![]() |
Dün gece seni rüyamda gördüm
Gözlerinde yaş kalbinde hüzün Hatırladım dedin ki zaman kıymetli Sonuna geldi verdiğin kum saati Al götür beni bu diyardan Sensiz olmam sensiz olmam Dün gece seni onunla gördüm Gözlerimde yaş aklımda yüzün Hatırladım dedin ki zaman kıymetli Sonuna geldi verdiğin kum saati Al götür beni bu diyardan Sensiz olmam sensiz olmam |
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
unut dedim kendime istemekle olmazmis, karismadim gitmene meger sana ne kolaymis (2x)
yuzum gözum suzuldu tenim ates kesildi soguturum avurutum yuregimin acisini yok yapamiyorum adapte olamiyorum aklim ayni yerde söyle bi basimi alipta gidemiyorum bende o yurek nerde yok yok olamiyorum asik olamiyorum ben bu yalanci alemde kayboldum sayende (2x) unut dedim kendime istemekle olmazmis, karismadim gitmene meger sana ne kolaymis yuzum gözum suzuldu tenim ates kesildi soguturum avurutum yuregimin acisini yok yapamiyorum adapte olamiyorum aklim ayni yerde söyle bi basimi alipta gidemiyorum bende o yurek nerde yok yok olamiyorum asik olamiyorum ben bu yalanci alemde kayboldum sayende (2x) yok yapamiyorum |
Al***305;nt***305;:
|
Benim yaprağımda benim dalımda
Bülbül yaptım seni güllere yazdım Hep benim elimde benim dilimde Mızrap yaptım seni tellere yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Hep kollarım da ol her an yanımda (*2) Bir şiirsin artık hep dudağımda (*2) Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimidden seni yollara yazdım Unutup kalbinden silersin diye Sevdiğime pişman edersin diye Belki bırakıpda gidersin diye Ben şimdiden seni yollara yazdım Damarımdasın sen her an kanımda Hep kollarım da ol her an yanımda Bir şiir sin artık hep dudağımda Şarkı yaptım seni dillere yazdım Ben şimdiden seni Yollara yazdım |
Al***305;nt***305;:
|
Kim Bilir Kaçıncı Arayışım Bu
Benden Kaçan Mutluluğumu Nerede belli deil kim bilir kacıncı arayışım bu kaybettim her buldugumu kader bana dost degil Ağla Ağla Halime Gülme Kapat Gözlerini Görme Tek Birşey Söyleme (2) Yokmuu Bir Soru Sormayan Yarını Olmayan Güneşi Doğmayan Bir Yolun Yolcusuyum Ağla Ağla Halime Gülme Kapat Gözlerini Görme Tek Birşey Söyleme (2) Sanki Bir Yangın içimde Külleri Savrulan yakılan yıkılan dünyamda artık bir yer yok sana... Ağla Ağla Halime Gülme Kapat Gözlerini Görme Tek Birşey Söyleme (2) |
Al***305;nt***305;:
:D :D :D kendi kendinemi tşk ediyorsun |
bu gönül bir cok, bir cok kisi tanidi
sadece sende buldu aski görmüyor gözlerim senden baska hic kimseyi ölümüne tutacagim ask yeminimi bu günes dogmaktan batmaktan vazgecse sevmekten vazgecmez yüregim seni bu yüregim baskasina ilelebet kilitli ölümüne tutacagim ask yeminimi asigim sana, gönlümün yangini silemez kimse kalbimden adini kaybetti yüregim gözlerinde kendini ölümüne tutacagim ask yeminimi bu günes dogmaktan batmaktan vazgecse sevmekten vazgecmez yüregim seni bu kalbim baskasina ilelebet kilitli ölümüne tutacagim ask yeminimi |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:15 . |