![]() |
Nerden esti aklıma
Bu şarkıyı dinlemek Tam unuttum diyorken Seni böyle özlemek Alev alev hasreti Giyinirken üstüme Yine düştü ayrılık Damla damla gönlüme Karayağızım Alnımda yazım Dinmiyor sızım Sensiz yalnızım yalnız Dertleri ferman Aşk bana haram Sen yoksun artık Ben iflah olmam ahh Nerden esti aklıma Bu şarkıyı dinlemek Tam unuttum diyorken Seni böyle özlemek Alev alev hasreti Giyinirken üstüme Yine düştü ayrılık Damla damla gönlüme Karayağızım Alnımda yazım Dinmiyor sızım Sensiz yalnızım yalnız Dertleri ferman Aşk bana haram Sen yoksun artık Ben iflah olmam ahh |
Senden bunu beklemezdim
Sevginden şüphe etmezdim Ne oldu bize bir tanem Ter****p birden gitmezdin İyi günde kötü günde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Üzüntünde sevincinde Senle birlikte Olmadım mı sevgilim Olmadım mı hiç Hayat sensiz yaşanmıyor Vefasızlık yakışmıyor Ne yaptım sana bir tanem Aklım bir türlü almıyor |
--------------------------------------------------------------------------------
Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Çoğalır düşüncem aklıma sığmaz İki gözüm iki bulut Yalnızlığa yürüyorum Yenik düştüm hasretine Çöllerinde çürüyorum |
Bir gün olsun gülmedi talih benim yüzüme
Sevdiğimden ayrıldım dünya zindan gözüme Kimse çare bulamaz gözlerimin yaşına Bu çektiğim çileler düşmanların başına Yaşamak mı, hayat mı bu Allahım hiç şansım yok mu Öyle dertliyim ki ben Kimse bir gün çekemez Yaşamakmış ölmekmiş Benim için farketmez Bir gün olsun gülmedi Talih benim yüzüme Sevdiğimden ayrıldım Dünya zindan gözüme Aşkında en hesapsız kitapsız olanını |
kalınca sebepsiz bir başıma
hatıralar beynimde dans ediyor günahlarım dizilip bir bir karşıma sanki birer birer intikam alıyor yüreğimden zincire vurulmuşum anılar her bir halkayı bağlıyor ben duygularımın esiri olmuşum hatalar yalan duygularda başlıyor sen de benim hatalarımdan birisin sen en büyük günahların bedelisin senin için harcanan zamana yazık sen en güzel duyguların katilisin istemem seni ne sevgini ne kendini istemem ben bu hayatı sözüm ona pembe rengini |
Hasret rüzgarlari cok erken esti
Savrulduk sevgilim dertlerden yana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Zamansiz dökülen yapraklar gibi Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil baslamistik bak nasil bitti En güzel duygular silindi gitti Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana Nasil da sevmistim bilirsin seni Ayrildik sevgilim doymadim sana O cocuk gülüsün aklimdan gitmez Yalvarsam tanrima yazimi silmez Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana Bosalan kadehler teselli etmez Ayrildik sevgilim doymadim sana |
Eskiden olsa sana ağlardım
Yanımda kal gitme diye Ama şimdi gözyaşlarım Giden yıllarıma Sözünde dursan sana tapardım Kapanırdım dizleriDemiştin ya biz ölürüz Ayrılmayız diye Şimdi sen söyle öleyim mi? Yoksa sözümden döneyim mi? Elleri sevsem bunu sen bilsen Ne olur halin göreyim mi? Erkeksen söyle |
O gün seni gördüm ya,
Kıyametler koptu içimde Bir soru geldi bana gözlerinden Sanki yer oynadı yerinden Aklım bir an durakladı Deliriyorum Zincir vurulmaz rüzgara Karşı konulmaz bu aşka Çaresi yok bunun başka Elimiz mahkum Yaşanacak bu aşk bitecek Neden bu raslantı neden? Hiç zamansız ve de anlamsız Açması çok, hiçte çaresi yok Hep yokuş, hiç düz yolu yok Öyle yalnız hiç kimsesi yok Yapayalnız***65533; |
Öyle garip bir hansın ki sen Dünya,
Sende yolcu olanın vay haline vay.. Ters dönmeyegörsün bir kere çarkın, Senden medet umanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Aman yokki hiç bitmeyen zulmünden, Neler alıp gittin benim elimden, Anlamadım gitti senin dilinden, Senden medet umanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Ezelin ebedin meçhul bilinmez, Ödenir ödenir borcun silinmez, Fanisin bu gerçek inkar edilmez, Sende garip doğanın vay haline vay.. Sende garip doğanın vay haline vay.. |
Sen gittiğinde gözüm arkada kaldı
Canım sıkıldı çabuk gel Tadım kalmadı sensiz Tadım kalmadı hemen gel Bir kaç gün içinde dön ne olur Bıraktığın gibi burdayım Yalnız değilsin canındayım Tut elimi tut yanındayım Yalnız değilsin Canındayım Bir kaç gün içinde dön ne olur |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:58 . |