![]() |
Son sözü ben söyledim sanmıştım,
Ama yanılmışım. Hiçbirşey söylemesende son sözü sen söyledin. Susarak ayrılalım demek istedin İşte istedigini elde ettin Ayrıldık... Ve anladım Ne geçen zaman ne de giden sevgili dönmüyor geri. Yaşananları tekrar yaşamak imkansız. Sevmek başarmak olsaydı, böylesine ayrılmazdık zamansız. İnsafsıza gelen bu ayrılık Belki seni hiç üzmedi, Ama beni yaktı,kül etti. Böyle sonuçlanmamalıydı bu sevgi Farklı olmalıydı sonu öncekilerden En azından; Bir vedayı çok görmemeliydin bana, Haketmedim ben bu olanları!!! Bu acıyı,kahrolmayı... Ama elbet bigün çıkacaksın karşıma Yeniden başlayalım diyeceksin 'Tamam'diyecek tüm kalbim,benligim Ama mantıgım engel olacak Ve bu sevgi için işte o an son tiyatro oynanacak. 'Kalbimde arama eski yerini gözümden akan yaşta kayboldun' diyecegim Ardıma bakmadan,açıklama yapmadan gidecegim Senin beni sildigin gibi bende seni silecegim Giderken gözümden yaşlar akacak, Ve her damla biraz daha haykıracak; Seni sevdigimin bir o farkına varacak Ama şunu bil; Yalan sevgine bu yürek kanmayacak!!! |
Kimi zaman yakarsın mektupları.
Anıları atarsın çöpe, Zamanı fırlatırsın pencereden, İçi hatıralarla dolu. Aslında koca bir hiç olan sandığı açarsın. Kokusunu ciğerlerine çekersin anıların. Çevresi rutubetten sararmış fotoraflarına bakarsın, Ardından bir of çekersin ki! Kimse duymaz sesini , Kimse bilmez, En kötüsü de Kimse anlamaz seni Kalemi eline aldığında Şömine başında Sevdiğinle el ele olmadığını anlarsın Öpemediğini doya doya Sonra; Bir tebessüm uğrar yüzüne Sonra; Acı bir kader Gitgide daha da acır yüreğin Sonra; Hatıraları da atarsın o hayal şöminene Yaktığını zannedersin Sonra; Anlarsın hatıraların Aynadaki kişi olduğunu... |
Çaresizliğin tam ortasındayım
İsyan etsem de, yalvarsam da bilirim ki duymazsın beni; Gözlerin gözlerimde olsa da, Bilirim ki; görmemezlikten gelirsin beni..... Yalnızlığın tam ortasındayım Sonu olmayan bir çölün ortasında gibi, Öyle sessizsin ki; Bilirim dilinin ucunda herşey Ama yok o kelimelerin senin için bir anlamı... Ben sensizliğin tam ortasındayım Yüreğimde; hani kimsenin bilemediği kadar büyük bir yerde.. Çaresizlik, yalnızlık anlatılmaz ya Sensizlikte öyle işte.... Bana öyle yakınsın ki; Elimi uzatsam, ellerim ellerinde Gözlerim gözlerinde Ama ben yüreğimde seni taşımama rağmen Yine de sensizliğin tam ortasındayım Her ne kadar sen bilsen de, Bensizliği kabullensen de... Bende sensizliğin; Yalnızlığı ve çaresizliği... |
Ben Yürürem Yane Yane
BEN YÜRÜREM YANE YANE
Ben yürürem yane yane, Aşk boyadi beni kane Ne akilem ne Divane, Gel gör beni aşk neyledi Gah eserem yeller gibi, Gah tozaram yollar gibi Gah akaram seller gibi, gel gör beni aşk neyledi Akan sulayın çağlaram, Dertli cigerem dağlaram Şeyhim anuban ağlaram, gel gör beni aşk neyledi Ya elim al kaldır beni, ya vaslına erdir beni Çok ağladım güldür beni, gel gör beni aşk neyledi Mecnun oluban yürürem, ol yari düşte görürem Uyanıp melul oluram, gel gör beni aşk neyledi Miskin Yunus biçareyem, baştan aşağı yareyem Dost ilinden avareyem, gel gör beni aşk neyledi |
Sevelim Sevilelim
SEVELİM SEVİLELİM
Hak cihana doludur, kimseler Hakkı bilmez Onu sen senden iste, o senden ayrı olmaz Dünyaya gelen geçer, bir bir şerbetin içer Bu bir köprüdür geçer, Cahiller onu bilmez Gelin tanış olalım, işin kolayın tutalım Sevelim sevilelim, dünya kimseye kalmaz Yunus sözün anlar isen, mani'sini dinler isen Sana iyi dirlik gerek, bunda kimseler kalmaz |
Seni ilk gördüğüm anda kaybettim benliğimi
Çaresizlik nedir ilk o zaman anladım Belki bana yasak olmanın bedeliydi bu ama Ben yine de sende; benliğimi kaybettiğim için Gurur duydum kendimle Bir anda hayatıma girdin ya hani Hiç gitmeyecekmişsin gibi İşte o zaman yaşadığımı anladım Bana beni geri vermiştin ama Artık beni aldığın zamanki gibi değildim Bir gün sensizliği yaşayacağımı düşündükçe; isyan ediyordum kendime ben senle isyan etmeyi öğrendim Sonraları hep yanında beni istemen, benimle olman Bakışların büyüledi beni Ben YASAK AŞKI da senle öğrendim Ve bir gün elimden kaydın bir yıldız gibi O vakit ağlamayı senle öğrendim Geride kalan ise o birkaç günün mutlu anları Seninle geçen her anım güzeldi ben o zaman tattım mutluluğu Senin bana bıraktığın; çaresizlik, isyan, gözyaşları Bile bana; mutlu olmayı, gurur duymayı ve en önemlisi de AŞKI öğretti... Gelişin gibi gidişinde benden benliğimi aldı Ama yaptığın tek bir hata vardı Bana öğretmediğin son bir şey kalmıştı Giderken NEFRETİ de öğrettin........ |
Daha çok küçüksün bi tanem,
Çok şey yaşayıp, görmen gerek Çaresizlikten yanmayı, savaşmayı bilmiyorsun Mücadele edemiyorsun; Ne kendinle, ne aşkınla Ne benimle Sevgi, aşk bu değildir bi tanem Aşk gözyaşı ister, sorumluluk ister Belki yasaktın bana ama Yinede ben senindim.... Her şey çok özel ve güzeldi...... Daha gönlünden ne geçtiğini bile anlayamamıştım Çok çabuk pes ettin be gülüm Oysa hayatta karşılaşabileceğin her şeyi Öğretmek isterdim sana Ama olmadı Yenildin yada yenildik Neydi bizi birbirimize çeken şey Yada neden bittiğini bile anlayamadık Senin sevdiğin çok özel ve çok güzel buna eminim Ama isterdim ki biraz cesaretin olsun Olmadı Gitmeyi tercih ettin Git gülüm sana gitme demem, diyemedim de Sen başından beri ona aittin bana değil Ama bilemedin ki; Ben sana çaresizdim Gönlüm senden yanaydı kaybettim Kim bilir belki başka bir yerde Başka zamanda Tekrar........ Yok, yok olmaz bi tanem.... Biz bu oyunu oynayamadık Limanın ben değilim buna inandım..... |
Aşkin Aldin Benden Beni
AŞKIN ALDIN BENDEN BENİ
Aşkın aldı benden beni, bana seni gerek seni Ben yanarım dün ü günü, bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim, ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum bana seni gerek seni Aşkın aşıklar öldürür,Aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur,bana seni gerek seni Aşkın şarabından içem,Mecnun olup yola düşem Sensin dün ü gün endişem, Bana seni gerek seni Sufilere sohbet gerek, Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek, bana seni gerek seni Eğer beni öldüreler, külüm göğe savuralar Toprağım anda çağırır, bana seni gerek seni Cennet dedikleri ne ki, bir kaç köşkle birkaç huri İsteyene ver onları, bana seni gerek seni Yunus-durur benim adım, gün geçtikce artar ödüm İki cihanda maksudum, bana seni gerek seni |
Senin sonun yok be güzelim,
Eşin , benzerin... Öyle hoş ki; gözlerinden saçtığın umut, İnsanın karşında yaşlanası geliyor.. Sensizliği düşleyemedim hiç Yüreğimden silmek hiç aklıma gelmedi Dedim ya; senin sonun yok güzelim Öyle sevgi dolusun ki; Seninle Ölmeyi düşledim hep... Ama korkuyorum; Ya bir gün gözlerindeki umut, Yüreğinde ki sevgi biterse diye Ya onlar bana yansımazsa; Ben ne yaparım?!! Senin yanında yaşlanamıycaksam Seninle ölemiyceksem Ne anlamı kaldı; hayatın, sevginin Özür dilerim sevgilim Bu düşünce aklımın ucundan geçerken bile Şuan yüreğimde sen varken İçimde, aklımda seni taşırken Sensiz ölmeyi istedim Çünkü biliyorum ki; Hiçbir zaman benim olamıycaksın Bana bu kadar umut dolu bakarken Sevgi dolu yüreğini açarken Ama Hayatını bir başkası oluştururken Benim olmıycaksın Ve ben; Seninleyken, sensiz olmaktansa, Seninleyken, Sensiz ölmeyi seçtim... SENİ SEVİYORUM... Sen sonsuza dek bilmesen de... |
herşey bitti inanamasak da
günlerimiz geride kaldı ve savrulduk delice ikimizde bir tarafa herşey bitti acımasız hayat karmaşasında ne olduğunu anlamadık hayallerimiz karagünlere saplandı sen ellerin oldun bense kederlerin içime sinmedi başkası çünkü ben senle varoldum her akşam sen vardın yanımda hayallerimiz bir tarafta ağladıkça ağladık hiç kapanmadı yaralarımız bir bitişe sürüklendik yavaşça bitti herşey bitti işte |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:17 . |