![]() |
Kalinca sebepsiz bir basima
Hatiralar beynimde dans ediyor Gunahlarim dizilip bir bir karsima Sanki birer birer intikam aliyor Yuregimden zincire vurulmusum Anilar her bir halkayi bagliyor Ben duyhularimin esiri olmusum Hatalar yalan duygularla basliyor Sende benim hatalarimdan birisin Sen en buyuk gunahlarin bedelisin Senin icin harcanan zamana yazik Sen en guzel duygularin katilisin Istemem seni Ne sevgini ne kendini Istemem ben bu hayati Sozum ona pembe rengini. |
Sen allahin bir lutfusun
Gözlerimin nurusun Seni gören sifa bulur Gelde gönlüm sifa bulsun Seni seven aski bulur Gelde gönlüm aska doysun Biliyorum yüregin beni ister O zaman bu biçare niye bekler (Geliverde gül yüzünü göster) Burada bir garip seni bekler Gel sevindir su garibi Gelde üzme bu garibi |
Sabahlar uzak bu sevda tuzak bana
Çok zaman geçti sabrım yok yarınlara Kaçıncı hasret,kaçıncı yalnızlığım Sigaramın ucunda Şimdi yanımda yanımda olcaktın Bıraktın beni sevda yokuşlarında Kuşlar uçurdum akşamdan sabahlara Sigaramın ucunda yanar hasretin Vurur can evimden ellerime kelepçeler vurur Gel vefasız,gel vicdansız Çağırmazdım acil olmasa, Gel insafsız,ah kitapsız Yanıyorum arzularınla |
Zehra
Bir gün gelirde benim olursan Ay isigin göz nurun olurum Sana ben derdimi anlatamam Askinla vurdun beni Bu gönül ister seni Alevler yanar o gözlerinde gündüzüm karisir hem gecemde Alevden gül olsan ellerimde Saklarim kalbimde seni askimdan dönmem geri Zehra Zehra Zehra Zehra Zehra Zehra Öyle bir sevda ki sorusorma O gözlerin esiri oldum Zehra Tak etti canima hasretim sana iciyorum yine bu gece zehra |
Aahh..
Seni ben nelerin olsun diye mi sevdim? O şarkıyı söyletme söyletme bana ne olur.. Aahh.. Nereden sevdim nereden o zalimi, O şarkıyı da söyletme söyletme bana ne olur.. Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Ona buna bakma seninleyken, Niyetini bozma benimleyken, Kıymetimi bil yanımdayken, Bak çok kızarım sonra küserim.. Bak çok kızarım sonra giderim... |
Dinlemem dinlemem gücüme gidiyor dinlemem
Anlamam anlamam yüreğim acıyor anlamam Dört yanımı sarmışken ihanet Yüreğimdeki çocuk sana emanet Bir sen varsın gözümde sazımda Bırakma beni bu kurtlar sofrasında Dinlemem anla, duramam anla, gençliğim yorgun Dinlemem anla, duramam anla, yüreğim dargın Susamam susamam başımda efkar susamam Duramam duramam sazımda fırtınalar duramam Küskünlüğüm dostan; ele değil Yorgunluğum dilden; saza değil Seninle geleceği düşünürken Bırakma beni bu kurtlar sofrasında |
_FıSTıKCıSaHaP_
Ala gözlerini sevdiğim dilber Çay edip aleme bildirme beni Açıp ak gerdanın durma karşımda Ecelimden evvel öldürme beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Gece gündüz çok ağladım gülmedim Aradım derdime derman bulmadım Bunca yıldır bir minnete gelmedim Kerem eyle mahsun gönderme beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Dolandım dağları bu yere düştüm Yar senin derdinden odlara düştüm Çaresi bulunmaz dertlere düştüm Yeter alev alev yandırma beni Ala gözlerini sevdiğim dilber Şay edip aleme bildirme beni Açıp ak gerdanın durma karşımda Ecelimden evvel öldürme beni Ecelimden evvel öldürme beni |
Al***305;nt***305;:
|
Beni ben olduğun
Torunun olduğum için Hiçbir şey beklemeden Hep sevdin sen anneanne Sen olmasaydın Sevgin olmasaydı Büyüyemezdim anneanne O gül yüzün ve gülüşün Hep benimle olsun anneanne Her şeyden çok ihtiyacım var sevgine Bunu bil anneanne Beni ben olduğum Torunun olduğum için Hiçbir şey beklemeden Hep sevdin sen anneanne Seni üzdüysem lütfen affet beni Çünkü ödeyemem hakkını geri O gül yüzün ve gülüşün Hep benimle olsun anneanne Her şeyden çok ihtiyacım var sevgine Bunu bil anneanne |
Al***305;nt***305;:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:19 . |