![]() |
buda gecer buda gecer
alismalisin alismalisin alismalisin hemen karar verme sabret buda gecer dayanmalisin dayanmalisin dayanmalisin boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme (nakarat) buda gecer buda gecer alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyiz hayat gonlunce olmaz yaniliyorsun omrun yaslada dolmaz buyutuyorsun 2* gul gec birseyin kalmaz ne duruyorsun (nakarat) buda gecer buda gecer alismaliyiz dayanmaliyiz dayanmaliyiz boyle kalmaz zamanla duzelir elbet buda gecer arkadas buna uzulme yarin baska bir gundur yarini bekle buda gecer arkadas sakin uzulme [Nakarat] buda gecer buda gecer |
Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece
Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece İpek gömlek giymişem gül kokular sürmüşem Gelim koynunda yatam seni çok özlemişem Aman dokunmayın çok fenayım Baykuş tünemiş binayım Çeyrek aydır ayaktayım ben bende değilem bügün Kendimde değilem bugün Aman güzel saçların sarışın anan baban öle Aman ne küstürürsün ne de barışık Sevenlere kıymayın seveni ayırmayın Ben onsuz yaşayamam yarama tuz basmayın Bu gece ah bu gece vallah billah bu gece Çifte kurbanlar kesin yar gelecek bu gece Mumlar yansın davul çalsın yar gelecek bu gece |
Sen gidince öksüz kaldım
Başımı belaya saldım Olur olmaz kapı çaldım Aşk aradım meşk aradım Ama bulamadım... Bulamadım bulamadım yar Bulamadım bulamadım yar Gittiğin günden bu yana Hep seni soran sorana Bu şehir dar geldi cana Başım alıp dört bir yana Ama kaçamadım... Kaçamadım kaçamadım yar Kaçamadım kaçamadım yar |
Canim dediklerim canimi aldilar
gönül sarayimi yikip gittiler bu mutsuz yasantim onlardan kaldi beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pigman ettiler beni sevdigime pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler Ben böyle degildim yasarken oldum bu kötü kaderi sonradan buldum aldana aldana ömrümden oldum beni dogduguma pisman ettiler beni bu günümden dünden ettiler beni sevdigime pisman ettiler beni dogduguma pisman ettiler Haykirsam dünyaya ettiklerini yine anlatamam cektiklerimi tanrim zalim yapmis sevdiklerini beni bu günümden dünden ettiler beni dogduguma pisman ettiler |
Şu fıratın suyu akar serindir
Ölem ölem derdo ölem akar serindir Yarimi götürdü anam kanlı zalimdir Ölem ölem kanlı zalimdir nasıl gülem Daha gün görmemiş taze gelindir Ölem ölem derdo ölem taze gelindir Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem Kömürhan köprüsü harput'a bakar Ölem ölem derdo ölem harput'a bakar Kör olası zalım fırat ocaklar yıkar Ölem ölem ocaklar yikar nasıl gülem Ahbapların gelmiş ağıtlar yakar Ölem ölem derdo ölem ağıtlar yakar Söyletmeyin beni anam yaram derindir Ölem ölem yaram derindir nasıl gülem |
Gidecegim Bu Ellerden
Gayri Duramam Verin Benim Sevdigimi Onsuz Olamam Bu Canim Canansiz olmaz Onsuz Olamam Bu Canim Canansiz olmaz Onsuz Olamam Verin Benim Sevdigimi Artik Duramam Gidecegim Bu Ellerden Gayri Kalamam Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Sevdasiz Yasanmiyormus Cektim Ögrendim Bu Askin Yüzünden Dostlar Derde Belendim Dervis Dergahina Cöktüm Yar a Diledim Dervis Dergahina Cöktüm Yar a Diledim Bu Can Yarin Esiridir Verin Gideyim Bu Canim Canansiz Olmaz Verin Gideyim Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Canansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz Günes Batar Gün Dogmaz Bu Can Cansiz Olmaz Canana Can Adadim Ecelden Gayri Olmaz |
Kalbimdeki tatlı sızı
Sensin bu gönlümün yazı Bakışların öyle güzel Öldürüyor beni nazın Ufkumdaki çiçek gibi İçimdeki nefes gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim bir yürürse bahar yürür çiçek yürür peşin sıra gülüşlerin öyle güzel öldürüyor beni nazın Karda açan çiçek gibi Çölde yağan yağmur gibi Ne bir heves ne bir tutku Kara sevda benimkisi Gülüm benim gülüm benim Derdim aşkım canım benim Ayırmasın tanrim bizi budur inan tek dileğim |
Yıllar oldu o halim böyle
Gün ola harman ola Kör olup dönmeden küle Sabır ola sarmam ola Nerde o pembe yarınlar Nerede o kaldırımlar İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ye babam ye ye kalmasın Fakir ekmekte bulmasın Dünyayı yesen doymazsın Sabır ola sarmam ola Cambaz olduk bak hepimiz İp üstünde kaderimiz Yürüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Yürüyoruz hep çaresiz Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola Ah gün ola harman ola Gün ola harman ola İnsanoğlu böyle mi var Gün ola harman ola |
Rüzgarın önünde yaprak gibiyim,
Sellere kapılan bir dal gibiyim, Izdırapla yüklü dertli biriyim, Çileler önünde savruluyorum Yaşadıkça hergün kahroluyorum. Güneş Doğmayacak yaran üstüme, belki gözlerimi kapatacağım Ruhum bu dünyadan göçüp gidecek, belki son günümü yaşayacağım Belki de son günümü yaşayacağım.... Rüzgarın önünde yaprak gibiyim, Sellere kapılan bir dal gibiyim, Izdırapla yüklü dertli biriyim, Çileler önünde savruluyorum Yaşadıkça hergün kahroluyorum Güneş Doğmayacak yaran üstüme, belki gözlerimi kapatacağım Ruhum bu dünyadan göçüp gidecek, belki son günümü yaşayacağım Belki de son günümü yaşayacağım.... |
nedir ki gecmeyen dünya icinde
ümitler sevgiler gün olur gecer yikila yikila büyüse insan gün olur basi dik gururla gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer gülen gözler aglar sac beyazlanir teselli verecek dostlar aranir o an hafizanda mazi canlanir uzansan tutulmaz gülerde gecer düsmüsüz bir zalim dünya eline kapilmisiz onun devran seline bir gün gidecegiz mutlak ölüme iste o herseyi silerde gecer ecelde herseyi silerde gecer Hepsi gecer hepsi gecer bölerde gecer her bagri ikiye bölerde gecer |
Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:26 . |