![]() |
Bir inat uğruna gittin zamansız
Yüreğim tarumar, bedenim cansız Yanarım külsüz, yanarım dumansız Şeytana uyduğun gün rahatça uyudun mu Bende kaybettiğini ah başkasında buldun mu Ben bir bahtı karayım, dayanmaktayım Kimsenin yerine meraklardayım Bir yanım unut diyor Bir yanım çıldırıyor Ah muallaktayım Gelip de al benden emanetini Eller bilsin artık yar kıymetini Nefret aşkımızın kardeşi olmuş Ya aşkını ver, Ya sar nefretini . . . |
Gece gündüz kosup pesimden yalvaran sendin
Inat edip seni cildirtan naz yapan bendim Kapimin önüne gülleri birakip kaybolan sendin O gülleri kitap arasinda saklayan bendim Kandirmissin besbelli hem beni hem kendini Sustugum o günler gecti ayriyiz simdi Bir gece vakti yolda yürürken Aklina ben geleyim Hüzünlü bir ask sarkisi olup Dudaklarina düseyim... |
Çok sebebim vardı benim çok kırıldım söylemedim
Gözyaşımı göstermedim sana Çok sebebim oldu benim kolay olsa ben giderdim Bu ne gitmek bu nasıl elveda Yandı mı postaneler yıkıldı mı yoksa Ne bir haber ne merhaba zindan bu dünya Uyutmuyor bu yaşananlar akşam olunca Sorma sorma ah sorma sorma Gül dalında bülbül değil bir garip serçe Gül kokar dikenler batar kaldım bi çare Olmasaydı hatıralar kahrolası yaşananalar Geceliğin deli eder beni Şu gözlerin olmasaydı yüreğim taştan olsaydı Ne kolaydı unutması seni Ne seninle ne de sensiz olmuyor işte Yandı mı bu postaneler yıkıldı mı yoksa |
[Eminem]
If I'm elected for ten terms I'm renewing the staff after the inagural And hiring all girls as interns If I don't like you, I'll snatch you outta your mic booth While you're rappin and pull your right through the window and fight you I'll take you straight to the pavement Uppercut you, and scrape your face wit a bracelet Like a razor that shaved it Three drinks and I'm ready to flash Runnin on stage in a G-string, wit a bee sting on my ass (Look!) It's probably all cuz I ain't awkward at all I just like to walk through the mall, stop, and talk to the wall And have a relapse after I just fought through withdrawl (Hop in the car little girl, I just bought you a doll) The Bad and Evil movement is comin Plus the music is pumpin like a pill freak wit a tube in his stomach I write a rhyme a day So it's no wonder how come your whole album Is soundin like a bunch of shit that I would say Whether it's one verse or one letter I'll probably be the cleverest one that never gets spun ever It's Slim Shady and Tony Touch, it's only us The rest of y'all are just stuck in the middle wit Monie Love |
Sen aklıma gelince
Ağlamaklı olurum Sen aklıma gelince Derinden burulurum Özlem ayrı bir sızı Yüzümde saf bir sitem Ben yalnızlar yalnızı Yüzüme yansır çilem Gurbet hasret denizi Bir terk-i diyardayım Hüzünler yaktı bizi Bir dolu efkardayım Gurbet hasret gemisi Bir terk-i limandayım Hayaller yaktı bizi Bir deli efkardayım |
senin derdin dert midir benim derdim yanında
hiç kimsede gördün mü böyle dert hayatında otur şöyle yanıma dinle bak dertlerimi anlatınca ağlama deşme benim derdimi beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım tanrım bile unutmuş dertlerime dur demez bir insanın üstüne bu kadar dert yüklenmez kaderim beni böyle meyhanelere attı günahım neydi bilmem beni böyle yarattı beterin beteri var haline şükret dostum yıllardır mutluluğun her gün peşinden koştum daha bir çok derdimi ben sana anlatmadım genç yaşta saçlarımı boşuna ağartmadım |
Sen benim içimde bir korkulu rüya
Hergün sevip sardığım bir hülyasın Yokluk ateşten bir gömlek Sensizlik ölüm gibi Rüyam hülyam benim dünyamsın Kanımda canımda alın yazımda Bir sen varsın bir de ben şu dünyada Nazar deymesin sana Eller deymesin sana Sensizlik ölüm bana Seni benim gibi seven bulamazsın Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın Ömrün vefası yok korkum aşkımdan çok Gönlüm sensiz kalmasın Korkulu rüyam gülen bahtımsın Sen benim sen benim sen benim dünyamsın Hepimizin hayatı iki kelime Bir varmış bir yokmuş şu alemde Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer Son nefeste adın dilimde Her şey sende başlar seninle biter Sevilmek ümidi sevmekten beter |
Karşı konulmaz bir aşka düştüm be zalim
Ağlama değmez diyorlar ama zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende, oynama benle Halimi, sabrımı taşırma, ah güzelim Seninki bal gibi işkence Bu yolda var mısın erkekçe Diz çöküp yalvaracaksam, ağlayacaksam Ben yokum bu işte Benim dilimden gözlerin anlar be zalim Yangınım oldun beni yaktın ya zor halim Şeytan gülüşün karşımda Deli gibiyim aşkınla Benim aklım hep sende oynama benle Halimi sabrımı taşırma ah güzelim |
Ararsam ben bulurum senden iyisini
Yeniden yakarim askin askin atesini Bulunmaz hint kumasi degilsin canim Istersen dönersin geldigin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün aci gercegi Gözlerimden ögrensin Deli gibi sevsemde Cok cabuk vazgecerim Huyum suyum kurusun Ben secilmem secerim... |
ben olmayinca hemen bulmussun birini
yol ayriminda unuttun yeminlerini sen bitirdin hem kendini hem de beni simdi git artik, donme geri kime gidersen git beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir ben olmayinca "ondan kurtuldum" demissin benim yerime bir baskasini sevmissin beni zaten aslinda hic sevmemissin uzulmedim hic, donme geri kime gidersen git, beni unut artik bir gun asklar biter, hatiralar kalir, kimi severse hep hatirlatir sanma bir baskasi yerimi alir gelenler gideni elbet aratir |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 04:25 . |