![]() |
Ya Ben Gitmeliyim Ruhumdan...
Ya da İçimdekiler Benden Taşınmalı..!! |
Fikir fukara olursa, zihin ukala olur....
|
"Bekliyorum..
Öyle bir vakitte gel ki vazgeçmek mümkün olmasın..." (Orhan Veli) |
Güneş gibi ol şefkatte, merhamette
Gece gibi ol ayıpları örtmekte Akarsu gibi ol keremde, cömertlikte Ölü gibi ol öfkede, asabiyette Toprak gibi ol tevazuda, mahviyette Ya olduğun gibi görün, Ya da göründüğün gibi ol !!!!!!!! Mevlana |
Ağlamak uğradığımız felaketlere karşı vücudumuzda kalan son gücün çığlığıdır.
Ağlayamadığımız zamanlar, bizde o gücün de yok olduğu zamanlardır ki, onun yerine geçen etkili sessizlik, en şiddetli acının yarattığı göz yaşlarından daha yakıcıdır. |
Ne dünyayı anladık,
Ne Ay'ı ne de güneş'i... Babamızdan kalan miras gibi, Bedavadan kullandık herşeyi... Doğru dürüst şükretmedik bile, Her çabanın adını koyarak çile... |
3 kuruşluk kişiye 5 kuruşluk değer verirsen geriye kalan 2 kuruşla senı satar...
|
![]() Çocuktum Sahip oLamadıqım şeyLere heves ederdim KokuLu siLqi doLu bir kaLem kutusuydu Aşk ! Kutuyu açar açmaz kokusuyLada yetinirdim korkuyordum İzin yoktu araLayamıyordum kapaqını Açarsan eLinden aLır dediLer çocukça duyquLarını ßen herşeye razıydım Ne derseniz deyin işte merak En sonunda aLdım Aşk'ı verdim oyuncakLarı ![]() |
Ben her gece.. SoLuk bir yiLdizin kuyruguna takmishtim o ninniLerden.. Ve her gece bir yiLdiz kaymishti gökyüzünden.. Uykusuz gözLerLe bakakaLmishtim sadece.. |
Gönlüm uçmak dilerken semavi ülkelere;
Ayağım takılıyor yerdeki gölgelere... |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:53 . |