![]() |
Gel yanıma!..
tüylerini okşayayım minik ****cik***8230; ellerimi ısır, okşar gibi, dişlerinle***8230; miyavlayarak yavaş yavaş yala, mini minnacık dilinle oynamak ve oynaşmak güzel olmalı seninle***8230; Sevgim emziğindir şefkatim yemeğin***8230; sevgiyle şefkat dilenerek bak gözlerime dolsun ve doysun aç kâlbim sevginle ellerime sarıl üzerime***8230;kollarıma atıl sevinçle kıvranıp mırıl mırıl uyu yanımda sende başka bir ****ye yer olmasın canımda***8230; |
Haklıymışsın Anne....
Haklıymışsın Anne....
Artık sevmıyorum o güzeli Onun için ağlamıyorum her gece Hayal kurmuyorum yatarken büyüdüm anne..... hani dertleşirdik seninle ***8220;yapma oğlum-içme***8221; derdin kımbılır kaç kez ayılttın beni kusura bakma anne.... boşuna ağlamışım yıllarca değmezmiş gözyaşım o güzele yalancıymış o vefasızmış haklıymışsın anne.... telefonlar sustu ne zamandır sevgilim kimbilir nerde? bir zaman bana tapan kız şimdi tanımıyor anne.... aynada kendımı tanıyamıyorum ben bile dargınım yuzume benı bole çirkin doğurmamıştın oysa dunyaya yenıden getır anne... pembe ruyaları ozledım ben uykular haram oldu gözüme kurtar beni bu kabustan beni dizinde uyut anne..... her seven sahte çıkıyor neden? Gelen de yalancı giden de Bir daha sevmek mi yeniden Tovbeler olsun anne.... Uzaklardan haber geldi bugün O hayırsız bitirmiş okulu Demek ki başarılı olmuş ***8220;ihanet***8221; dersinde Tebrik edeyim mi anne? Sorma anne sorma içim yanıyor bugunlerde Söz kesmişler benden sonra Evlenıyormuş anne.... Askerdeymiş yavuklusu Düğün varmış döndüğünde İçimde nefretin tortusu Kaybolurmu anne? Buz kestım anne yureğim soğuk Her seven yıkılırmı söyle? Sevgili dediğin bu kadar çabuk Unutur mu anne? İnanmak zormuş bu gerçeğe Onun şimdi çocukları da olur... Allah bağışlasın ama ***8220;ana olmak***8221; bu kadar kolay mı anne?! Bıçağını sapladı sırtıma Şimdi yüreğimde büyük bir leke ***8220;sevgilim***8221; dediğim o kız aslında ***8220;kahpeymiş***8221; anne....! merak etme ağlamıyorum sarhoş da değilim içim buruk sadece.... kımsenın aşkında gozum yok allah buyuk dıyorum mutlu olsun be anne........... |
Sana ürkek bakışların yurdundan
Renk renk, desen desen süsler getirdim. Paniğe kapılıp sevdiğinin ardından Tâlihine küsmüş hisler getirdim. Sevgiden katığı, yürekten sızma Armağanın küflü diyerek kızma Ne olur gönlümün ritmini bozma Sesi senden olan sesler getirdim. |
Vakti geldi, gül bahçesi,
Güller ile doldu canım! Gülistanda gül olmayan, Hasret ile soldu canım. Gözler çevrildi her yöne, Bülbül geldi döne döne, Âşıklar dizildi öne, İçim bir hoş oldu canım. Herkesin sevdiği vardı; Yoktun,içimi gam sardı Gözlerim birden karardı, Bilmiyorum n***8217;oldu canım? Üzüntüden bayılmışım, Yüzükoyun yayılmışım Günler sonra ayılmışım, Boynum bükük kaldı canım. |
Savasa Hayir
Bu nasıl anlayıştır, bu ne biçim insanlık? Hemcinsini sinsice öldürmeyi düşlüyor. Belli ki, benliğini işgal etmiş karanlık Haklı-haksız fark etmez; saldırmayı düşlüyor! Başlarsa tutuşturur her yeri, biter hâyır Kan, gözyaşı, sefalet; deyin savaşa hayır! Savaşın ganimeti; ölüm, tükenmez acı Yeri, göğü bunaltır; şaklayınca kırbacı Engelleyin ne olur! barıştır tek ilacı Çıldırmışlar sevgiyi kaldırmayı düşlüyor. Haklı kim ardında ol, mâsum kim onu kayır! Kan, gözyaşı, sefalet; deyin savaşa hayır! Üç günlük ikbâl için, bunca kargaşa niye? Yakışır mı? Söyleyin! Yara açmak sevgiye. Etten duvar örün de, mâni olun câniye Kasasını savaşla doldurmayı düşlüyor! Duy yürekten nidâyı; dostu, düşmanı ayır! Kan, gözyaşı, sefalet; deyin savaşa hayır! Muhtaç olmayan var mı, sevginin çiçeğine? Muhabbetle erilir erdemin gerçeğine Kana susamış, bakın, kalleşin bıçağına Masumların canına daldırmayı düşlüyor! Akıllı ol, tuzaktan kendini çabuk sıyır Kan, gözyaşı, sefâlet; deyin savaşa hayır! Sevgisiz, gözü dönmüş kâtillerden uzak dur! Sözü yalan, gözü boş; görünümü tuzak, dur! Yapacağınız hatâ içimize oturur! Kardeşi düşman edip yıldırmayı düşlüyor! İbretlik manzarayı reddeder ova, bayır Kan, gözyaşı, sefalet; deyin savaşa hayır! |
Yaşamak Güzeldir Anne
Yaşamak Güzeldir
AnneAnne ben senin oğlunum Kanayan bir yurdum var Anne ben senin oğlunum Sönmeyen bir umudum var Ellerimi tutma ne olur Beni ağlatma ne olur Anne ben senin oğlunum Bu kavgaya inancım var Yasamak güzeldir anne Yasamak senin için Yasamak güzeldir anne Yasamak yarınlar için Ölmek yaşamaktır yine Halkının yüreğinde Ölmekte güzeldir anne Ölmek özgürlük için Anne seni seviyorum Sana ihtiyacım var Anne seni seviyorum Ciğer delen bir acım var |
Dediler ki bana
Tarif et aşkı, Diyemedim, Söyleyemedim iki kelimede olsa, Aşkı bana soranlara. Ya hiç sorulur mu? Aşkı, hiç yaşamamış, Hiç sevilmemiş, Hiç sevememiş birine... Kimi der ki aşk sevmektir, Kimi der ki aşk hayat demektir, Kimi der ki aşk paylaşmaktır, Ve birçok, kendilerince anlamlı sözcükler. Ama işte, Ben diyemedim iki de olsa kelime Ama bir daha, sorarlarsa eğer Derim ki, Aşk, Yalnızlığı yenmenin en büyük sevincidir... |
Farkında mısın zaman nasıl geçiyor
Yıllar,aylar,günler birbirini kovalıyor Önceden filimler siyah beyazdı Hayat renkli, Hayata renk veren içimizde ki sevgiydi Şimdi filimler renkli, Hayat siyah beyaz***8230; Hayatın rengi solmuş,yalan olmuş Aşklar iki paralık kişilerin oyuncağı olmuş Bu sefer hayat film olmuş Siyah beyaz***8230;Yapmacık aşktan sevgililer Hayırsızlar,vefasızlar ve şerefsizler Aşkın kıymetini bilmeyenler.. Başrolde aktörleri olmuş!... |
Yaşamak imkansız sensiz
Böyle aciz ve çaresiz Bir gün gidersen, Habersiz,sessiz sessiz Beni unutma... Suçu sende arıyamam Herşeyin sorumlusu benim Çünkü seni deli gibi sevdim Bir gün unutursan beni Bilki unutmayacağım ben seni. Silip atamıyorum aklımdan Ekmeğimde,suyumda,nefesimde, Baktığım her yerde,her şeyde Sen varsın, Unutamıyorum seni. Yalnız bıraktın hatıralarımla Her şeyi unuttun bir anda,bari Beni unutma... |
Anneme Mektup
Anneme Mektup
Bu umutsuzca bekleyiş yok mu? Artık şiir yazamıyorum, Ağlıyamıyorum, Aşk şarkıları söyliyemiyorum anne. Biliyorum, bu sevda Ya beni, ya da seni yakacak anne Ne olur bana kızma anne, Yüreğimde ki bu ateş, Beni her an yakıyor. Ama bir gün seni de, beni de, Sevdiğimi de yakacak anne. Bir seni, bir sevdiğimi, Bir de memleketimi çok özledim anne. Beni affet anne. Bir daha sözünden çıkmayacağım, Bir daha sevmeyeceğim anne. Dün gece sevdiğimi gördüm rüyamda anne. Gizleme benden sen de biliyorsun, Artık beni sevmiyor, Şimdi bir başkasının dimi anne. Biliyor musun anne? Ben sevdiğimi hep sevmiştim. Biliyorum, yine kızacaksın bana Ama hala seviyorum anne. Sen de olmasan anne, İlk önce kalbimi, Sonra dünyayı yakardım. Biliyor musun? Sevdiğime yazdığım şiirleri yaktım bile anne. Biliyor musun anne? Geceleri korkuyorum artık. Bir sensizim, bir de artık benim olmayan sevdiğimsiz. Sana kavuşacağım Ama o asla dönmeyecek anne. En son O'na Çekik Gözlüm demiştim anne. Bundan alınmış olsa gerek. Ama bunu söylememi çok severdi. Öyleyse niye gitti anne? Niye beni yapayalnız bıraktı anne? .. Biliyor musun anne? Bugün ayın otuzu, Sevdiğimin doğum günü, Benimse ölüm günüm anne. Yine kızma bana anne. Biraz kırgınım, biraz da dargın, Biraz da efkarlıyım anne. Hala inanamıyorum. Sevdiğim beni terketmiş anne. Duydun mu? Seni sevmiyorum dedi, Ve şimdi kalbimi sıkıyor anne. Bu ter****liş var ya anne, Dönmek istemiyorum. Ağlama be anne. Üzüntüden böyle konuşuyorum. Sana söz döneceğim. Dedim ya anne, Bir seni, artık benim olmasa da sevdiğimi, Bir de memleketimi özledim anne. |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 18:09 . |