![]() |
Hersey askina
Uçan kuşların kanadındadır diye seyrederken gökyüzünü, Dalıp gitmişim özlediğim hayaline tutamamışım, uzanmışımda, Gezdiğimiz yerlerdedir gönül izlerin diye, dolaşırken parkları, Düşüp kalmışım, hala aşkının sarhoşuyken duramadım ayakta. Sanki uyurken ellerin yine yüzümde,yine yanımda bir sevda, Bil ki uyurken yine sevdana dualarım, yine mutluluğuna, Her şey aşkına,iyi ol diye, benimle ya da bensiz hayatında, Resimlerine bir buse kondurdum, yine her gece uyuyamadığımda. Sende hayat gibi vefasız olmayasın,hasret kalmayasın dünyada, Unutsan da beni ateşin yüreğimde, düşünme ölmem yaktığında, O mum ışığının ardındaki güzel gözlüsün, hala hatırımda, Hala benim için saklanan en değerli varlıktır güneşin,sen olmasan da yanımda. |
Dostlar kalır,hatırları beyhude,
Kendileri şimdi kimbilir nerelerde, Gece çöktüğünde,istanbul mahşer yeri Göz gözü görmez,sesler duyulmaz Gençliğimiz ilkbahar seli, Dostlar gider kalır hatıraları biçare.. |
Unutmadım, unutamadım seni,o öldüren sevgini,
Vazgeçmedim senden umudu kesmedim gözlerinden, Bekledim doğan güneşle, belki o getirir diye seni, Karanlıkta yıldızlara sordum, yoksa onlar mı getirirdi sevdiğimi. Durmadım,yılmadım kalbimden, kalbine duyurana kadar sevgimi, Bitiremedim, nefret etsem bile bu yok eden özlemi, Canımı yoluna verdim, yıkılmamak için savaştım, ah bir görsen beni, Ben seni sevdim, ben sana kaldım, yeter artık çağır şu yüreğimi. Elimden gelen sadece büyük bir haykırış, Umutsuz belki, bir ihtimal bile olmasa da bu yakarış, Neden bir tanem, neden, gelsen şimdi biter her acı yine kalplerde barış, Sevgiye senin ki, hadi bir kalp bağışla bana, sanadır bu yalvarış. Görmüyor musun bitiyorum sensiz, eriyorum bir mum gibi, Hadi ateş ol tekrar yak beni, hatırla hor görme geçen günleri, Boş kalmasın anılar kalmasın yaşanmışlığıyla, koparma içimden, Bitsin bu ayrılık, ellerimi tut yine sen değil misin ki yaşamımın tek sebebi. Koş tekrar benimle aynı hayallere, sımsıkı tut bırakma benim gibi, Ben seni tutarken kaybetmemek için, yakala hadi attım sana kalbimi, Gördün mü ışığı geleceği gösteriyor şimdi, ayrılmayan ikimizi, bitmeyecek sevgimizi, En güzel duyguların başladığı, senin bana gelen en saf halini. Anladın mı seni seven bir kalp var yeryüzünde, seni arayan, Buldun mu şimdi aradığını, yalnızlığın hain kollarında, Verdin mi kararını, uyandıracak mısın beni bu kötü rüyadan, Açacak mısın kollarını, yeniden ısıtacak mısın benimle varlığımı, yine her an. |
Gidene dur demeye gücün yetmez bazen
Giden gidecektir zaten Bazen sevmekten korkarsın Tutamazsın kendini aşık olursun Sevene sevme diyemezsin Seven sever zaten İçin sızlar her ölümden sonra Ölene ölme diyemezsin Ölen ölür zaten Dönüp arkana bakarsın Bıraktıklarını hatırlarsın Zamana dur diyemezsin Zaman geçer devir döner hayat biter zaten |
hazan gülüyüm
tut kokla onları sessiz sessiz bir tutam ateş bırak içime gözlerime bak bir gecenin masumluğunda bakışların değsin yerli yersiz bir tutam nur bırak kalbime yaklaştır saçlarını buseler koyayım dudaklarına bir demek aşk sunarken gizlice gökyüzünde uçsun istiyorum istiyorum uçsun uçurtmalar yıldızlara değene dek uyandığımda bulmak istiyorum saat kaç olursa olsun her gece bir tutam sevgi bırak bir tutam anı bırak istiyorum gizlice H.İHSAN SÖNMEZ |
Yildizlar ve Sen
Öyle insanlar tanıdım, her biri gökte bir yıldız gibi parlıyordu. Oysa ben seni güneşim seçtim Ve bir güneş için milyonlarca yıkdızdan VAZGEÇTİM Hayata niye geldim diye düşünmeye başlamıştım. Seninle tanışınca anladım sen aşktın sen hayattın. seni seviyorum AŞKIM |
Al***305;nt***305;:
cok guzel sahmerdan valla saiir dogmalıymıssın sen;) ruhuna saglık!! |
Al***305;nt***305;:
|
TUTUŞUR
Dalıp anıversem güzel ismini Dudaklarım yanar, dilim tutuşur Tenhadan gizlice çeksem resmini Makine zayolur, film tutuşur Sarmalara niyet etsem de ilkin Hududumu bildim nefsim pürtemkin Okşamaya cüret etmek ne mümkün Saçını düşünsem elim tutuşur Ellerinden çıkmış birkaç satırsa Üzülmem fermanın beni bitirse Rüzgarlar kokunu sürüp getirse Billahi mezarda ölüm tutuşur. |
Gidiyorum diyorsun uzaklara
Onca şeyi arkanda bırakıp Yaşananları hiçe sayıp Beni bir başıma yanlız bırakıp gidiyorsun uzaklara Ne yapayım şimdi sensiz ben kime sarılıp ağlayayım kime derdimi yanayım kimin gözlerine dalayım kimin bakışlarına aldanayım kimin yanaklarını okşayayım git ey zalim Zaten hiç yoktun yanımda varsın eller kokunu duysun varsın eller bakışlarında uyusun yalancı dünyada aldandım Yoluna gençliğimi harcadım Onca emeği arkanda bırakıp gidiyorum diyebiliyorsun bir anda git ey zalim gençliğim yoluna feda olsun Bunca zamanım heba olsun acımıyorum geçen zamana sensizliğe acıyorum varsın eller yakınında olsun Uzaklardan bir selamın yeterde artar artık bana Zaten yandım yıkıldım Umrumda değil artık dünya dönsen bile söylemesin kimseler yanlızlığımla paylaştığımı bilmesin gönlümdeki zalim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:11 . |