![]() |
Şükür'e övgü
![]() UEFA'nın internet sitesinde yer alan, "Hakan Şükür hâlâ Türkiye'nin önde geleni" başlıklı bir haberde, "Şükür, emsalsiz başarısıyla Türkiye'nin en tanınan futbolcusu oldu" ifadesi kullanıldı. Site UEFA Jübile Ödülleri için Türkiye'de son 50 yılın en fazla göze çarpan futbolcusu seçilen Şükür için "en üretken isim" açıklamasını yaptı |
Uzatmalarda da atıyoruz
![]() G.Sarayımız ilk yarının uzatma dakikalarında attığı 4 golle, en golcü takim ünvanını kazandı Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk yarısındaki maçlarda, kaybolan sürelerin oynandığı ''artı 90'' dakikalarda toplam 21 gol atıldı. Galatasarayımız, 90 dakikaların tamamlanmasının ardından 4 gol atarak, kaybolan sürelerdeki en golcü takım unvanını aldı. Müsabakaların son bölümünde kalelerinde 3'er gol gören ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise son bölümde en çok gol yiyen ekipler oldu. Müsabakalarda artı 90 dakikalar oynanırken ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kasımpaşa 3'er, Gaziantepspor, Denizlispor ve Trabzonspor 2'şer, Sivasspor, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor, Gençlerbirliği, Çaykur Rizespor, Konyaspor, Kayserispor, Ankaragücü, Bursaspor ve Galatasarayımız'da da birer gol yedi. -''CİM BOM'', SON ANLARDA 4 PUAN FAZLA TOPLADI- Galatasaray, maçlarda artı 90 dakikalar oynanırken attığı 4 golle, toplamda 4 puan daha fazla topladı. Sarı-kırmızılı ekip, 1-1 devam eden Denizlispor maçında Nonda'nın 90+1'deki penaltı golüyle 2 puan fazla alırken, 1-0 yenik durumda girdiği Gaziantepspor maçında Servet'in 90+1, 2-1 mağlup girdiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında ise Ümit Karan'ın 90+2'deki golüyle de 1'er puanı kurtardı ve toplamda 4 puan fazla elde etti. ''Cim Bom''un 6-0 kazandığı Konyaspor maçında ise 90+1'de Hasan Şaş'ın attığı gol sadece skora katkı yaptı. -ARTI 90 DAKİKA GOLLERİ- Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun ilk yarısında maçlarda kaybolan sürelerin oynandığı bölümde atılan goller şöyle: Maç Sonuç Gol Takımı Dk. -------------------------- ----- ------ --------------- ---- Sivasspor-İst.B.Şehir Bld. 2 - 1 Gökhan İst.B.Şehir Bld. 90+2 Diallo Sivasspor 90+3 G.Birliği OFTAŞ-Trabzonspor 0 - 2 Gökdeniz Trabzonspor 90+1 Gaziantepspor-Beşiktaş 0 - 1 Batuhan Beşiktaş 90+5 Kayserispor-Kasımpaşa 2 - 0 Gökhan Kayserispor 90+1 Gençlerbirliği-Bursaspor 1 - 3 Sinan Bursaspor 90+3 Trabzonspor-Ç.Rizespor 5 - 1 Umut Trabzonspor 90+1 Galatasaray-Konyaspor 6 - 0 Hasan Galatasaray 90+1 Gaziantepspor-Kayserispor 4 - 3 Uğur Gaziantepspor 90+1 Ankaragücü-İst.B.Şehir Bld. 1 - 0 Elyasa Ankaragücü 90+3 Gençlerbirliği-Kasımpaşa 3 - 1 Kahe Gençlerbirliği 90+1 Fenerbahçe-Ankaragücü 2 - 0 Ali Fenerbahçe 90+1 Ç.Rizespor-Bursaspor 2 - 0 Fahri Ç.Rizespor 90+2 Denizlispor-Galatasaray 1 - 2 Nonda Galatasaray 90+1 Gaziantepspor-Galatasaray 1 - 1 Servet Galatasaray 90+1 Trabzonspor-Ankaraspor 2 - 1 Hüseyin Trabzonspor (kk) 90+1 Galatasaray-G.Birliği 3 - 2 Tuna G.Birliği 90+2 Kasımpaşa-G.Birliği OFTAŞ 1 - 3 Bülent OFTAŞ Spor 90+1 Denizlispor-Trabzonsor 2 - 0 Yusuf Denizlispor 90+3 Galatasaray-İst.B.Şehir Bld.2 - 2 Ü.Karan Galatasaray 90+2 Sivasspor-Denizlispor 2 - 0 İlhan Sivasspor 90+4 |
Artısı büyük
![]() G.Saray, ligin ilk yarısında uzatmalarda 4 gol attı, 4 puan ile zirveden kopmadı. Süper Lig'in ilk yarısını üçüncü bitiren G.Saray, uzatmalarda attığı gollerle en çok puan toplayan takım oldu. Ligin ilk devresinde uzatma dakikalarında toplam 21 gol atılırken, bunların 4'ü Aslan'dan geldi. G.Saray bu gollerle hem puanları aldı, hem de ligin en golcü takımı unvanını sürdürdü. G.Saray'ın son dakika gollerinden birini attığı İstanbul Büyükşehir Belediye ise uzatmalarda en fazla (4 puan) puan kaybeden takım oldu. PENALTI SEVİNCİ Aslan'ın son dakika golcüleri ise Nonda, Servet, Ümit Karan ve Hasan Şaş. Sarı-kırmızılı takım 1-1 devam eden Denizlispor maçında 90+1'de Nonda'nın penaltı golüyle 3 puanı aldı. İkinci son dakika mucizesi ise G.Antep'te yaşandı. Aslan 1-0 geride girdiği 90+1'inci dakikada Servet'in golüyle İstanbul'a 1 puanla dönmeyi başardı. ETKİSİZ GOL ŞAŞ'IN Cimbom, büyüklere kök söktüren İstanbul Büyükşehir maçında da puanı 90+2'de kurtardı. Bu dakikaya 2-1 yenik durumda giren G.Saray, Ümit Karan'ın sayısıyla haftayı bir puanla kapattı. Uzatmada atılan "en değersiz gol" ise Hasan Şaş'ın Konyaspor filelerine bıraktığı toptu. Hasan Şaş'ın 90+1'de attığı gol sadece skoru 6-0 yaptı. |
![]() ![]() Lucescu'dan "Gelirim" yanıtını alan Aslan, Rus kulübü iknaya çalışıyor... Yönetimin talep edilen 2 milyon $ için Donetsk'ten indirim istediği öğrenildi *** Luce pazarlığı Lucescu'dan "Gelirim" yanıtını alan Aslan, Rus kulübü iknaya çalışıyor... Yönetimin talep edilen 2 milyon $ için Donetsk'ten indirim istediği öğrenildi. G.Saray yönetimi, teknik direktör Feldkamp'ın Almanya'da yapılan son kontrollerinde hastalığının ciğerlerine kadar ilerlemesinin anlaşılması ve doktorların "Takım çalıştıramaz" raporu vermesiyle harekete geçti. Sarıkırmızılılar geçtiğimiz günlerde Shakhtar Donetsk'in hocası olan ve kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Lucescu'ya teklif yapmıştı. Rumen hocadan "Seve seve gelirim" yanıtını alan yönetimin, Kalli'den ümidi kesince Rus kulübünün kapısını çaldığı belirtildi. ALTERNATİF AZ Shakhtar Donetsk'in Lucescu için 2 milyon dolar tazminat istediği öğrenilirken, G.Saray yönetimi pazarlığa başladı. Rus kulübün yöneticilerinden indirim talep eden Aslan, bu fiyatı 1.5 milyon dolara çekmenin planlarını yapıyor. Kariyerli teknik adam bulmakta zorlanan sarı-kırmızılıların, Shakhtar'lı yöneticilerle çok fazla pazarlık yapamayacağı ve istenen parayı verme ihtimallerinin yüksek olduğu da ifade ediliyor. |
Linderoth şoku
![]() Dr. İlker Yücesir, "Ameliyat olursa en az 8 ay futbol oynayamaz. Ameliyat ihtimali de çok yüksek" dedi. UZUN SÜREDİR YOK Kalçasındaki sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Linderoth'un sezonu kapatabileceği öğrenildi. G.Saray Sağlık Kurulu doktorlarından İlker Yücesir, "Ameliyat olması büyük ihtimal. Bıçak altına yatarsa sezonu kapatır" dedi. UEFA DA YAZDI Ameliyat karanını İsveçli oyuncunun vereceğini belirten Dr. Yücesir, operasyon olmaması halinde sahalara dönüşünün iki ayı bulabileceğini söyledi. UEFA'nın resmi sitesi, "Linderoth 2008 finallerinde yok" diye yazdı. |
Türk Milli Takımı'nı seçti
![]() Galatasaray'ın gurbetçi futbolcusu Serkan Çalık, Türk Milli Takımı'nı seçtiğini Almanya Futbol Federasyonu'na bildirdiğini söyledi. Serkan, sarı-kırmızılı kulübün aylık resmi yayın organı Galatasaray Dergisi'nin ocak sayısında yayınlanan röportajında, milli takım tercihini yaparken hiç tereddüt etmediğini ifade ederek, ''Almanya 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda hala forma giyebilirdim. Fakat Almanya Federasyonu'na, Türk Milli Takımı'nda forma giymek istediğimi söyledim. Orada ümit milli olduğumdan dolayı bizim ümit milli takımda oynayamıyorum'' dedi. Hedeflerini de anlatan Serkan Çalık, ''Hedeflerim çok. Galatasaray'daki ilk sezonumda şampiyon olmak ve bu şampiyonluğa katkıda bulunmak, (A) Milli Takım formasını giymek istiyorum'' ifadesini kullandı. Oynamadığı dönemlerde kulüp yönetim kurulu üyesi Haldun Üstünel'den çok destek gördüğünü söyleyen Serkan, ''Bir büyüğüm olarak her zaman bana moral verdi. Barış ile takım antrenmanlarından sonra özel çalışmalar yaptık. Hala çok eksiğim var ve bunların da farkındayım. Pozisyona girdiğim an daha sakin olmam lazım, şutlarımı daha geliştirmem gerek'' diye konuştu. |
Fortis Türkiye Kupası | Bursaspor - Galatasaray
![]() Fortis Türkiye Kupası D Grubu 2. maçında Galatasaray, Bursaspor***8217;a konuk oluyor. 5 Ocak Cumartesi günü, saat 19.00'da Bursa Atatürk Stadı'nda yapılacak maç öncesi iki takım hakkındaki son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler... Maç Info Maç: Fortis Türkiye Kupası D Grubu 2. Hafta Maçı Stat: Bursa Atatürk Tarih: 5 Ocak Cumartesi / 19.00 Hakem: - Hava Durumu: Maç günü Bursa***8217;da hava çok bulutlu. Sıcaklık en yüksek 3, en düşük 0 derece. Canlı Yayın TV: Lig TV İnternet: www.galatasaray.org Galatasaray Galatasaray, Fortis Türkiye Kupası***8217;nda bu sezon ikinci maçına çıkıyor. Fortis Türkiye Kupası***8217;nda Galatasaray, D Grubu***8217;nda Bursaspor, Sarıyer, Denizlispor ve G.Birliği Oftaş ile mücadele ediyor. D Grubu***8217;ndaki ilk maçında Denizlispor ile karşılaşan takımımız bu maçtan 2-1 galip ayrılmıştı. Galatasaray ile Bursaspor Turkcell Süper Lig***8217;in 2. haftasında Bursa Atatürk Stadı***8217;nda karşılaştı. Takımımız bu maçtan Ümit Karan***8217;ın ayağından bulduğu golle 1-0 galip ayrılmıştı. Son 5 Maç 23.12.2007 G.Birliği OFTAŞ 0-0 Galatasaray (Turkcell Süper Lig) 19.12.2007 Galatasaray 0-0 Austria Wien (UEFA Kupası) 14.12.2007 Galatasaray 2-0 Sivasspor (Turkcell Süper Lig) 08.12.2007 Fenerbahçe 2-0 Galatasaray (Turkcell Süper Lig) 02.12.2007 Galatasaray 2-2 İstanbul BŞB (Turkcell Süper Lig) Bursaspor Fortis Türkiye Kupası***8217;na 2. kademeden dahil olan Bursaspor, 2. kademe maçında Boluspor ile kendi sahasında karşılaştı. Rakibini 1-0 yenen Bursaspor bu sonucun ardından Fortis Türkiye Kupası grup maçlarında mücadele etmeye hak kazandı. Bursaspor, D Grubu***8217;nda ilk haftayı maç yapmadan geçmişti. Bursaspor ara transfer döneminde İstanbulspor***8217;dan Ümit Aydın***8217;ı kadrosuna kattı. Son 5 Maç 30.12.2007 Bursaspor 3-0 Kocaelispor (Sevgi Kupası) 28.12.2007 Bursaspor 4-1 Ankaraspor (Sevgi Kupası) 23.12.2007 Bursaspor 0-0 Ankaraspor (Turkcell Süper Lig) 16.12.2007 Kayserispor 4-1 Bursaspor (Turkcell Süper Lig) 07.12.2007 Bursaspor 0-1 Beşiktaş (Turkcell Süper Lig) |
Camargo G.Saray'da
![]() Galatasaray, günlerdir peşinden koştuğu Brezilyalı forvet İgor De Camargo ile gelecek sezon için her konuda anlaştı. Belçika'nın Standard Liege takımında top koşturan 24 yaşındaki Camargo'nun Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği ve taraflar arasında ön protokol anlaşması yapıldığı belirtildi. Camargo bitti Camargo ile ön sözleşme yapan Aslan şimdi Standard'ı ikna etmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılılar uzun süredir peşinde koştuğu futbolcuyla anlaşmaya vardı. Galatasaray yeni forvetini belirledi: İgor de Camargo. Gelecek sezon Hakan Şükür'ün futbolu bırakacak olması nedeniyle golcü arayan sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı oyuncuda karar kaldı. Bir süredir futbol şubesi ve menajerlerin takip ettiği futbolcunun performansından memnun kalan sarı-kırmızılı ekip, 24 yaşındaki oyuncu ile anlaşarak ön protokol imzaladı. 3 yıllık sözleşme yapılması planlanan İgor de Camargo, Galatasaray'dan yıllık 1.5 milyon euro alacak. 4 MİLYON EURO ÇEKTİ Oyuncu ile her konuda anlaşan Galatasaray, şimdi Standard Liege'i ikna etmeye çalışıyor. 2010 yılına kadar sözleşmesi bulunan golcü oyuncu için Belçika ekibinin, 4 milyon euro bonservis bedeli istediği belirtilirken, Galatasaray bu fiyatı aşağıya çekmeye çalışıyor. 2005- 2006 sezonundan bu yana Standard Liege formasını giyen İgor de Camargo, oynadığı 57 maçta 23 gol attı. Sambacı, bu sezon ligde oynadığı 13 maçta 4 gol kaydetti. |
Feldkamp'ta kader anı
![]() Durumu tartışılan Kalli bugün geliyor. Tamam mı devam mı? Hastalanıp son iki maça çıkamayan Alman hoca görevine devam edip etmeyeceğini açıklayacak. START FELDKAMP'SIZ G.Saray ikinci yarı hazırlıklarına dün akşam yaptığı idmanla başlarken, teknik direktör Feldkamp'ın durumu ile ilgili belirsizlik sürüyor. Ağır gribe yakalandığı gerekçesiyle ilk yarının son iki maçında takımını yalnız bırakan Alman hocanın, bugün öğleden sonra İstanbul'a geleceği bildirildi. Kalli'nin göreve devam edip etmeyeceği de büyük oranda netleşecek. RAPORLARI SUNACAK Almanya'da chek-up'tan geçen 74 yaşındaki çalıştırıcının sonuçları yönetime sunacağı belirtildi. Ancak yönetimden Adnan Polat, Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in yaptığı açıklamalar, Kalli'nin iyileştiği ve görevine kaldığı yerden devam edeceği şeklinde... Basına kapalı dünkü idman antrenör Ahmet Akcan nezaretinde yapıldı. Çalışmalar bugün devam edecek. |
Cimbom İsaksson'u kiralıyor
![]() Galatasaray, Manchester City'nin İsveçli kalecisi Andreas İsaksson'u kiralamaya karar verdi. İngiliz kulübünün İsaksson için 3 milyon euro'da diretmesi nedeniyle kiralık formülü gündeme geldi. City ile Galatasaray'ın İsaksson konusunda küçük pürüzler dışında anlaştıkları dile getirildi. İsaksson'a yeni formül Manchester City ile bonservis ücreti konusunda anlaşamayan G.Saray "Kiralık verin" önerisinde bulundu. İngilizler bu teklife sıcak bakıyor. ZAMAN İSTEDİLER Satış hakkını İngilizlere bırakan sarı-kırmızılılar, "İsaksson sezon sonuna bizde oynasın. Mayısta bonservis ücretini yeniden görüşürüz" dedi. İsveçli kalecinin ücretinden kurtulmak isteyen İngilizlerin bu teklife sıcak baktıkları ve birkaç gün içinde kararlarını bildirecekleri ifade edildi. İNDİRİM YAPMADI Orkun ve Aykut'u yeterli bulmayarak kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray, İsaksson'u transfer etmek için her yolu deniyor. Öncelikle Manchester City ile bonservis pazarlığı yapan sarı-kırmızılılar, İngilizlerin 3 milyon euro'dan aşağıya inmemesi üzerine kiralık formülünü gündeme getirdi. |
![]() ![]() Nonda: Galatasaray'dan teklif alınca 'Hah, şimdi tamam' dedim. Bu büyük kulübe şampiyonluk yaşamak için geldim. DERGİYE KONUŞTU G.Saray'ın Kongolu yıldızı Nonda, şampiyonluk yaşama şansı yüksek olduğu için sarı-kırmızılı kulübü tercih ettiğini açıkladı. Futbol Federasyonu'nun yayın organı Tam Saha dergisinin ocak sayısına konuşan Nonda, "G.Saray gerçekten iyi bir seçenek oldu" dedi ve ekledi: 'SHABANİ' DEYİN "Çünkü Blackburn'den ayrıldıktan sonra artık oraya dönmek istemiyordum. G.Saray'ın teklifi geldiğinde 'Hah, şimdi tamam' dedim." Nonda kendisine birçok lakap takıldığını ama en çok "Shabani" denmesini sevdiğini de belirtti. Nonda, dün akşamki idmana çıkmadı. Hakan'a övgü Hakan Şükür'ü de öven Kongolu futbolcu, "Türkiye'nin forvetteki en iyi futbolcusu, tüm zamanların en iyi golcüsü olan Hakan Şükür, olağanüstü bir kariyere sahip" ifadesini kullandı. Türkiye favori Türkiye'nin EURO 2008'deki rakiplerini de değerlendiren Nonda, "İsviçre sizin ayarınızda değil. Türkiye'nin öncelikli rakibi Çekler, ardından da Portekiz. Ama Türkiye ikisini de geçer" dedi. |
Ümit'in G.Saray aşkı!
![]() Galatasaraylı futbolcu Ümit Karan, Avrupa kulüplerden transfer teklifi aldığını belirterek, ''Türkiye'de Galatasaray dışında hiçbir kulüpte forma giymek istemiyorum'' dedi. GS TV'ye açıklamalarda bulunan yıldız futbolcu, sezon başında adının Fenerbahçe, son dönemde de Beşiktaş ile anılmasıyla ilgili bir soru üzerine, teklif gelmesinin bir futbolcu için gurur verici olduğunu belirterek, şunları kaydetti: ''Özellikle büyük takımların teklif etmesi çok önemli. Şimdi sezon başında birtakım teklifler geldi. Kabul etmedik, teklifleri geri çevirdik. Bu devre arası bir teklif geldi. Ben yönetime, 'Türkiye içinde Galatasaray'dan başka hiç kimsenin formasını giymek istemiyorum' dedim. Ben bunu net belirttim. Yönetim de 'Tamam, teşekkür ederiz' dedi. Ama dedim ki, 'Yurt dışından bir gün bana teklif gelirse yardımcı olur musunuz?' Buna da 'Olur' dediler. Bizim konuşmamız budur. Bunu sezon başında da söyledik, devre arası yine aynı şeyi konuştuk. Yani dediğim gibi Türkiye'den ayrılmasam futbolu tabii ki Galatasaray'da bırakmak isterim.'' Yurt dışından gelen teklifler içinde şu an için net söyleyebileceği bir şeyin olmadığını anlatan Ümit, ''İngiltere ligi olabilir, Fransa, Almanya gibi çok çekici ligler var. Ama şu an Galatasaray'ın başarısı için top koşturuyorum ve burada kaldığım takdirde Galatasaray'ın şampiyon olması için elimden gelen performansı göstermek zorundayım'' diye konuştu. -''LINCOLN'Ü RAHAT BIRAKMAMIZ LAZIM''- Ümit Karan, Lincoln ile ilgili bir soru üzerine de yıldız futbolcunun biraz rahat bırakılması gerektiğini söyledi. Lincoln'ün gerçekten bir sakatlığının bulunduğunu anlatan Ümit, ''Tabii insanlar yine farklı spekülasyonlar yaptı. Çocuğun kafasını şişirdiler biraz. Şunu söyleyeyim, hakikaten oynamak istiyor. Hatta sakat bile oynatmaya çalıştık. O da razı bile geldi. Ama daha sonra yine nüksetti sakatlığı. Bizim takıma çok büyük kaktı sağlayabileceğini düşünüyorum. Sadece onu biraz daha rahat bırakmamız gerekiyor. Çünkü biraz duygusal bir arkadaşımız. Çok seviyorum kendisini. Çok konuşuyoruz. Sürekli bir şeyler anlatıyor. Ama dediğim gibi, ikinci yarı çok katkı sağlayacak'' dedi. -''DAHA AKILLI, DAHA DİKKATLİ OLMALIYIZ''- İlk yarıyı değerlendiren Ümit Karan, lige çok iyi bir giriş yaptıktan sonra son haftalarda takım olarak bir düşüş yaşadıklarını belirterek, ''Önemli olan ikinci yarıya iyi başlamak. Genç bir ekibiz. Daha akıllı, daha dikkatli olmamız lazım'' diye konuştu. Ümit, taraftarlardan daha fazla anlayış beklediklerini de dile getirerek, mutlaka hatalar yaptıklarını, ancak devre arasından sonra eski formlarına dönmek istediklerini kaydetti. İlk yarıda attığı 6 gol için ''Çok değil'' diyen Ümit, son dönem çok fazla oynama fırsatı bulamadığını, fazla fırsat bulması halinde belki de daha iyi olabileceğini anlattı. -''LEVERKUSEN'E DİKKAT ETMEK ZORUNDAYIZ''- UEFA Kupası'nda Galatasaray'ın rakibi Bayer 04 Leverkusen'in takım oyununu çok iyi oynadığını vurgulayan Ümit, çok dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Ümit, ''Alman futbolu bize yatkın, çünkü bizde orada yetişmiş birçok futbolcu var. Dolayısı ile onların futbol anlayışına karşılık verebileceğimizi düşünüyorum. Bayer Leverkusen, sezona çok iyi başlamamasına rağmen son 10 haftada çok iyi bir çıkış yakaladı ve inanılmaz bir takım oyunu oynuyorlar. Çok dikkat etmek zorundayız. Oradaki maç çok zor olacak. Önemli olan Ali Sami Yen'deki maçı taraftarımızla beraber, almamız lazım. Bence turu Ali Sami Yen getirir'' diye konuştu. -''EURO 2008'DE OYNAMAK İSTİYORUM''- Tüm futbolcuların EURO 2008'de forma giymek isteyeceğini kaydeden Ümit, ''Ben de o oyunculardan bir tanesiyim. Geniş kadroya bakıldığı zaman benim ismim de var. Dolayısı ile ikinci yarıda iyi bir performans göstererek ben de EURO 2008'e gitmek istiyorum'' ifadesini kullandı. Galatasaray'ın hücum hattındaki oyuncuların arasında sorun olmadığını vurgulayan Ümit Karan, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Nasıl bir sorun olabilir ki? Biz bir takımız, onun gol atması, benim gol atmam önemli değil. Takımın galibiyeti çok önemli. Belki çok klasik bir laf oldu ama durum bu. Dışardan duyumlara göre hareket ediyorlar. Sadece ortalığı karıştırmak için, hem farklı spekülasyonlar yaratmak, hem de reyting artırmak için yapıyorlar.'' Ümit Karan, Galatasaray'ın son dakika gollerini erken pes etmemelerine ve arzulu olmalarına bağlarken, ''İstek, arzu, hakikaten istek, arzu, çünkü buradaki tecrübeli oyuncular takımı ateşlemeye çalışıyorlar ve biliyorlar ki, futbol 90 dakika, bazen 93-95 dakika. Bazı erken pes eden arkadaşlarımız varken maçı ateşleyip son dakika golleri bulmamıza sebep olabiliyorlar'' diyerek sözlerini tamamladı. |
![]() ![]() ![]() ![]() Medya ordusunu görünce, "İlk geldiğim gün bile bu kadar gazeteci yoktu" esprisini yapan Feldkamp, "Aldığım ilaçlarla iyileştim" dedi *** İyileştim geldim Galatasaray'da ilk yarının son iki maçında hastalığı nedeniyle takımını yalnız bırakan ve hakkında dedikodular üretilen teknik direktör Feldkamp, dün İstanbul'a döndü. Kalli'yi havaalanında yardımcısı Ahmet Akcan ve medya ordusu karşıladı. Neşeli ve sağlıklı görünen Alman hoca, gazetecilerin ısrarlı sorularını yanıtsız bırakırken, yanındakilere, "İlk geldiğim gün bile bu kadar kalabalık gazeteci yoktu" esprisini yaptı. ARTIK İYİ HİSSEDİYORUM Öte yandan Kalli, İstanbul'a gelirken Düsseldorf'ta yaptığı açıklamada ise "Ligin son haftasında çok ateşim olduğu için takımın başında olamadım. 18 Aralık Salı günü çok ateşim vardı ve maça çıkamayacak durumdaydım" dedi. Almanya'ya gidişi ile ilgili eleştirilere de anlam veremediğini söyleyen Feldkamp, "14 gün boyunca doktor gözetiminde ve aldığım ilaçlarla kendimi iyi hisseder duruma geldim" ifadesini kullandı. |
![]() ![]() FELDKAMP eşi ile birlikte havaalanından, açıklama yapmadan yardımcısı Ahmet Akcan'ın arabası ile doğruca Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gitti. Alman teknik adamın burada yönetim kurulu ile bir toplantı yaptığı öğrenildi. Alman teknik adam daha sonra sarı-kırmızılı ekibin akşam antrenmanına çıktı. Kalli'nin yönettiği idmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yapıldığı belirtildi. Takım çok başarılı ne huzursuzluğu? KALLİ, takım içinde özellikle futbolcular arasında huzursuzluk yaşandığı iddialarına da karşı çıkarak, "Takımın son haftalardaki başarıları ortada. UEFA Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Ligde de zirveye oynuyoruz. Futbolcularımın oynama hırsı ve aralarındaki rekabeti olumlu buluyorum" dedi. |
Ya Cimbom ya da Avrupa
![]() "Teklif almak güzel ancak Türkiye'de G.Saray'dan başka takımda oynamam. Gidersem sadece Avrupa'ya giderim". G.SARAY TV'YE KONUŞTU G.Saray'ın golcü oyuncusu Ümit Karan, F.Bahçe ve Beşiktaş'tan teklif aldığını ancak ikisini de geri çevirdiğini açıkladı. G.Saray TV'ye konuşan yıldız futbolcu, "Teklif almak bir futbolcu için gurur vericidir. Özellikle de büyük takımlardan... Sezon başında F.Bahçe'den, devre arasında da Beşiktaş'tan teklifler geldi. Ancak ikisini de geri çevirdim. Yönetime Türkiye'de G.Saray'dan başka hiç kimsenin formasını giymek istemediğimi söyledim" açıklamasını yaptı. ÖNEMLİ OLAN İKİNCİ YARI G.Saray'dan sadece Avrupa'ya gitmek için ayrılacağını belirten Ümit, "Yönetim de böyle bir durumda bana yardımcı olma sözü verdi. Şu an net bir teklif yok ancak İngiltere Ligi ya da Fransa ve Almanya olabilir" diye konuştu. Sarı-kırmızılı oyuncu, lige iyi bir giriş yaptıklarını ancak sonra düşüş yaşadıklarını da belirterek, "Önemli olan ikinci yarıya iyi girmek. UEFA'da Alman takımı ile eşleşmemiz güzel. Leverkusen önünde turu Ali Sami Yen'deki maç belirler" dedi. |
Başkan, Polat ve Aysal'ın peşinde
![]() Adaylık için kolları sıvayan Canaydın iki önemli ismi listesine katmaya uğraşıyor. Galatasaray'ın mart ayında yapılacak genel kurulu için geri sayım sürerken, başkan Özhan Canaydın atağa geçti. Her seçim öncesi listesine aldığı flaş bir isimle üyeleri ikna etmesini bilen Canaydın, bu defa Adnan Polat ve Ünal Aysal'ı aynı listede buluşturmayı planlıyor. Canaydın'ın, 'Ancak Adnan Polat ve Adnan Sezgin olmaması halinde' yönetim gireceğini açıklayan Ünal Aysal'ı kararından vazgeçirmek için uğraştığı öğrenildi. Canaydın'ın aradaki buzları eritmek için Polat ve Aysal'ın katılacağı bir yemek düzenlemeyi düşündüğü de gelen bilgiler arasında. Polat tek tabanca CANAYDIN'ın kendisini yeniden listesine alma çalışmaları yapmasına karşın Adnan Polat'ın mart ayındaki kongre için planları farklı. Bu defa herhangi bir adayın listesinde yer almak istemeyen Polat'ın başkan adaylığını düşündüğü ve camianın ileri gelenleriyle bu konuda görüşmelerde bulunduğu öğrenildi. |
![]() ![]() ![]() Sakatlığının iyiye gittiğini belirten Lincoln, "Çaykur Rize maçıyla sahalara muhteşem bir dönüş yapmak istiyorum" diye konuştu. AİLESİ İLE BİRLİKTE Galatasaray'ın flaş transferi Casio Lincoln artık gün sayıyor. Brezilya'da ailesinin yanında bulunan ve bir yandan tatil yapan, bir yandan da tedavi olan yıldız oyuncu sarıkırmızılı taraftarlara mesaj gönderdi. Sakatlığının iyiye gittiğini ifade eden Lincoln, "Taraftarlarımız hazır olsun. Sahalara muhteşem bir dönüş yapmak istiyorum" dedi. LAYIK OLACAĞIM Sıkıntılı bir ilk yarı geçirdiklerini ancak bunun artık geride kaldığını vurgulayan sambacı, "Galatasaray büyük bir camia. Her zaman en iyiyi hak ediyor. Bende ligin ikinci yarısında kulübe ve taraftarlara layık olabilmek için elimden geleni yapacağım. Tek hedefimiz şampiyonluk" diye konuştu. Lincoln, iki gün içinde Türkiye'de olacağını da sözlerine ekledi. |
![]() ![]() Linderoth'un yerine ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray, Valencia'nın 30 yaşındaki İspanyol yıldızı Albelda için düğmeye bastı. Maden buldu Cimbom, Valencia'nın kadro dışı bıraktığı İspanyol yıldızın peşine düştü. Sarı-kırmızılılar bonservisi elinde olan oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. TUTUMLU'YU DEVREYE SOKTU LİNDEROTH'UN sakatlığı nedeniyle ön libero arayışlarına başlayan Galatasaray, David Albelda Aligues'i gündemine aldı. Valencia'da Koeman ile bir türlü yıldızı barışmaması üzerine sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilen oyuncunun bonservesinin elinde olması sarı-kırmızılı ekibi iştahlandırırken, transferin bitirilmesi için yoğun çaba harcanıyor. Galatasaray'ın Valencia ile yakın ilişkileri bulunan menajer Bayram Tutumlu'yu da devreye soktuğu belirtiliyor. 60 MİLYON EURO'LUK DAVA AÇTI ŞAMPİYONLAR Ligi'nde Valencia forması giymesi nedeniyle, UEFA Kupası'nda oynama şansı bulunmamasına karşın bunu fazla önemsemeyen Cimbom, Tutumlu'dan gelecek mutlu haberi bekliyor. Öte yandan kötü gidişin ardından Koeman radikal kararlar almış, Valencia da Albelda ile birlikte Angulo ve Canizares'i de kadro dışı bırakmıştı. Bu operasyonun kendisine zarar verdiğini belirten Albelda, Valencia'ya 60 milyon euro'luk dava açtı. |
Emre imzayı attı
![]() Galatasaray'ın Ankaragücü'nden transfer ettiği Emre Güngör, sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de katılımıyla gerçekleştirilen imza töreninde Emre Güngör, kendisini 3,5 yıllığına sarı-kırmızılı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Emre'nin transferinin sarı-kırmızılı kulübe hayırlı olmasını dileyen Adnan Sezgin, ''Kulübümüze umarım uzun yıllar hizmet eder. Zaten hizmet edeceğine inandığımız için burada'' derken, Emre'ye karşılık Bouzid'in Ankaragücü'ne verildiği iddialarına da açıklık getirerek, ''Biz, Emre konusunda kulübüyle bir bedel karşılığı anlaşmaya vardık. Bunun başka bir şartı yok'' ifadesini kullandı. Emre Güngör ise transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, ''Büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Galatasaray'ın hedefleri her zaman çok büyük. Ben buraya bunları gerçekleştirmek için geldim. İnşallah başarılı olur ve Galatasaray'ı en iyi şekilde temsil ederim'' diye konuştu. Emre, imza töreninin ardından, basın mensuplarına 2 numaralı Galatasaray formasıyla poz verdi. |
Bursa ile start veriyor
![]() Turkcell Süper Lig'in ilk yarısını Sivasspor ve Fenerbahçe'nin ardından üçüncü sırada tamamlayan Galatasaray, bugün Fortis Türkiye Kupası D Grubu 2. maçında galibiyeti olmayan Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Bursa Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak. Hakem Zafer Önder İpek'in yöneteceği mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak. BURSASPOR Vega Cihan Koray Volkan Mustafa Sercan Veli Bekir Egemen Ömer E. Sumulikoski GALATASARAY Orkun Uğur H.Balta Hasan Arda Hakan Şükür Ümit Sabri Mehmet Servet Emre Saat: 19.00 Yayın: Lig TV 107.2 Radyospor Hakem: Zafer Önder İpek Stat: Bursa ATATÜRK Hava: Çok bulutlu -3 derece |
Tek tabanca
![]() Sarı-kırmızılı ekipte, Lincoln ve Nonda izinli. Song milli takımda, Linderoth ve Carrusca da sakat olduğu için kafilede yer almadı. İLK YARIDA ŞANS BULAMADI Sarı-kırmızılılar, bugün Bursa karşısına tek yabancı ile çıkacak. Lincoln, 6 Ocak'a kadar izinli. Nonda da izinli. Song, Kamerun Milli Takımı'nda. Linderoth ve Carrusca da sakat olduğu için Bursa'ya götürülmedi. Elde kalan tek yabancı futbolcu ise ilk yarıda forma şansı pek bulamayan Bouzid oldu. Takım, yabancılarından sadece Bouzid ile Bursa'ya gitti. ANKARA GÜCÜ'NE GÖNDERİLMİYOR Bouzid'in, Ankaragücü'nden alınan Emre'ye karşılık verileceği söylentilerine yanıt Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'den geldi. Sezgin, "Sadece bonservis bedeli ödenerek Emre transfer edildi. Bouzid'in verilmesi konuşulmadı. Feldkamp'ın da Bouzid'in gönderilmesine karşı çıkması sözkonusu değil" dedi. |
Emre Güngör imzayı attı
![]() Song'un boşluğunu doldurması için Ankara gücü'nden transfer edilen genç stoper 3.5 yıllık sözleşme imzalarken, "G.Saray'ın hedefleri çok büyük. Bunları gerçekleştirmeye geldim. İnşallah başarırım" dedi G.Saray'ın neferiyim Song'un boşluğunu doldurması için Ankara gücü'nden transfer edilen genç stoper 3.5 yıllık sözleşme imzalarken, "G.Saray'ın hedefleri çok büyük. Bunları gerçekleştirmeye geldim. İnşallah başarırım" dedi. MUTLU VE HEYECANLIYIM G.Saray, MKE Ankara gücü'nden transfer ettiği Emre Güngör ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladı. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenen törenle resmi imzayı atan Emre, transferinde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Büyük bir camiaya geldim, çok mutluyum" dedi. G.Saray'ın hedeflerinin her zaman çok büyük olduğunu belirten genç stoper, "Buraya bunları gerçekleştirmeye geldim. İnşallah başarılı olurum" derken, artık G.Saray'ın bir neferi olduğunu söyledi. BUGÜN SİFTAH YAPACAK Törende hazır bulunan G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin de, Emre'nin transferinin sarı-kırmızılı kulübe hayırlı olmasını dileyerek, "Kulübümüze umarım uzun yıllar hizmet eder. Zaten hizmet edeceğine inandığımız için burada" dedi. Emre Güngör daha sonra sarı-kırmızılı takımda giyeceği 2 numaralı forma ile basın mensuplarına poz verdi. Bursaspor maçının kadrosuna da alınan genç oyuncu, bu akşam ilk onbirde görücüye çıkacak. |
![]() ![]() Alman hoca, "Şampiyonluk istiyorsanız takviye şart" derken, bir ön libero, bir sağ kanat istedi. Vogel ve Albelda ile temaslara hız verildi. BİR HAFTA İÇİNDE BİTECEK ****ücü'nden Emre Güngör'ü renklerine bağlayan Cimbom'da ikinci hedef ön libero. Almanya'dan dönen Feldkamp'ın "Şampiyonluk istiyorsanız takviye yapmamız şart" demesi ve Linderoth'un yerine mutlaka bir ön libero istemesi üzerine yönetimin harekete geçtiği öğrenildi. Valencia'lı Albelda ve Real Betis'ten ayrılan Vogel ile temaslar sürerken, bir hafta içinde bir ön liberonun geleceği belirtildi. BOJİNOV, ASLAN'I REDDETTİ Kalli'nin ayrıca sağ kanada da bir oyuncu istediği, yönetimin kaynak aradığı ifade ediliyor. Manchester City'nin Bulgar golcüsü Valeri Bojinov ise G.Saray'a transfer olacağı iddiasını yalanladı. İngiliz skysports.com'a konuşan 21 yaşındaki Bojinov, "G.Saray'la görüştüğüm söyleniyor. Böyle bir şey asla olmadı. Manchester'de mutluyum" dedi. |
Kalli hızlı başladı
![]() "Dönmez" denilen Alman hoca gelir gelmez kar altında idmana çıktı. Bugün Bursa'da yeniden kulübede olacak. KAOSU BİTİRDİ G.Saray'da teknik direktör kaosu Kalli'nin dönmesi ve görevine başlaması ile son buldu. Grip olduğu için son iki maçta takımını yalnız bırakan Alman hoca, önceki akşam İstanbul'a gelip takımının başına geçerken ayağının tozuyla ilk idmanını yaptırdı. BUGÜN SAHADA Dün kar yağışı altındaki çalışmayı da yöneten Feldkamp'ın sağlıklı görünmesi, "artık çalışamaz" spekülasyonlarını da şimdilik bitirdi. En son 14 Aralık'taki Sivas maçında sahada olan Kalli, bu akşam Bursa'da 22 gün sonra yeniden kulübedeki yerini alacak. |
Kalli'nin forveti Hakan-Ümit ikilisi
![]() ![]() Bursaspor karşısında Galatasaray'da forvette Hakan Şükür ve Ümit Karan ikilisi görev yapacak. Teknik direktör Kalli'nin Nonda'nın yokluğunda bu ikiliye görev vermeyi planladığı öğrenildi. Ümit Karan, Bursa'yı mağlup ederek 2. yarıya bu moralle başlamak istediklerini ifade etti. |
![]() ![]() ![]() İlk yarı agresif tavırlarıyla tepki toplayan hatta Galatasaray'dan ayrılmayı bile düşündüğünü açıklayan Hasan Şaş, ikinci devrenin hem kendisi hem de takımı açısından daha farklı olacağını söyledi. Tecrübeli futbolcu, "Takım olarak hedefimiz, liderliği geri alarak şampiyonluğa uzanmak. Ben de bunun için en iyisini yapmaya çalışacağım'' ifadesini kullandı. |
![]() ![]() ![]() ![]() DEVRE arası tatilini uzun tutan Lincoln'ün yarın İstanbul'da olacağı açıklandı. Brezilyalı yıldızın, yöneticilere gönderdiği haberde tedavisini ülkesinde de sürdürdüğü ve sakatlığının tamamen düzeldiğini söylediği öğrenildi. Bugün Brezilya'dan yola çıkacak sambacı, yarın takıma katılacak. |
"4 yıl gibiydi"
![]() Kasığındaki fıtık nedeniyle ameliyat olan ve yeşil sahalardan 4 ay uzak kalan Ayhan Akman bugünlerde oldukça heyecanlı. Sakatlığını atlatarak oynayabilir duruma gelen G.Saray***8217;ın tecrübeli futbolcusu, bu akşam Bursa***8217;daki kupa maçında hocanının görev vermesi durumunda, sahaya çıkıp elinden geleni yapacağını söylüyor. Gecesini gündüzüne katıp form tutmak için çırpınan Ayhan, "4 ay bana 4 yıl gibi geldi. Forma hasretim sonunda bitiyor" dedi. Ve şöyle devam etti: "Bıkmadan usanmadan çalıştım ve günleri tek tek saydım. Bursaspor maçında görev alırsam, sahaya tabanca gibi döneceğimin sözünü veriyorum. Kendime iyi bakarım. Daha önce sahalardan bu kadar uzun süre uzak kalmamıştım. Bu dönem benim için oldukça zorlu geçti. Özlemim sona eriyor. Şimdi yapacağımız tek bir olay var. O da Galatasaray***8217;ı yukarılara taşımak. Yeni oyuncuların çoğunlukta olduğu bir kadromuz var. Buna rağmen şampiyonluğu kovalayan diğer ekiplerden daha iyiyiz. Bundan sonra puan kaybetmeden sahalardan gülerek ayrılacağız. Çünkü biz bir takımız. Bu duyguları taşıyan birçok arkadaşlarımız var. Bu istek, bu hırs bizi hedefe götürecek." |
Grip bir maç
![]() Bursa ile G.Saray arasında garip bir maç yaşandı. Gripolduğu için uzun süre takımdan ayrı kalan Feldkamp dün buz gibi havaya rağmen takımını yalnız bırakmadı.Kaleci Vega, 3'te adeta Mehmet Topal'a asist yaptı. Mehmet de şık bir vuruşla Aslan'ı öne geçirdi. Bursa, 2. yarıda tek kale oynamaya başladı. 67'de Tum'un kafa şutunda top direkte patladı. 84'te Volkan, beraberlik golünü attı. 87'de Egemen'in geri pasını Vega eli ile tuttu, kale önünde kazanılan serbest vuruşta Mehmet Güven topu ağlara gönderdi. +91'de Tum maçın skorunu belirledi: 2-2. *** Fark etmedi Sarı-kırmızılı ekip, Bursa karşısında iki defa öne geçmesine karşılık galibiyeti koruyamadı, üst üste 3. beraberliğini aldı. Galatasaray'da teknik direktör Karl Heinz Feldkamp, görevinin başına döndü ama sarı-kırmızılı ekipte değişen bir şey olmadığı ortaya çıktı. Austria Wien ve Gençlerbirliği OFTAŞ maçlarına hocasız çıkan ve çok kötü bir futbol sergileyip sahadan beraberlikle ayrılan sarı-kırmızılılar, Bursaspor'u da yenmeyi başaramadı. Maçın hemen başında Mehmet Topal'ın aşırtma vuruşu ile öne geçen Cimbom, ilk yarı önde kapatırken, ikinci yarı müthiş bir çekişmeye sahne oldu. SON NOKTA TUM'DAN Özellikle Bursasporlu oyuncular, sert ve agresif hareketleriyle dikkat çekerken, futbolcular arasında sık sık tartışmalar çıktı. Özellikle Egemen ve İsmail Güldüren sert hareketleriyle dikkat çekti. 84. dakikada Volkan'ın ayağından Bursasspor'un golü geldi ama bu fazla sürmedi. 4 dakika sonra Mehmet Güven, bir kez daha Galatasaray'ı öne geçirdi. Uzatma dakikalarında ise Herve Tum sahnedeydi. Golcü oyuncu attığı kafa golü ile son sözü söyledi ve Galatasaray'a kupa maçında geçit vermedi. STAT: Atatürk HAKEMLER: Zafer Önder İpek **, Muharrem Yılmaz **, Asım Yusuf Öz ** BURSASPOR: Vega **, F.Serkan ***, İsmail **, Egemen **, Ömer Erdoğan **, Cihan H(dk. 46 Bekir H), Tum **, Volkan **, Mustafa **, Veli ** (dk. 46 Sumulikoski **), Sercan **(dk. 77 Pancu H) GALATASARAY: Orkun **, Barış **, Hakan Şükür H, Hasan ***(dk. 64 Mehmet Güven H), Mehmet Topal **(dk. 79 Emre H), Bouzid **, Hakan Balta **, Uğur **, Arda ***, Servet **, Ümit ** (dk. 85 Serkan Çalık ?) GOLLER: 3 Mehmet Topal (3), Mehmet Güven (88 ), Volkan (84), Tum (90) SARI KARTLAR: İsmail, Egemen, Vega / Uğur, Ümit |
Maçın en heyecanlı dakikaları
![]() 3 dakika Uğur, topu kale alanı içine doğru ortaladı. Kaleci Vega, yakaladığı meşin yuvarlağı hemen oyuna sokmak istedi ancak top Mehmet Topal'da kaldı. Bu oyuncunun aşırtma vuruşu ile G.Saray 1-0 öne geçti. 13 dakika Galatasaray atağında sağ kanattan ceza sahasına giren Hakan Şükür, topu topuğuyla penaltı noktası üzerine doğru hareketlenen Ümit Karan'ın önüne aktarmak istedi. Ömer Erdoğan, son anda araya girdi. 24 dakika Bursaspor atağında sol kanattan hareketlenen Mustafa, topu ceza sahasına doğru düzgünce ortaladı. Pozisyonu iyi takip eden Tum'un kafa vuruşunda köşeden kaleye giden topu kaleci Orkun son anda önledi. 27 dakika Hasan Şaş'ın sol kanattan penaltı noktası üzerine gönderdiği topu Ümit Karan kafayla sol çaprazda müsait durumda olan Arda'nın önüne indirdi. Arda, topa kötü vurunca pozisyon autla sonuçlandı. 30 dakika Tum'un düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanan Cihan topu penaltı noktasına gönderdi. Tum'un kafayla yere vurdurarak kaleye doğru gönderdiği topu Orkun iki hamlede yakaladı. ![]() 68 dakika Oyunun bu bölümünde Timsahlar, ataklarını sıklaştırdı. Bursaspor'un kullandığı köşe vuruşundan gelen topa ceza sahasında iyi yükselen Tum'un kafa vuruşu direğin dibine çarparak dışarı çıktı. 84 dakika Bursa'nın sol kanattan atağa katılan Volkan Şen, sol çaprazdan girdiği Galatasaray ceza sahasında açısını düzelttikten sonra yaptığı sert plase vuruşla topu ağlarla buluşturdu. 88 dakika Galatasaray'ın, Bursaspor ceza sahasının içinde kaleciye geri pas nedeniyle kazandığı serbest atışı kullanan Mehmet Güven'in sert şutu defansa da çarparak Bursaspor ağlarıyla buluştu. 1-2 90+3 dakika Bursaspor son dakikada da gol şansını zorladı ve istediğine ulaştı. Ssağ kanattan gelen ortaya iyi yükselen Herve'un kafa vuruşunda top ağlarla buluştu. 2-2. |
Topal'ın şanssızlığı
![]() İlk yarıda muhteşem bir gol atan sarı-kırmızılı futbolcu, ikinci devre suratına top gelince 79. dakikada yerini Emre'ye bıraktı. VEGA'YI AFFETEMDİ Linderoth'un yokluğunda ön liberoda görev yapan ve başarılı bir futbol sergileyen Mehmet Topal maçı tamamlayamadı. 3. dakikada Vega'nın kısa düşen degajında topu önünde bulan genç futbolcu, 30 metreden aşırtma bir vuruş yaparak ağları havalandırdı. Savunma ağırlıklı bir futbol sergileyen Mehmet, Cimbom'un iyileri arasındaydı EMRE ETKİSİZ KALDI İkinci yarıda da her yere yetişmeye çalışan Mehmet Topal, 79. dakikada büyük bir şanssızlık yaşadı ve suratına top gelmesi sonucu oyundan çıktı. Dudağı patlayan ve sedye ile maçı terk eden Topal, yerini Emre Güngör'e bıraktı. Galatasaray'ın yeni transferi Emre, ilk defa sarı-kırmızılı formayı giydi ancak fazla oyunda görünmedi. |
Linderoth'un yerine ya Vogel ya da Albelda
![]() R.Betis'te oynayan Vogel ve Valencia'nın kadro dışı bıraktığı Albelda üzerinde yoğunlaşan Cimbom, bu hafta işi bitirecek *** İkisinden biri R.Betis'te oynayan Vogel ve Valencia'nın kadro dışı bıraktığı Albelda üzerinde yoğunlaşan Cimbom, bu hafta işi bitirecek. Süper Lig'in ikinci yarısının başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray, ön libero arayışlarını hızlandırdı. Avrupa'nın çeşitli ülkelerinden birçok isimle ilgilenen sarı-kırmızılılar, Real Betis'te mutlu olmayan Vogel ve teknik direktör Koeman'ın kadro dışı bırakması nedeniyle Valencia'dan ayrılmak zorunda kalan Albelda üzerinde yoğunlaşma kararı aldı. ÇÖZÜM BEKLİYOR Oyuncu ve menajerleriyle temas kuran Galatasaray, iki oyuncudan birini 18. haftadaki Çaykur Rizespor maçına yetiştirmeyi planlıyor. Ancak Cimbom'un önünde iki önemli sorun var. Vogel gelmek istemesine karşılık Real Betis'in yüksek bonservis ücreti sorun olurken, Albelda'nın ise futbol hayatına Avrupa'da devam etmek istediği belirtiliyor. Gerets istemişti İSVİÇRE ile oynadığımız milli maçın olay isimlerinden birisi olan Johann Vogel'i ilk olarak Galatasaray'a Erik Gerets önermişti. Ancak Milan, tecrübeli oyuncuyu, Oliveira'ya karşılık olarak Real Betis'e vermişti. |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:53 . |