![]() |
Şebnem Ferah ( Aşk )
-------------------------------------------------------------------------------- toprağın altında sarmaş dolaş köklerle bağlanmışız birbirimize cennet gibi biryerlerde kader varsa benimki bu olsun aşk masalsa gerçek olsun aşk.. bağlanmış kökler gibi hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi güçlü olsun camdan sızan güneş gibi gökte yıldızlar gibi dolu hayatlar gibi sonsuz olsun toprağın üstünde yanyana duran çiçeklerde sarılmışız birbirimize cennet gibi biryerlerde kader varsa benimki bu olsun aşk masalsa gerçek olsun aşk.. bağlanmış kökler gibi hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi güçlü olsun camdan sızan güneş gibi gökte yıldızlar gibi dolu hayatlar gibi sonsuz olsun... toprağın altında toprağın üstünde hatıralarımda,rüyalarda aşk... bağlanmış kökler gibi hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi güçlü olsun camdan sızan güneş gibi gökte yıldızlar gibi dolu hayatlar gibi sonsuz olsun... |
Gitarcı ( Ne Desem )
-------------------------------------------------------------------------------- Ne bir düşüm gerçek oldu dünyada Ne de bir kuş uçtu, ıssız tarlamda Ne bir haber geldi, gittiğin yerden Ne de gözüm aldım, karşı dağlardan Bir yanımda dağlar, bir yanım sevda Anladım ki herşey yalan, yalan bu dünya Bir yanı karanlık, bir yanı mavi Bir yanımda sevmek varsa, bir yanı fani [Nakarat] x2 Ne desem seni geriye getirmez Ne desem acımı bitiremez(yok edemez) Ne desem boşa geleceğimiz yok Ne desem bu aşkı silemez Ne bir düşüm gerçek oldu dünyada Ne de bir kuş uçtu, ıssız tarlamda Ne bir haber geldi, gittiğin yerden Ne de gözüm aldım, karşı dağlardan Bir yanımda dağlar, bir yanım sevda Anladım ki herşey yalan, yalan bu dünya Bir yanı karanlık, bir yanı mavi Bir yanımda sevmek varsa, bir yanı fani [Nakarat] x2 Kapılar yüzüme kapanıverdi Bu gece daha çok sensiz Bir hüzün omuzuma konuverdi. Yanıyor içim çaresiz |
Kazım Koyuncu ( İşte Gidiyorum )
-------------------------------------------------------------------------------- İşte gidiyorum Birşey demeden Arkamı dönmeden Şikayet etmeden Hiçbirşey almadan Birşey vermeden Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum Ne küslük var ne pişmanlık kalbimde Yürüyorum sanki senin yanında Sesin uzaklaşır herbir Adımda Ayak izim kalmadan gidiyorum Gerdiğin tel kalbimde kırılmadı Gönülkuşu şarkıdan yorulmadı Bana kimse sen gibi sarılmadı Işığımız sönmeden gidiyorum |
Barış Akarsu ( Yaz Demedim )
-------------------------------------------------------------------------------- yeter bu defa bu iş bitiyor bana ettiklerin ağır geliyor yetti bu sefer bu iş bitiyor aşk dediğin tuzak canımı yakıyor sevmek nedir hiç bilmedin sevenede kıymet vermedin aşkı bize reva görmedin sensin benim felaketim oooooooooooooooooooooooo yaz demedim kış demedim sen istedin ben geldim nedir busenden çektiğim böyle ihanet görmedim |
Murat Boz ( Üzüleceksin )
-------------------------------------------------------------------------------- öğreneceksin beni sevmeyi unutmasanda geçmişi yaşanmışı ve bitmişi duyacaksın sesini senin için çarpan yüreğimin üzüleceksin işte o zaman boşa oyaladığın zaman beni görmeye yeni yeni başladın anlatınca ben kendimi seni karşılıksız sevdiğimi |
Emre Aydin ( Kalan Saglar Senin Olsun )
-------------------------------------------------------------------------------- Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynı anda susunca , aynı anda konuştuk Duymazdan geldiysek bile Kabul ettim hata bende , ben gördüm önce Öldün zaten kaç gün önce Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ... Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa Kabul ettim hata bende , gelme üstüme Öldüm zaten kaç gün önce Aynalarla avunma , göstermezler içini Hiç çekinme tanı kendini Tek kişilik eşyalar , küçük küçük bavullar Hikayenden arda kalan Tamam yeter herşey istediğin gibi olsun Tamam ben zaten öldüm , kalan sağlar senin olsun ... Ne aşk var , ne mutlu sonlar Dört duvar yalnızlık var Gücün yetmez kaçmaya Hapsolursun yalnızlığa Ne aşk var , ne mutlu sonlar Buz gibi yalnızlık var Gücün yetmez ısınmaya Hapsolunca yalnızlığa |
Hepsi-Aşk Sakızı
-------------------------------------------------------------------------------- Seni sildim telefon defterinden Adının üstünü hep karaladım Yüzünü görmekten çok sıkıldım Nereye gitsem peşimdesin sen Üff sıktın artık Sakız gibi yapıştın Tadını kaçırdın artık Üff yeter üff yeter Yoksa sen aşk sakızı mısın Ayrıldık sana anlatamadım Kaçtım kaçtım kurtulamadım Bir türlü silemedin aklından Bıktırdın düşemedin yakamdan Aşk sakızı mısın |
mustafa sandal
-------------------------------------------------------------------------------- MELEK yüzlüm YA SEN ÖYLECE DUR BENİ KAHRET YA DA BAKIŞINA KURBAN OLAYIM BİR TEBESSÜMÜNE BU CAN EMANET SAKLASIN RUHUMU BÜTÜN İHTİMALLER İHTİMALLER BÖYLE YAŞANMAZ BU GÖZLER AÇTIM SANA KALBİMİ BIRAKIYORUM İHTİMALLER İHTİMALLER BÖYLE YAŞANMAZ BU GÖZLER SALDIM SANA KENDİMİ UNUTUYORUM ALACAGIM AKLINI HEY MELEK YÜZLÜM CENNETTEKİ TEK GÜNAHKAR BEN OLSAMDA KALACAGIM AŞKINA YETMESEDE ÖMRÜM CENNETTEKİ TEK GÜNAHKAR BEN OLSAMDA[/b] |
Sende bir sürü değişiklik var
Bakalım nereye kadar Korkma herşeyin bir çaresi var Görüşmeyiz ölene kadar Terk edilmek cok zormuş Vazgeçilmek cok zormuş Insan aşktan resmen soğuyormuş Indir aşkımı daha daha indir Indir terk edilmek be da va Indir aşkımı daha daha indir Indir vazgeçilmek be da va |
Gökçe Kırgız - Kalbime Gömerim O Zaman
-------------------------------------------------------------------------------- Sonunda bitti galiba Görüyorum İçimde can çekişlerini Duyuyorum Sözlerin çok acıtıyor Ölüyorum Keşke baştan söyleseydin Gidiyorum Nasılsa koymaz sana Biliyorum Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Yalanmış demek herşeyin Bilemedim Saklamışsın nefretini Göremedim Olmayınca olmuyor Sen sevemedin Yazılmış kadere ayrılık Silemedim Alıştım zor olsa da Kabullendim Kalbime gömerim o zaman Unutupta silerim o zaman Alt tarafı aşk bu da işte Vazgeçilmez misin aman... Sanane ki ağlıyorsam Deli gibi istiyorsam Hala seni seviyorsam Sanane anlamıyorsan... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:40 . |