![]() |
Bahçede Hanımeli - Barış Manço
Bahçede hanımeli sen ettin beni deli Gel gülüm gel sen ettin beni deli Gel gülüm gel Zorla güzellik olmaz sev beni sevdir beni Gel gülüm gel sev beni sevdir beni Gel gülüm gel |
Bal Böceği - Barış Manço
Seyyah oldum dolaştım şu alemi, ah güzelim Senin gibi bir vefasız görmedim ben Hayırsızı kitapsızı zalimi bal böceğim Senin gibi bir insafsız görmedim ben Şu dağlarda çiçek oldum aşkından sarardım soldum Bakmadın bana bal böceğim Yollarında toprak oldum sen bastıkça ben kavruldum Görmedin beni bal böceğim Seni gidi bal böceği Kim çözecek bu bilmeceyi Ateşte yanar pervane ben oldum derdinden divane Hele gel yine gel bir gece vakti koynuma gel Hele gel yine gel bir gece vakti koynuma gel Ama benim adım bal böceği Bekleyemem ben bu geceyi Gelirde koynuna girerim ama Sonrada batırırım iğneyi Hele gel yine gel ben razıyım dön bana gel Hele gel yine gel Bir gece vakti koynuma gel Ama benim adım bal böceği Bekleyemem ben bu geceyi Gelirde koynuna girerim ama Sonrada batırırım iğneyi Nedir bu çektiğim senin elinden ah güzelim Kurtar beni elalemin dilinden Bıktım usandım o bitmez nazından bal böceğim Sabır teli koptu gönül sazından Şu dağlarda çiçek oldum aşkından sarardım soldum Bakmadın bana bal böceğim Yollarında toprak oldum sen bastıkça ben kavruldum Görmedin beni bal böceğim |
Bal Sultan - Barış Manço
Daha onaltı yaşına basmamıştı bal sultan Bakmaya kıyamazdım öyle güzeldi bal sultan Bir sabah dediler ki gelin oldu gitti gurbete bal sultan Yüreğime düştü ateş inanmak bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan Aşk ateşiyle yanmayan nasıl ocak yaksın ki Çocukluk nedir bilmeyen nasıl çocuk baksın ki Duydum ki dalından kopmuş gül gibi solmuş gurbette bal Sultan Altın kafesteki bülbül gibi susmuş bal sultan Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan Bir akşam karanlığında çıkıp gitmiş bal sultan Gün batısında yıldızlarla buluşmuş bal sultan O gün bu gündür tatlı bir rüzgar eser gurbetten bal sultan Ve karanlık gecelerde ışıldar tüm yıldızlar Her damla yağmurda sen varsın bal sultan Her tüten dumanda yine sen bal sultan |
Ben Bilirim - Barış Manço
Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Deli gönül sevdasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yardan ayrı kalmasını ben bilirim ben bilirim Yumuk yumuk elleri var kömür kömür gözleri var Yumuk yumuk elleri var kömür kömür gözleri var Daha daha neleri var ben bilirim ben bilirim Daha daha neleri var ben bilirim ben bilirim Kışlalara erdi bahar tezkereye birkaç gün var Kışlalara erdi bahar tezkereye birkaç gün var Barışa da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Barışa da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Barışa da bir sorsalar ben bilirim ben bilirim Ben bilirim |
GÖKHAN AKAR - HADI GIT ßukadar Zaman Bo$una ,,Gecmi$h Anlamadaan.. YazikLar oLsuun Sanaaa,, DiLimden Du$mez Beddua... Allahindan kork ßenii Aglattiin, Zor Zamandiiii.. Sonumu Yaziyoorr ßu Hikayeee, Tum DuyguLar sanki yAstaydiii... Kime Sorarsan Sor, Biliyorlarr Bu Sava$taa Kim Hakliydiii... Galibii Yoook, Hasarii Coook... Kendimee YeniLdiim, Sana Olan A$kim TEK hataydiii... Hadiii Giiitt O igrenc Hayatina Geri Dön... Parcaladigin Hayatlarla Övun... Olmayan YuzunLe Göruunn... Hadiii Giiitt Biraktigin Gecmi$ii Bir Düsünn.. Nekadarda Sahteymii$h Sözuun.. Kör OLsuunn gÖzuunnn.... |
Alaturka Çeşmesi - Ceza
İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz Ancak iticat talebeleri kabulümüz içtimaya hazır olunuz İstişaredeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım Ben ve rapim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar rapte cephe kelimesi kesmekte Kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepnize ferinizi kefeninize dikecek Ekleyecek hepinize gösterecek tersten rapi mesken tuttuk sen uyurken Cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Sol kanattan effyuu pasını verdi kaydım aldı onu çalıma dizdim herkesi tek tek Ayaklarımı kırmaya çalıştılar ben yek başıma yürüdüm hep Tek top oynarım ama bu pek zor bir maç tek başımayım Ben volede vururum bekte sağlam ceza sahasına girdim tekmeyi koydular Hakemden yana zaten ümidim yok çok para gerekir onlar için çokl Ortalıkta topçu çok ve popçu tok ve rock çu yok ve walkie talkie dostluklar b*k kokuyor Neyse golümü atmak için ben yerime geçtim önüme duvar gibi defansı serdiler Ancak ne fayda kaleye döndüm şutumu çektim direkten döndü İkinci pozisyon top gene söndü durdurulamaz atak Söyleyeyim sana bunun sonu şimdiden goldü... Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader itti yoksa benmi seçtim Med cezir de dünya keşfettim vakti geldi bahsettiğim herşeyin Herşeyi yoluna koymakmı herşey Menşeği belli olmayan herbirşeyin bir bedeli vardır ah beynim... |
Hakan Altun - Hoscakal
gönlünü yeterince eğlendirdiysen bana bir taksi çağır artık gideyim sakın ola aldırma gözyaşlarıma onları yolda ben hallededim seni ilk gördüğüm bu yerden gözlerine son kez bakarım aşk ile girdiğim bu evden hasret alır çıkarım hoşçakal allaha emanet ol tabiki allahiin varsa hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa |
Yildiz Tilbe - Ne var ne yoksun
Aşık oldum, saklamadım Kendime sığmadım Yar bildiğime söyledim Ne söylerse yaptım Her aşkta aynı birşey vardır Oda sevdiğim beni sevmedi Herhangi biri kadar Ben aşıktım o değildi Hiç olmadığı kadar hata bendeydi Suçum sevmekti Şimdi sen çıkmış karşıma farklıyım diyorsun Kalbini bana gönderip senin diyorsun Sevmeye çok korkuyorum anlıyormusun Ne sev beni, ne de vazgeç biliyormusun Ne var, ne yoksun hem sev beni, hemde sevme Biliyormusun hem çok, hemde yoksun... |
Karadır Şu Bahtım Kara
Sözüm Kar Etmiyor Yare Yüreğimi Yaktı Nara (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Bilmez Yar Gönülden Bilmez Akar Göz Yaşlarım Dinmez Bir Kere Yüzüm Gülmez (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum Söylerim Sözüm Almıyo O Yar Yüzüme Gülmüyo Garip Gönlümü Bilmiyo (Eyvah Ey...) Kendim Ettim Kendim Buldum Gül Gibi Sararıp Soldum |
Gökhan Kirdar Yagmur
adım adım geçer zaman , biter günüm.. ben nerdeyim? yavaş yavaş batar güneş , hava soğuk... sen nerdesin? yağmur... yağmur diner... |
Ömrüm - Grup Cig
Durdurun giden zamanı
Götürüyor her anımı Bahara benzer ömrümün Döndürüyor kışa beni Çeviriyor kışa beni Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy Ötme garip bülbül ötme Beni gam kedere atma Bir vefasızı sevmişem Bir hayırsızı sevmişem Beni dertten derde koyma Beni gam kedere atma Oy ömrüm oy ömrüm oy Oy ömrüm ömrüm Oy ömrüm oy ömrüm oy |
Caglar - Sen ve Ben
aaah sen sen benimsin ve hep öyle kalicaksin degismem seni kimseleree buna birgun inanacaksin seni nasil sevdigimi ne olur sorma bana ruhumdaki hisler bile yetmiyor anlatmaya icimdeki mutsuzlugun galibi sen malubu ben sana böyle yenik dusmemin nedeni sen bitanem sebebi ben bu amansiz hastaligin sifasi sen hastasi ben dustum bu zalim hasretin cellati sen bitanem mahkumu ben sen sen benimsin ve hep öyle kalicaksin degismem seni kimseleree buna birgun inanacaksin seni nasil sevdigimi ne olur sorma bana ruhumdaki hisler bile yetmiyor anlatmaya icimdeki mutsuzlugun galibi sen malubu ben sana böyle yenik dusmemin nedeni sen bitanem sebebi ben bu amansiz hastaligin sifasi sen hastasi ben dustum bu zalim hasretin cellati sen bitanem mahkumu ben |
Lanet Olsun Coban Ali
duygularım darmadağın sevda böyle yarım kaldı bir kitapsız bir vefasız beni bu hallare saldı sevme gönlüm sevme artık buda sana bir ders olsun böyle bir aşk böyle bir sevda olmaz olsun olmaz olsun lanet olsun lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun lanet olsun sana gönül verdiğime lanet olsun lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun, lanet olsun böyle aşka sevgiye allah kahretsin kendi ellerimle kendi kendimi yaktım istesem o günleri,istesem o yılları,istesem o gençliğimi geri verebilirmisin bana, veremezsinki... senin aşkına senin sevdana seninle tanıştığım o güne lanet olsun hayatımı kararttın dünyamı yıktın senin sevdana lanet olsun seni gördüğüm o güne lanet olsun lanet olsun boşa geçen yıllarımın hesabını kim verecek giden bende gitti artık birdaha dönmeyecek içerime kan damlıyor eller nerden bilecek bu yüreğim sevdi amma birdaha sevmeyecek lanet olsun lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun lanet olsun sana gönül verdiğime lanet olsun lanet olsun seni böyle sevdiğime lanet olsun lanet olsun sana gönül verdiğime... |
baha - sana askimi anlata bilsem
sana askımı anlatabilsem sen de hak verirdin sevgilim bana(2) kader seni benden ayrı dusurdu senden ayrılması olumdur bana(2) yalan yalan ask yalan sevmek yalan acı bir ızdıraptır asktan hatıra kalan yalan yalan ask yalan dunya yalan gozlerimin yasıdır bana arkadas olan |
ibrahim tatlises - haydi soyle
seni gordugum zaman dilim neden tutulur seni gordugum zaman guller elimde kurur seni gordugum zaman hayat sanki son bulur gozlerine bakinca dunyalar benim olur susma gonlum sen soyle haydi gonlum sen soyle askimi sevgiliye derdimi sevgiliye haydi soyle onu nasil sevdigimi haydi soyle ruyalarda gordugumu haydi soyle uykusuz gecelerimi haydi soyle seni gordugum zaman beni bir ates sarar seni gordugum zaman yanar yuregim yanar seni gordugum zaman canlanir tum anilar seni gordugum zaman durur butun zamanlar ibrahim tatlises haydi soyle şarkısı 606 defa okunmuşt |
oy benum sevducegum
olur mi boyle keder of. surmene yaylasi onbes doktora bedel trabzon´un feneri oy iki defa doneyi geldi ordi vapuri istanbul´a gideyi arakli´denyomra´dan gel gidelum pazar´a ben pazar´da duramam beni rize´de ara istanbul´larda ara trabzon boyuk seher doyamadum tadina uzaktan sevmak olmaz gel yakina yakina |
ferhat gocer - yolun acik olsun
kız hayırsız kuruttun kanımı hatsiz hesapsız kırdın sol yanımı hiç huyum değil almadın ahımı ahhhh ben tar tamam çekmez terazim kul hakkını yolun açık olsun turnam özgürsün günü gece basar bazen gönül gözün görsün hırsız çaldın canımın yarısını sürdün bahtıma katran karasını hiç huyum değil almadın ahımı ahhhh ben tar tamam çekmez terazim kul hakkını yolun açık olsun turnam özgürsün günü gece basar bazen gönül gözün görsün |
fatih kisaparmak - benim babam
bu adam benim babam sekiz kose kasketiyle omuzunda sekosuyla hey! cebinde yok parasi bafra´dir cigarasi yuregindedir yarasi alti cocuk buyutmus bir isci maasiyla bu adam benim babam hey! aglama benim babam aglama nacar babam kara gun gecer babam hey! bir kapiyi kapayan gene acar babam aglama benim babam hey! aglama mazlum babam aglama nacar babam kara gun gecer babam hey! bir kapiyi kapayan gene acar babam allah buyuk babam hey! bu adam benim babam derdi daglardan buyuk caresiz (bicare), beli bukuk hey! bir gun olsun gulmemis rahat nedir bilmemis gozyasini silmemis bir lokma ekmek icin kimseye egilmemis bu adam benim babam hey! benim babam mert adamdi mangal gibi yuregi yufka gibi kalbi vardi hayatim boyunca o´na ozendim fedakardi bir dikili agaci olmadi belki ama kendisi onuruyla yasayan koskoca bir cinardi ustumdeki kol kanat sirtimi yasladigim dag gibiydi ben babamin ogluyum tepeden tirnaga anadolu´yum |
cansever - duman oldum
?çimdeki bu ate?i karl? da?lar eritir Yüre?imdeki bu ate?ikarl? da?lar eritir Azap oldu yar gidi?in yoklugun beni öldürdü Kurudu gönül bahçesi bu sevda beni tüketti Ayr???n?n yok çaresi azar azar yer bitirir Yoklugun beni öldürür Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum Dertli dertli tüter oldum Sensizli?in bu yükünü daha fazla ta??yamam Kim bilir bu gidi?le uzun süre ya?ayamam Azap olduy yar gidi?inyoklugun beni öldürdü Kurudu gönül bahçesi bu sevda beni tüketti Ayr???n?n yok çaresi azar azar yer bitirir Yoklugun beni öldürür Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum Duman oldum duman oldum Kör kuyuda yalan oldum Sana gönül verdim ama Hasretinden heder oldum ahhh Dertli dertli tüter oldum |
grup gundogarken - tek basina
kimseyi sevmeden yasayamazsin yalnizken hayata katlanamazsin dalinda kuruyan bir cicek gibi koklanip sevilmeden yok olamazsin vazgec hayallerin oylece kalsin tek basina degil benimle varsin hatiralar sarar hep gunlerini uzundur geceler kurtulamazsin tek basina yasamak kolay mi saniyorsun aldaniyorsun sen duvara bakarsin duvarlar sana bakar goruyor musun aynalara sorarsin aynalar sana sorar duyuyor musun ayrilmak cok kolay ayrilik zor gelir dusunmek istemezsin hatiran dillenir yalnizligin seni kahreder gun gelir |
yavuz bingol - kirmizi gul
K?rm?z? gül demet demet x 2 Sevda de?il bir alamet Balam nenni yavrum nenni x 2 Gitti gelmez o muhannet x 2 ?ol revamda balam kald? Yavrum kald? balam nenni x 2 K?rm?z? gül her dem olmaz x 2 Yaralara merhem olmaz Balam nenni yavrum nenni x 2 Ol tabipten merhem gelmez x 2 ?ol revamda balam kald? Yavrum kald? balam nenni |
oguz aksac - adiyaman
Düz dara yar düz dara Yar zülüfün düz dara Doksandokuz yarem var Sen açt?rd?n yüz yara Oy aman aman aman Buras? Ad?yaman Alem dü?man kesilir Seni sevdi?im zaman Düzdedir yar düzdedir Yar zülüfün dizdedir Nice güzeller sevdim Hala gönlüm sendedir oguz aksac adiyaman şarkısı 738 defa okunmuştur. |
grup hepsi - ozgur degilim
Ben özgür degilim hic olmadim (3x) Ben özgür degilim degilim nasil olsaydim kredi kartimin borcu vardi. yani özgürlük bu. Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni gezdirir, cok duyani bezdirir. Her manada ucmaktirki gel gör kuslarin biri yok. Özgürlükmü? kimmis özgür? Az bileni inandirirda, cok duyani güldürür pek. Her manada yalnizliktir Gel gör reklam bu ucmuyor. Papaganlar hep konusur, sahibinin yalancisi. E her kanatla uculmazki, bazisiyla hep düsersin. Ben özgür degilim, hic olmadim. Ben özgür degilim, cok agladim. Ben özgür degilim, nasil olsaydim kredi kartimin borcunu ödedim özgürlük bu. |
umit - gozlerime cizdim seni acmaya korkuyorum sevemedim
geciyor günler yine benden habersiz gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz resmini aldim karsima agliyorum sessiz sessiz poyrazin düstü yüregime esip durdun en derinde yolcuydun son seferinde indirdin beni kayip sehirde bekliyorum sevecegim mevsim bahar gecsede gözlerime cizdim seni acmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum of ne yagmurlar ne bulutlar yagdi icime sönmedin senden baskasini sevmedim sevemedim herseyi sildim gönlümden bir seni silemedim gözlerime cizdim seni acmaya korkuyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum büyümüyorum gözlerinde gittikce kücülüyorum of |
grup hepsi - olta
Hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor. Ohh her sey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Ahh canin aciyor. Yetti yahu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde. Yetti yahuuu ölmek daha mi zor Iki yaka düsman birlesmiyor Samanini buldum seyran nerde Davulun sesi tam dibimde. Ohh hersey çok çabuk oluyor Dur kalk dur kalk hep çabuk oluyor Insanlar kal...kala kala Balik balik bak takildin oltaya Aaaa aaa Ahh canin aciyor. Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Derdim böyle,kime niye söyle. Suç gibi kala kaldik sonunda Dünya hali bu kimin umrunda Sabirla kuru olmuyor helva Kime niye söyle,derdim böyle |
grup hepsi - tempo
Diyorlar ki bize eninde sonunda hayat herkesi kuzula?t?r?rm?? Döve döve yola getirirmi? sonunda mutlaka uzla?t?r?rm?? Onlar?n hiç akl? yok muymu? ha tekmili toptan salak m?ym?? Ba? kald?rmak sadece hayat? büsbütün zorla?t?r?rm?? Bizi de dövsün hayat Bizi de yorsun vars?n Geciktirirler ancak Durduramazlar Gelece?e akar zaman Korkan yerinde says?n Bütün bo?luklara s?zar yeninin gücü azar azar B?kmadan,usanmadan,ya? al?rken ya?lanmadan,pas tutmadan,yas tutmadan,e?ilmeden,bükülmeden,ezmeden ezilmeden,kin tutmadan,kül yutmadan,tempo tempo tempo tempo Tempo,Tempo,Tempo,Tempo Forte,Forte,Forte,Forte Ya?amak istiyoruz ya??ycaz hem de yasaks?z bahçelerde T?pk? tören gibi t?pk? ?ölen gibi dolu dolu doya doya tamam m? Çekirdeksiz üzüm,zeytin dal?,çiçek bal?,kan portakal? tad?nda umut dolu hayat dolu peki ya siz devam m?? |
zafer peker - sensiz sabah olmuyor
buralarda cok yalnizim ariyorum heran seni acilarim son bulurdu tutabilsem ellerini sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gun dogmuyor ah yalnizim cok yalnizim karanlikdan niye kaciyorum ah dusunceler alir beni dalga dalga sana geliyorum ah ruyalarda geceleri uzakda zannetsende aslinda cok yakinindayim fakat senin yaninda dilsiz bir yabanciyim... |
zakkum - hipokondriyak
hep birliktelik, kalbinin emzirecegi bir yeni bebektir. once emeklemeyi, sonra yurumeyi ogretmen gerekir.. kalbindeki sutu tuketmediler mi? bezen hic baslamamasi, bir gun bitmesinden iyidir.. cunku beraberlik yaslanirken, bir ter****r genclesir. seni hic terketmediler mi? aslinda dostluklar da kardanadam gibidir.. eriyecekleri bile bile insa edilir.. kapim neden hic calmiyor artik? fotograflardaki insanlar hatirliyor mu beni? isimleri neydi? yuzleri cok tanidik.. yalniz kalmak.. bir ilac midir? yoksa hastaligin ta kendisi mi? isigi gorunce karanliga kaciyorum hemen, bocekler gibi.. bir seye cok uzun sure bakarsan, onu gormemeye basliyorsun. hayat, keske bu kadar etobur olmasaydi.. iste sen.. kurbanlarindan korkan bir kanli zalim bicak.. iste sen.. kendi goldesinden bile korkan bir paranoyak.. iste sen.. kirik cam ustunde yalinayak.. ve cirilciplak.. iste sen.. kalbi coktan iflas etmis kimsesiz bir kardiyak.. iste sen.. bir hipokondriyak.. bir hipokondriyak.. hipokondriyak.. hipokondriyak.. |
grup koridor - ta amina koyayim
Dumans?z sigaran?n, Köpüksüz biran?n, Sensiz ?u hayat?n, Ta *m?na koyay?m! Sigara b?rak?l?r, Bira b?rak?l?r, Ama sen var ya sen gülüm, B?rak?lmazs?n! Sözlerin b?çak gibi, Deldi geçti ci?erimi, Sana verdim ?u yüre?i, Yuh a*?na koyay?m! Seni gördüm bir cafede, Yan?nda be? lavuk ile, Selam verdim ****** çektin, Hay a*?na koyay?m! |
ismail yk - cicilerini
Kücükken cok yaramazmisim Agaclara cikarmisim Pencereyi acipta Kiza pişt pişt ben yaparmisim (2x) Nerde nerde kaldin Benim fistigim geç kaldin Beklemekten agac oldum Ya bunu bana yapmazdin (2x) Hadi kaldir kaldir ellerini Göster göster cicilerini Eger göstermiyeceksen Ya niye niye geldin söyle niye (2x) |
grup yorum - halay
el veriyor el veriyor dokulen kan ofkemize dal uzatmis el veriyor yol veriyor yol veriyor sarp yamaclar derdimize gecit acmis yol veriyor dal cicege dag kocaga ay denize gun sicaga can bilege ten kucaga bicak kina sir veriyor gul veriyor gul veriyor ezilenler sevgimize yurek yurek gul veriyor soz veriyor soz veriyor dovusenler cengimize ogul ogul soz veriyor |
ozan - sensiz olmuyor
Y?NE DE AKLIMDASIN SADECE UZAKTASIN AMA OLMUYOR SENS?Z OLMUYOR GÜLMÜYOR GÖZLER?M GÜLMÜYOR A?K BA?IMA VURDU MÜPTELANIM KAÇMA BENDEN SEN KANIMA G?RD?N Y?NE DE HAYLAZIM BEN A?K BA?IMA VURDU BA?BELANIM ZORDAYIM BEN SEN CANIMI YAKTIN Y?NE DE SEVER?M BEN |
grup hepsi - uc kalp
Karar ver art?k kimi daha çok sevdi?ine Karars?z olma sen üzme herkesi Kalbinde kim var o mu yoksa ben miyim Bilmek isterim yolumu çizeyim Sen de üzgünsün bu hayattan hem de nas?l Bir kalpte iki kalp nas?l ya?an?r ?ki ki?i seven iki defa ölürmü? Bir kalp yaln?z bir kalbi dü?ünürmü? Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes de üzgün Ah sen üzgün ah ben üzgün O da üzgün yapma herkes çok üzgün Gözler beni arar kalbin onu dü?ünür Tercih yap sonra üç kalp birden ölür Görülmemi?tir böyle a?k inan dünyada Ne biçim sevgi üç kalp bir arada |
grup hepsi - yalan
hani bensiz bir hiçtin nefes bile almak zor derdin ben senin her?eyindim yalan... yalan gözüm görmez ba?kas?n? sen ve ben elman?n iki yar?s? bir ömür boyu beraber yalan... yalan ?imdi gördüm gerçek yüzünü güne açan çiçekler gibiyiz yalan... yalan öyle saf ki sevgimiz yalan... ay?ramaz bizi hiç kimse yalan... yalan ölene dek beraberiz yalan... |
grup hepsi - hanimis
Oda bi gün büyüyecek T?p?? t?p?? yürüyecek Oda bi gün büyüyecek Sevmesini ö?renecek Vah vah hanimi? benim koca bebe?im Uyusunda büyüsün adam olsun görelim ?stedi?in her ?ey aya??na gelmez A?lamayan bebe?e kimse mama vermez annene hiç benziyor mu Dön yüzüme iyice bak ruh ya??m?z tutmuyor yetti seni p??p??lamak |
grup hepsi - kafani takma
Kafan? takma dur Yüre?ini dinle Kafana takma hiç Yüre?ini dinle.. Kafana takma dur Yüre?ini dinle Sustur her?eyi Yüre?ini dinle Sustun niye,anlat gitsin Aks?n kinin,derdin bitsin De?mez kimseye üzülüp durma Sat derdini.. Seni terketti belkide iyi etti De?mez,A?k?na lay?km?yd? bak Sana de?er veriyorsa b?rak.. Yeter dü?ündü?ün ama sevdim Yeter üzlüdü?ün çok sevdim Yeter k?r?ld???n (unutulmaz) Hayat beklemez |
grup hepsi - iki kelime
Söylemem gizlerim Kalbimde iki kelime Kim bilir kimleri Yand?r?r bu iki kelime Sormay?n söylemem A?k? bulmak çok zor Harcamam bo? yere De?miyor hiç kimse A?ktan sarho? olsam da söylemem Saklar?m her sorana söylemem&Saklar?m da her sorana söylemem O da seviyor,bu da seviyor Seni seviyor,herkes seviyor da da da da da da da da da da da da da da da Bunu bana sorma oo oo.... Yine duyamazs?n söyleyemem Bana bunu sorma oo oo... Söyleyemem uuuh... Söylemem,gizlerim Kalbimde kals?n ?stemem,sormay?n Gözlerim anlats?n o da seviyor, bu da seviyor seni seviyor, herkes seviyor da da da da da da da da da da da da da da |
grup hepsi - mum
Her zaman ki gibi,sözünü tutmad?n Araman? bekledim Hani sana güvenebilirdim,ama ben Yan?lman? istedim Yalanc?n?n mumu sönmeli Bu defa ?ans?n hiç gülmedi Yüzündeki süslü maskeyi ç?kard?m Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor art?k Kalbimde eriyip bittin Yüzündeki süslü maskeyi ç?kard?m Seni gördüm buna çok üzüldüm Kafamdaki resme benzemiyor art?k Kalbimde sönüp gittin Çok üzüldüm, maskeyi ç?kard?m |
rafet el roman - bir damla sevgi
ben nerde yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m olmad???.... umutlar bitti bir anda tükendi sonunda yoruldum bitiyormu? sevgiler aahh aldand?m olmaz biliyorum art?k sevemezsin eskisi gibi yine geçen her günümde kahroldum aahh harcand?m... ça??r?rsam geri gelirmi biten her ?ey eskisi gibi ya?an?rm?...? ben nerde yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m(aahh) yanl?? yapt?m seviyorsundur sand?m bir damla sevgi için sana yalvard?m yakard?m olmad??... |
grup hepsi - uzat elini
Uzat elini a?ka uzan Yüre?ini sars?n duygular Uzat elini a?ka uzan Dayanamaz a?ka korkular Yüzüne bak?nca gözlerin her?eyi anlat?yor Yan?nda olunca her?ey nas?lda güzel oluyor Ne olur kalbim durma a?kla yan Geceleri uykular yalan Her yeni güne a?kla uyan sende Sevmeye engel mi var -Nakarat- Onunlayken zaman dursun Her?eyi unutursun Mutlusun dü?ünmeden O an yeter |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:11 . |