![]() |
Bak Takılmana - Athena
Kendini suçlama Suçlamaktan vazgeçsen diyorum Uyan çık artık o kafadan Daha da fazla uzatmadan Dostum içinden geçenleri Tutmasan diyorum Yüzüme baka baka konuşsana Biraz biraz anlatsana Haydi haydi takma kafana Haydi haydi takma kafana Sallaya sallaya Bak takılmana |
Aşk Meşk Yok - Athena
Kalk gidelim burdan Herşey başlamadan Kalp kalbe karşıymış derler Takmam ki! Ben hiç bilmem Bu işlerden anlayanlardan çok Kafanı yorma, aşk meşk yok! Gelseydin kendin bana Herşeyin en başında Bir daha başlasa da Fark etmez boşuna Bir defa olsan da Ağlamak zor ama Elimden gelse de İnan çok zor |
Zehra - Barış Manço
Halamın kızı Zehra dostlar başına Bize sık sık gelir gece yatısına Bir geçerken uğramıştı tam onsekiz ay oldu O gün bu gün bizde kalıyor Zehra Zehra seni çok seviyorum Bir türlü sana git diyemiyorum Ama artık anla be Zehra Zehra seni çok seviyoruz Bir türlü sana git diyemiyoruz Ama artık anla be Zehra Bak işte sulandı gözlerin Yine dolu dolu bak İşte bu haliyle ediyor deli deli bak Kulun olayım kölen olayım Hemen darılma Hala kızı Zehra Kulun olayım kölen olayım Kes ağlamayı hala kızı Zehra Çayına biber koydum Çorbasına reçel kattım Hapşırık tozu serptim hırkasına Yatağına fare koydum Dolabına kurbağa Ama yine banamısın demedi Zehra Zehra seni çok seviyorum Bir türlü sana git diyemiyorum Ama artık anla be Zehra Zehra seni çok seviyoruz Bir türlü sana git diyemiyoruz Ama artık anla be Zehra Bak işte sulandı gözlerin Yine dolu dolu bak İşte bu haliyle ediyor deli deli bak Kulun olayım kölen olayım Hemen darılma Hala kızı Zehra Kulun olayım kölen olayım Kes ağlamayı hala kızı Zehra Yatağımı al yorganımı al Makasımı tarağımı kederimi al Terliğimi al bardağımı al havlumu çatalımı al Kulun olayım kölen olayım Zehra Bir şu körpe evimin tapusu var Ne hacet Zehra onuda al Kulun olayım kölen olayım Zehra |
Dağlar aştım hazar eyledim
Her gördüğüm güzele nazar eyledim Hakikat sofrası kurulunca Bir salkım üzüme Pazar eyledim Söylemeye varmıyor dilim Sazım çalmaz oldu tutmuyor elim Ben ettim sen eyleme güzelim Ne olur affet beni allah aşkına Yolla yarim tez yolla Oyalı da mendil sar yolla İki tel kopar saçından Kınalı da mendil sar yolla Yolla, yolla, yolla, meleklere ver yolla Yolla, yolla, Yeter beklettiğin beni allah aşkına Yolla yarim tez yolla Oyalı da mendil sar yolla İki tel kopar saçından Kınalı da mendil sar yolla |
Yol Verin Ağalar Beyler - Barış Manço
Selam olsun ağalar beyler mor sümbüllü alaca dağlar Yol verin hele bir yol geçeyim Yol verin yare kavuşayım Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret Bekledim tam yedi iklim geçti Bekledim bağ bahçe bozuldu Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret Seherde esen ılık rüzgar hasretliği çekenler anlar Yol verin hele bir yol geçeyim Yol verin yare kavuşayım Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret Bekledim tam yedi iklim geçti Bekledim bağ bahçe bozuldu Yol verin ağalar beyler bitsin bu hasret |
Uçsuz bucaksız bir yolda
Yürüyorum tek başıma Herkes hakkını helal etsin Kalmasın tek bir lokma Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek Bazen buz gibi bir pınardan İçiyorum kana kana Bazen kızgın kumlar üstünde Yürüyorum yana yana Bu yolda ölmek var belkide dönmemek Ömür bitse bile yol bitmeyecek |
Yine Yol Göründü - Barış Manço
Yine yol göründü gurbete güz geldi yapraklar döküldü Martılar göç etti turnalar süzüldü yine yol göründü gurbete Köyüme kara kış çökse de aşıklar boynunu bükse de Desen ki nazlı yar insafa gelse de yine yol göründü gurbete Acı keder hep bana kardeş,bacı,ana,baba Benim olsa bütün dünya yetmez ki Derdimi kimlere söyleyim ben garip Barış'ım neyleyim Anadan babadan yuvadan uzakta yine yol göründü gurbete |
Yine Bir Gülnihal - Barış Manço
Yine bir gülnihal Aldı bu gönlümü Sim ten gonca fem Bibedel ol güzel Ateşin ruhleri Yaktı bu gönlümü Pür eda pür cefa Pek küçük pek güzel Görmedim kimsede Böyle bir dilruba Böyle kaş böyle göz Böyle el böyle yüz |
Sarı Çizmeli Mehmet Ağa - Barış Manço
Yaz dostum güzel sevmeyene adam denir mi Yaz dostum selam almayana yiğit denir mi Yaz dostum altı üstü beş metrelik bez için Yaz dostum boşa geçmiş ömre yaşam denir mi Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı Yaz dostum yoksul görsen besle kaymak bal ile Yaz dostum garipleri giydir ipek şal ile Yaz dostum öksüz görsen sar kanadın kolunu Yaz dostum kimse göçmez bu dünyadan mal ile Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı Yaz dostum Barış söyler kendi bir ders alır mı Yaz dostum su üstüne yazı yazsan kalır mı Yaz dostum bir dünya ki haklı haksız karışmış Yaz dostum boşa koysan dolmaz dolusu alır mı Yaz tahtaya bir daha tut defteri kitabı Sarı çizmeli Mehmet ağa bir gün öder hesabı |
Sarıl Bana - Barış Manço
Yıkılsın bütün duvarlar birer birer Açılsın bütün kapılar teker teker Yaklaş bana gel sokul bana Rüyama giriver bu gece helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunum sarıl bana, dokun bana ne olur Binlerce ok saplanıyor şu kalbime Alev alev ateşin yanıyor yüreğimde Yaklaş bana gölgem ol benim Rüyama giriver bu gece Helalim oluver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunum sarıl bana, dokun bana ne olur Gururumu aldım ayaklar altına Geldim kapına yüz sürmek için Haydi artık sende sil gözyaşlarını Süslen boyan giyin benim için Elimde pembe-mavi soğuk bir çerçeve Tüm anılar sanki toplanmış hep o resimde Süzül oradan Gel sokul bana rüyama giriver bu gece Koptu fırtına dört bir yanımda Ateşe at beni sar kollarınla Çok yorgunum sarıl bana dokun bana ne olur Sokul bana, sarıl bana, yaklaş bana, dokun bana Sokul bana, sarıl bana, yaklaş bana, dokun bana |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:05 . |