![]() |
Baba
Yıllardır özlemle bekledim beni sevmeni sana benzemek sana ait bir şeylere dokunmak senin kokunu duymak varlığını hissetmek benim için bir ibadetti sanki kimseye benzemezdi kapı çalışın anlardım senin geldiğini koşarak atılırdım boynuna sende severdin beni ama pek belli etmezdin. Soğuk mesafelerin gelirdi sıcak sevgi dolu kollarından önce hep kursağımda kalmıştır sana söyleceğim sözlerim sevgimi bile anlatmayı bırak göstermeye korkardım ama yine de vazgeçmezdim seni sevmekten önce büyüdüm artık soğuk mesafeler kalkmıştı ortadan arkadaş oluverdik seninle derdime ortak yoluma yoldaş oldun. Bıkmadan usanmadan sevdim seni sevgin karşılıklıydı elbet ama hiç belli etmiyordun. Sen içinde bense hevesim kursağında kalmış bitap bir biçimde yinede pişman olmadım seni sevmekten sana söylemediğim çok şey var be BABA mesela seni ne kadar çok sevdiğimi sensizlikten korktuğumu yokluğuna dayanamayacağıma ben seni çok seviyorum be BABA. |
Bağışlar mısın?
Söyle bağışlar mi beni yüce yüreğin tüm şiirlerimin başına yeminki.. ben senin gözünün bebeğinde hüzün değil sadece sevincin olmayı dilerim... |
I
Kaç bahar kaldı anne Dizinde uyunacak Kaç şafak kaldı anne Sesinle uyanacak Kaç hafta kaldı anne Doya doya saracak Kaç bahar kaldı anne Seninle yaşanacak. II Bir ömür yetmez anne Bin ömür ayrılmasak Bin ömür yetmez anne Asırlarca kopmasak. Kollarında koynunda Uyumaya doyamam Sımsıcak öpüşüne Doymadım hiç doyamam. Ben sensiz sen de bensiz Yapamayız yaşamak Ne sütünü ne kokunu Kainatta bulamam. |
Kader Utansın
Sevdanı unutmak kolay mı? Yaşananlarıbir anda silmek kolay mı? Gerçekleri görmek zorundayız Birbirimizi unutmalıyız Gördüm o güzel gözlerini Bağlandım sana tüm sevdamı Ama kader utansın Bizi birleştirmeyen. |
Kalbimdedir Senin Yerin
Kaderde varmış ayrılık, ne gelir elimden artık. Bir ömür geçecek derken, çok kısa sürdü,ne yazık. Hiç üzülme sen meleğim, ben,seni hep seveceğim. Yüzünü görmesem bile, yâd edip,özleyeceğim. Gözünde yaşlar olmasın, yüzün gülsün sevdiceğim. Yeter ki sen mutlu ol, budur inan son dileğim. Artık benim tek tesellim, bende kalan şu son resmin. Yıllar geçse de sevgilim, kâlbimdedir senin yerin. |
Kalbinin Hapsinde
Nasıl ah çektiğimi duyar mısın İçimden geliyor,icim yanıyor Kalbim acıyor, bunu anlar mısın Özlemin yakıyor, sevdan yakıyor Bulutum ol, yağmur ol, ıslat beni Aşkınla yanan ateşimi söndür SALMA, kalbinin hapsinde tut beni Sen ölürsen bir gün, beni de oldür. |
Kalbimi Sevmiyorum
Dost seçmesini bilmiyor diye, Dosta ihtiyacım olduğunu bilmiyor diye! Kalbimi sevmiyorum. Mutlu olmasını bilmiyor diye, Mutluluk verecek insanı yanlış seçiyor diye! Kalbimi sevmiyorum. Ağlamasını bilmiyor diye, Ağlamaya değecek gerçekleri göremiyor diye! Kalbimi sevmiyorum. Maskeleri bilmiyor diye, Kimde maske var,kimde yok anlamıyor diye! Kalbimi sevmiyorum. Karanlıktan korkuyor diye, Karanlıktan geldiğini bilmiyor diye! Kalbimi sevmiyorum. Denizi sevmiyor diye, Denizin özgürlük,özgürlüğün ben olduğunu Hayallerim olduğunu,sevdalarım... Kalbimi sevmiyorum. Çok bencil diye, Duygularımı benimle paylaşmıyor diye! |
Kulun Oldum
Cahil idim, bilge oldum Güneşine gölge oldum Sorma, hırçın dalga oldum Özlerini göreli, yar Bir göl idim, umman oldum Aşıklara ferman oldum Sorma, gayri duman oldum Gözlerini göreli, yar Engin idim, mecnun oldum Dillerine meftun oldum Sorma, bil ki kulun oldum Yüzlerini göreli, yar. |
Küslük
Dağlar niye dumanlı? Neden dorukları karlı? Yollar geçit vermiyor. Güller niye dikenli? Ellerim kanıyor. Dostlar niye vefasız? Yüreğim yanıyor. Aşk niye cefalı? Sevgiler niye karşılıksız? İçim kabarıyor, ürperiyorum. Caydım bu yolculuktan, iniyorum trenden, son trene bineceğim. Gidiyorum. Sonsuzluğa gideceğim, ışıl, ışıl gülümseyen gözlerimle***8230; |
Paslı Gözyaşları
Buz kesmiş duvarlara yaslanmak güzel değil Gelinlik beyazına bürünmüşken dağlar Kader kendiliğinden gelmezdi Kader neyse onu ben yazardım Kirli gözlerimden akan kan kırmızısı Paslı gözyaşlarım elimde damlalarca İçinde boğulmak haram bana... Omzumdan aşağı salınan derin bıçakalar Üzerime yeni dakikalar kazıdılar Son kez bakmam gerekiyordu aynaya Kirli gözlerimle aşka bulmak için Paslı gözyaşlarımı aynaya akıtmak Zırıltılı sesler, tınılarla Güneş yapmalıydım kendime Yanlıştı evet yanlış O paslı gözyaşlarımı kuruturdu Bana yağmur, kar, ıslaklık, aşk gerekiyordu Sulu sulu... Deminlerden kalmıştı içimdeki acı Gözler her zaman yalan söylemeyi bilir Vazgeçmek istiyorsan Gelinlik rengi güllerden Parlak güneşte uzan ve bekle Durgunluğunda nehirlerin Dallar taşınıyor uzak kıyılara Yolculuk ayaklardan başlıyor kuşlar sessiz Geceler anlamsız, dakikalar sürgün Bir sonraki dakikaya Ağlamak garanti gözlerim kirli Paslı gözyaşlarım buldu çiçekleri... Maviliğine uzandım karanlığın Gözler kapalı, damarlar çekik Kuytuluğunda kayboldum bedeninin O kadar derin olduğunu bilemezdim. Yusyuvarlak taşlardan örülü Derin ve yuvarlak kuyunun dibinde Ağlıyorum kirli gözlerimle derinlerde Kimse paslı gözyaşlarımı görmesin diye Hayat durgun sözler anlamsız Gözyaşlarım paslı... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 02:03 . |