![]() |
!!!!!!!!!
Zorlama göz yaşını akmaz mecburen üzüntü olmaz bana bir borcun yok AŞKTA TELAFİ OLMAZ............ :sm8:
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Güneşi Kaybettim Diye Ağlarsan Yildizlarida Kaybedersin Hevesinin Peşinden Değil Hedefinin Peşinden Koş.......
|
Seni çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
|
???????????????????????
TEK KALDIM DÜNYADA DÜNYAM OLUR MUSUN DENİZLER KADAR SEVDİM DALGAM OLUR MUSUN ???:sm18:
|
Zalimlerin Cezasini Mevlam versin
|
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sevmeye Niyetlendinse Iyi Düşünmelisin. Ağlamayi öğrenip Gülmeyi Bilmelisin. Aşk Bir Kumar Gibidir Dikkat Etmelisin Oynadiğin Zar Değil Duygular Bilmelisin....
|
???????????
Neden bu kadar zor seni sevmek ve bulamamak dokunmak istedikçe uzaklasmak düsündükçe unutmak neden bu kadar zor seni sevdigim halde söyleyememek hep birseyler gizlemek sana sahip olacagim yerde seni kaybetmek....?????:sm18: :sm18:
|
.......!!!!!
Okullar bitince sınavlardan kurtulacağımızı sanıyorduk ama asıl sınav okul bitince başlıyormuş.Üstelik okuldaki sınavlarda istediğimiz sorudan başlayabiliyorduk.Hayat öyle sorular çıkarıyor ki karşımıza ne istediğimiz sorulardan başlayabiliyoruz ne de cevaplayabiliyoruz.:sm32: :sm32:
|
Rabbimin Emri Inancimin Geregi !!!!!
|
Allahim Söze Bak Ya Ne Kadar Güzel....
Hic bir kiz bir erkege boyun egmez...hic bir erkek tek damla gözyasina degmez!! :sm8: :sm8: :sm8:
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:54 . |