![]() |
erkekten DOST olmaz bence hani arkadaş olursun tamam ama canın gibi dost olmaz çünkü her özelini açamazsın k.i DOST dediğinle her şeyini paylaşır insan... hem mahremlik olmalı karşı cinse o kadar candan olmamalı arkadaşta olsa... hem biz kulların iradesi çok zayıf arkadaşım dersin ama bakmışsın iş başka boyutlara gitmiş ondan hem cinsinle DOST olunmalı... bence
|
:sm18: :sm18: :sm18: olurrrrrrrrr:sm52: :sm52: :sm52: :sm52: :mad:
|
oolmaaaaazzzzzzzzz:D :D :D :sm8:
|
Ben olamam sanırım..Yanı beceremem bana gore degıl..Kayar baska yöne kesın..Dogruyu soylemek gerekırse en basta ben dost olamam..Sonucta karsı cins yani..Mutlaka dost olan vardırda ama ben dosttum var dıyenede sasırarak bakarım..
|
Dostluğun cinsiteyi olmaz. Ama bie kadınla erkek dost olduysa genelde başka yerlere kayıyor. Bazen platonik bir aşk oluyor, bazen karşılıklı sevgi. Nadir olarak dostluk seviyesinde devam ediyor.
|
Bence olur benim en yakin arkadaslarim kizlardan olusur buna dayanarak yaziyorum..
|
isteyen erkeklede kızlada dost olur bi mani yoktur ama ben dostlarım gibi fikirlerimin , doğrularımın uyustuğu, beni anlayan , benimde onu anladığım biriyle dost olmak istemem gider evlenirim doğrusuda bu bence :D :D..........
|
olmazzz... olamaz imkansızzzz...:sm8: :D :D
|
Bence olur benim en yakin arkadaslarim hem kizlardan hem erkeklerden olusur buna dayanarak yaziyorum..
:D yakup |
:sm8: Olmaz .......................
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:21 . |