![]() |
formundasiniz yine efem... tskler :)
|
rejimdeyim :)))))))) süperdi:)
|
Al***305;nt***305;:
ben teşekkür ederim efem :) |
bizim ora...
(...Azerbaycan televizyonlarında yayınlanan kunduzlu Colgate Herbal White reklamı) KADIN: Bu ne parıltıdır?... KUNDUZ: Selam... KADIN: Aah, dosdum gunduuz... Dişlerini beyle parıldayan beyaz nece saklıyırsan?... KUNDUZ: Elbette ki golgeyt herbel vayta göre... KADIN: Diş macununa göre tebi beyazlıh, olabilmez... KUNDUZ: Bu yeniliktir, Colgate Herbel Vaytın terkibinde olan bitkiler limon ve sıtraktr ile başga kampaniytler dişleri ehtiyatla barlatır... Buna göre de menim dişlerim bu geddar beyazdır... :D |
![]() |
bizim ora...
(...Azeri spor kanalından haberler) Ayhan***8217;ın Sivas***8217;a attığı golün ardından Azeri spiker; ***8220;-Ayhan***8217;ın sniper atışını hansı gapıcı olsa def edemezdi...***8221; *** Azerbaycan Ligi***8217;nden görüntü veriliyor; ***8220;-Kapıcısı topu gapı aralığından depti, yirmi birinci dakka olmasına rağmen maç heç heç (0-0) devam etmekte...***8221; *** Judo şampiyonu, kendisine sorulan soruyu cevaplıyor; ***8220;-Ben 9 yaşımdan beri judoylan meşgul olirem...***8221; |
![]() |
(...İstanbul-Motosiklet Arkası-Sırrı Gültekin)
***8220;-EĞER Kİ BİR KARDELEN KADAR CESARETİN YOKSA SEVME...***8221; *** (...İstanbul-Halı Saha-Mustafa Yamanoğlu) ***8220;-BİRİNCİ GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI 15 MAYISTA...***8221; :D |
DON CARLONE: Şunu söylememe izin verin; benim bazı batıl inançlarım var...
Eğer oğlum talihsiz bir kazanın kurbanı olursa, bir polis memuru rastlantıyla onu vurursa, ya da hücresinde kendini asarsa, veya başına yıldırım bile düşerse bu odadaki bazı kişileri suçlarım... (...Godfather filminden) |
![]() |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:01 . |