![]() |
Dosta bizden selam olsun
Kara günde dara koşan Hem okuyup hem iyi yazan Yiğit olup dağlar aşan Dosta bizden selam olsun |
banu - az bana
Hazana ermeden baharı ömrün Bir muhabbetname yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Sitemli sözleri az bana gönder Ben sana aşığım ey peri ruhsar Muhabbet sırrına ermesin yadlar Sakla mektubunda yaz bana gönder Sitemli sözleri az bana gönder Az bana az bana az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Hasreti ateşi az bana gönder Şu bana ettiğin cebr ile nazı Hep sana yaptığım arzı niyazı Hatrına gelince yaz bazı bazı Ağla gözyaşını yaz bana gönder Ben sana aşığım ey peri ruhsar Muhabbet sırrına ermesin yadlar Sakla mektubunda yaz bana gönder Sitemli sözleri az bana gönder Az bana az bana az bana gönder Sitemli sözleri yaz bana gönder Hicrine yanmıştır dayanmaz gönlüm Hasreti ateşi az bana gönder |
Nedim zeper - rüya Söküp atamıyorum aklımdan seni Dönüp bakamıyorum gururum deli seninle aşkımız gerçek yeniden yazmamız gerek yanlız sözler yetmez anlatmaya gönül ister benim olmaz ömür geçer yerin dolmaz yanlız gözler yetmez ağlamaya sensizlik ne kadar uzun sesimi duyuyormusun yoksa sen uyuyormusun rüya görüyormusun hasreti duyuyormusun hiç mektup yazıyormusun denize bakıyormusun beni seviyormusun |
sinan özen - yandım
Elbet birgün bitecekti bu bahar Her şeyi bile, bile bekledim dön diye Ama sen görmedin hiç bilemedin Yandım yandım hasretinle yandım Hadi yan, yan yüreğim yan Sonuna gel hadi katlan Gün olur bu acın diner Sen düşünme hiç üzülme |
serdem coksun- cünki sen
seni hic tanimamis olmayi isterdim hic sevmemis ve hic alismamis ama o eski ben degilim degistim simdi sen haric herkesi sevebilrim sor bana hadi durma sorsana sebebini cünki sen cöldeki yüregimi buza döndürdün cünki sen dag gibi atersim vardi söndürdün cünki sen büyüyorken kan agladin cünki sen adam degildin cok gec anladim ne aci mutluluk malesef uzakmis ask vurdugun koca bir tokatmis ama o eski ben degilim ögrendim hayatin yalan adinsa korkakmis sor bana hadi durma sorsana sebebini cünki sen.... |
bazı şeyler vardır affedilmiyor aşk ihanetle bir ewde kalamıyor bıçak gibi kestim bağlarımıızı bir daha dinleyemeyiz şarkımızı söyle uçurumdan atlayan dönebilir mi söyle kanadı kırk yerden kırılmış uçabilir mi söyle bu aşktan ne kaldı ki geriye yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye ooff unut beni,unuttuğum gibi seni unut ki beni yanındakini aldatma giden kaybedendir gittin kaybettin bir şehir yakınıma bile yaklaşma... |
Kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sen geldin araladın Bıkmıştım bu zalim,yalan hayattan Beni sen hayata bağladın Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Yalnızlıktı sensizken tek yoldaşım Gecelerse arkadaşım Neredeydin bu güne dek beni bulmadın Oysa ben seni hep aradım Bilmezdim bir daha bir daha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi Bu güne dek hep keşke deyip durdum Her yeni başlangıcın sonunda Yine aynı kelime 'keşkeYanılgılar içinde büyüdüm Yanlış insanlar,yanlış yüzler,yanlış aşklar Evet kapatmıştım kalbimin kapılarını Ama sonra sen çıktın karşıma Bunu sen kalbime girince anladım İşte yeni bir başlangıç daha Ama bu sefer eminim Bu sefer keşke demeyeceğim Yıllar sonra senin için Söylediğim tek şey 'İyiki' olacak... Bilmezdim birdaha birdaha seveceğimi Yine öğrettin bana sevmeyi Yeniden doğdum senle öğrendim yürümeyi Ne olur bırakma ellerimi |
Geçti yıllar ah geç aydım
Anladım ki boşa gün saydım Baka kaldım giden güne Ben hep düne ait kaldım Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun Esip geçtim, yağıp geçtim Kaçırdım tez zamanları Pişmanlıklar, düşmanlıklar Bitmez dilimin amanları Çocukluğum kavruk Gençliğim savruk Yetişkinliğimden hiç hayır yok Hayat kadere inat seni Sil baştan yaşayacağım Ahdım olsun |
Bu aralar sanki sana bir haller oldu
Tavırların çok değişti Bilmediğim bir şey mi var Aklında ayrılık varsa Bir ömür sevsemde yetmez seni sevmeye Kolay mı benden kurtulmak Bilmediğim bir şey mi var Sevgimin bittiği yerde nefretim başlar Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah kapına dayanırım Akıllı ol senin aklını alırım Benim olmazsan vallah dediğimi yaparım... |
Başın öne eğilmesin
Aldırma gönül aldırma Ağladığım duyulmasın Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dışarda deli dalgalar Gelip duvarları yalar Beni bu sesle oyalar Aldırma gönül aldırma Gönül aldırma Dünya handır han içinde Yaşanılmaz gam içinde Biri gelir biri gider Dünya handır han içinde Dertli ağlar, dertsiz ağlar Dünya içinde Hey gidi koca dünya Dert yükümüsün Söyle söyle fani dünya Dert yükümüsün Hey gidi gidi gidi Koca dünya Söyle söyle fani dünya Gam yükümüsün |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 14:16 . |