![]() |
Şarkılar biter, çiçekler açar.
Sen kaybolursun. Gece ay doğar ve gülüverir. Sen kaybolursun. Gece mehtapta ve o şehirde, Bir gizli yerde, Sen kaybolursun. Bir berrak suda ben kaybolurum, Sen de bulursun. |
Saçlarında çiğ,
Yanaklarında nar kokusu. Karışıyor birbirlerine. Karıştırıyor zihnimi, gönlümü. Gözlerim kamaşıyor yanında. Saçlarında taze buğday, Yanaklarında gelincik, Gözlerinde zeytin buğusu***8230; Seni her şeye benzetiyor, Ve öylece seviyorum. |
yorgun gökyüzü bugün ağlıyor
bana eşlik edercesine hem de... sen bilmiyorsun. biz hergün ne acılar ıslatıyoruz onunla arasıra usandığımızda oluyor ama ben sevdikçe o ağlıyor o ağladıkça ben yanıyorum yandıkça eriyorum gece olunca dertleşiyorum arada bir penceremden görünen dolunaya sesleniyorum işte... işte o beni anlıyor. ben hergün kainata haykırıyorum seni sevdiğimi deniz gözlerini yıldızlara anlatıyorum rüyamda başaklara fısıldıyorum sarı saçlarını şiirlere atıyorum tüm güzelliğini ama sonra hep susuyorlar onlar sustukça ben ölüyorum aslında hep seni kıskanıyorlar okyanuslar seni arıyor içine hapsetmek istiyor yıldızlar sana kin tutuyor kainat seni hiç sevmiyor anlasana işte... anlasana!!! hepsi seni arıyor gelip bana soruyorlar ben de... gönlümün bir köşesinde diyorum zaten öylesin biliyorum ama şimdi sen de bil artık deniz gözlüm... seni seviyorum!!! belki beni istemesen de şunu hiç unutma gözlerinsiz yaşayamam... |
Dün gece balkondan dışarı baktım
Hani daha biz,biz olmamışken Senin evimin önündeki yolun karşısında Bir seher vakti geldiğin gün vardı ya İşte oraya baka kaldım. Düşündüm senin o ayazda Nasıl sabırla pencereden bakmamı beklediğini Sonra ben çıkmayınca senin hayal kırıklığına uğradığını O an keşke seni orada o kadar bekletmeseydim Belki benim seni üzmemek için çıkmak istemediğimi Anlamamıştın ama senle ben olsak üzüleceğini Seni sürekli üzeceğimi sanmıştım Yazık ki üzülen sen değildin Yine üzülüp hatıralarla savaşmaya başlayan ben oldum Şimdi hangi noktada durduğunu bilmesem de Senin oralarda bir izin olduğunu biliyorum Her o kaldırıma baktığımda soğukta üşüyen Ama bir o kadarda sabırla sevdiğinin cama çıkmasını bekleyen Birini hayal ediyorum. Sonra dedimki kendi kendime Nerde o çılgın seven ah nerelerde Başımı kaldırıp yalvardım yaradana gecenini karanlığında Bir daha düşürme rabbim beni böyle bir sevdaya!. |
okyanus büyüktür bir okadarda derindir
benim derdim her derde bedeldir benim askimda sevgimde kalbimdedir daha ne bilmek istersin karanlik köselerde elimde sigaram düsüncemdeyse birtek sen daha ne görmek istersin seni sevmek severken bin defa ölmekmis kadir kiymet bilmeyen sen iste sensin daha ne dinlemek istersin isyankar olmak sevgi ugruna ruhunu karanliga bogmak söyle be vefasizim daha benden ne istersin seni seveni sen terk ettin gittin daha elimden seni sevmekten baska ne gelir söylermisin |
zeytin dalında saflık
bakar durur masumane bir kez düşünseydin bumuydu hak ettiğin yollarında boşluk olmak isterdim kurşun geçirmez çelik olmak isterdim korktuğun şu hayatın yüreğini parçalayıp dilim dilim sunmak isterdim mutluluk şarkılarını bir bütünün yarımına gül destesinden barış diye kardeşliğe sunmak isterdim günah dolu terlerimizi çırpınışlarınla durdurup ilk yardım diye bu diye haykırmak isterdim affet diye ağlamak isterdim |
S eni seviyorum, demiştin, ?E vet, ben de seni, ta derinden. N asıl yaşamıştık hani, İ kimiz bizi ; sen ve ben. S eni seviyorum, demiştim E vet, ben de seni, demiştin. V e bir daha bir daha sarılmıştın bana. İ liklerimde hissetmiştim sıcaklığını Y akarışlarım bitmişti seninle. O luk oluk akarken dinmişti, R esmin perde oluvermişti gözyaşlarıma.. U fukta yükselen güneşle biten M asum bir rüyadan ötesi hani nerde |
ULAŞILMAZ SANDIĞIM
Söyleme sakın, Bir gün bir yerde Seni de alıp götüren yılların yokluğu İçini acıttığı zaman Pişmanlıklarınla yaşamak Gücüne gider. Aldandığını, geç kaldığını fark ettiğinde, Bilinmeyen bir sesle İrkilirsin***8230; Artık dayanabilirliğin sınanmış, Yıllarca içinde boğulduğunu hissettiğin Deniz durulmuştur. Sadece yorgunluğun, Dizlerinin tutmayan bağları ile Sığınacak bir liman aramak da boşunadır. Çünkü küskündür, Dargındır sana Seni defalarca kucaklamaya hazır Çığlık çığlığa çağıran Ama bir kere bile dönüp bakmadığın O liman***8230; |
Öyle bir gel ki bana;
Gitmek olmasın aklında. Bir bebeğin gelişi gibi dünyaya Unut,bıraktığın ne varsa. Hiçbir şarkı anlatmasın gelişini Ve hiçbir filmde görülmesin Öyle bir gel ki bana; Anlayayım,yalnız benimsin. Kimse bilmesin bana geldiğini Dönüş yolunu kimse göstermesin Öyle bir gel ki bana;dönmek Aklının ucundan geçmesin. Tüm sevda yeminleri,sönük kalsın yanında Böyle bir sevda görülmesin. Ben yalnızlık uçurumu 'nun en kenarında Öyle bir gel ki bana;düşmek Aklımın ucundan geçmesin |
Yarım kalmış aşklarla süslü
Kefeni yırtık bir hayatı paylaştık Ölmek yanı başımızda Ölüm bir roman İnan başından sonuna hayat bir yalan Okudum Ben ne yalan özlemler gördüm Ne güzel ölmekler yaşadım Günahkar kadın kahkahalarında Biraz eksikti sevgi O kahkahalar ki baştan sona şiir Duydum Kocaman dudakları vardı yalnızlığın Bir soru buldum ürkek Gecenin gece karası yüreğine sordum -Sabah ne zaman gelecek- Cevap hep umutsuz Biliyordum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:30 . |