![]() |
hepsi --- dur dur
-------------------------------------------------------------------------------- dur dur yavaş ol biraz.çekil geri dur biraz.evet seçtiğim sensin.hedefe kitlendin.belki harika oldu,elin tenimi buldu.yok yok o kadar değil.sınırı zorlama.dur dur daha deil dur dur sana olan aşkım herkesi kudurtur.önce beni anla olacak zamanla bu sözüme sevinip şımarıp fazla yayma.dur dur daha deil dur dur sana olan aşkım herkesi kudurtur.önce beni anla olacak zamanla bu sözüme sevinip şımarıp fazla yayma.şimdi sokulda anla.biraz kendini parlat. yok yok o kadar deil.sınırı zorlam****ördün hiçde zor deil.olur yaklaş ve eğil.yok yok o kadar değil. |
Gokhan ozen-Tövbeliyim
-------------------------------------------------------------------------------- Gokhan ozen-Tövbeliyim Anladim ki sen yalansin yalanlarla kalp calansin arkami donüp seni aradim bi bakmisim ki yalanmissin ben içimde hep seni sen se hep ayriligi düsünmüssün senden son bir ricam var su hesabi kesde üstü kalsin Tövbee ask mi töve Tövbee ask mi töve asktan canim yandi bir kere asktan ne kaldi elimde seni bastan yasamak mi diyorsun asla tövbeliyim Anladim ki sen yalansin Yalanlarla kalp calansin fazla söze gerek yok su hesabi keste üstü kalsin Can bildim canim olsan en cocuksu yanim olsan hasretinle hergün yansam ben askina tövbeliyim El dilinde sultan olsan kaç yazarki sevmiyorsam bende beni biliyorsam ben askina tövbeliyim |
Beni Al
Bugünüm yarın olsa, ya da hep yeni baştan Yaşamak ne güzel olur hiç başlamamışsan Geriye ne kalırdı yaşananları atsan Seni bir daha yaşamak isterim aslında Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al Biraz önce uyurken seni koynuma aldım Dudağından öperken uykudan uyandın Sana böyle uzakken seni bir daha sevdim Yanına gelebilsem bir daha dönmezdim Beni al kucağına, elini belime sar Beni almadığın an üşürüm sabaha kadar Beni al kucağına, elimi beline sar Beni almadığın an ölürüm beni al Beni al kucağına, üşürüm sabaha kadar x2 |
Gözler Anlatır
belki son defa, belki yillardan sonra sirlar icimde, korkarim anlatmaya ask alir beni, kandirir beni kucuk bi cocuk gibi sen guzel kadin, hic mi mutlu olmadin hic mi sevmedin, hep mi yarim kaldin belki bilmeden bekledin beni beni sana kader getirdi icimden gecen senin icinden gecer mi nasil saklarim seni ne cok sevdigimi benim icimden gecen senin icinden de gecer mi ama nasil saklarim seni ne cok sevdigimi sozler az kalir, caresiz kalir gozler anlatir, aski gozler anlatir |
Hele Bir Gel
içinden geleni söyle,kalırsa yazık olur hayata küsüverirsin,hüzünler seni bulur birşeyler yapabilirsem güzel gözlerin için başından geçeni anlat, masaldır benim için hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar bizi hele bi gel, uzaklar sana gelir sen hele bi gel, bütün dertler bitiverir hep seni bulur, uzun zor sıkıcı günler yazık olur, hadi gel kurtar biziiii... |
Çok Da Umrumda
hayat boş elde var sıfır hiç bişey yok yine yalnızım bir tek ben varım etrafımda hiç kimse yok ki başka oysa alışmıştım sana görmeyi hergün seni başka başka nerdesin bilmiyorum ve seni hiç özlemiyorum bugün uzaksın bana çok da umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu da fazla koyar bana(2) yoldan geçen herkesin aklına takılırsın ah bi sana baksa başka ne istersinki sen bundan daha fazla evet hoşsun güzelsin ama sadece bunlar yetmezki bana nerdesin bilmiyorum ama seni hiç istemiyorum bugün uzaksın bana çok da umrumda ağlıyorum sanma sakın ha üzülme benim adıma bu da fazla koyar bana |
Yalandan Da Olsa
Belki durup dururken yanına gelince Söylediklerimi anlamsız buldun Oysa vakit yoktu ama sen haklıydın Çünkü böyle şeyler aceleye gelmezdi Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana.. Belki tanışmak zor iyi anlaşmak zor Peki görüşmek çok mu kolaydı? Çok kısa bir zamanda belki birazda zorla Bence gayet iyide anlaştık Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana Yalandan da olsa ne güzel güldün o akşam bana |
Haftanın Sonu
cuma günleri valiz hazırlamak gibi cuma günleri seninle ilkbahar gibi ellerini alıp dokunmamak gibi gözlerini görüp de bakmamak gibi hiçbir cumartesi günüm bi türlü yetmedi asla cumartesi gece sabahla bitmedi ben seninim, gece benim sabah benim sen beni hiç düşünme, ben hep böyleyim haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı günleri pazar günleri pazartesi alır beni pazar günleri elimdeki balık gibi gözlerini görürken ağlamak gibi kıymetini giderken anlamak gibi haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı sözleri haftanın sonu bi nakarat gibi haftanın sonu, hep aynı günleri |
Gripin & Emre Aydin ( Sensiz IstanbuLa Düsmanim)
-------------------------------------------------------------------------------- Kelimelerden alacaklı bir sağır gibi İçimi döktüm bugün, yokluğunla konuştum Tutsak gibi, enkaz gibi, kendim gibi İçimden çıktım bugün, içimle konuştum Yüzünü ilk kez gören bir çoçuk gibi Gördüm kendimi gördüm Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel, gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. Kestiğim ümitlerden yelkenler yaptım ama Yokluğunda ne gidebildim ne de kaldım Gerçek miydi tutunmaya çalıştıklarım Hediye süsü verilmiş ayrılıklarım Kaybetmenin tiryakisi bir çoçuk gibi Sustum, kendime kızdım Kırıldı ayna paramparça Paramparça ne varsa kadınım Yokluğunda kaç damla gözyaşı eder adın Ne olur, gel, gel, gel,gel Ben sensiz istanbul'a düşmanım. |
Kerim ( YaniLdim )
-------------------------------------------------------------------------------- Yanıldım allahım yanıldım***8230;Hep böyle kalacak sandım***8230;Geride kaldı anılar, unutulmaz yaşantılar***8230; Soruyorum şimdi kendime, yanıyorum kendi derdime Ne var elimde kalan? Bu dünya zaten yalan Soruyorum şimdi kendime, yanıyorum kendi derdime Ne var elimde kalan? Bu dünya büyük bir yalan Ölmek varsa, ölmek varsa kaderde; dert ekleme derdine Kaderin kader olsun, benliğin aşkla dolsun Ölmek varsa, ölmek varsa kaderde; dert ekleme derdine Paylaş dünyayı , aynı rüyayı |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:40 . |