![]() |
Al***305;nt***305;:
bunu başarabiliyosam ne mutlu bana ben teşekkür ederim efem ilginizden dolayı :) |
Babalar unutmaz ve yıllar geçse de, ***8220;Çalış, baban gibi eşek olma***8221; sözündeki virgülün önemini hatırlatır...
Konuşuyoruz geçen sabah kahvaltıda; BEN: Baba gece bir rüya gördüm... BABAM: Hayırdır İnşallah... BEN: Eşeğin sırtındaydım... BABAM: Rüyaların tersi çıkar evladım... :D |
Aynı O Hesap...
AKP***8217;li-AKP***8217;li karşıtı, Laikçi-Laikçi karşıtı, Atatürkçü-Atatürkçü karşıtı, Ulusalcı-Ulusalcı karşıtı, Türbancı-Türbancı karşıtı, AB***8217;ci-AB***8217;ci karşıtı, Amerikancı-Amerikancı karşıtı... Buradan anlıyoruz ki; bizde her şey ve her şeyin karşısında bir şey var... Onun hikâyesi bu; Bir gün Einstein***8217;ın görüşlerine karşı olan yüz yazar, ***8220;Einstein***8217;a Karşı 100 Yazar***8221; adlı bir kitap hazırlamışlar. Kitapta yüz kişinin görüşleri yer alıyormuş... Konuyu Einstein***8217;a sormuşlar, o gayet sakin bir şekilde: ***8220;-Haklı olsalardı bir tanesi yeterdi***8221; diye cevap vermiş. :) |
![]() |
futbolcu sözlüğü...
***8220;-Benim için her maç eşit...***8221; (Beni satmalarının bedelini ödettim onlara...) ***8220;-Artık önümüzdeki maçlara bakacağız...***8221; (Bu sezonu pas geçtik, seneye bakacağız...) ***8220;-Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı...***8221; (Çoktandır prim alamıyoruz, ödemelerim de var...) ***8220;-Hakem penaltımızı vermedi...***8221; (İyi düştüm ama yediremedim...) ***8220;-Top önüme düştü, ben de iyi vurdum gelişine gol oldu...***8221; (Ballıyım bu aralar, ayağımı sallasam gol oluyor) ***8220;-Ben en çok bizi destekleyen taraftarımız için üzüldüm...***8221; (Yarın idmanı basacaklar, bana bir şey olmasın...) ***8220;-Önemli olan benim gol atmam değil, takımın kazanması...***8221; (Bana muhtaç olduklarını anlasınlar...) |
Ayaküstü sohbetimizi, Dalkan Delican***8217;ın örneğiyle yapıyoruz...
Karşınızdaki kişiye ***8220;Hava bugün ne güzel, değil mi***8221; diye sordunuz diyelim... Hepsi de ayrı bir kişilik yapısına işaret eden çeşit çeşit cevaplar alabilirsiniz... ... Canlı iyimser: Gerçekten harika bir hava var, insanın içi coşkuyla doluyor... Karşısındakiyle ilgilenen: Böyle havaları çok mu seversin?... Kontrollü ve ketum: Hı hı... Öyle... Uyumlu, paylaşımcı: Haklısın, çok güzel, değil mi?... Geçmişte yaşayan: Esas üç gün önce çok daha güzeldi... Şikayetçi, karamsar: Yaa, bu güzel havada eve tıkıldık işte... ... Bakın, bir tek cümleden ne kadar çok ipucu çıkartabiliyorsunuz... Yeter ki ona iyi bakın, dikkatli dinleyin ve ipuçlarını değerlendirin... -Ya da kapatın gitsin... |
hay allahim ya :D
> Makyaj çantam yanımda, içindekileri dizerim... Sakın beni geçmeyin hepinizi çizerim... |
![]() |
![]() |
![]() |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:13 . |