A-Z ye Herkonu

A-Z ye Herkonu (http://www.herkonu.eu/index.php)
-   Sohbet Kösesi / Eglence / Geyik (http://www.herkonu.eu/forumdisplay.php?f=11)
-   -   araba alsaniz hangi marka alirdiniz ? (http://www.herkonu.eu/showthread.php?t=1512)

ayben 30.09.07 00:41

Al***305;nt***305;:

Cino´isimli üyeden Al***305;nt***305; (Mesaj 20612)
Dikkatli olun yahuu hahaha, ne oluyoruz öyle arabadan sinir minir cikartiyorsunuz, vallah araba sinirini bizden cikartirsa Allah muhafasa. Turkiyede nasil bilmiyorum ama A3 ve Bmw 116i ayni paraya geliyor burda.

Don't Drink And Drive When You Can Smoke And Fly :p

haklisin birde acemiyim , kaza yapcam aklim basima gelcek :))

Cino 30.09.07 00:54

Allah korusun, cumlemizi.Kazalardan belalardan korusun

follow 30.09.07 00:55

4 tekerlekli olsun yeterlidir:P

Posthumus 30.09.07 14:12

Ferrari, Jaguar, Lamborghini

SAHmerdan 30.09.07 15:36

Bence hic önemi yok markasi ama yinede dikkat edeceksin almakda önemli olan Motoru saat gibi calismasi lazim.. birde simdi cok sürüyorsan uzun yol falan ne veya ebediye kulanmak istiyorsan o zaman diesel al derim ama yok sadece gecici olarak dersen ve az kulanirim dersen Benzin tavsiye ederim dieselde vergisi cok oluyor ama cok km gidiyorsun bir tankla.. benzinde az km ve vergisi az tabi arabasina göre
z.b BMW cok yakar ama kisin hic ii degil cok kayiyor.. mazda diyelim onunda parcalari cok pahali.. en iyisi simdiye kadar saglam kaborta olarak bildigim VW- Mercedes- Audi- Porsche..

Ben sana tavsiye olarak Audi A3 ederim biraz daha vermek istiyorsan para o zaman Audi S3 tavsiye ederim..
(Audi Sline3)bunun fiyati 9000***8364; baslar ve yukari dogru gider istedigin özeliklere bagli

Audi3 rahatlikla für ca.3000-5000***8364; alabilirsin tip top

Kendimde suan Audi A6 kulaniyorum ve is arabasi Cayman S.. bunlar ilk araba olarak agir gelir ;-))

YOk yada ben audi istemiyorum dersen sana Golf tavsiye ederim.. buda cok saglam araba..
Golf3 tavsiyem syling olarak gösterisli..

ayben 30.09.07 15:59

Sahmerdan cok guzel aciklamissin tskler ellerine saglik , audi aklima yatti biras ama 4 kapili olmasi lazim 2 kapli uyuz edio yaf :))

Posthumus sende okadar para varmi yaff :D

Renault Peugeot Mitsubishi Seat Suzuki Chrysler hakkinda yorum yapan yokmu ??:confused:

Cino 30.09.07 16:04

Peugeot-Karton araba,guvenli falan degil. Allah muhafasa bir kazada gittiiii.
Renault-Bazi arabalari guzel, fiyatina göre iyi arabalar.

SkorP 30.09.07 16:13

nekadr paran var onu bi de hele:D
yeni a3 lerin 4 kapili modelide var:d (a3 sportback)
bence audi al baska arabaya mercedes olmadigi surece daha binmessin:D
4 kapi demisken yeni a4 ler onumuzdeki ayda cikicak:)
harika yapmislar yenisini a5 e benzetmisler daha sportik ;)bi bak derim, audi.at

@sahmerdan
bu devirde golf 3 den norlu:D
ahlari gitmis vahlari kalmis:D

DeeP_BluE_SeA 30.09.07 16:16

nicolas_anelka 30.09.07 16:18

bencede araba alirsaniz hangi araba alirdiniz demek biraz genel olmus :D

peugeot 407 coupet alirdim,alacagim :D kiz gibi araba bea

skorpunda dedigi gibi,en fazla kac para olabilir...dizelmi benzinmi...bunlar önemli,bunlari söylersen daha güzel ve ise yarar tavsiyeler gelirdi :)

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 00:22 .