanlar hasretlik akşamında Gel gel utanma sıkılma kucakla dalgaları Marmara bu başlatır o en büyük aşkları Muhabbet zamanları taze bahar ayları İçim bir hoş oluyor duyunca martıları Masmavi bir deniz aşık oldum bendeniz İbibikler ötmeden buluşsak ne dersiniz |
Teslim oldum sana umurumda değil
Yaz yağmuru kadar kısa sürse bile Her ayrılık keder öncekinden beter Bir hançerde sen vur bana ne fark eder Verdim gitti al bu gönül senin Sevdim gitti günah sevap benim Verdim gitti al yüreğim senin Sevdim gitti doru yanlış benim İnatçı ellerim istiyor seni Sonu yok bilsemde ne fark eder Vedalar hep aynı aynı nasıl olsa Bir eksik bir fazla ne fark eder |
bu bir teselli ayrılık değil
gelir geçer sanma sakın bu heves değil bir anlık öfke sensizlik değil hani senin olmak varya tesadüf değil Yapma ne olur sensiz vurgunum ah suskunum gitme ne olur sana vurgunum ah vurgunum Kolaymı ayrılmak canıma can olmuşsun Aşkımın esiri herşeyim sen olmuşsun Kolaymı ayrılmak canıma can olmuşsun Aşkımın esiri herşeyim sen olmuşsun |
Adananın yolları taşlık
Yok cebimizde beş kuruş harçlık Elden gitti kahpede gençlik Ağam adanalı paşam adanalı Evde duramıyom sana dadandı Sebebim sen oldun güzel delikanlı Hey güllü hele hele güllü Peştamalı sümbüllü Adananın bayırına Ağam at çıkardım çayırına Anan baban hatırına |
Aşk şarkıları söyledin
Sevdin görünüp sevmedin Bir yansıma bir hayaldin Aslı bende övündüğün sevginin Rüzgarlı ateşin soğuk Bir son kez daha git çocuk Senin kalbin hiçkimsede Alışkanlığın yanıyor yüreğimde Senin kalbin hiçbir yerde Alışkanlığın yatıyor döşeğimde Düşür dillere, dağıt ellere Masum sevdamı ihanetle harca Ve... Aldat... Gece gündüz aldat Olur olmaz aldat Aynen devam et Ağlat... Anıları ağlat Yakışır sana Sevgiyi inkar et |
Gönül çalamazsın aşkın sazını
Ne perdeye dokun ne teli incit Eğer çekemezsen gülün nazını Ne dikene dokun ne gülü incit Dinle ki bülbülü gelesin coşa (aşka) Karganın namesi gider mi hoşa Meyvasız ağacı sallama boşa Ne yaprağını dök ne dalı incit Bekle dost kapısın sadık dost isen Gönüller tamir et ehli dil isen Sevda sahrasın da Mecnun değilsen Ne Leyla'yı çağır ne çölü incit |
Besbelli uzun zamandır aynayı kendine döndürmüyorsun
Yitirilenler apaçık ortada sen hala yüzüme gülümsüyorsun Aşk içinde misafir olmaz Ya yalnız sen ve ben İki gönül arasına üç saklanmaz Ya yalnızlık ve ben Ya o ya ben Ağlaya ağlaya senden vazgeçiyorum Yasaklandın Hep saklandığın bu kalpten kovuldun sen Isınıp uyumayı unut Sarılıp ağlamayı da Günaydın gittim ben |
sen gidince soğuyor yatak gece uzuyor
sensiz geçen geceler beni ihtiyar ediyor hani gitmesen diyorum,hani gitmesen diyorum adın yazılı bazı otel odalarında sürüyorlar sevdamızı ordan oraya kolay değil biliyorum böyle öksüz yaşamak ama en kötüsü gülüm onursuzca yaşamak senin her gidişinde sürgün oluyorum ben en kötüsü aslında gitmeden sürgün olmak içimi acıtıyor böyle öksüz yaşamak hani gitmesen diyorum,hani gitmesen diyorum hani gitmesek diyorum,hani gitmesek diyorum |
Bir zaman yılları saydım
Bir zaman ayları saydım Bir zaman günleri saydım Hani geleceğin yok soracağın yok Sen bir zalimsin sen bir hainsin Koç aldım kurban getirdim Her bayram yalnız oturdum Kaç tane takvim bitirdim Kızıltuğum çalar telden El vefalı çıktı senden Ölsem haberin yok benden |
Bir gün bir çılgınlık edip
Seni sevdiğimi söylesem Alay edip güler misin Yoksa sen de sever misin Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar Konuşmadan gözlerinle Beni sevdiğini söylesen Yüreğime gözlerini Ölene dek mühürlesen Cesaretin var mı aşka Çarpıyor kalbim bir başka Sen de böyle sevsen keşke Desen bana yar |
Bizim elde koyun kuzu meleşir
Güzelleri çok yaylalarda dolaşır Seven aşık derler ki muradına kavuşur Eller kavuşur Di yeri yeride töremiyesin Aldığını doya doya saramayasın Di yeri yeride halımda bilemez Alışmış gurbette kız köyde duramaz Eller dua edin ki bende yare kavuşam Bu derdi senden aldım kime danışam Bu gün istanbula yolculuk var gel derdi mi dökem Konuşam kız konuşam Di yeri yeride Dilerim ki sende benim olasın Araya araya da yine beni bulasın Kız beni seversen Nideliye dönesin Di yeri yeride Senden ayrılalı da zalim her gün ağlarım Gelir sizin köyü de kız vatan eylerim Abdullahta derki kız senin derdinden yana yana ölürüm Sen gelmezsen ölürüm Di yeri yeride |
ey ey....
İçindeki nefret sönermi artarmı Bedavaya satsan alan olmaz Kendin olamadın ya koynuma onu ittin Yaptıkların hiç bir kitaba sığmaz O çok toydu ben genç Başbaşa bıraktın başka bir aşka başlamıştın Bir senaryo yazdın dört başı ihanet Ben garip figüran rolünü başaramayan Ey bana şeratan bilinçli dağ karı Sen beyazsan ben karayım tamammı Sen çağırdın söz verdin tutmadın Ne sağ ne sol tam ortaya lafım alan çıksın Hey Açık açık söyle böyle böylesin de Kasıtlı bir şüphe attığın çelme Oyun oynadın sen hem onla hem benle İstediğin gibiydik ikimizde O çok toydu ben genç Başbaşa bıraktın başka bir aşka başlamıştın Bir senaryo yazdın dört başı ihanet Ben garip figüran rolünü başaramayan aa... |
Başımı döndürür hasretin senin
Yetmezki hiçbirşey yerini doldurmaya Geceler yerini bırakmazki sabaha Bilirim doğmayacak güneşim sensiz Gel birtanem affettim seni Gel gel sevgilim olamazsın sende bensiz Gel birtanem affettim seni Gel artık yeter yormasın ayrılık Affettim seni dön bana Affettim seni inan Sakınırım herşeyden gözümden bile Ben nasıl kıyarım sana |
Sende sev ama sevilme
Aşk acısı çek ben gibi Çok özle ama kavuşma Kavuşamadığım gibi Seninde yüreğin yansın Başka ellerde mum gibi Çaresizlik ayrılmasın Kapından köle gibi Seninde kalbini çalsın Başkaları mal gibi Sevdam yüreğinde kalsın Gizli bir günah gibi Geri dönme istememki Ben eski ben değilimki Hayat öyle bir oyunki Ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma emi Sende sev sevilme emi Aşkta hep aşkla yanıldım Sevdim hiç sevmemiş gibi Sen kırdın ben tamir ettim Sanki ustaymışım gibi Kimse üstüne almasın Bu sözlerim sevgiliye O öyle bir sevgilidir Ettiğini iyi bilir Ahlarım beddua değil Anlaşılabilmek için Sevmek sevilmek öyle zor Birine alışan için Geri gelme istememki Ben eski ben değilimki Hayat öyle bir oyunki Ne rolü var ne sahnesi Sende mutlu olma emi Sende sev sevilme emi |
Saçlarımın boynuna geçti ipek sicim
Gömleğinin bir kolunu dar ağacı belledim Bir ucu sen Paslı makasın bir ucu Bendim Sığ yüzüne kapttığım saçlarımı Kestim Aynada yüzüm hazırladım Tel tel ayrı ayrı topladım Yalnızlığın kadınıyım Anla beni el adamı Gönlüm isterse gelirim Bitmeyen aşkla sevişirim Seyret bak uçurum dağından Dümdüzdür vadi Ruhum isterse gezinirim Dipsiz uçurumlarda Aşk düzlükte yaşanıyor Düzlük tek aşkta Aynı değil her baharın çiçeği dalı Ellerini hangi su yıkar ortalık malı Böldü sabır Çekti kopardı seni Bittin Sığ yüzüne kapttığın saçlarımı Kestim |
Sana öyle dargınım ki
Haykırmak yetersiz Kelimeler yersiz İfadesiz kalır Bu derdin yüreğimde Donup kaldı sanki İçimde umutlar Uçup gitti sanki Bir yanda kavgalar Bir yanda yalanlar Durmadan büyüyor Aramızda bu dağlar Durma git Götür ne varsa bekleme Ağlarım ben yalnız kendi kaderime Anladım Derman değilsin derdime Haydi git Bitir ne varsa yüreğimde Haydi git Düşünme, durma, bekleme Ağlarım ben yalnız kendi kendime Anladım bitti hiçbir şey söyleme Durma git Dönüpte bakma halime |
Sana dokunmak Tanrı'dan lütuf sanki
Zaman kilitlenir kollarında Firardadır hükmü yoktur benliğimin Aklım delilenir uzağında Sevdan rengidir dağ çiçeklerinin Kokun kıskandırır baharı Nazar boncuğum ben yalnız seninim Kanıp gidersen ellere o zaman Bir soluk hüzün, bir soluk yüzün Ve bir soluk ölüm yoklar beni Sensiz bölünürüm, dayanamam Dillere destan, dağlara ferman Bir sihir aşkın kapı duvar tanımayan Dillere destan, dağlara ferman Şarkıdır aşkın ilahi aşk makamından Dillere destan Yanında her yer burası, her yer evim Sanki kesik ayaklarım yerden Teninde dört mevsim yaz ah nasıl desem Sensiz düşer giderim kendimden |
Bir güneşe bir de sana bakamam
Bir ateşibir elini tutamam Bir nefessiz birde sensiz kalamam Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibiözledim seni Susmuş dudakların hiç sesin gelmez Uzakta durursun gurbetin bitmez Karanlık sulara hayalin düşmez Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni Bir rüzgarı birde seni göremem İstesem de kaderimden silemem Bir allah tan bir de senden vaz gecemem Çöllerde su gibi özledim seni Kutupta yaz gibi özledim seni |
Huyu çıkası civanım
Dilli ballım Dere tepe geçtim Ah kayboldum ovada Dudağımı bulamadım nasıl öptün Düşüyor omuzlarımdan aklım Aşk üzeri çek bi kara sevda Sen bana yar ol Ben öleceğim uğruna Sorma bitecek mi bu deli rüya Bağladım canımı Dilek ağacım aç hadi...hadi Ocağı yakacağım Suyu ısıtacağım Tanyeri ağarırken Seni kapatacağım Adını alacağım Çatlasın elalem Tenimi boyadı aşk-ı muhabbet Usul usul öpüşelim Bitsin bu eziyet Seferin ödül olacak duru sehre Sakınacak hal yok ki dilimde |
Açılır sonsuz kere yoluna güllerim
Koparıp atsan da solmaz gönlüm nafile Yokluğun soğuk tenine susadı tenim Üşüdüm yorgan misali seril üstüme Geceler boyu sevişmelerimiz bitmesin Gölgesi düşsün saçlarına aşk ateşimin Sakınıp sakla güneşim ol al ısıt beni Yüzünün sıcak kokusu kalsın ellerimde Kalbim duraksız haykırışlarda Ne yapsan ayrılamam senden asla Hafife alma, aşk vurur insana Bu kadar kolay sanma, ah delikanlım |
Ey gök yüzü geceyle güneş Yıldızların ötesi
Sevda beni derin derin ince ince dağlıyor Gözlerimden yüreğime zehirler aktı sanki Benim içimde canım tutuştu her zerreme ateş yağdı Aşk özgürlükse bu tutsaklık niye Beni sana hapsetti gönlüm Bakışındı gülüşündü ölüm Ödül değilsin ceza değilsin Sen hep benimsin yalnızlık Günah değilsin ayıp değilsin Yasak değilsin ayrılık Uzak değilsin yakın değilsin neredesin ey mutluluk Her şeyine vuruldum aşk beni ben aşkı unuttum Hasretinde nefretinde ödendi bedelleri Günahında sevabında sebepleri verildi Aşk hep benim yüreğimde gizlenen kaçak gibi Yeri yurdu hiç eksilmez ne akıl ne sır ermez Aşk özgürlükse bu tutsaklık niye Beni sana hapsetti gönlüm Bakışındı gülüşündü ölüm Ödül değilsin ceza değilsin Sen hep benimsin yalnızlık Günah değilsin ayıp değilsin Yasak değilsin ayrılık Uzak değilsin yakın değilsin neredesin ey mutluluk Her şeyine vuruldum aşk beni ben aşkı unuttum Ödül değilsin ceza değilsin Sen hep benimsin yalnızlık Günah değilsin ayıp değilsin Yasak değilsin ayrılık Uzak değilsin yakın değilsin neredesin ey mutluluk Her şeyine vuruldum aşk beni ben aşkı unuttum |
Artik seninle duramam.Bu Aksam cikar giderim.
Hesabim kalsin Mahsere, elimi Yikar giderim. Sen zahmet etme Yerinden.Gürültü yapmam derinden. Parmaklarin üzerinden, Su gibi akar giderim. Artik sürersin bir Sefa.Ne Cismim kaldi ne Cefa. Sikayet etmem bu defa, Disimi sikar giderim. Bozar mi sandin Acilar.Belaya atlar giderim. Kursun gibiyim mavzer gibi, Dag gibi Patlar giderim. Bozar mi sandin Acilar.Belaya atlar giderim. Kursun gibiyim mavzer gibi, Dag gibi Patlar giderim.... Kaybetsem bile herseyi, bu Aski yirtar giderim. Sinsice olmaz gidisim.Kapiyi carpar giderim. Sana Yazdigim sarkiyi, Sazimdan söker giderim. Ben Aglayamam bilirsin.Yüzümü döker giderim. *****lerimden Kusumdan, Yavrumdan cayar giderim. Senden aldigim ne varsa, yerine Koyar giderim. Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim. Beddua etmem üzülme.Kafama Sikar giderim. Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim. Beddua etmem üzülme.Kafama Sikar giderim. Ezdirmem sana kendimi.Gövdemi yakar giderim. Beddua etmem üzülme....Kafama Sikar giderim. |
Değerini bilmek gerekir aşkın,
Ve ona kattığı değeri yılları Aşk ne iç geçirmektir bir bankta Ne de el ele dolaşmak mehtapta Gün olur kar yağar yağmur yağar Birlikte yaşanacak koca bir ömür var Değerini bilmek gerekir aşkın Ve ona kattığı değeri yılları Güzel bir şarkıya benzer aşk Ama kolay mıdır bir şarkı yaratmak Değerini bilmek gerekir aşkın Ve ona kattığı değeri yılları |
Hedef olup vursan da
Özenli sözlerin oklarıyla Süslemedim harfleri Adını oluşturanların dışında Dökmedim yüreğimi Kimsenin gözlerine Ey aşk beni yağmala Ateş et arka arkaya aşk Beni tara Bitsin hiç bir şey umrumda deil Dağlarım yaralarımı çabuk geçsin Öğrenirken hasretinle sevişmeyi Göz yaşlarım akabilirler özgürce İçimde öyle güzelsin ki Onu kirletmeyeceğim seninle Bağlasan durmaz göndersen gitmez Laftan anlamaz sözümü dinlemez Başına buyruk duyguları savruk Beni bana kırdıran Bu gönül canıma düşman Yanıyor bedenim acıyor içim Yoktan anlamıyor benliğim Bitmiyor geceler Geçmiyor günler Adı aşk bu eziyetin Dayan yüreğim dayan Dayan yarına inan Gün gelir acılar ezberlenir İyileşir zamanla yaran Anlar mı hiç seni Yanarak mum gibi, eridiğini Sen aşıksın o Kör hevesin kalıcı misafiri |
Kan ter içinde uykularından uyanıyorsan eğer
Her gece Yalnızlık sevgili gibi boylu boyunca uzanıyorsa Koynuna Olur olmaz yere ıslanıyorsa kirpiklerin artık Herşeye Anneni daha sık anımsıyorsan hatta anlıyorsan Kalbini bir mektup gibi buruşturulup fırlatılmış Kendini kimsesiz ve erken unutulmuş hissediyorsan İçindeki çocuğa sarıl, sana insanı anlatır Eller günahkar Diller günahkar Bir çağ yangını bu bütün Dünya günahkar Masum değiliz hiç birimiz |
Ben seni bir kere bile öpemedim ki
Varligim sanki hep sendi Bir gülüs bir bakis bekledim durdum Bir selamin gelmedi Alin yazim saklanir kaderimde Sen benimsin yalniz hayallerimde Askin beni çözen tek cevapsiz bilmece Biliyorsun degil mi Çok zor ask bu yok ki karsiligi sende Çok zor ask bu kok ki benzeri Ben sana hiç ihanet etmedim ki Baska kimseyi düsünmedim ki Bekledim özledim küstüm baristim Kalbim hep seninleydi |
Aman derdimi deşme benim
Hakikatlı yar isen Aman önümden geçme beni Al yazmam dalda kaldı Aman gözlerim yolda kaldı Yıkılası meyhane Aman sarhoşum nerde kaldı |
Ne ağzımın tadı var ne canda huzur
Gönül nasıl derin bir kederde Aşkından ümidi kestim hiç olmazsa Evim şenlensin sohbete gel de Sen hiç farketmeden kalp kırmadın mı Merak edip vicdanına sormadın mı Ne yaptım ben sana bu kadar nihayet Ben de bir anadan doğmadım mı Bir daha olmaz Bin kere tövbe Kan davası mı bu Bu nasıl öfke Perişanım şimdi mutlu oldun mu Başını yastığa rahat koydun mu |
Ben vazgeçmemişken düşün, olmaz olmaz bitanem
Düşün bizi ne olur, yalvarırım terketme Başkalarındaki o aşk, bizi mutlu eder mi Bizi ayırmaya yetermi, aşkımız böyle kolay biter mi Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Yüreğimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi, yüreğim sanki deli Kıskandığım için affet beni Başka biri var dediler, inanmadım sevgilim Gözlerimle görmeden, senden nasıl vazgeçerim Sanki yıllar oldu gittin, bir gün bitti sevgilim Dört duvar üstüme yürür sensiz, sanki sen mutlu musun bensiz Geceyi güneş siler, beni senin hasretin Tek başıma sanki mahşer yeriyim Şu kalbimdeki her yer, bu evde seni bekler Hadi çat kapı gel sevineyim Biraz kavga ederiz, belki biraz güleriz Bir küser bir barışır kalbimiz Seni nasıl özledi, yüreğim deli sanki Kıskandığım için affet beni |
çaydan aşağı aman aman
Kazın mezarımı bre dostlar belden aşağı Koyun sularımı kazan dolunca aman aman Gelme ecel zalim ecel üç gün ara ver Al başımdan bu sevdayı götür yare ver Selanik içinde selam okunur aman aman Selamın selası bre dostlar cana dokunur Gelin olanlara kına yakılır aman aman |
Aklım karışır düşününce seni
Nasıl etmeli geri vermeli Almadığım sevgini Nasıl olmalı öyle tutmalı Esirgediğin eli İnsanoğlu rahat Çok zaman rahatsız Bak seviyorum ben yine seni Karşılıksız ve çıkarsız Çal oyna bir daha salla çalkala Elalemi oyala Devir senin devrin nasıl olsa Meydan oku dünyaya |
Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin
Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Gün değmemiş ormanlarda yittiğim sensin Ömrüme ömür diye kattığım sensin Deli deli boranlarda aç denizlerde Teninin tuzunu canım tattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım Damga damga göğsüme vurduğum sensin Öfke dolu şehirlerde bulduğum sensin Yer nerede gök nerede ben neredeyim Diye diye sınırlara geldiğim sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de belalım |
Çabuk olalım aşkım
Herşeyi paylaşalım Ben kendimi sana adadım Sevgilim sensiz anlamsızım Mahşere kadar benim aşkım Her alemde senindir canım Nereye istersen sür köle diye Sensiz ölürüm cennette Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz mutlu olamıyorum Seni seven kalbim Sana deli oluyor anlasana Sana dayanamıyorum, inan ki Sensiz yaşayamıyorum Bin ömrüm daha olsa Kollarında son bulsa Eğer sana kavuşmak varsa Ölmek düğün gibidir bana Sensizlikten çok korkuyorum İnan kendimi bilmiyorum Önce Allah, sonra sen benim için O bilir nasıl sevdim |
Yanar içim şu gülüşüne
Bir tebessüm et söneyim Hava buz kırağı deli bozuk Ter****lmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum ayamam anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kederime sonuma sebep olur ama gell Yüreğime sor Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal.. Kelimeler yetmiyor anlatmaya korkuyorum Sözlerimi gözlerime bak anla söylüyorum Yanar içim şu gülüşüne Bir tebessüm et söneyim Hava buz kıragı deli bozuk Ter****lmez ah nöbetim Nicedir sarhoşluğum ayamam anlayamam Ödenir bedeli aşkın Acıma kederime sonuma sebep olur ama gel Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal yanımda uğrunda deliriyorum küçücüğüm Kal.. Kelimeler yetmiyor anlatmaya korkuyorum Sözlerimi gözlerime bak anla söylüyorum |
Havada bulut yok bu ne dumandır
Mahlede ölüm yok bu ne figandır Şu Yemen elleri ne de yamandır Ah o Yemen'dir, gülü çemendir Giden gelmiyor, acep nedendir Burası Muş'tur, yolu yokuştur Giden gelmiyor & dönmüyor, acep ne iştir Kışla'nın önünde redif sesi var Açın çantasında bakın nesi var Bir çift kunduruyla bir de fesi var Dön gel ağam dön gel dayanamirem Uyku gaflet bastı uyanamirem Ağam öldüğüne inanamirem |
Bilemezsin neler gördüm ne düğümler çözdüm
Çok yol aldım senden sonra, neler aştı gönlüm Her şeye çözüm bulsanda, kalbim hala senin sanki Aşkın bende çıkmaz sokak, çözülmeyen düğüm gibi Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımi söylemeni özledim Bilemezsin neler gördüm ne dağları deldim Çok zor oldu senden sonra, neler aştı kalbim Sesini duymayı özledim, elini tutmayı özledim Yüzünü görmesem bile adımı söylemeni özledim |
Bir güzelin aşığıyım ağalar
Onun için taşa neden tutar el beni Gündüz hayalimde gece düşümde Kumdan kuma savuruyor yel beni Al gül olsam ak gerdana sokulsam Kemer olsam ince ince bele takılsam Köle olsam pazarlarda satılsam Yarim diye al sinene al beni Pir Sultan Abdalam gamzeler oktur Hazeren sinemde babam yaralar çoktur Benim senden başka başka sevdiğim yoktur İnanmazsan al allaha sal beni |
Ne kadar çok aşka intizar eden
Kimi çok seviliyor kimi yoksun sevgiden Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Ben de özledim ben de Ben de özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde Canımdasın dilde değil Bu haykırış elde değil Bırakıp da giden sensin Bunun suçu bende değil Yavrunun anası gibi Derdimin dermanı gibi Sevenin sevdası gibi Bende özledim ben de Bende özledim ben de Resmin var şu an elimde Sana koşmak isterim Derman yok dizlerimde |
sıkı tut kendini benim için
çözülürüm seni ele verirsen eğer en inatçı dileği yüreğimin beni sev bana dokun yeter yar yüreğim yoluna perişan yar yüreğim yoluna perişan bir benim ol beni öp bir bana sahiplen bir beni sev ikimiz bir beden ben korkarım sen yoksan kendi gölgemden sende bana soyun yaşamını bende tüket.. herşeyimle teslimim sana ben kimsenin demesiyle senden vazgeçemem mutluluk denen o rüya şehire seninle vardım artık gitmem yar yüreğim yoluna perişan |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 03:50 . |