![]() |
Bırakma beni sen gidersen ben ölürüm ölür bütün duygularım
Ölür bütün benliğim ölür bütün yüreğim Sonsuzluklara ve belirsizliklere atma beni Senin heyecanın ve gücün ateşliyor beni Gitme sevdam söndürme bu ateşi Ben o sıcaklığı sevda sıcaklığını hissettim Ve aşk budur diye sarıldım Bizi öldüren,kendisi ölmeyen O aşkın sıcaklığını duydum benliğimde Gitme sevdam bitirme bu ateşi Ben bu aşka teslim olmak istiyorum Sadece bu anı yaşamak ötesini düşünmemek Bu sevda yağmurunda ıslanmak istiyorum Gitme sevdam bitirme bu yağmurları Sonunda pişmanlıklarda olsa yaşamalıyım Seninle doğup seninle ölmeliyim Mutlu etmek için geldim yüreğine Gitme sevdam bitirme bu aşkı . |
İçimde kopan ihtilalleri bilmezsin sen
Zifiri karanlıkların sonsuzluğunu Öğrenmek istemedin ki kendi bencilliğinde Benim kopkoyu yalnızlığımı ***8230;.. Hep kendi arzuların ön planda Senden Önce gidiyor yargıların Hiçbir savunma isteği olmadan Kendi kurallarına göre cezaların Sensizlik sonsuzluktu benim için Bir makber gibiydi susmalarım Zavallı kalbin daha ne kadar dayanır bilmem Yargısız verilen infazlarına.. |
CEFANIN ADI AŞK
Türlü türlü cefanın, adını aşk vermişler Bu cefaya katlanan, dosta halvet vermişler Kime ki aşk ulaşa, her dem kaynaya taşa İyi dirlik hem yavuz, dört yanında durmuşlar Her kim aşk eri ise, aşka müşteri ise Aşk onun yarı ise, canına öd urmuşlar Miskin Yunusun canı başında serencamı Aşka munkir ademi bu meydandan sürmüşler |
Artık kalkmayacağım gecenin 3'ünde
Nerde nasıl diye merak etmeyeceğim Telefondaki cevapsız aramalarla ilgilenmeyeceğim! Sensizlik olmayacak artık.., Her kapıda seni umut etmeyeceğim Her gelen mektupta seni aramayacağm O yolcu otobüslerinide beklemeyeceğim Sensizlik olmayacak artık.., İşte şurdan gelecek diye umut etmeyeceğim O sokaktaki kafeciyede sormayacağım Geldi mi diye.... Çünkü bensiz kaldınÇünkü,ben olmayacağım artık. |
Yine yağmur yağıyor
Yine gözlerini düşünüyorum.. Hıçkırarak ağladığın o günü.. Ayrılık günümüzü Yağmurlar tüm hırçınlığında Benim gözlerindeki vurulmuşluğum Yine sigaram yanıyor gözyaşlarımda. Ve yine kalbim kan ağlıyor, Yeşil gözlerinde kayboluyorum bir ara Kendimi cennetin ortasında sanıyorum. Gözlerin uzaklara gidiyor Cehennemi tenimde duyuyorum |
Uzun zaman önce değildi daha
Yitip giden zamanda değildi Ne dün de ne yarınlardaydın Ne çok yakınımda nede dagların ardında Sevgizlik seli olduğunda Sen hangi ummanda boğuşuyordun Yitik sehirlere yazılmamıstı sevdamız Çıkmaz sokaklardamıydın Sen nerdeydin Ben mi erken geldim bu keşmekeşe sen mi geciktin yazılmamış tarihlerden gelmekten Nerdeydin..? Uzak mı yakın mıydın zamanın akışında Akışına mı kapıldın zamanın Her insanın bir kaderi var derler Sen o kuşun kanatlarında Biriktiriyordun hüzünlerini Ben de önceki kaderimde ... Sonsuz üzüntülerimi yaşarken Yüreğimdeki sevgisizliği yaşarken Sen nerdeydin ? Artık her şeyin bittiği noktada Aşka inanmayan bir kalbe sahip olunca Gözyaşlarımın sel olup çağladığı noktada Sen nerdeydin? |
Kuşlar kadar özgürüm artık seni affettim
İçimdeki acılar silindi sevdadan yana Ağrılarımda kalmadı bak Seninde üzülmeni gerektiren bir şeyler yok artık Kalbimi Özgür bıraktım ben.. Bilirsin ölüler acı çekmezler Hissetmezler soğugu kışı doluyu Onlar sevda türküleri de söylemezler Sevdiklerine . Artık üzülmeni gerektiren bir şey yok O kuşlarda gelmeyecek artık pencereme ötmek için Yatağım hiç bozulmayacak Elbiselerim askıda kalacaklar.. |
Buraya kadarmış sevdam,
Bugünmüş yol ayrımı, Sen bilmem kaçıncı baharına, Bense kara yoksul yanlızlığıma. Buraya kadarmış seninle, Ayrılığın hüznü istanbulda bir başka İstanbul bugün bambaşka, Ne martılar konuşuyor, Ne sesimin yankısını veriyor, Yedikule... Bugünleri de gördük ya, Senle yaşamak masalların en güzeli, Gençliğim ufalandı ya ellerinde, Senle yaşlanmak en güzeli, Bugünleri de gördük ya ölmem herhalde Bir daha.. |
Yas tutuculardanız biz,
Ne varlığımız özüne denk, Ne yalnızlığımız çekilesi, Gamlı hikayelerin öznesiyiz biz, Ne yağmur yağar kapalı çarşıya, Ne de sesi duyulur felaket tellallarının, Çınar ağacının gölgesinde hayatımız, Bir çay içimlik dinlenme, Yol uzun koşturuyoruz, Daha dün gelmiştik, Bugün ebedi yolcuyuz... Çifte bir hikayedir bu aşk, Çifttir yaratılış İki elektron döngüsüdür zaman dediğin, Gözlerin ikidir,göz yaşın iki Bağrına basıp öfkeni kaçmaların yok mu, Her gece yatağında sızın, Hep bilip söyleyemediğin, Hep boğazına düğümlenen, İkidir hayat,ölüm bir... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:54 . |