![]() |
Ey yar düş kirpiklerimden
Düş gönlümün derinliklerinden Uzaklara dalar oldum sensiz Bakarken ağlar oldum Yüreğimi taşlara vurdum her gidişinde Tertemiz hayat defterimden Anlatamadığım sözcüklerimden Düş ey yar düş***8230; Herkes unutmak kolay dedi Unutursun zamanla alışırsın dendi Bilmezlerdi ben uçurumlardayım Bilmezlerdi ben yangınlardaydım Yüreğimde kor bir ateş alevlendi Alevlendikçe özlem besledi ey yar düş yüreğimden Yoksa yakacak bu yüreği ateş silemediğim gözlerimden Bu fermansız yüreğimden Düş ey yar düş***8230; Amansız acılara tutundum zalim kadere sitemkar oldum Kimse bilemezdi acılarımı Bilemezlerdi sancılarımı Tutamazlardı göz yaşlarımı Anlatamazdım kimselere kadere sordum hep neden ben diye Hayallerim ağladı zamanla içimde Yıldızları bağladığım bu yürekten acılar beslediğim yaralı gönlümden Düş ey yar düş***8230; Yar dedim yazdım bu yüreğe Kapattım kapıları kendi üstüme bir ışık bekledim senden Ağladım gecelerce içimden Damla damla kan akıttım kalbimden İçin için sızladım ben Kendi halime ağladım Yüreğimi azar azar dağladım Tutunamadığım sevginden Yüreğimdeki alevlerden Seni anlatan her şeyden Düş ey yar düş***8230; Unuturum desem de sakın inanma Gözlerin bir ömür,sakın sen ağlama Ömrümce içimden silinmez adın Bir sızı var içimde senden bana yakın Artık suskunum tükendi sana sabrım yere bakan gözlerimden mazi dolu bu kaderimden tüketemediğim hasretimden tertemiz hayallerimden Düş ey yar düş***8230; |
Gençlik hırkasını,daha giyemeden,
Takıldı çileye, söküldü gitti. En kıymetli cevher hem de haybeden, Dereye tepeye döküldü gitti. Dildaşım dediğim dilimi yaktı. Merhaba dediğim elimi yaktı Bahçemi açtığım gülümü yaktı Ardına bakmadan,çekildi gitti |
Her sabah bahçeme gelip penceremin kenarında nasılda mutlu ötersin serçe kuşu
Bilmem ki aşk şarkılarımı fısıldarsın kulağıma Bilir misinki ne acılıdır yüreğim aşktan yana Git serçe kuşu ötelere git , uzaklara uç Selam götür birisine benden O hala gecelerde yaşıyor de , yarım kalmış gecelerde Adı konulmamış sevdalarda aklı Üstü örtülmemiş hatıraların , hep aklında saklı Bir yara var ki iflah olmaz yüreğinde Fısıldayarak de serçe kuşu fısıldayarak de Uç serçe kuşu ötelere uç , uzaklara git Beni de al kanatlarına Öyle bir aleme götür ki beni Yaşanmamış sevdalarla tanışayım Doğmamış acıları olsun Tadılmamış ayrılıkları Terk edilmemiş seven kalpler olsun Yarım kalmamış aşklar Yanmamış yürekler olsun Haydi serçe kuşu uç artık Beni de al kanatlarına Ayrılıksız diyarlara götür beni Bilinmeyen yerlere götür beni....... Birisine götür beni......... |
Buraları soğuk olur dört mevsim
Ayaz vurur insanın yüreğine Sen geldinya kahve gözlüm Dört mevsim bana yaz geliyor. Bir gül büyütemedim gönül bahçemde Hep karlar yağdı üzerine Sen geldinya kahve gözlüm Bir kardelen çiçeği yetişiyor yüreğimde. N'soğuk istiyorum,n'ede dikenli bir gül Bende yaşamak istiyorum artık neşeli ve hür Sen geldin ya kahve gözlüm Bekliyorum! Bir kardelen çiçeği edasıyla, basını kaldır ve bana bir gül! |
Vakit gecenin bir yarısı
Ve hayata ter****lmiş Yapayalnız ben... Sadece yaşama arzusu Kavga dövüş Sevgi nedir bilmeden... Akıyordu Gözlerindeki yaş Hayata bakan pencereden... Elveda diyordu Ve o son bakış Meçhule giderken |
Tansık yatıyordu matlada. rüyâsında, tamunun kuzgunî örümceği askıntıydı kanına sessizlik denen şey oldu gözlerini açınca.
Çoğalırdı harfler avarenin bengil kolonisinde çalpaların sesi duyulurdu geç -ti-vakit çaltılı izleklerimde ay ışığı, yarısı gecenin istilacı ve göçebeydi de, virâne avuntusuna sığındım çağıran sessizliğin. imgenin cenderesi dilim kıldan ince dilemma şizofren düz bir ünlü geçerdi de güle güle usumdan sensizim sensizlikte yalnızlığı içbükey seçen Soyunup, soğuk sudan, sıcak suya girmeyen anlam elini versen evreni alır büsbütün şiir el arı içindiyse yazmak ha bir düşman gayreti Öyleyse vah şiirim ölümü gör öp elimi Gör ki bu şiirin aklından da bir kadın geçiyor. |
Gitmek,senden ayri uzak olan her yere.
Ardına bakmadan,asmak acı mavi denizleri. Sana tutsak bu yüregi,sökmek yerinden acıtmadan. Yitmek gözlerinden,agır agır mum misali. Silmek,tüm hatıralari tek bir kalemde. Sevmek yeniden korkusuzca,asıl şimdi zor olan |
Dün gece rüyamda seni gördüm
Saclarina yildizlardan tac ördüm Eger nasip olurda yeterse ömrüm Elbet seni yine görürüm Sen kalbimin derinliklerindesin Seviyorum sen benim icin cok degerlisin Sensizlik zor cok zor sensiz olmak Sen günesim sen canim sen herseyimsin Sana olan askim dünyadan büyük Sen yanimda olmayinca sanki günes bile daha sönük Sakin beni birakip gitme Ne olur askim beni sensizlige itme Eger beni birakirsan bu kalp buna dayanmaz Bu kalp seni sevdi bir kere baskasini almaz Son bir sey daha askim Bu dizeler askimizin kaniti olsun Dilerim Allahtan hayatin mutlulukla dolsun |
Görünce bilinmezlerde kaybolurum
Derin bir uçurum sanki gözlerin Her bakışta yeniden vurulurum Karanlık bir ölüm sanki gözlerin. Gözlerim gözlerine vurgun Yüreğim çoktandır esarette Bedenim yangınlara mahkum Yüreğimi gömdüm gözlerine |
Bu sevdadan çıkış yokmuş
Bunu şimdi anlıyorum Meğer ne çok sevmişim seni Hasretinden yanıyorum Beyhude oldum,yalnızım şimdi Anladım çarem kalmadı senden başka Ne insanlar sevdim, ne ateşlerde yandım Anladım bütün yollar sana çıkmakta Al yüreğim de senin olsun Zaten çoktandır küskün bana Bir canım vardı oda Hakka ait İnan aklımda firar eder yakında |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:20 . |