![]() |
hasani butun paylasimlarin cok guzel emegine saglik.. gs senle guru duyo yuru kardesim..
|
İsteyen çok
İsteyen çok
![]() Japonya'nın yanı sıra Arap ülkelerinden teklifler alan golcü futbolcu, net yanıt vermekten çekindi. Sarı-kırmızılı takımın kaptanı Hakan Şükür'e teklif üstüne teklif geliyor. Kariyeri pek çok başarıyla dolu olan tecrübeli futbolcu, hâlâ sergilediği performansla birçok takımın transfer listesine girmeye devam ediyor. Sadece yurt içinde değil uluslararası arenada da takip edilen ve özellikle yurt dışından birçok kulüpten teklif aldığı bilinen Hakan ile en son Arap ülkeleri ve Japonya'dan bazı takımların menajerler aracılığıyla temasa geçtiği ve çok ciddi öneriler sunduğu öğrenildi. YÖNETİM NE DİYECEK? Teklifler nedeniyle mutlu olan Hakan, yine de menajerlere net bir yanıt vermekten çekindi. Kulüplerin devre arasında kadrolarına dahil etmek istedikleri sarı-kırmızılı futbolcunun, sadece görüşme yapmakla yetindiği bildirildi. Görüşmeden haberdar olup olmadığı bilinmeyen sarı-kırmızılı yönetimin bu transfere tavrı merakla beklenirken, Hakan'ın da son dönemdeki performansı ve kendisine gösterilen ilgi nedeniyle gitmek istemeyeceği konuşuluyor. |
Savaş kızıştı
Savaş kızıştı
![]() Yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Cimbom'da gelen gideni aratmıyor, forma şansı bulan bunu en iyi şekilde değerlendiriyor. Turkcell Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan G.Saray'da inanılmaz bir forma savaşı yaşanıyor. Yeni transferlerin takıma katılmalarıyla artık kimsenin ilk 11'deki yeri garanti değil. Takımın değişmezi olan Arda ve Sabri gibi isimlerin Milli Takım'dan sakat dönmelerine rağmen, yerlerine görev yapan oyuncuların bu ikiliyi aratmaması, hatta Milli Takım'a yeniden çağırılan Ayhan'ın bile yedek kalması G.Saray'da formanın aslanın ağzında değil midesinde olduğunu gösteriyor. ALMAN HOCA MUTLU Hakan Balta'nın alındığı güne kadar en banko isim olarak görünen Volkan, defansın solunda artık rakipsiz değil. Uğur'un süper performans sergilemesi, Sabri'nin savunmanın sağındaki yerini sallıyor. Nonda'nın yükselen grafiği nedeniyle bu bölgenin değişmez isimleri olan Hakan Şükür ve Ümit Karan da yedek kalmamak için büyük bir yarış içine girdiler. Elbette G.Saray'daki bu forma savaşı, en çok Kalli'yi mutlu ediyor. |
Emre, Terim'in damadı mı oluyor?
Emre, Terim'in damadı mı oluyor?
![]() Spor yazarı Onur Belge, Terim'in ABD'de okuyan kızı Merve ile Emre'nin ilişkisi olduğunu ve bu nedenle federasyonun da sessiz kaldığını açıkladı. *** Terim'in damadı Spor yazarı Onur Belge, Terim'in ABD'de okuyan kızı Merve ile Emre'nin ilişkisi olduğunu ve bu nedenle federasyonun da sessiz kaldığını açıkladı. KANAL A'DA SÖYLEDİ Macaristan maçında basın tribününe yaptığı kol hareketi nedeniyle büyük tepki toplayan milli futbolcu Emre Belözoğlu'na Futbol Federasyonu'nun ceza vermemesinin nedeni ortaya çıktı. Kanal A'da Sporvizyon'a konuk olan Onur Belge, Emre'nin Terim'in damat adayı olduğu için federasyondan ceza almadığını söyledi. CEZA VEREMEDİLER Yakın arkadaşının Amerika'da yaşayan bir tanıdığından bilgi edindiğini açıklayan Belge, bu kişinin Terim'in Amerika'da öğrenim gören kızı Merve ile Emre'nin ciddi bir ilişkisi olduğunu kendisine ilettiğini söyledi. Belge, bu yakın ilişki sebebiyle de Terim ve federasyonun Emre'ye ceza veremediğini söyledi. |
Gol kralı sensin
Gol kralı sensin
![]() Asistlerim senin için Nonda'yı attığı goller nedeniyle kutlayan Lincoln'ün, "Bu sezon gol kralı bizim takımdan çıkar. Bu isim de büyük ihtimalle sen olursun. Ben ve arkadaşlarım yapacağım asistlerle seni zirveye taşıyacağız" dediği öğrenildi. Tam not aldılar Lincoln, yeni transfer Nonda'ya sahip çıktı. Oynadığı futbol ve yaptığı klas hareketlerle otoritelerden tam not alan Lincoln, Konyaspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan ve iki gol atan Fransız forvet Nonda'ya sezon sonunda "gol krallığı" garantisi verdi. |
Ben cevabımı sahada veririm
Ben cevabımı sahada veririm
![]() Kongo asıllı Fransız yıldız Nonda, kendisi için yapılan "G.Saray'a sakat geldi" yorumlarına sert tepki gösterdi. Nonda, "Her futbolcu gibi geçmişte ben de sakatlıklar geçirdim. Ama geçtiğimiz sezondan bu yana fiziksel olarak gelişim ve sakatlığımda pozitif yönde ilerlemeler oldu. Bana bu iftirayı atanlara en günıtı,zel ya gollerimle vereceğim" ifadesini kullandı. |
Carrusca'ya güven geldi
Carrusca'ya güven geldi
![]() Arjantinli futbolcunun Konya maçında ilk 11'de forma giymesi ve bir de gol atması güvenini iyici arttırdı. Feldkamp'ın sezon başında kendisine pek güvenmemesine rağmen aniden ilk 11'de forma vermesi ve Carrusca'nın da bu şansı iyi değerlendirmesi, Gerets ile bir yılı boşa giden futbolcu için umut oldu. |
Aykut'a şans gülmüyor
Aykut'a şans gülmüyor
![]() Kaleci Aykut, eldivenleri kaptırdığı için üzgün. Manisa maçında bulduğu ilk şansını pek iyi değerlendiremeyen ve iki gol yiyerek takımının galibiyeti kaçırıp 1 puan almasına neden olan genç kaleci, Sion karşısında da yedekte oturacak. Feldkamp'ın, yarın yine Orkun'a görev vermesine kesin gözüyle bakılıyor. |
G.Saray Cenevre'ye gitti
G.Saray Cenevre'ye gitti
![]() Galatasaray, İsviçre'nin Sion takımı ile yarın oynayacağı maç için Cenevre'ye hareket etti. Cenevre'ye indikten sonra Sion'a geçecek olan Sarı-Kırmızılı takım son çalışmasını 19.30'da yapacak. Teknik direktör Feldkamp ise 19.00'da basın toplantısı düzenleyecek. İsviçre'ye gidilen kafilede Okan, Mehmet Güven, Sabri ve Arda bulunmazken, sakatlığı süren Servet kadroda yer aldı. Servet'in durumu maç saatinde belli olacak. İsviçre'ye hareket öncesi bir açıklama yapan Futbol A.Ş. Müdürü Adnan Sezgin, takım olarak Sion'dan üstün olduklarını ancak maç oynanmadan kazanılamayacağını belirterek, "Deplasmandaki ilk maçtan avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Hedefimiz kazanmak. turu geçip adımızı UEFA'daki gruplara yazdırmak istiyoruz" diye konuştu. |
İsviçrelilere karşı üstünüz
İsviçrelilere karşı üstünüz
![]() FC Sion ile Galatasaray arasında yarın oynanacak UEFA Kupası 1. tur ilk maçıyla birlikte Türk ve İsviçre futbol takımları Avrupa kupalarında 19. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke ekipleri arasında bugüne dek yapılan 18 maçın 10'unu Türk, 5'ini ise İsviçre ekipleri kazanırken, 3 maç da berabere sonuçlandı. Türk takımları, bu karşılaşmalarda toplam 36 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü. 9 EŞLEŞME 5 TUR Türk ekipleri, İsviçre takımları ile daha önce Avrupa kupalarında 9 kez eşleşirken, bunların 5'inde turu geçen taraf oldular. Türk takımları içinde İsviçre ekipleri ile en çok eşleşeni Galatasaray olurken, sarı-kırmızılılar, 6 eşleşmede 4 kez turu geçmesini bildi. Bu arada Antalyaspor, UEFA Intertoto Kupası grup maçında İsviçre'nin FC Basel takımına 5-2 yenilirken, Malatyaspor da UEFA Kupası 1. turunda FC Basel ekibine 2003-04 sezonunda elenmişti. -EN FARKLI GALİBİYET VE MAĞLUBİYETİ GALATASARAY ALDI- İsviçre takımlarıyla oynanan karşılaşmalarda en farklı skorlu galibiyet ve mağlubiyeti Galatasaray aldı. Galatasaray, Neuchatel Xamax karşısında 5-0'lık sonuçla İsviçre ekiplerine karşı en farklı galibiyeti alırken, İsviçre takımlarının en farklı galibiyetini ise 5-1'lik sonuçla FC Sion, yine Galatasaray karşısında elde etti. Bu arada, Türk ve İsviçre futbol takımları arasında bugüne dek oynanan 18 maçta da gol atıldı. -FC SION'A 1 KEZ ELENDİ, 1 KEZ ELEDİ- Galatasaray, yarın karşılaşacağı FC Sion ile daha önce 2 kez eşleşirken, rakibini 1 kez eledi, 1 kez de elenmekten kurtulamadı. Kupa Galipleri Kupası'nda 1965-66 sezonunda FC Sion ile karşı karşıya gelen Galatasaray, 5-1'lik mağlubiyetin ardından aldığı 2-1'lik galibiyete rağmen elendi. 1997-98 sezonu Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda ise Galatasaray, her iki karşılaşmayı da 4-1 kazanarak, rakibini elemeyi başardı. -TÜRK-İSVİÇRE TAKIMLARININ MAÇLARI- Türk ve İsviçre futbol takımlarının Avrupa kupalarında yaptıkları maçlar ve sonuçları şöyle: Sezon Kupa Maç Sonuç ------- ------ -------------------- ------------- 1963-64 Ş.K.K. Galatasaray-FC Zürih 0-2, 2-0, 2-2 (Elendi) 1965-66 K.G.K. Galatasaray-FC Sion 1-5, 2-1 (Elendi) 1988-89 Ş.K.K. Galatasaray-N.Xamax 0-3, 5-0 (Eledi) 1996-97 Intertoto Antalyaspor-FC Basel 2-5 (Grup) 1997-98 Ş.L. eleme Galatasaray-FC Sion 4-1, 4-1 (Eledi) 1998-99 Ş.L. eleme Galatasaray-Grasshoppers 2-1, 3-2 (Eledi) 2000-01 Ş.L. eleme Galatasaray-St. Gallen 2-1, 2-2 (Eledi) 2003-04 UEFA Malatyaspor-FC Basel 0-2, 2-1 (Elendi) 2007-08 Ş.L. eleme Beşiktaş-FC Zürih 1-1, 2-0 (Eledi) Not: Ş.K.K. (Şampiyon Kulüpler Kupası), K.G.K. (Kupa Galipleri Kupası), Ş.L. (Şampiyonlar Ligi) |
Adı Aslan işi destan
Adı Aslan işi destan
![]() G.Sarayımız, bu akşam UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İsviçre'nin Sion takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Saat 21.15'te başlayacak maçı ATV naklen yayınlayacak. Bugün Avrupa kupalarında 200'üncü maçına çıkan Galatasarayımıza başarılar diliyoruz. Haydi Cimbom! Yaz bir destan daha! *** Bir daha aslanım UEFA Kupası'nı ikinci kez kazanmak için yola çıkan Cimbom, Sion önünde. Kalli'nin gelişiyle yeni bir soluk yakalayan G.Saray, 2000'de müzesine götürdüğü UEFA Kupası'nı tekrar kazanmak için İsviçre'den yola çıkıyor. UEFA Kupası'nda gruplara kalmak isteyen G.Saray'ın, Sion ile yapacağı karşılaşma Cenevre Stadı'nda saat 21.15'te başlayacak. Lig maçında Konyaspor'u 6-0 yenerek moral kazanan G.Saray'da Sabri ve Arda dışında eksik yok. Karşılaşmayı atv canlı yayınlayacak. ASLAN'I 20 KİŞİ KARŞILADI G.Saray, sabah Atatürk Havaalanı'ndan Cenevre'ye uçtu. Sarı-kırmızılı kafileyi İsviçre'de Türkiye'nin Cenevre Konsolosu Canan Sonbudak karşıladı. Yaklaşık 20 kadar gurbetçi de kafileye sevgi gösterisinde bulundu. G.Saray'ın hedefi 4 Ekim'de İstanbul'da oynanacak karşılaşma için avantajlı bir skor elde etmek. Aslan turu geçerse gruplara kalacak. |
Lincoln'den söz
Lincoln'den söz
![]() GALATASARAY'ın bugünkü maçta en büyük kozu Lincoln olacak. Brezilyalı oyuncu da arkadaşlarına gol atacağı sözünü verdi. Lincoln, "Hedefimiz bu kupayı kazanmak. Rakibi küçümsemiyoruz, gol yemeden kazanmak istiyoruz" dedi. SİON Vailati Bühler Geiger Obradoviç Dominguez Zakrzewski Wicky Paito Kali Nwaneri Vanczak GALATASARAY Orkun Uğur Volkan Ayhan Nonda Hakan Barış Hasan Şaş) Linderoth Song Servet Lincoln Hakem: Carlos Megia Davila (İsp.) Stat: Stade de Geneve Hava: Az Bulutlu / 13 derece Saat: 21.15 Yayın: atv |
Turu geçeriz
Turu geçeriz
![]() "Biri sizi favori görüyorsa bizim de gücümüzü göstermekten başka yapacağımız bir şey yok. Turu geçme şansımızı değerlendireceğiz". G.Saray Teknik Direktörü Feldkamp, Sion'u eleyip gruplara kalmak istediklerini söyledi. Kalli, Bigon'un G.Saray'ı favori göstermesi için, "İyi bir hocaymış. Eğer biri sizi güçlü görüyorsa o gücü göstermekten başka yapacağınız bir şey yok. Turu geçme şansınız varsa o şansı değerlendirmelisiniz" dedi. Alman hoca, "Avrupa'da mücadele etmek ekonomik kazanç da getiriyor. Tercihim Avrupa maçlarını TV'den izlemek değil, sahada oynamaktır" ifadesini kullandı. BASINA İMALI YANIT Feldkamp, 6-0 kazanan kadroda değişiklik olup olmayacağı sorusuna ise, "Kadroyu şu an verebilirdim. Ama Türkiye gazetelerinde kadrolarla ilgili geniş bilgi gördüm. Yarına kadar bunu değerlendirip öyle karar vereceğim" şeklinde imalı yanıt verirken, "Bazı oyuncuları dinlendirebilirim. 6-0 kazanmak beni rahatsız etmiyor. 2-0 kaybetseydik rahatsız olurdum" diye konuştu. |
Dava açacağım
Dava açacağım
![]() "Fatih Terim benim ikinci babam dediğim kimsedir. Merve de benim öz kızkardeşim gibidir. Bu haberin sahibiyle ilgili hukuki süreç başlatılmıştır". TERİM'İN DAMADI Milli futbolcu Emre Belözoğlu, Fatih Terim'in kızı Merve ile ilişkisi olduğu ve bu yüzden Macaristan maçında yaptığı hareket için ceza almadığı iddialarına sert tepki gösterdi. Fatih Terim'i ikinci babası olarak gördüğünü belirten Emre, şunları söyledi: HELAL ETMİYORUM Bu haberin sahibi olan kişi ile ilgili hukuki süreç başlatılmıştır. Bana ahlak ve terbiye dersi veren bu insana bu çirkin açıklamayı soruyorum ve Allah'a inancı varsa hakkımı helal etmediğimi bilmesini istiyorum." |
Bigon: Favori Galatasaray
Bigon: Favori Galatasaray
![]() Sion'un teknik patronu: Tur için çok fazla şansımız yok!. Sion'un hocası Alberto Bigon, G.Saray'ın bugünkü maçın favorisi olduğunu söyledi. 6-0'lık Konya maçını izlediklerini belirten Bigon, "G.Saray'ın iyi ve kaliteli bir takım olduğu görülüyor, tur için fazla şansımız yok" dedi. Aslan'ın orta saha ve geri dörtlüsünün çok iyi olduğunu vurgulayan teknik adam, "İlk maçta iyi netice almamız şart. Biz de son haftalarda güzel oynuyoruz. Amacımız rövanş için avantajlı bir skor almak" diye konuştu. |
Carrusca'nın yerine Ayhan
Carrusca'nın yerine Ayhan
![]() G.Saray, Sion karşısında sahaya büyük ölçüde Konyaspor maçının kadrosu ile çıkacak. Sadece sol kanatta Carrusca'nın yerine Ayhan'ın forma giymesi bekleniyor. Feldkamp, maçın deplasmanda olması nedeniyle savunma yönü daha iyi olan Ayhan'a şans tanıyacak. Forvette yine Hakan ile Nonda yer alacak. |
Haydi aslanım vur pençeni!
Haydi aslanım vur pençeni!
![]() Takımımız UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İsviçre'de FC Sion'a konuk oluyor. UEFA Kupası 1. Tur ilk maçında FC Sion Geneve Stadı'nda temsilcimiz G.Saray'ı konuk ediyor. Saat 21.15'de başlayacak maçı İspanya Federasyonu'ndan Carlos Megia Davila yönetecek. G.Saray'da İsviçre'ye gidilen kafilede Okan, Mehmet Güven, Sabri ve Arda bulunmazken, sakatlığı süren Servet kadroda yer aldı. Servet'in durumu maç saatinde belli olacak. Maçın oynanacağı Geneve Stad'ında düzenlenen basın toplantısında FC Sion teknik direktörü Alberto Bigon, Galatasaray'ı bu maçın favorisi olarak gördüğünü söyledi. Galatasaray'ın geçen hafta Konyaspor karşısında aldığı 6-0'lık maçı izlediklerini belirten Bigon, "Galatasaray'ın iyi ve kaliteli bir takım olduğu açıkca görülüyor. Bu maçın favorisi Galatasaray'dır" dedi. Sarı-Kırmızılı takımın orta sahasının çok iyi olduğunu vurgulayan teknik adam, "Oyuna geriden başlayan bir takım. İleride de iki hücum oyuncusu var. Geri dörtlüsü ise çok iyi. Bunların içerisinde Milli takım oyuncularıda var. Ayrıca ofansif ve atak oynayan bir takım. Bence Galatasaray'ın problemi sağ bölgeler" diye konuştu. Rövanş için bu maçtan avantajlı bir skor elde etmek istediklerini ifade eden Alberto Bigon, "İlk maçta iyi bir netice almamız gerekli. İkinci karşılaşma için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Bizde son haftalarda güzel futbol oynuyoruz. Yarın akşamda iyi bir futbol ortaya koyduğumuz takdirde, sahadan iyi bir netice alacağımıza inanıyorum" Muhtemel 11'ler: FC Sion: Vailati Chedli Vanczah Aliovi Wichy Bühler Nwaneri (Kali) Paito Obradoviç Dominguez Zaki Galatasaray: Orkun Uğur Song Servet Volkan Yaman Barış Linderoth Ayhan Lincoln Hakan Şükür Nonda SAAT: 21.15 STAT: Geneve HAKEM: Carlos Megia Davila (İSP) YAYIN: ATV ve SHOWTV GALATASARAY'IN 200. AVRUPA SINAVI UEFA Kupası 1. tur ilk maçında bugün deplasmanda İsviçre'nin FC Sion takımıyla karşılaşacak Galatasaray, Avrupa kupalarında ikinci kez ''dalya'' diyecek. Gösterdiği performansla Avrupa arenasında en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi'nde 131, UEFA Kupası'nda 35, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 32 ve Süper Kupa'da da 1 kez olmak üzere, Avrupa kupalarında toplam 199 maç oynadı. 2000 yılında UEFA Kupası ve Süper Kupa'yı müzesine götürerek tarih yazan Galatasaray, bugünkü maçla birlikte Avrupa kupalarında maç oynama sayısında 200'lü rakamlara ulaşan ilk Türk takımı unvanını da alacak. Sarı-kırmızılı takım, 199 mücadeleyi geride bıraktığı Avrupa serüveninde 73 galibiyet ve 76 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 258 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 292 gole engel olamadı. TÜRK - İSVİÇRE TAKIMLARININ MAÇLARI FC Sion ile Galatasaray arasında bugün oynanacak UEFA Kupası 1. tur ilk maçıyla birlikte Türk ve İsviçre futbol takımları Avrupa kupalarında 19. kez karşı karşıya gelecek. İki ülke ekipleri arasında bugüne dek yapılan 18 maçın 10'unu Türk, 5'ini ise İsviçre ekipleri kazanırken, 3 maç da berabere sonuçlandı. Türk takımları, bu karşılaşmalarda toplam 36 gol atarken, kalesinde 30 gol gördü. -9 EŞLEŞME 5 TUR- Türk ekipleri, İsviçre takımları ile daha önce Avrupa kupalarında 9 kez eşleşirken, bunların 5'inde turu geçen taraf oldular. Türk takımları içinde İsviçre ekipleri ile en çok eşleşeni Galatasaray olurken, sarı-kırmızılılar, 6 eşleşmede 4 kez turu geçmesini bildi. Bu arada Antalyaspor, UEFA Intertoto Kupası grup maçında İsviçre'nin FC Basel takımına 5-2 yenilirken, Malatyaspor da UEFA Kupası 1. turunda FC Basel ekibine 2003-04 sezonunda elenmişti. -EN FARKLI GALİBİYET VE MAĞLUBİYETİ GALATASARAY ALDI- İsviçre takımlarıyla oynanan karşılaşmalarda en farklı skorlu galibiyet ve mağlubiyeti Galatasaray aldı. Galatasaray, Neuchatel Xamax karşısında 5-0'lık sonuçla İsviçre ekiplerine karşı en farklı galibiyeti alırken, İsviçre takımlarının en farklı galibiyetini ise 5-1'lik sonuçla FC Sion, yine Galatasaray karşısında elde etti. Bu arada, Türk ve İsviçre futbol takımları arasında bugüne dek oynanan 18 maçta da gol atıldı. -FC SION'A 1 KEZ ELENDİ, 1 KEZ ELEDİ- Galatasaray, bugün karşılaşacağı FC Sion ile daha önce 2 kez eşleşirken, rakibini 1 kez eledi, 1 kez de elenmekten kurtulamadı. Kupa Galipleri Kupası'nda 1965-66 sezonunda FC Sion ile karşı karşıya gelen Galatasaray, 5-1'lik mağlubiyetin ardından aldığı 2-1'lik galibiyete rağmen elendi. 1997-98 sezonu Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda ise Galatasaray, her iki karşılaşmayı da 4-1 kazanarak, rakibini elemeyi başardı. |
Feldkamp istekli konuştu!
Feldkamp istekli konuştu!
![]() Galatasarayımızın Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Avrupa kupası maçlarının kulüplere büyük kazançlar sağladığını ifade ederek, ''Bu maçları televizyondan izlemek istemiyorum'' dedi. FC Sion-Galatasaray maçının yapılacağı Cenevre Stadı'nda basın toplantısı düzenleyen Karl Heinz Feldkamp, FC Sion Teknik Direktörü Alberto Bigon'un ''Galatasaray'ın favori olduğu'' biçimindeki açıklamalarını değerlendirerek, ''İyi bir hocaymış. İyi bir hocanın yapması gereken bir açıklamayı yapmış. Turu geçme şansınız varsa, o şansı değerlendirmeniz gerekir. Avrupa kupasında mücadele etmek yalnızca sportif değil, ekonomik kazanç da sağlar. Benim tercihim Avrupa kupası maçlarını televizyondan izlemek değil, sahada oynamaktır'' diye konuştu. -''FAVORİ OLDUĞUMUZU KANITLAMALIYIZ''- Feldkamp, FC Sion ile yapacakları maçlarda favori olduklarını kanıtlamak zorunda olduklarını söyledi. Alman çalıştırıcı, ''Biri sizi favori olarak gösteriyorsa, biz de o gücümüzü yarın sahada kanıtlamalıyız. Bunun bir rövanşı da var, İstanbul'a geldiklerinde biz de onları favori gösteririz. Böylece 1-1'lik bir favori gösterme durumu olur'' dedi. ''FC Sion maç öncesinde 6-0 kazanmak sizi rahatsız ediyor mu?'' biçimindeki bir soru üzerine Feldkamp, ''Eğer 2-0 yitirseydik, bu beni rahatsız ederdi. O maçta 6'nın üstünde 8 gol atsaydık, aynı düşüncede olurduk'' diye konuştu. -''KİMİ OYUNCULARI DİNLENDİREBİLİRİM''- Feldkamp, FC Sion karşılaşmasının hemen ardından bir lig maçı yapacaklarını, bu nedenle yarınki karşılaşmada kimi oyuncularını dinlendirebileceğini söyledi. Okan'ın dün antrenmanda sakatlandığını hatırlatan Feldkamp, ''Onun dışında çok iyi durumda olduklarını düşündüğüm 20 oyuncum var. Yarınki maçtan 3 gün sonra bir lig maçı var. Bunu gözönünde bulunduracağım, kimi oyuncuları dinlendirme yoluna gidebilirim'' dedi. -''KİMSE BİRYERE GİTMİYOR''- Feldkamp, kimi oyuncularla ilgili yapılan transfer spekülasyonlarından da rahatsız olduğunu dile getirdi. Transfer döneminin kapandığını vurgulayan Alman teknik adam, şöyle konuştu: ''Yeni oyuncu alamayız ama oyuncular da gidemez. Hasan gibi, Ümit gibi oyuncuların gitmek istediklerini yazıyorsunuz, bunun mümkün olmadığını söylüyorum. Ocak ayına dek kimse gidemez. Ben bile memnun olmayıp, gitmek istesem gidemem. Yönetim kuruluyla transferle ilgili hiç konuşma yapmıyoruz. Önümüzdeki dönemde bu konuyla ilgili açıklamalar olursa bana söyleyin. Şu an elimde olan futbolcularla yeni transfer dönemine dek yapılabileceğin en iyisini yapmak istiyorum.'' Feldkamp, İsviçre futboluyla ilgili görüşlerinin sorulması üzerine de, ''İsviçre futboluyla ilgili görüşlerimi yarın maçtan sonra bildireceğim. İsviçre ile ilgili geçmişte hep ilgim oldu, birçok görüşmeler yapmama karşın İsviçre'de çalışmadım. İsviçre eskiden, belki birçok kişinin kariyerinin sonunda düşündüğü bir ülkeydi ama artık bu düzeyi aştı'' diye konuştu. |
Forma aslanın ağzında
Forma aslanın ağzında
![]() Galatasaray***8217;da forma aslanın ağzında... Sarı kırmızılı yönetimin yaptığı takviyeler ve revizyon sonrasında yepyeni bir G.Saray ortaya çıkarken Kalli***8217;nin başarısının altında rekabet ateşi yatıyor. Alman teknik adamı kadro kurmakta en çok terleten mevkii ise orta saha. Takımın beyni Cimbom***8217;un orta sahasındaki 4 kişilik formaya tam 12 aday var. Bu adaylar öyle PAF Takımı oyuncuları değil, tam tersi değerleri milyon dolarlarla ölçülen Avrupa***8217;dan dahi teklifler alan futbolcular. Ve transfer borsasında G.Saray***8217;ın beyni yani orta sahasındaki futbolcuların toplam değeri tam 35 milyon Euro. Öyle ki Kalli***8217;nin G.Saray***8217;ın da son yıllarda her zaman sahada görülen ve G.Saray***8217;ın yıldızı Hasan Şaş bile haftalardır yedek kulübesinde oturuyor. Feldkamp***8217;ın elindeki geniş kadronun gazabına Hasan***8217;ın yanı sıra birçok oyuncu uğrayacak gibi. Sabri ve Arda***8217;nın sakatlığı nedeniyle tribünde oturduğu Konya maçında son haftaların vazgeçilmezi Ayhan Akman ilk kez kulübeye mahkum oldu. Çok şanslıyız Kalli her hocanın sahip olmak istediği Arda Turan, Sabri, Hasan Şaş, Lincoln, Linderoth, Ayhan, Barış, Carrusca, Hakan Balta, Okan, Mehmet Topal ve Mehmet Güven***8217;e sahip olurken, forma verme konusunda hem zorlanıyor, hem de bu konuda avantajlı olmanın keyfini yaşıyor. Feldkamp ve yardımcısı Ahmet Akcan konuyla ilgli olarak şunları söyledi: "Şu bir gerçek ki biz şanslı bir teknik heyetiz. Çünkü elimizde çok iyi bir kadro var. Karar vermek kolay olmuyor. Ancak sahada kim olmayı hak ediyorsa ilk 11***8217;de o sahada kendisini buluyor. Biz bütün oyuncularımızı hazır tutmaya çalışıyoruz. Örneğin Carrusca" CİMBOM***8217;UN KOZU G.Saray***8217;ın Sion karşısında en büyük kozu kuşkusuz Lincoln olacak. Teknik direktör Karl Heinz Feldkamp***8217;ın orta saha ve hücumdaki etkili silahı, özellikle forvete yapacağı asistlerle maçın kaderini değiştirecek isim olarak dikkat çekiyor. |
![]() ![]() |
hem geç oldu hemde guç bu nasil anlayis hayret neyseki iki gol atabildik ya deyilse yanmistik :(
|
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Hasani dostum bazi linkler vermissin çalismiyor gollere bahamadim ilgine dostum gardasim
|
![]() ![]() |
Al***305;nt***305;:
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |