![]() |
Peri
Sen masal perisisin.... Uzaktan sevmeye mahkum oldugum Asla ulaşamıacağım serapsın sen Sen bir düşsün uyandığımda kaybolan Ve sadece rüyalarımda benim Ben bilirim.... Sana asla dokunamam Gökteki yıldızlar kadar uzak yüreğim kadar derinsin bana Tutsam tutamam elleri ni Öpsem öpemem seni Gayet iyi bilirimki ben sokak serserisi sense bir PERİ |
Pişman Olursun
Kapılma asla yalancı sözüne, Bir gün olur pişman olursun. Gerçekten sevince dönersin özüne, O günlere ağlar pişman olursun. O sözlerin,sırların yalancı olur, Hepside bir bir mazide kalır, Yıllar saçından aklar alır, Aynalara bakınca pişman olursun. Nağmeler anlatır mazinin hasretini, Çekersin dünyadan artık elini, Bir gün ararsın kaybolan gençliğini, Gözlerinde yaşlarla pişman olursun. Şaraba benzer geçen yıllar, Dengeni bozar bütün kullar, Acıyla geçerken günler Ölüme yaklaştıkça pişman olursun. Rafet şimdi gençliğine hasretken, Mutluluk olurmu hergün içereken, Çocuklara bakıp hergün ağlarken, Birazdan yıkılırsa pişman olursun. |
Pul Olur Vefa
Hasret yüreğimi kavurduğunda Sevdamın narında kül olur vefa Acılar kalbimi yoğurduğunda Ancak bir nameye pul olur vefa Bir ömür gönlümde taşıdım seni Kahırlanıp durdum öldürdün beni Sevgiler koşullu anladım yeni Sadece dillerde kal olur vefa |
Şaşkınım
Sana baktığım an gerçeklerden uzaklaşmama, Tenine dokunduğum an benliğimde kaybolmama, Her gülüşünde biraz daha yok olmama, Yaralı kalbime seni koymaya çalışmama, Şaşkınım! Şaşkınım elbet umutlarımın içimde yeşermesine, Yıllardan sonra seni bir türlü tanıyamayışıma, Gözlerimin kör kulaklarımın duymayışına, Şaşkınım hiç hak etmediğin halde, Sana bir şiir yazışıma... |
Şimdi Yoksun
Bu yazdıklarım Amerika'da meydana gelmiş gerçek bir olaydan alınmadır. Bu şiiri yazan bayan sevginin değerini çok genç anlamıştır.Şiir çok uzun olduğu için sadece can alıcı yerlerini yazıyorum.Hiç birimizin sevmede geç kalıp üzülmemesi dileğiyle. Günlerce peşimden koştun,benden güleryüz bekledin, Ben sana hep kızdım,tersledim,sen yılmadın. Her sabah evimin önündeki ağaca çıkıp cama vurarak beni uyandırdın, İlgilenmedim,bağırdım,yüzümü çevirdim,hiç vazgeçmedin. ................ .................. Arkadaşlarımla onlarca teklif yollandın,bana ilanı aşk ettin Güldüm,rezil ettim,alay etim, hep gülümsedin. Zorla çıktım seninle, sen hep bana seni seviyorum dedin. Sen sinemaya gidelim dedin,ben partiyi istedim, Sen beni kırmamak için partiye geldin. Beni bırakman için en çok sevdiğin arabanın koltuğuna pasta döktüm, Sen bana : Seni seviyorum dedin. ................. Birgün elinde bir zarfla geldin, askere alıyorlar, bir şey söyleyecek misin bana dedin, Ben sana: güle güle dedim. ................. Bir gün eve postacı zarf getirdi,üstündesenin adına geldiği yazıyordu, Açtım baktım, içinde künyen vardı yanmış birtakım kağıtlar ve resmim vardı Arkasına baktım: Seni seviyorum diyordu. O anda bir şey boğazıma düğümlendi, gözlerim dolu doluydu, Sana söyleyecek şeylerim varmış benim, Hani giderken sana bir şeyler söyleyecektim de vazgeçmiştim ya, Seni çok ama çok seviyorum. Lütfen bırakma beni |
Rabbim Allah
İnse başıma bin yumruk Rabbim Allah diyeceğim Aksa kanım oluk oluk Rabbim Allah diyeceğim Yusuf gibi düşsem suya Atsalar beni kuyuya Nice şeref duya duya Rabbim Allah diyeceğim Elekten süzseler beni Taş ile ezseler beni Haykırıp gönülden yine Rabbim Allah diyeceğim Sürseler yaban ellere Atsalar zindan evine Haykırıp gönülden yine Rabbim Allah diyeceğim Baş koymuşum ben bu yola Ölüm bana düğün ola Hem başında hem sonunda Rabbim Allah diyeceğim Ecel gelince öleceğim Ben kabire gireceğim Melekler sual sorunca Rabbim Allah diyeceğim |
Romantik
İçtenlikle yazıyorum Adresi mechul mektuplara Başka pencereler Hiç beklemediğim zamanı bekliyorum Sürprizin için Uzadıkça uzuyor Uzadıkça sabırsızlanıyorum Gün geçtikçe daha güzel oluyorsun eminim Geçmişimden parçalanıyorum Yere düşüyor yavaşça Ve sen hepsini süpürüp atıyorsun Adını bilmediğim o kitaba Sayfalarla dolu Ve iki farklı ağaca kazılı ismimiz Yer altından gizlice elele tutuşuoruz Yalnızca hangi ağaçtasın bilmiyorum Romantikçe.. |
Rüzgar Esecek
Bir gün uzaklardan bir rüzgar esecek Sessizce sana benden bir haber verecek Sana uzaklardan sevgi getirdim diyecek İçin de biraz hüzün birazda özlem var diyecek Yüreğin de ki sevgiyi tohum olarak eken Aşkı ve tutkusuyla büyütüp gül haline getiren Solmasın diye de her gün gözyaşı ile besleyen, Bir adamının haberini getirdim diyecek Seni özlemekten vazgeçmeyeceğini Ömrünün sonuna dek seni bekleyeceğini Seni beklerken hep dua edeceğini Dile getiren bir adamın haberini getirdim diyecek Sende yolla istersen o rüzgarla haberini Dile getir sen de beni sevdiğini Hasretle geçmesini beklediğin günleri Bensiz geçen ızdırap dolu çileleri Kavuşmamız yakındır de Bende döneceğim büyük sevgimle'de Yüreğimize ektiğimiz güller tekrar yeşerdiğin de Yalnızca senin için döneceğim de |
Uçurum
uçurum hayatlar... olmak istemediğim bir dünya ve sen ayağımın altındaki taş parçaları yok olan ben yok eden sen nefes darlığı uğultu ve gürültü ölüm... uzak ama bir o kadar yakın hele ki uçurumun kenarındaysan bilmiyorum sonsuzluk gibi bir şey komik.. |
Uğruna Bir Deliydim
Biliyorum aşkta gurur olmaz Birini ya çok seversin,ya da hiç Biliyorum aşkta akıl olmaz Birini ya gönülden seversin yada hiç Ya ben seni nasıl sevdim? Gururla mı sence? Yoksa delice mi? Madem ki aşkta akıl olmaz. Sen unutmuşsun göz bebeğim Ben seni gördüğüm gün uğruna bir deliydim... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:57 . |