![]() |
Dumanlı derelere
Seni vermem ellere Sana dargın değilim Dargınım senelere Duman dağa iz eder Derelere az eder Sevdalı sevdasına Cilve eder naz eder Duman dağın üstüne Gittikçe azlanı yi Babası benden yana Anası nazlanıyi Yeter güzelim yeter İki iki dört eder Bırak yakamı bırak Anan beni deli eder Duman dağın üstüne Bulutlan yarışıyi Sevdim seni güzelim Eller ne karışıyi |
kiz ben seni vurmazmiyam saclarindan asmazmiyam senin gibi bir zalimi tarihlere yazmazmiyam denizlerin ortasinda gecelerin yarisinda (2 kere)
birakip gittin beni yar zalimlerin arasinda zalimlerin arasinda (2 KERE) KiZ BEN SENI VURMAZMIYAM SACLARINDAN asmazmiyam senin ibi bir zalimi tarihlere yazmazmiyam (2 KERE) bu gitmeler beni yorar herseyimiz gördü zarar (2 KERE) GELECEKSEN GEL DEMEDEN DOSTLARIMIZ SENI SORAR BÜTÜN DOSTLAR SENI SORAR (2KERE) kiz ben seni vurmazmiyam... SEVMEK GÜNAH OLSAYDI ÖNCE MECNUM SEVMEZDI KEREM ASLI ICIN YANMAZDI SEVMEK GÜNAH OLSAYDI FERHAT DAGLARI DELMEZDI BÜLBÜL GÜL ICIN FERYAT ETMEZDI MECNUM SEVIYORSA KEREM YANIYORSA FERHAT DAGLARI DELIYORSA BÜLBÜL GÜL ICIN FERYAT EDIYORSA kiz ben seni vurmazmiyam...( 2 kere) |
Felegimin Silesi beni yine vurdu yerden yere, minnet etmem ben felege kaderim kötüymüs benim, bu ne kader kötü kader agliyorum gözyasim yok yolla gitsem yoldasim yok dert dökecek sirdasim yok. Bu ne kader kötü kader görülmemis böyle kader yasamayi unutturdu yüregime koydu keder.
Bir gün yüzüm gülmeyecek gözyaslarim dinmeyecek hasta etti o yar beni ölsem bile gelmeyecek.Bu ne kader kötü kader agliyorum gözyasim yok yolla gitsem yoldasim yok dert dökecek sirdasim yok. Bu ne kader kötü kader görülmemis böyle kader yasamayi unutturdu icerime koydu keder |
Yolum düşer meyhaneler üstüne
İçtikçe aklıma sevgilim gelir Silsem gözyaşımı, krusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir Silsem gözyaşımı, krusun diye Bahar seli gibi boşalır gelir [Nakarat] Nerde sevdiklerim hani sevenler Ağlatıyor beni acı gerçekler Bitmiyor isyanlar, bitmiyor suçlar İnliyor başıma vurduğun taşlar İhtiyar olmadan ağardı saçlar Karbeyaz saçımı yolasım gelir off İhtiyar olmadan ağardı saçlar Karbeyaz saçımı yolasım gelir off Görüpte bilmeyen deli sanıyor Bilmezler dermansız yaram kanıyor Ben mazimi, mazim beni arıyor Ölmeden mezara giresim gelir Ben mazimi, mazim beni arıyor Ölmeden mezara giresim gelir |
Hayatıma bir son vermek istersen,
Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya Anladım çare yok unutmam için, Her yerde hatıran izlerin var ya Birgün olsun mutlu uyumam için, Yastığa gerek yok dizlerin var ya Yastığa gerek yok dizlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dal olsam çökerdim bakışlarında Sevgilim suçluysam bu aşk yolunda, Zindana gerek yok hasretin var ya Zindana gerek yok hasretin var ya |
döndüm daldan kopan kuru yaprağa leylim ley
sehar yeli dağıt beni kır beni leylim ley götür tozlarını burdan uzağa leylim ley yarin çıplak ayağına sür beni leylim ley ayın şavkı vurur sazım üstüne leylim ley söz söyleyen yoktur sözüm üstüne leylim ley gel ey hilal kaşlım dizim üstüne leylim ley ay bir yandan sen bir yandan sar beni leylim ley yedi yıldır uğramadım yurduma leylim ley dert ortağı aramadım derdime leylim ley geleceksen bir gün düşüp ardıma leylim ley kula değil yüreğine sor beni leylim ley |
Saçları sarı çalar
Gözleri mavi çalar Senin mavi gözlerin Aklımı baştan çalar Gözler çalar maviye Allahımdan hediye Huyu huyuma benzer Nankörlüğü ****ye Yanağı elma çalar Dudağı kira çalar Senin mavi gözlerin Beni yerlere çalar Gözler çalar maviye Allahımdan hediye Huyu huyuma benzer Nankörlüğü ****ye Kaşları keman çalar Endamı selvi çalar Senin mavi gözlerin Gönül kapımı çalar Gözler çalar maviye Allahımdan hediye Huyu huyuma benzer Nankörlüğü ****ye Söz-Müzik: İbrahim TATLISES |
Bir telgraf cekmissin
gecmis olsun diyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun cocuk gibi sevindim sucum yok biliyorsun kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni Cöktüm duvar dibinde yas birikti gözümde inan feryat ederdi kim olsaydi yerimde inan feryat ederdi kim olsaydi yerimde kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni Batti günes karanlik sardi beni yanlizlik kirma ümitlerini yarinimiz aydinlik kirma ümitlerini yarinimiz aydinlik kara zindan,kara zindan yaktim yandirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni kara zindan,kara zindan evimden ayirdin beni ah kara zindan,kara zindan canimdan ayirdin beni kara zindan, kara zindan esimden ayirdin beni... |
Neden saçların beyazlamış arkadaş
Sana da benim gibi çektiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanedesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Görüyorum ki her gün meyhanelerdesin Yaşamaya küstürüp içtiren mi var Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım vallah senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez böyle arkadaş Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın kahrı bitmez bilmez arkadaş Bir zamanlar bende deli gibi sevdim O bana dert ben ona mutluluk verdim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Yıllardır soruyorum bu soruyu kendime Allah'ım bu dünyaya ben niye geldim Of be arkadan seçmek zor sanat Katlanmayı bilmeyen aşkı çekemez Aşka mahkum edilen garip gülemez Ben de yanmışım senin gibi arkadaş Dünyanın derdi bitmez, böyle bitmez arkadaş |
Ben her gece sarhoşum derdimden böyle
Aşk yolunda berduşum kaderim böyle Felek benim yazımı kışa çevirdi Fırtınaya kapılmış aşığım böyle İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla hep Arkadaş oldum Derdimi hiç kimseye diyemiyorum Böyleymiş alın yazım silemiyorum Bana sarhoş diyorlar varsın desinler Neden içtiğimi ben de bilemiyorum İçki nedir bilmezdim Şimdi bir ayyaş oldum Kederle ızdırapla hep Arkadaş oldum |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:53 . |