![]() |
when we bend a new corner
i feel like a sweep-stake winner when i meet you around the corner you make me feel like a sweep-stake winner whoa child, can\'t you see, you must believe me oh darling, darling, i\'m calling, calling can\'t you see, why won\'t you believe me oh darling, darling, i\'m calling, calling when i meet you around the corner oh, i said baby, never let me be a loner and then you hold me tight you make me feel alright yes, when you hold me tight you made me feel alright |
whoa, honey, can\'t you see,
don\'t you believe me? oh darling, darling, i\'m calling, calling can\'t you see, why won\'t you believe me? oh darling, darling, i\'m calling, calling satisfy my soul, satisfy my soul, satisfy my soul that\'s all i want from you that\'s all i\'ll take from you satisfy my soul, satisfy my soul |
discomfort, endlessly has pulled itself upon me
distracting/reacting against my will I stand beside my own reflection it`s haunting how i cant seem... to find myself again my walls are closing in (without a sense of confidence I'm convinced that there's just too much pressure to take) I've felt this way before so insecure crawling in my skin these wounds they will not heal fear is how I fall confusing what is real |
You're so fine I want you mine you're so delicious
I think about you all the time you're so addictive Don't you know what I can do to make it feel alright Don't pretend I think you know I'm dead precious And how yeah I'm the mother fucking princess I can tell you like me too and you know I'M right She's like so whatever You could do so much better I think we should get together now And that's what everyone's talking about |
You poor sweet innocent thing
Dry your eyes and testify And oh you love to hate me don't you, honey? I'm your sacrifice. [I dream in darkness I sleep to die Erase the silence Erase my life Our burning ashes Blacken the day A world of nothingness Blow me away] Do you wonder why you hate? Are you still too weak to survive your mistakes? She's like so whatever You could do so much better I think we should get together now And that's what everyone's talking about |
Ben kuşlardan da küçüktüm, bir gece vaktiydi
Aşk tutttu elimden benim Geçtim düşler sokağından, bir gece vaktiydi Ceplerimde hacı yatmazlar Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma Sevdadandır, sevdadandır Sevdadandır dedi annem, aldırma Aldırma, gel yanıma Kaç mevsim aşk pazarında geçti yalanlarla Düş sattım aldanmışlara Aklım kaçıverdi yerinden bir gece vaktiydi Sevdiğim başka sevenim başka Yağmur yağsa, uykum kaçsa Bir kuş konsa badi parmağıma Ağlardım bir başıma |
Ben aslında öyle bir şarkı yazmak isterdim ki
İçinde sen, ben ve sevmek yalnızca Bu şarkıyı herkes söylemek isterdi Ama kimse ayrılığa, ölüme, yağmura dur diyemedi Bir gün kabalık edersem Habersiz çekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Çiçeklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın Anılardan, baharlardan tüket Ninniler söyleyebilseydim Uyusaydın kollarımda Öyle bir aşk ki dokunsaydı sonsuza Bu şarkıyı herkes söylemek isterdi Ama kimse ayrılığa, ölüme, yağmura dur diyemedi Bir gün kabalık edersem Habersiz çekip gidersem Yalnızlığım sana emanet Çiçeklerimiz solmasın Artık kaybetmek olmasın Anılardan, baharlardan tüket |
Acı Ölüm
Sıddık Doğan Acı Ölüm Genç Ölüm Bu Nasıl Gitmek Gülüm Kara Haber Tez Geldi Kırdın Kanadım Kolum Giden Yolunan Gitti Esen Yelinen Gitti Feryadı Bizde Kaldı Solan Gülünen Gitti Yollarda Kaldı Gözüm Eridi Aktı Özüm Kaybettim Yavrumu Ondan Ağlıyor Sazım Giden Yolunan Gitti Esen Yelinen Gitti Feryadı Bizde Kaldı Solan Gülünen Gitti |
Adalardan Çıktım Yayan
Erzurum/Pasinler-Cafer Kırmızı-Muzaffer Sarısözen Adalardan Çıktım Yayan Gardas Atlı Bacı Yayan Di Gel Bu Dertlere Dayan Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Bebek Ey Bebeğin Beşiği Çamdan Yuvarlandı Düştü Damdan Bey Babası Gelir Van'dan Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Bebek Ey Bebeğin Beşiği Bakır Yerinden Kalkmıyor Ağır Ben Sallarım Takır Takır Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Nenni Bebek Ey |
Adaletin Bu Mu Dünya
Ali Ercan Güvenemem Servetime Malıma Ümidim Yok Bugün İle Yarına Toprak Beni De Basacak Bağrına Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Ne İnsanlar Gelip Geçti Kapından Memnun Gelip Giden Var Mı Yolundan Kimi Fakir Kim Ayrılmış Yarinden Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya Kimi Mecnun Gibi Dağda Dolaşır Kimisi De Ölüm Yok Gibi Çalışır Kimi Meteliksiz Kimi Milyona Karışır Adaletin Bu Mu Dünya Ne Yar Verdin Ne Mal Dünya Kötülerinsin Sen Dünya İyileri Öldüren Dünya |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 19:44 . |