![]() |
Adana Köprü Başı
Adana-Selahattin Sarıkaya-Halil Atılgan Adana Köprü Başı Otur Saraya Karşı Gel Beraber Gezelim Dosta Düsmana Karşı Vur Çapayı Çapayı Vur Kazmayı Kazmayı Kız Basına Bağlamıs Oyalı Da İpek Yazmayı Pamuk İçinde Çiğit Elinde Altın Divit Hem Sararmıs Hem Solmuş Bir Kız İçin Bir Yiğit Vur Çapayı Çapayı Vur Kazmayı Kazmayı Kız Basına Bağlamıs Oyalı Da İpek Yazmayı |
Adıyaman Yolu Yaman
Yaşar Aydın Adıyaman Yolu Yaman Vay Vay Yavrucağım Aman Aman Yavrucağım Dön Gel Dayanamam Sesimi Duy Ver Elini Kalk Gidek Dağlara Tütün Kokan Ovalara Dön Gel Dayanamam Adıyaman Yolu Duman Vay Vay Yavrucağım Tay Tay Yavrucağım Dön Gel Dayanamam Gözlerin Nereye Bakar Gör Gör Yavrucağım Sana Neler Alacağım Dön Gel Dayanamam |
Ağla Gönül Yine Bugün Ağlamanın Zamanı Geldi
Adıyaman-Mehmet Ali Erdem-TRT Ağla Gönül Yine Bugün Ağlamanın Zamanı Geldi (Vah Vah) Yas Matem Giyip Karaları Bağlamanın Zamanı Geldi (Yar Aman) Di Gel Anam Di Gel Başın İçin Olsun Ağlatma Beni Ah Garalara Bağlatma Beni Felek Bahtıma Gara Dedi Harap Etti Ömrümü (Vah Vah) Gel Kurtar Ecel Bu Canı Gitmek Zamanı Geldi (Yar Aman) Di Gel Anam Di Gel Başın İçin Olsun Ağlatma Beni Ah Garalara Bağlatma Beni |
Sabah Güneşi Doğmuş
Sivas/Zara-Halil Söyler-Muzaffer Sarısözen Sabah Güneşi Doğmuş Boyalı Konaklara Yar Bizi Davet Etti Elmalı Yanaklara Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Sabah Oldu Işıyor Bülbüller Ötüşüyor Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Bir Şinik Buğday Verdim Ezvalı Dabancıya Çok Mu Yattın Uykuya Çaldırdın Yabancıya Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere Ambarda Unum Kaldı Gümanlıyım Gümanlı Gitme Yarim Gurbete Bugün Dağlar Dumanlı Ellere Yar Ellere Bülbül Konar Güllere Nice Ki Bu Canım Sağ Vermem Seni Ellere |
Sabahtan Cemalin
Malatya/Akçadağ-İbrahim Erdem-Nazmiye Coşkun Özgül Sabahtan Cemalin Seyran Eyledim Eyledin Gönlümü Perişan Dilber Hayli Demden Gezdim Gurbet Elleri Kimseler Halimden Sormadı Dilber Sensiz Garip Gönlüm Karar Eylemez Eser Bad-ı Saba Zilfin Irganmaz Sen Gidersen Dertli Gönlüm Eylenmez Dedim Ver Bergüzar Telinden Dilber Gamzeyi Zilifin Mis Gibi Kokar Yarelerim Göz Göz Hışmınan Bakar Cemalin Görenler Cenneti Neyler Sandım Güneş Doğmuş Yüzünden Dilber Sen İrfan Kuşusun Gider Gelmezsin Gelir Bizde Baki Mihman Kalmazsın Seni Uçuranlar Murad Almasın Kim Seni Uçurdu Yuvandan Dilber Abdal Pir Sultan'ım Cemalin Güzel Katipler Oturmuş Vasfını Yazar Naiblerin Saf Saf Yolunu Gözler Benim İçin Kalma Yolundan Dilber |
Sarardım Ben Sarardım
Sivas-Muzaffer Sarısözen-Muzaffer Sarısözen Sarardım Ben Sarardım, Senin İçin Sarardım. Baş Yastıkta Göz Yolda, Her Geçene Sorardım. Al Dağlar Yeşil Dağlar, Gurbette Yarim Ağlar Açtı M***8217;ola Şu Sivas***8217;ın Gülü Yaprağı, Çekti Bizi Gurbet Elin Suyu Toprağı. Kayalardan Kayarım, Bulamadım Ayarım. Ben Bu Dertten Ölürsem, Kaderime Sayarım. Al Dağlar Yeşil Dağlar, Gurbette Yarim Ağlar Açtı M***8217;ola Su Sivas***8217;ın Gülü Yaprağı, Çekti Bizi Gurbet Elin Suyu Toprağı. |
Ölmem
-Mustafa Erişir-Hasan Gül Yar Selam Göndermiş Alırım Ama Ben Ona Bir Selam Salmadan Ölmem Cansızdan Canlıdan Sorarım Ama İllede Dostumu Görmeden Ölmem Aramızda Dağlar Sıralı Durur Ciğer Pare Pareli Durur Hasretinden Canım Yareli Durur Dost Eliyle Merhem Çalmadan Ölmem Meçhuli Yarinden Hep Ayrı Gezse Neyleyim Dünyayı Hep Benim Olsa Azrail Canımı Almaya Gelse Dost Başım Ucuna Gelmeden Ölmem |
Öl Deseydin Ölmez Miydim
Erkan Yoksuli Be Hey Vicdansız Yüreksiz Öl Deseydin Ölmez Miydim Sen Efendi Ben De Köle Ol Deseydin Olmaz Mıydım Tutuşurdum Ateşinle Ölürdüm Senin Uğrunda Diz Çöküp Önünde Secde Kıl Deseydin Kılmaz Mıydım Gerek Yoktu Yanmalara Yanıpta Kül Olmalara Benim İçin Ummanlara Dal Deseydin Dalmaz Mıydım Bilirsin Sevdandır Ahtım Ne Taç İsterim Ne Tahtın Yüreğinde Bin Yıl Mahkum Kal Deseydin Kalmaz Mıydım Yanardım Yanardağ Gibi Püskürürdüm Lavlar Gibi Sonbaharda Yaprak Gibi Sol Deseydin Solmaz Mıydım Şansım Ayrılıktan Yana Kül Olmuşum Yana Yana Erkan Yoksuli Sen Bana Kul Deseydin Olmaz Mıydım |
Öz Anam
Tekin Büyükkaya Bir Hal Gelirse Cana Haber Salın Anama Türkü Yaksın Yollasın Merhem Edem Yarama Anam Anam Öz Anam Koynu Köz Anam El Ağlar Yalan Ağlar Ağlar Benim Öz Anam Anama Deyin Gelsin Dertlerim Sayın Gelsin Koynuna Koyup Gelsin |
Maçka Yolları Taşlı
Trabzon/Sürmene-Bahattin Çamur-TRT İstanbul Oy. Maçka Yolları Taşlı, Gel Uyu Kalem Kaşlı. Ne Oldu Sana Yavrum, Böyle Gözlerin Yaşlı. Yukarı Gel Yukarı, Irmağın Gözündeyum. Eller Ne Derse Desin, Ben Yine Peşundeyum. Dereler Akar Akar, Garişir Denizlere. Gurban Olayım Yavrum, O Sevdali Gözlere. Gız Tarlanin Taşları, Duman Değil Gar İdi, Sevdiğum Senin İlen, Ne Günlerum Var İdi. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:20 . |