![]() |
Sessiz bir köşede, her şeyden uzak;
Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Yalan Günesin doğuşu, batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde Yüreğimde duygular, ümitlerim nerede? Söyle bir düşünüp her şeyi birden Neden anıları bitirmeyişim Yalanmış sevgiler, kalbimden uzakmış Uzak Boşa beklemişim yollara bakıp Kurak topraklara umutlar ekmişim Arzular avuttu, gördüğüm hayalmiş Hayal Günesin doğuşu, batışı farksız Nasıl yaşanırsa yaşarım ben aşksız Demir attım yalnızlığa Bir hasret denizinde Ve şimdi hayallerim o günlerin izinde |
Sen sus hiç bir şey söyleme
Sen sus da gözlerin konuşsun Öldür beni sen öldür ki Aşkın kalbimde haps olsun Ben sanki ben değilim Gözüm bir şey görmez oldu Delirdim aşkına çıldırdım Aklım fikrim hep sen oldun Yoksa ben deli miyim? Deli mi divane miyim? Bir haber uçursan yeter Yine sana koşa koşa gelirim |
Ohh***65533;
Yağmur yağıyor seller akıyor Arap kızı camdan bakıyor Deli***65533; Deli deli deli kulakları küpeli deli Deli deli deli kulakları küpeli Neyin nerden geleceği belli olmaz Belli olmaz Su uyur su uyur düşman uyumaz Leylek leylek hava da mı Yumurtası tavada mı Sakla samanı gelir zamanı deli Ohh***65533; Yağmur yağacak seller akacak Akvaryumdan deniz kızı sana bakacak deli |
Sana giden yollarda
Günlerdir koşuyorum Belki kavuşurum diye Katlanıyorum Bir adımda sen at Ne olur, ne olur yalvarıyorum Bu sevdanın tüm yükünü Ben taşıyorum Acısını, kederini ben çekiyorum Birazını al üstümden al ne olur Ne olur, ne olur dayanamıyorum Seni sevdiğimi yıllardır söylüyorum Ne yanıt vereceksin hiç bilmiyorum Kötü ise söyleme ah sus Ne olur, ne olur korkuyorum Karşılıksız bu aşkın Bedelini ödüyorum Botnu bükük, kalbi kırık Geri dönüyorum Hiç olmazsa bir el salla Ne olur, ne olur ağlıyorum, ağlıyorum |
En uzun sarkisini söyledi hasret
Gece bitmek bilmedi ooo Kalkip sana gelmek istedim ama Buna gücüm yetmedi Anilarda kaybolup gittin Uykularim zaten izinli Bu sevda bana acilari Cektirmeye yeminli Yarasi var yarasi var Bende bir ask belasi var Sevda demek yetmez buna Inan bana dahasi var... |
Kapkara gözlerle, yaktın sineden
Aşkınla tutuşup, yandım çingenem Ruhumu koparıp, aldın bedenden Uğruna sararıp, soldum çingenem Karanlık gecede, ateşin başında Takınır zilleri, oynar çingenem Savurur saçlarını, esen rüzgarla Bir deli sevdaya, salar çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem Aşkınla tutuşup Yandım çingenem Çingenem, çingenem Kara gözlü çingenem |
Beautiful America
The man on the television said I need to drink this, and sleep with that, in order to be cool. And you know that I would do almost anything, to be like that guy on TV. I know that if I had just the right outfit and a hairstyle that could be me. Don't you know you can't be cool if you dress dumb, I need to have that 'cause everybody's got one. I think I'll start smoking, that would make me intellectual, that's what I've always wanted to be. I need to lift weights, that would make me more ***ual, and that would be good for me. In America it's wonderful, all you have to do is fake it. Own anything you want, all you have to do is take it. Live for today, don't think about tomorrow, have a good time in America-Gomorrah. What are you looking at, you better not make me mad. I'll drive by your house and shoot your dog, and mom, and dad. I don't need you or the Bible or anything to tell me what is the law. With a good enough lawyer I can do anything in Beautiful America. I want to be in America, Okay for me in America, everything's free in America, for a small fee in America. |
Susmu geldi aniden
Susmayan dudaklarına Küsmü geldi aniden İçinden içinden Ceza mı yar ceza mı Yaptıkların ceza mı İstersen öldür beni Kesme sakın selami |
Unknown
This ignorance is catching up with me Dragging me down, disrupting my thoughts constantly I'm sick of these games, I don't know what to do I'll somehow find that way to disappoint you (Like a needle through the heart)It hurts me so bad (Like a needle through the heart)I can't take this anymore (Like a needle through the heart)It's almost over now Is this all one big joke to you? Is that all this is just one big game? (Like a needle through the heart)It hurts me so bad (Like a needle through the heart)I can't take this anymore (Like a needle through the heart)It's almost over now (Like a needle through the heart)It's all over now |
On The Clock
buzzing blaring through my skull the sun is up but i can't tell sneak the covers down my nose eyes are sore gotta keep 'em closed call in, no i've gotta go its quarter past the buzz was slow on the clock down vacant walks i trudge and stumble can collector catch me mumble this stupid job won't pay it's dues gotta cuff their stuff for gain cause minimum wage isn't much to lose bussing blaring through your skull the turnover rat is high in hell pass the torch back and forth sorry mom, but i quit that job |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:52 . |