![]() |
grup hepsi - ask sakizi
Seni sildim telefon defterimden Ad?n?n üstünü hep karalad?m Yüzünü görmekten çok s?k?ld?m Nereye gitsem pe?imdesin sen Üf üf s?kt?n art?k Sab?r?m? ta??rd?n art?k Sak?z gibi yap??t?n da Tad?n? kaç?rd?n art?k Üf yeter üf üf yeter Yoksa sen a?k sak?z? m?s?n Ayr?ld?k sana anlatamad?m Kaçt?m kaçt?m kurtulamad?m Bir türlü silemedin akl?ndan B?kt?rd?n dü?emedin yakamdan A?k sak?z? m?s?n?... |
grup hepsi - saklambac
Cee e ç?k ortaya birden Cee e kaybol hadi yeniden Nerelere sakland?n sen Sobelerim affetmem (ki) görmezsem Ne haber sözüme mi geldin Gidiyordun, aya??ma geldin Dü?tün a?k?n tuza??na Akl?n ba??nam? geldi Kaçmak kolay?na geldi A?k sana zor mu geldi Saklambaç bu a?k oyunu Kavu?ursak hiç a?k olurmu Söyle.... |
ozan - arkadas
DOKUNMAK ELLERİNE BU KADAR ZOR DEĞİLDİ O ÇOK GÜZEL GÖZLER VAR YA BİR ZAMANLAR O BENİMDİ NE YAPALIM ARKADAŞ NASIL İÇİLMESİN DERTLERİN VARSA SEN DE BENDENSİN BANA BİR İYİLİK YAP HALİMİ BİLMESİN SAKLA BENİ BÖYLE ÜZGÜN GÖRMESİN LA LA LA LAY... LA LA LA LAY... KONUŞMAK BİR ALLAHLA BİR DE ONLA UZUN SÜRERDİ O ÇOK SICAK ELLER VAR YA BİR DOKUNSAM İÇİM GİDERDİ |
grup hepsi - takma
Kafana takma dur, yüre?ini dinle Kafana takma hiç, yüre?ini dinle Kafana takma dur,yüre?ini dinle Sustur her?eyi yüre?ini dinle Sustur niye?Anlat gitsin Aks?n kinin, derdin bitsin De?mez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti De?mez, a?k?na lay?k m?yd? da Sana de?er veriyorsa b?rak Yeter dü?ündü?ün, ama sevdim Yeter üzüldü?ün, çok sevdim Yeter k?r?ld???n, hayat beklemez(2) Kafana takma dur, yüre?ini dinle Kafana takma hiç, yüre?ini dinle Kafana takma dur,yüre?ini dinle Sustur her?eyi yüre?ini dinle Sustur niye?Anlat gitsin Aks?n kinin, derdin bitsin De?mez kimse üzülüp durmasak derdini Seni terketti, belki de iyi etti |
g flow - beni bana sor
Beni bana sor Yüregime kor Düsüren sen Anilara sor bir dinle Sor yeni güne sor Yankinin hatirina Beceremedim güne sensiz bakmaya Kiyamadi asla resmini yakmaya Sensiz dimdik ayakta kalmaya Alisamadim... Belki çalisamadim dersimi yeterince Bunu bana sormadan önce söyle Gökyüzü mavimi hala sence? Her acinin bir bedeli var Ama her tarafin bedeninle dolu Barisik degilim günlere sayende Her biri baska bir anlam yükledi takvimin üstüne Dolunay yok bu gece Yildizlar sahit düslerime |
sagopa kajmer - baytar
Bu dilden firar eden her söz, yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine bazen dermansız bir dert tipi Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz Gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz Aklımın ipinin ucuda kaçmış, timsah katreleri boşalsın Bir iki damla hiç değersiz Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev nam-ı-değersiz Gece-gündüz ömürden yontar dünya dönmez yarensiz Bugün ömrün yarım gün, serbest kalsın fikrim Senin tozlarını silemez tenimden ellerim Varlık ruhu terk eder gözüm gözünden ayrılınca Bendeki aşk altın misali ağırlığınca Sensiz benlik yokluk demek kalbim sana emekçi Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi Başım sarkıt bir mahalsiz cümle yolumun önüne taş Dudakların (?) halden çakır keyif dertdaş Gören der ki sel ağzına bina yapmak aptal işi Yel eserse kırmaz dişimi, kalp bir körse görmez bir şeyi Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi Saatler seni alır benden korkarım olamaz gelişi Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir Afitap sönük bir mum ayrılık hain bir zehir Melek yanımda yüzünü saklar felek yüzüme kaş çatar Bir tek bu hüznü sen boğarsın ipek tenin derime batsın Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım Adınla uyanır kulaklarım, yüzünle açar göz kapaklarım En güzel şiirlerimle kaleme adını sayıklatırım Odamın hayaletisin sessizliğine aşığım Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem Kafamı duvara yasladım omuzların yanımda yok Ahbaplar maymun iştah sahibi benim içim senle tok Yok ki gücüm belki devler ülkesinde bücürüm Sessizliğinle gelir hüznüm yokluğunda gömülü ölüyüm Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekilim İlelebette dönmez olsan bil ki yalnız nöbetteyim Hatalarıma savaş açtım her gün farklı kefendeyim Hayat günlük defter yaprağı hazan gelir dökülür Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür Dertle anlaş deva bul üzüntü kalbi sömürürür Yüzüne baktığım her an cennetten bahçe görülür Gülüşle şen değil gönül bucaklarında harabeler Bu hilekar tavırla geçer fena saatler Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller Aşk ilinde bir tarafta cüceler diğer yanda devler Derdime çare baytarım yok Dengeme destek tut ki durayım Şafak güneşin fermanıı geçer acı tatlı sayılı zamanın sancısı Ama melek bir yandan , şeytan bir yandan Başım zindan yokluk var bu kaçıncı şikayetim bilmem |
grup hepsi - kalpsizsin
senin iyi bir kalbin oldu?una inand?m bekledim sab?rla ama kabul yan?ld?m sen yaland?n ne kadar u?ra?t?ysam olmad? a?k sana bir türlü yak??mad? kimsin,kimsin kalpsizsin,kalpsizsin sözüne hiç(ha haaa) güvenilmez (ha haaa) sana a?ktan (ha haaa) bahsedilmez kalpsizsin kimseyi görmezsin yüzüne gülmezsin kendine hayrans?n bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var? sevmeyi bilmezsin susar dinlemezsin kendine hayrans?n bencilsin sevemezsin aynalara bir bak senden güzel mi var? kalbin ta? m? oldu yoksa senin için sevmekte zorsa yaln?z kal ak?llan art?k bak dünya dönüyor... |
grup hepsi - tiktak
Tiktak tiktak tiktak tiktak Tiktak tiktak tiktak tiktak tiktak Geçiyor zaman beklemiyor A?k birkez kaç?nca geri gelmiyor Ko? zamani yakala Sak?n ha yorulma Geçmi?e bak?nca yanit gelmiyor Sorular?m?,ac?lar?m? Beni ku?atan an?lar?m? Toplad?m birer birer Satt?m ah bir eskiciye Ne kazand? üzülenler Gözya?? dökenler Geriye bak?p da dü?ünenler Kazanamaz asla bu ko?uyu Ko? sak?n ha aya??na bakma Ko? sak?n ha yar?da b?rakma Nefesini tut,durma Aramaktan korkma Zaman zaman durma ?çimizden geç... Zaman zaman durma Korkmuyoruz senden |
grup hepsi - dur dur
Dur dur yava? ol biraz Çekil geri dur biraz Evet seçti?im sensin Hedefe kilitlendim, belki harika olur Elin tenimi bulur Yok yok o kadar de?il S?n?r? zorlama Dur dur daha de?il dur dur Sana olan a?k?m herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,??mar?p,fazla yayma ?imdi sokulda anlat Biraz kendini parlat Yok yok o kadar de?il S?n?r? zorlama Gördün mü hiçte zor de?il Olur yakla? ve e?il Yok yok o kadar de?il S?n?r? zorlama Dur dur daha de?il dur dur Sana olan a?k?m herkesi kudurtur Önce beni anla olacak zamanla Bu sözüme sevinip,??mar?p,fazla yayma Sana dur demem gerek Beni durdurmam gerek ?imdi söyle sence böyle olur mu Çok da takmamak gerek Geriye bakmamak gerek ?imdi söyle sence oldu mu Fazla zorlama E hadi i?ine |
Gün doğarken her sabah
Bir kız geçer kapımdan Köşeyi dönüp kaybolur Başı önde yorgunca Fabrikada tütün sarar Sanki kendi içer gibi Sararkende hayal kurar Bütün insanlar gibi Bir evi olsun ister Birde içmeyen kocası Tanrı ne verirse geçinir gider Yeterki mutlu olsun yuvası Dışarda bir yağmur başlar Yüreğinde derin sızı Gözlerinden yaşlar akar Ağlar fabrika kızı |
Çok güzeldi aşk seninle
Rüya gibi yaşadık delice Sen bunları anlamak istemedin O sözlerin son oldu herşeye Ayrı düştü yollar ayrı düştü kollar Geçeip gitti aylar Hala seni unutamadım Dönemem dönemem İstesende geriye artık dönemem Ruhumu çaldın ama Dönemem dönemem Kırıldı gururum artık duy sevdiğim |
Gidiyorsun, bilmediğim uzaklara
Bakarken ardından, gitme kal diyemedim Ayrılık birçok şeyi aldı götürdü benden Dostlarım sordular o gitti diyemedim Diyemedim, diyemedim, diyemedim, diyemedim Bakarken ardından gitme kal diyemedim Şimdi herşey anlamsız, yarım kaldı aşkımız Akarken gözyaşlarım deli gibi zamansız Seviyorum, seviyorum, seviyorum, diyemedim Gururum engel oldu, gitme kal diyemedim |
--------------------------------------------------------------------------------
Kolaymı sanıyorsun ensizliğe alışmak Hiç tanımadığın birine dokunmak Doyasıya öpmek varken gecelerce seni Başka kollarda çaresizce avunmak Nasıldır bilirmisin sevişirken ağlamak Yatağımda yastığımda bulamamak Bedenimde hergece hissetmek varken seni İsyan edip haykırmak Dayanmıyor yüreğim dayanmıyor Ağlıyorum gözyaşım dinmiyor Bilirmisin depremler beni içden içe yıkıyor Gel korkuyorum canım çok acıyor |
uzdan saatlerimde
Ağlamaklı gözlerim Buzdan saatlerimde Ah kahrolur yüreğim Sana bir hal oldu canım Sana bir hal oldu Bunca zamandan sonra Hakkettiğim bumuydu Gitarım sarhoş Bense bir deli aşık martı Dağlarda başıboş Gitarım sarhoş Kapkara bir fırtına bu Acısı bir hoş Buzdan saatlerimde Ağlamaklı gözlerim Buzdan saatlerimde Ben silinir giderim |
Terk edip bıraktın ardına bakmadan
Yıkıldım dağıldım ağladım sessizce Günahtır yaptıkların bana bu ceza mı Sonunda yalnız kaldım tanrım bu revamı Yanımda olsan dert etmem kendime Biter bu hasretim aldırmam kimseye Kaybolmaz yeniden canlanır duygular Bir daha denersek seversin beklide Boşuna yalvartma ne olur dön diye Arayı uzatma sevdim ben sev diye Geriye dönersen artık bırakmam Aşkınla yanmışım yanmış ı m bir kere |
Ne umutlar soldu içimizde
Ne ateşler yandı södü Kimbilir kaç kere yenik düştük sevgiliere Kim bilir kaç kere Ne geceler ne acılar geçti kim bilir kaçkere Avuç açtık tanrıya Belli olmaz yanarız birgün biz Belli olmaz tutuşur yüreğimiz Kmbilir kaçkere ağlarız geçmişlere Kimbilir kaç kere Ne sevdalar küllendi kor oldu Ne baharlar geçti ömrümüzden Kimbilir kaçkere yaşadık dolu dizgin Kimbilir kaç kere |
İçinden geçenleri gözlerin anlatıyor
İstediğin kadar sus gözlerin konuşuyor Unut gitsin günahları Unut gitsin korkuları Aklın bende belli gülüm Aklın bende yalan mı Gel bu bahar bitmeden gel ateşin sönmeden Gel bana akşamdan gel gel hevesin kaçmadan Gel başka bir sevdaya gönlün yelken açmadan |
Siliyor dünlerimi yine ah
Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın yar Atsam önüne sevgimi bağlarına basmaz mısın yar Bu kadar kalpsiz olamazsın ama yalnış yoldasın Ne halden anlarsın sen ne sorarsın hainsin Bir boşlukta kalmışsın acımazsın Vurdumduymazsın gözü doymazsın ama anlamazsın |
Kapım her çaldığında sen gelirsin sanırım
Her akşam batan güneşle sensizliğe aglarım Ah kahrolası, ah sevdalım benim Bana neler ettin de ne oldu Gecelerde bulsam seni alsam koynuma Rüyalarda benimlesin şimdi uzaklarda Ağlayamam ağlasanda dönmem bir daha sana Yemin bozdum senin yüzünden Mutluluk çok yakında... |
Seni sevdim gecelerce gecelerce boş yere
Biliyordum sonu yoktu,eriyordu gizlice Kaçtım buralardan hemde acımadan Yanınamı kalacak ah sevenin ahını almak Sebebini soracak allah Kendi düşen ağlamaz yaptıkların boş yere Artık selamın varmaz benim olduğum yere |
Toz bürünmüş yıllardan
Gecikmiş bir yankı gibi Kaderi zorlarcasına Yeniden çıktın yoluma Git yoluna dön Anıları bir yana at Git yuvana dön Acıları bana bırak Kavgam seninle değil Seni seven gönlümle Dinlemez kuralları Çiğniyor yasakları Aşkla yanmış dudaklar Dostça konuşmazlar Böylesi daha güzel Git yuvan seni bekler |
Ah o gözlerine
Ah o sözlerine Nazar değmesin sevdiğim Vurulmuşum ben sana farkıma varsana Yarar aldım kalbimden artık anlasana Kiminsin kiminlesin bilmiyorum ama Seviyorum seni ben gel bana Kafayı taktım sana anlasana Sararıp solmadan gel aşkını ver bana |
Al pabuçlarını ve git sen kendi yoluna
Aman diş fırçanı unutma yoksa ne yaparsın sonra Madem unuttun beni kendi aklında Herşeyini alda git bana bırakma Sen beni sevsen ne yazar sanki Hiç bişey olmaz dokunma bari Aldattıysam ne olur yani Hiç bişey olmaz dokunma bari |
Ben sensiz bir avare kayboldum yangınlarda
Toz duman düşer hayalin gözlerime Ben hala eski günlerde sevgiyi ararken Kor alevler yanıp duru yüreğimde Hasret koparıp atıyor bitmez bu kara geceler Hasret dolanıp duruyor bitmez acılar Son bir kere yalvarsam görsem yüzünü yavrum Son bir kere kandırsam sarsam tenini Sor bir kere anlatsam duysam sesini yavrum Son bir kere kandırsam sarsam tenini Ağlıyor yürek ayrılık zulüm bana Ayrılık zulüm sevdalıya Gülmedin kader tutsağım yanlızlığa Kaybolup gittin uzaklara |
Dağıtır gecemi düşününce seni
Acı verir hatıralar Kapanır içime, hatırlarımya aşkımızı Üzülerek geçer Yaşadıkça bi gün daha biter ağlayarak İnanırda nasıl sever yürek bağlanarak Hani dönmezdin sözünden Hani sevmiştin gönülden Beni yıktın en derinden Yalan oldu yine kaderim Bu canım gitti seninle Kabullendim çaresiz Anılar kaldı benimle, sakladım yüreğime 'Seni sevdim herşeyinleKalakaldım kimsesiz Acılar taştı içimden Sığmıyor bedenime |
Bana elini ver bana yol göster
Yalan değil yakan şu kara geceler Sonumuz olmadan sonra geç olmadan Güllerim solmadan gel bana güle güle gel Al başımdan belayı Al benden ver devayı Ah neyler dertli gönül Sensiz kalmış dünyayı |
Dün gece yine seni düşünüp ağladım eski günlere
Bütün gece tüttün gözümde dalmışım hayallere Ne güzel günlerdi ah bir başkaydı seninle İzlerimiz kalmış mıdır gezdiğimiz yerlerde Bir gülüş bırakmıştı o sıcak bahçelerde Arasam bulur muyum muhtacım bu günlerde Sen benim sevgilimdin Sen benim her şeyimdin Sen benim boynu bükük gül kokulu yarimdin |
sonuna geldim bitti tövbemi bozdum
kaçıyorum senden uzaklara kadere kahroldum bir de hasretine çare bulamadım yüreğim karadı derdinden artık kadere kahroldum bir de hasretine çare bulamadım yüreğim karadı derdinden giderim giderim sonuna kadar bu derdini çeker giderim artık ölümü huzur sayar güler geçer yürğim boşver umuda hüzün katan bu detlerimle kendime isyan eder giderim |
Ooooooooooof, o aşka önem vermezmiş, hiç aramazmış
Ooooooooooof, aşk ona uzakmış o yapyalnız bile yaşarmış Güldürme beni sen bu lafları külahıma anlat Geç bunları geç seveceksen haber ver Dertlerime deva olacaksan haber ver İçimde yanıyor, yanıyor bak bir yerler Yangınım a canım yağacaksan haber ver Ey peri, nazlı çiçek. Daha seni kimler üzecek Çok bilen çok yanılır, bunu sana kimler diyecek Geç bunları geç seveceksen haber ver Dertlerime deva olacaksan haber ver İçimde yanıyor, yanıyor bak bir yerler Yangınım a canım yağacaksan haber ver |
Bu bir teselli ayrılık değil
Gelir geçer sanma sakın Bu heves değil Bir anlık öfke Sensizlik değil Hani senin olmak varya Teseadüf değil Yapma ne olur Sensiz suskunum ah durgununm Gitme ne olur Sana vur gunum ah vurgunum Kolaymı ayrılmak canıma can olursun Aşkının esiriyim herşeyim sen olursun |
Sende eda sende işve
Aşıl oldum bir görüşte Oyalama ah beni güzel Yaktın beni bir bakışta Öyle bir his varki bende Sende sevdin beni sende Bırak nazı inat etme evet de bana Yar Amman Amman yar seninde gönlün var Bakışların olur diyor söyle niye bu inat yar Yazık etme bir şans tanı Hem kendine hemde bana Damla famla göl oluruz Gelebilsek yan yana |
Gönlüm yorgun düştü sevdandan
Gitme aşkının göster bana Hasretinden usandım ama Kül oldum artık yana yana Beni senden ayırma zor olur Beni üzme yıkma ne olur ah Özlüyorum sensiz yanık yüreğim Kah rolurum gitme güzelim Üzülür ağlarsın sen böyle aşk bulamazsın Ya seninle yada sensiz Durumumuz bak çaresiz Beni yorma beni kolla Olamam sensiz tek başıma |
Yanına gelmeye cesaretim yok
Kapanamam dizine Yoluna ölmeye hiçniyetim yok Güvenemem sözüne Uzun zamandır böylesin sen Ne sorup ne de ararsın Usandım artık bu hallerinden Sen aklıma zararsın Kime sorsan anlatırlar Nasıl olduğumu Bu kararsız hallerinle Beni yorduğunu |
Bilirim bütün yollar kapalı bize
Biri vardır elbet seninde gönlünde Yine de bunu senden duymak ağır geliyor Bana anlatma bana söyleme Yüreğinden her gün gelip geçen aşklardan Beni dost bilipte sakın bana bahsetme Seni başkasıyla düşünmeye dayanamam Bana anlatma beni kahretme Söyleme söyleme gerçek bile olsa Bilmeye mecbur değilim Ne olur söyleme söyleme öyle bile olsa Söyleme başka birini sevdiğini |
Bir gün gelir hasretimden için yanarsa
Dertle yüklü yosun tutmuş gecelere sor Yanlızlıklar pişmanlıklar seni sararsa Ilgıt ılgıt esen deli rüzgara sor Sor beni ellere sor sor Gecelere sor beni Günlere aylara sor sor Yüreğine sor beni Bir gün gelir anıların hesap sorarsa Gözlerinden akan ilk yaşlara sor Yüreğin alevlenir dolar taşarsa Bağrı yanık boynu bükük türkülere sor |
Kendimi sorarsam halimden anlamazlar mı
Yarimi bulursam yarimden saklamazlar mı Seni beklediğimi biliyorsun öyle olsun Peki istediğim her anımda yollamazlar mı Mazi de kalan sevdalar göz yaşlarıyla ıslanmış Aşk denilen şey hep yalan eskidi sevdalarla Mazide yazılan şiirler göz yaşlarıyla ıslanmış Aranırmış mısralarda bulunur mu! bilinmez Sonunu soramadım gözyaşları m ı n bir bak perişan halime Ne günah vardı ki suçlarımın bir düşün bir bak şu halime |
Gün be gün biraz daha yanlışlaşıyorum
Gün be gün biraz daha hırçınlaşıyorum Sen çoğalıyorsun içimde Ve sen, ve seni, hep sana sensizliğime Yazıyorum yazacağım Belki de seni sana anlatacağım Sen sevsende sevmesende Sen bilsende bilmesende Öyle sevdim öylece gönülsedim Öylesine benimsedim sana kin duyacak kadar Çok sevdim seni Sen sevsende sevmesende Sen bilsende bilmesende |
Buralarda cok yalnızım
Ariyorum her an seni acılarım son bulurdu tutabilsem ellerini Sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım x2 Aşılmaz yollardayım, bir garip diyardayım öyle çok özledim ahh doluyor , gözlerim ahh yanıyor , bedenim ahh yalnızım çok yalnızım Sensiz sabah olmuyor uyanıyorum ansızın sensiz gün dogmuyor ah yalnızım çok yalnızım |
Sen kafamda çılgınca sorunlarla
Hep eleştiriler hep yorumlarla O edalar o sahte tavırlarla Hiç başbaşa kaldınmı anılarla Bak dünyada kaldık tek başımıza Hep doğruyu bulduk yanlışımızla Zaman geçsede acımasız bir hızla Biz yaşıyoruz hala şarkımızla Sensiz olmaz canım sensiz olmaz Sevdiginin ardından koşan yorulmaz Sensiz olmaz canım sensiz olmaz Hayata küserek yaşanmaz Her gün aynalara baksan bile Farkına varamazsın arkandan gülenlerin Kendini küçük dünyana kapatsan bile Başında ben varım gerçegi bilenlerin |
Her zaman aklımda
Nasıl kalırsın bilmem En olmadık zamanda Rüyamdasın yeniden Çaresizlik ve de sen Hatırlatır herşeyi Tam unutmuşum derken Alev alır içimi Nedense anlatamadımben de kendimi Belki sen anlamadın sevgimi Nasılda bu kadar koptun benden Ne yapsan kaçamazsın kendinden Ayrılık zamanı gelince Durduramaz hiç kimse Elimden bir şey gelmez Dualarım seninle |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:24 . |