![]() |
Al***305;nt***305;:
|
bana kara diyen dilber
gözlerin kara değil mi yüzünü sevdiren gelin kaşların kara değil mi Beni Kara Diye Yerme, Mevlam Yaratmış Hor Görme, Ala Göze Siyah Sürme, Çekilir Kara Değil Mi? inten yemenden çekilir iner bağdat a dökülür türlü tamah ekilir biber de kara değil mi illerde konuk göçerler, lale sümbülü biçerler, Ağalar Beyler İçerler, Kahve De Kara Değil Mi? Karac'oğlan Der inşallah görenler desin maşallah, Kara Donlu Beytullah, Örtüsü Kara Değil Mi? |
ellerine sağlık teşekurker
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Al***305;nt***305;:
|
Bana hüzün yapma bu gece gelemem
Bu gece bu kent Benden tenha çekemem çekemem Dumanlarım boğuyor ruhumun odalarını Uyumak istiyorum bırak soruları İçmişim uçuan kuşlarım ölü düşlerim sarhoş Gözlerim düşüncelerimden efkarlı Avut beni büyüt beni Yalanlarla uyut beni Sakinleştir kurut beni Gayrı yok say Unut beni unut beni Yüreğim geniş yollarım dar Bana biraz yalan söyle Bu gece ihtiyacım var Dumanlarım boğuyor ruhumun odalarını Uyumak istiyorum bırak soruları İçmişim uçan kuşlarım ölü düşlerim sarhoş Gözlerim düşüncelerimden efkarlı Avut beni büyüt beni Yalanlarla uyut beni Sakinleştir kurut beni Gayrı yok say Unut beni unut beni |
Salınıp seyran yerine çıkan dilber kiminsin sen
Siyah zülfün gül yüzüne döken dilber kiminsin sen Gel gidelim gülistana bakalım bağa bostana Bize mestane mestane bakan dilber kiminsin sen Baktım gözüne kaşına benzettim huma kuşuna Bizi hicran ataşına yakan dilber kiminsin sen Senin medhin eder diller payine yüz sürer kullar Yanağın üstüne güller sokan dilber kiminsin sen Karacoğlan der varalım önünde divan duralım İzin verirse soralım civan dilber kiminsin sen Kimsin sen kiminsin sen? Gel gidelim gülistana bakalım bağa bostana Bize mestane mestane bakan dilber kiminsin sen Gel gidelim gülistana bakalım bağa bostana Bize mestane mestane bakan dilber kiminsin sen Kimsin sen kiminsin sen? Kimsin sen benimsin sen |
Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce,
Güzel yüzün,yanakların ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır. Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter. Sen üzülme,gülüm... Gece gökyüzünden bir damla yaş düşünce, Bahar gelir tüm çiçekler ıslanır. Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce, Hüzün keder yüreğime yaslanır... Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter... Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter... Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim Sen Ağlama! Bir damla gözyaşın yeter... Sen üzülme gülüm, Gamzende güllerin biter... Yollarıma taş koysalar, döneceğim Gözlerinden yaşlarını sileceğim |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 10:03 . |