![]() |
yine sensiz bir gün daha ben yoruldum saymaktan güneş bıkmadı hala doğmaktan
her geçen gün seni bana yaklaştırıyor sevgin olmadan yaşayamıyor sen olmadan hayat çekilmiyor.... yalnızları oynuyorum yokluğunla, gidişinle ağlıyorum hayata bekliyorum dönüşünü büyük bir sabırsızlıkla... hayat sensiz bir an bile çekilmiyor şiirler boş, şarkılar anlamsız geliyor zaman kum gibi akıp gidiyor denizin dalgalarıyla benden de zaman böyle götürüyor aşk yapraklarını ya sana geliyormu bu göz yaşları... yokluğum seni üzüyor mu? ağlıyor musun geceleri yatağında seviyor musun sende akşam karanlığını özlüyor musun sahil kenarlarını gel desem gelebilir misin yanı başıma havayı seninle solumak, çiçeği seninle koklamak istiyorum |
İnsanı güzelleştiren çektiği acılardır...
Her yıkıldığında doğrulmasıdır İnsanı güzelleştiren... Ve her biten şeye yeniden başlamasıdır, başlamaya çalışmasıdır... İnsanı güzelleştiren Yaşadıklarıdır! Ve tüm yaşanmışlıkların sonunda Acının da bir tat olduğunu anlamasıdır.. |
Bir yıldız gördüm dün gece,
Öylesine parlıyordu ki... Hayata yeniden başlarmışcasına, Sevinçli ve mutlu, Her zaman değil; sadece dün, Bambaşka bir hayat yaşadım. Çünkü yeni bir ışık doğdu kalbimde; Hiç solmayan, mutlu bir ışık |
Zaman;gece yarısı
Hala seni düşünüyorum Islak gözlerimden yaşlar akarken "Belki gelir"diyorum Hani bir şarkımız vardı ya? İşte ben onu söylüyorum Seni öyle çok sevdim ki "Gelmeni bekliyorum" |
güneş olup ısıtsan,
yağmur olup yıkasan kalbimi sevginle, rüzgar olup okşasan yüreğimi, nehir olup aksan kalbimden yıllarca sevginle, su olsan kana kana içsem sevginden, sonsuza dek bir tek beni sevsen, daha ne isterim bu dünyadan? yeter bana bir tek gülümsemen alıp gider aklımı benden küçücük bir busen... |
Seni içiyorum her yudumda
Sesin çınlıyor kulaklarımda Dışarıda rüzgar Seni getiriyor sanki bana Ve gece, zifiri karanlık ; Umutsuzluk, yalnızlık Çok dokunuyor bana Sıcacık ellerini arıyorum o anda Bakıyorum ki yoksun yanımda Düşünemiyorum sensiz bir yaşamı Yıldızsız geceye benziyor Ya da yapraksız bir ağaca Bu gece bulutlar bile ağlıyor Ayrılığımıza Göz yaşlarım yağmur olup, Akıyor sonsuzluğa Sana ulaşır belki diye Rüzgarla konuşup dertleşiyorum Bana kokunu getirsin istiyorum Sesini kulaklarımda hissedip Ömür boyu mutluluk düşlüyorum Birden soluyor tüm hayallerim Elimden düşüyor resmin Meğer yalanmış hep sözlerin Tutunduğum dal kırılıyor o zaman Sonsuz bir boşluktan düşüyor Bir uçurumun dibinde buluyorum kendimi Sen , sen ise; Fırlatıp atıyorsun , elindeki kalbimi!... |
Ateşlerde yanmışım sevgilim
bilirmisin hayalin karşımda delirmişim aklımda zihnimde leylasın şirinsin ben bende değil çöllerde sürülmüşüm gezerim avare dolaşırım bir çare elimde asa ayağımda çarık siz gördünüz mü böyle bir bağrı yanık biçare |
1.
gizli bir cumartesi hayallerim ağlayarak kaçtı benden aynı anda güneşsiz bir havada (hafıza kaybı _mide dönmesi __park boşalması) kızıl saçların baharın habercisi 2. bir bakış __bir nehir _____bu kış ______bir zehir oysa sen denizimde bir damla tuz olmalıydın yapayalnız ıslak ve soğuk hadi canım örtme günahlarını (hangisi bensiz onların) zaten yok gibi şiirden balon yaplarımız hani saatlerin tümü pazardı 3. kaküllü kızlar kesin ve keskin bir dönüş divanı derin hayata küskün o halde onlar sorgulasın hayatı ekinler yeşerirken her dem loş bir ışık altında onlar sorgulasın hayatı bir kalbe iki aşk sığar mı |
Mekanin Cennet Olsun Sevdigim..
yine sensizlik soğuk bir kış gecesi gibi çöktü omzuma bu akşam ellerim titriyor usulca konuşacak halim yok kalem anlatıyor bu akşam sana derdimi ev karanlık tüm ışıkları yaksamda kalbimi aydınlatmaya yetmiyor saatin tik tak sesleri beni öyle yorduki... dakikalardır aynı ses tik tak,tik tak yoruldum ama saatin sesleri değil aslında beni yoran seni özlemekten yoruldum aşkım bu şehir sensiz öyle yabancıki bana ah şimdi yanımda olsan yanımda olsanda sarılsam sana ama benden öylesine uzaktasınki... hiç bilmediğim,ulaşamadığım yerlerdesin gökyüzünün ardında mısın acaba? yoksa güneşe yakın bir yerlerde mi? bilmiyorum ama inanki seni çok özlüyorum seni kaybedeli tam 1 yıl oldu bu akşam hiç sormadan çekip gittin umarım mekanın cennettir sevdiğim |
Sonunda başardın,
Mutlu ol ayrıldık artık!!! Merak etme bir daha çıkmam karşına, Savurmam yüzüne gurursuz sevgimi. En azından Bir veda sözü etseydin Herşeyi arkanda öylece yarım bırakıp gitmeseydin. Bu kadar acımazdı canım, Küfretmezdim seninle geçen günlere, Gurursuz bulmazdım kendimi seni seviyorum diye. En azından Bir hoşçakalı haketmiştim ben. Ne yaptım ben sana? Sevmekten,özlemekten,güvenmektn başka Haklısın Aldatmalıydım,umursamamalıydım seni Belki o zaman degerim olurdu gözünde. Ama anlamsız bütün sözler artık, Sende öncekiler gibi yüregimden silinmesi gereken birisin YAZIK! |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:42 . |