![]() |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
Ikincisi gercek Alevilik ten bir haber olup atip tutma, ben senin zihniyetinin isledigi o kadar günahi yazarimki eger biraz yüzün varsa utanirsin.... |
Arkadaşlar hepimiz Müslümanız Elhamdülillah alevisiyle, kürdüyle, çerkeziyle, lazıyla v.s. herkes kendinden mesuldür başkalarının ne yaptığına bakacağınıza kendinizi biraz gözden geçirin hiç yakışıyormu bu konuşmalar size neyi anlatıyorsunuz neyi ima etmeye çalışıyorsunuz ve neyi paylaşamıyorsunuz bakın söz Türbansa bunu meclis vermiş 411 vekille tarihte görülmemiş çoğunlukla kabul edilmiş kardeş bunu uzatmayın saygı duymak gerekir nasılki futbolda hakem kararı verdikten sonra nasılki geri dönüşü yok işte bunun hiç geri dönüşü yok
|
Al***305;nt***305;:
|
bir tarafta türban yasağı kalksın diye eylem yapanlar...
bir tarafta yasak kalkmasın die eylem yapanlar... bir tafafta apo posterleriyle gösteri yapanlar... vay Ülkemin haline vay... |
Al***305;nt***305;:
|
1 aydir türban konusunu tartisiyoz terör konusunu bile basitrdi ondan bile öne cikti , ne bu halimiz yaa, aglanicak durumdayiz , bu durumda ben baska milletlere kendimizi türkleri nasil koruyabilirim :sm18: buarada balgözlü karde$ yazdiklarini biraz okudum cok güzel konusmussun arkandayim
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:45 . |