![]() |
barış akarsu -- gözlerin
-------------------------------------------------------------------------------- Gözlerin Boşluğa Dalıp Gider Sahipsiz Bakışların Benim Olsun İsterim Sırlarım Acıdan Ağlar Örer Kendi Kayboluşlarım Sende Dursun İsterim Anladım Senin İçin İlk Defa; Elimde Parçalanmış Bir Hayat Var Aslında Haps Oldum Söyledim Yalanlara Çıkışlar Hep Kapanmış Ruhamda Sokaklar Da AAAAAAAAAAAAA........ Sırlarım Acıdan Ağlar Örer Kendi Kayboluşlarıım Sende Dursun İsterim Anladım Senin İçin İlk Defa; Elimde Parçalanmış Bir Hayat Var Aslında Haps Oldum Söyledim Yalanlara Çıkışlar Hep Kapanmış Ruhumda Sokaklarda AAAAAAAAAAAAA............. __________________ |
barış akarsu -- kimdir o
-------------------------------------------------------------------------------- Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede Tanrısı para kendide köle Sözleri zehir onu dinleme Sadık uşaklar eteğini öper Korku üretir süslere gizler Alırsın satarsın yutarsın Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi sıra kimde Kanlı resimler ressamı Sergide insan mezarı Satılık olan karanlıktır çerçevede |
pinhani - hele bi gel
-------------------------------------------------------------------------------- İçinden geleni söyle, Kalırsa yazık olur, Hayata küsüverirsin, Hüzünler seni bulur. Bişeyler yapabilirsem, Güzel gözlerin için, Başından geçeni anlat, Masaldır benim için, Hele bi gel uzaklar sana gelirse Hele bi gel bütün dertler bitiverir Hep seni bulur uzun zor sıkıcı günler Yazık olur hadi gel kurtar bizi [2] |
pinhani - ben nasıl büyük adam olucam
-------------------------------------------------------------------------------- Görmezdim önümü görmezdim, okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim adımı bilmezdim aradım her şehirde aradım Koştum dere tepe aştım dolaştım Kimin uğruna, ne uğruna Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirir mi acaba Sevmezdim okulu sevmezdim, okudum yıllarca hep okudum Okumaktan boynumu büktüm yoruldum Bilmezdim oyunu bilmezdim denedim her şekilde denedim Denemekle olmadı zaten yenildim Kimin uğruna, ne uğruna Herkes köşesini kapmış iyi ama ben nası büyük adam olucam Bir tek seni bana çok gördü dünya İyiler bu savaşı kaybetmiş peki ben nası büyük adam olucam Kötü olmak seni geri getirir mi acaba Ben nası büyük adam olucam |
4yüz- dandini
-------------------------------------------------------------------------------- Bu kaçıncı kapıma gelişin affet diye Her seferinde bu son dediğin sonunu bile bile inandım sana adam sandım hata bende yeter artık bu kadarı fazla sana güle güle Masal anlatma yeter o saf aşık yok artık Yeter anlatma inanmam yalanlarına Dandini dandini dasdana danalarmı girdi yine bostana Daha ne kadar avutabilirsin beni Bu abuk subuk masallarla Bu kaçıncı kapıma gelişin affet diye Her seferinde bu son dediğin sonunu bile bile inandım sana adam sandım hata bende yeter artık bu kadarı fazla sana güle güle Masal anlatma yeter o saf aşık yok artık Yeter anlatma inanmam yalanlarına Dandini dandini dasdana danalarmı girdi yine bostana Daha ne kadar avutabilirsin beni Bu abuk subuk masallarla __________________ |
4yüz- salla
-------------------------------------------------------------------------------- salla salla salla salla salla salla salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrunda salla salla salla salla salla salla ister yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrunda en baştan korkmadan beni yormadan ne vardı aklında uçup gittin bir anda yanlış olan neydi senve ben yeni ters giden ne varsa konuşalım aramızda sala salla salla çalkala(2) yansın benden sonra dünya ister yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrunda dinle hadi en baştan kızmadan bana küsmeden ne kaldı dünyamda aşktan başka yanlış olan neydi sen ve ben yeni başlayalım en baştan unutma hayat kısa salla salla salla çalkala(2) yansın benden sonra dünya ister yansın ister dursun benden sonra tufan kimin umrunda yokmu içinde biraz pişmanlık(2) gurur mu öfke mi aşk mı? kim bu susan yabancı salla salla salla çalkala yansın benden sonra dünya ister yansın ister dursun benden sonra dünya kimin umrunda _________________ |
4yüz- karsındayım
-------------------------------------------------------------------------------- İnanmak çok zor gerçek misin değil misin Yoksa sadece gönül çelen şeytan mısın bilmem. İçimden bir ses kaç diyor uzak dur ondan Diğer yarım haykırıyor korkma aşktan Aşktan kaçma... Kim korkar aşktan korkup kaçtım koştum ardıma bakmadan Sustum hep içime attım yoruldum artık kaçmaktan Kim korkar aşktan korkup kaçtım koştum ardıma bakmadan Artık yeter korkmuyorum senden KARŞINDAYIM... Korkmuyorum savunmasız KARŞINDAYIM. Bekliyorum... Al beni,seninim ne olursa olsun. Bitsin bu anlamsız zor. İster sev ister canımı yak. İstersen beni buruştur at. Büyümek için acı çekmek şart. Durma aşk beni de yak. __________________ |
4yüz- kız kıza
-------------------------------------------------------------------------------- Kız kıza gezelim bu gece(3) e hadi hadi çok sıkıldım çok bunaldım yeter eve tıkılıp kaldım oku oku kitap kalmadı biraz gezmek lazım hadi kalk çıkıp atıştıralım bakalım bu geceye can yakalım hadi sür savaş mayalarını bu gece bu şehri yakalım kız kıza gezelim bu gece olmuşları seçelim can yakalım çıtırlara bakalım laf atalım çok sıkıldım çok bunaldım yeter eve tıkılıp kaldım çalış çalış nereye kadar biraz coşmak lazım __________________ |
murat boz -- püf
-------------------------------------------------------------------------------- Kalmadı tahammülüm gücüm gözgöre göre tükeniyorum Mecnun misali pervanenim ama günbegün soluyorum Hastayım sana ben tescilli vurgununum Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum Püf de üfle yanıyorum Mum gibi alev alev eriyorum Hanidir bu gönül divanen Senin için tütüyorum Kaşına gözüne boyuna posuna yavrum Tütütütü maşalah Bir hayli özenip bözenip yaratmış seni Allah Endamın havan yakıyor yeri Tütütü maşalah Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah Al varımı yoğumu feda olsun sana bu can El üstünde tutarım başıma tac ederim seni inan Hastayım ama gel görki sensiz halim duman Aşkın gözü kör gel kurtar beni bu azaptan Püf de üfle yanıyorum Mum gibi alev alev eriyorum Hanidir bu gönül divanen Senin için tütüyorum Kaşına gözüne boyuna posuna yavrum Tütütütü maşalah Bir hayli özenip bözenip yaratmış seni Allah Endamın havan yakıyor yeri Tütütü maşalah Sabrın sonu selamettir benimsin inşallah Ben o bildiğin havarilerden değilim güzelim Aşk için ölenlerdenim sevdim mi tam severim Fazla naz aşık usandırır ya hafife alma beni Elimi çabuk tut acilen bence kaçırma beni Püf de üfle yanıyorum Mum gibi alev alev eriyorum Hanidir bu gönül divanen Senin için tütüyorum |
murat boz -- beni bana bırak
-------------------------------------------------------------------------------- sana tapan bu kalp, yol aliyor artik sensiz, inan icim rahat, tek istegim, beni bana birak.. hic birsey bukadar zor olmadi derken.. gidisinde bir telas bir hüzün yoktu, neden..? düsününce yalnizligi, koymuyordu bazen.. varliginla yoklugun bende birdi zaten.. anlik hevesler ugruna, yaptigin haksizliklar, aklimdayken hala, dönmemem icin yeterdi bana.. sana tapan bu kalp yol aliyor artik sensiz inan icim rahat tek istegim beni bana birak hic birsey bukadar zor olmadi derken gidisinde bir telas bir hüzün yoktu, neden..? anlik hevesler ugruna yaptigin haksizliklar aklimdayken hala dönmemem icin yeterdi bana.. sana tapan bu kalp yol aliyor artik sensiz inan icim rahat tek istegim beni bana birak....... __________________ |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:09 . |