![]() |
atiye deniz
ice şihhat alebeddar elitlul hilvi alalallah elle ene mali şihhat aetini bosi dahilallah yeayni atini basi dahillallah hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel sana ezelden hastayım yokluğunda yastayım sana ezelden hastayım yokluğunda yastayım doktorlar çarem değil doktorlar çarem değil aşkındır benim ilacım aşkındır benim ilacım hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel ye mama ena mardani beddi hekimil yunani davattabib mebyinfeğni şovfet habibi ptişfini hali hali hal meli meli mel hali hali hal meli meli mel |
Ben insan değil miyim
Ben kulun değil miyim Tanrım,Dünyaya beni sen attın Çile çektirdin Derman arattın Madem unutacaktın Beni neden yarattın Bende mutlu olmak istemez miydim şu yalancı dünyada Yüce adalet böyle olurmu tanrı kulunu hiç unuturmu Bende gülmek isterim Bende sevmek isterim Önce ne verdin sonra ne aldin Onun pesinden neden aglattin Beni sen kullarina oyuncakmi yarattin Bende mutlu olamak istemezmiydim su yalanci dünyada Yüce adalet böyle olur mu tanrı kulunu hiç unutur mu... |
Ne acılarım benziyor sizinkine, ne sevinçlerim
Bırakında koşayım yalınayak Bırakında kanasın dizlerim Ben daha büyümedim diyorum kaç yıl olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Kimsesiz olan sokak ****lerini saklıyor Solan çiçekler için ağlıyorum Kaç yıl olursa olsun ben daha büyümedim Siz gelebilir misiniz? Bir yağmur damlasına, Sığabilir misiniz, Bir fındık kabuğuna? Yüreğim umuda bir eş Her gece koynumda güneş Uçuyorum, her yıldıza uğruyorum Bulutlarla oynaşıyorum Kötülere tuzak kurup, iyilere ödül dağıtıyorum Ben daha büyümedim, biliyorum Yıl kaç olursa olsun Gelmeyin üstüme ben daha büyümedim, biliyorum Hala korkuyorum gök gürültüsünden Bakın savaş çıktı sanıyorum Ne kadar güçlüsünüz söyleyin bana Susturabilir misiniz silahları sevginizle Varsın büyüsün çocuklar Düşsün gözlerimin mavi boncuğu Ben daha büyümedim, biliyorum & biliyorum |
[Nakarat]
Komple komple komple bitiğiz Komple komple komple kritiğiz Komple komple komple tikiyiz Bıraktı mı hadi ya! Üzülme be abi ya Hayat kısa tabi ya, ya yürü başka kız mı yok Sevmeyi versin bas git Taksit taksit... [Nakarat] x 2 Yani değerini bilemeyen aşkın Güm güm başını vuracak elbet şaşkın Bırak da bir kire pasa iyice bulaşsın Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 Gece ayazından sabah ezanına Akıştayız yine rakı beyazına Yazık ediyorsun, Niye geliyorsun sen bu kızın gazına.. O da özeniyor ama çözemiyor Ayranı yok içmeye pastadan söz ediyor Ee haksız da değil o da Sahip olmak istiyor marka imtiyazına.. Hiç kimsenin hiç kimseden ne bir farkı var ne fazlası Ama bu alemin tuhaf bir tarzı var Kuzunun kurda habire tav olması Bu alem adamı yutar anında Dünya dönüyor bunun etrafında Deme ki gel etme güzelsin özelsin Çarpa çarpa kendisi öğrensin [Nakarat] x 2 [Nakarat] x 2 |
Bu kalbim durmadiysa bir daha durmaz
Ayrilmayi ister gibi baktigin an Gözlerim dolmadiysa bir daha dolmaz Elveda canim deyip gittigin o an 2x Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim 2x (nakarat 1x) Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim 2x Dünya dar gelirdi bize Nazar degdi sevgimize Bunu zaman cözer belki askim Gercegi unutmayalim Arayi sogutmayalim 1x |
Sen varken bir anlam vardı
Sen varken yaşama hevesim vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem Annem için Onun için bu şarkı Dinle anne ağla anne & Seviyorum Sende söyle Herkes duysun anne Ben çalayım sende oku & Söyle anne Sen varken bir huzur vardı Sen varken neşe vardı Sen gittin gideli Bıraktım herşeyi & Dön annem |
--------------------------------------------------------------------------------
Deli eder bakışların beni öyle Hemen baştan çıkarırsın beni öyle Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Bir kez sevdim dilim yandı korkuyorum Olur mu ki olmaz mı ki bilmiyorum Yeşil gözler beni yakar korkuyorum Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Sırılsıklam aşık gibi bakıyorsun Alav alev gözlerinle yakıyorsun Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere Çapkın çapkın bakıyorsun yüzüme Güvensemmi ben acaba sözüne Çağkın çapkın bakıyorsun yüzüme Şeytan gibi giriverdin kalbime Aman kimseler duymasın Aman kimseler bilmesin Sonra düşeriz dillere |
Üstüme gelme gelme gelme
Gönlüme girme, gönlüme girme Yanaşıp durma, yanaşıp durma Git beni yorma Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Üstüme gelme yukarıdan aşağıdan Gönlüme girme çıkarma beni baştan Yanaşıp durma hem sağdan hem soldan Git beni yorma geçmişim ben aşktan Bula bula beni mi buldun Yanlış zaman yanlış yerde bana kendini sundun Utanırım sana teveccüh edemem Seni uyarıyorum Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git Allah seninle olsun Sonun olurum bu yollarda Hadi git yolun açık olsun Acı çekeriz kalırız zorlarda Hadi git Allah seninle olsun Hadi git Allah yardımcın olsun |
--------------------------------------------------------------------------------
Anladım ki aşkımız bir yalandan ibaret Benim sana yaptığım canım,aşk tadında ibadet Ben seni çılgın gibi,uykumda bile sevdim Gelecek bizim olsun gerisi Allah Kerim Alev alev alev alev,yandığımı görüyorsun Bir teselli istemedim,istememde biliyorsun Her yeni gün yeni umut,yeni güneş mi diyorsun O her gün doğar ama,ben bir kere biliyorsun |
[Verse 1]
I'm bringing ***y back (yeah) Them other boys don't know how to act (yeah) I think your special what***65533;s behind your back (yeah) So turn around and I***65533;ll pick up the slack. (yeah) Take em' to the bridge (listen) [Bridge] Dirty babe (aha) You see these shackles Baby I'm your slave (aha) I'll let you whip me if I misbehave (aha) It's just that no one makes me feel this way (aha) Take em' to the chorus [Chorus] Come here girl Go ahead, be gone with it Come to the back Go ahead, be gone with it We are happy Go ahead, be gone with it Drinks on me Go ahead, be gone with it Let me see what you're twerking with Go ahead, be gone with it Look at those hips Go ahead, be gone with it You make me smile Go ahead, be gone with it Go ahead child Go ahead, be gone with it And get your ***y on (yes) Go ahead, be gone with it Get your ***y on (yes) Go ahead, be gone with it [X6] Get your ***y on [Verse 2] I'm bringing ***y back (yeah) Them other fuckers don't know how to act (yeah) Come let me make up for the things you lack (yeah) Cause your burning up I gotta get it fast (yeah) Take em' to the bridge (listen) [Bridge] [Chorus] You ready [x3] Yes [Verse 3] I'm bringing ***y back (yeah) You mother fuckers watch how I attack (yeah) If that's your girl better watch your back (yeah) Cause she'll burn it up for me and that's a fact (yeah) Take em' to the chorus [Chorus] Your ready (yes) [x2] Yes |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:37 . |