![]() |
Sen benim gibi açamazsın yüreğini
Rüzgar olup esemezsin gökyüzünden Sen benim gibi olamazsın birtanem biliyorum Ve gidiyorum Aşk olmazsa olmaz olsun Gün doğmazsa doğmaz olsun Kader deyip gülüp geçerim şansıma Aşığım aşık teninin kokusuna Çıkmaz bir sokakta yürüyorum biliyorum |
Seni buldum bırakmam
Seni gördüm başkasını tanımam Hayat bir oyun Bense bir oyuncak Oynamaktan bıktım usandım Mutluluk bizim olacak Aşkımız bitmesin Bize göz değmesin Seni kimse sevmesin Ölürüm o zaman ölürüm Yar dedim aşkına yandım Can dedim canımdan ayırmadım Gidersen ölürüm canım Ne olur gitme |
Onca yıldan sonra yine şanssızım
Onca aşktan sonra yine yalnızım Son aşkımdın sen bal gözlüm Ömrümü sana adadım Yıllar geçse de üzerinden Bu aşk silinmez yüreğimden Sevgimi atsam içime Durmaz taşar gözlerimden Onca acıdan sonra seni bulmuşum yanımda Sende gittin uzaklara korktuğum geldi başıma Son aşkımdın sen bal gözlüm Ömrümü sana adadım |
Gözler yalan söylemez
Aşk yağmuru hiç dinmez Zorlasan da hep kaçsan da Ağlasan da kahrolsan da Bitmez aşk oyunu bitmez Bir ömür geçti sonunda Yalan aşkların yolunda Hiç aşkım olmadı gönlüm huzur bulmadı Yalnızım hala yalnızım senden sonra (ay) Bana dön bana dön bana dön bana dön Beni terk etme Beni bul beni sev beni gör benden vazgeçme |
Seneler önce rastladım sana
Hayatımda senle ilk defa Aşık oldum uçarcasına Bana söz verdin o akşamın sonunda Sana inandım bir dua gibi Sana bağlandım bir çocuk gibi Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın Bana geri ver ıslanmamış gülen gözlerimi Bana geri ver kararmamış güzel günlerimi Bana geri ver tükenmemiş büyük sevgimi Bana geri ver her şeyi geri ver Uçurumlarda bir dal gibiyim Sokaklarda yalnız biriyim Nasıl aldandım yalan sözlerine Sen beni benle tek bıraktın |
cok gormeyin ne olur
bırakın seviyorum(2) dunyalar sizin olsun ben onu seviyorum(2)&istiyorum razıyım aglatsa da naz edip yalvartsa da dertten derde atsa da ben onu seviyorum ben onu seviyorum ben onu seviyorum ben onu ozluyorum bu ilk tatdıgım asktı butun omrum boyunca(2) belki o da seviyor beni kendi huyunca razıyım aglatsa da..... |
An be an korkular
Gün be gün kaygılar Ne olursun sus Ne zamandır bir çözüm yok Aşkımız sus pus Eski senden hiç eser yok Geceler kâbus Bitiyorsa bitmeliyse, niye zorlarsın Biri burdan gitmeliyse, bu sen olmazsın Acısıyla tatlısıyla yaşanan kalsın Birgün gelir hatırlayıp, yanar ağlarsın |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
ELLERİNE SAĞLIK |
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:13 . |